Header

Plats åtta på topplistan i Norrbotten? VAD HÄNDE DÄR? Tack! Jag har känt på sista tiden, hur bloggen bara fått lida. Jag har verkligen inte levererat inlägg frekvent och när jag väl lagt upp något så har det mest varit sammanfattningar.

Så jag fick ett ryck. För jag känner migsjälv nog bra för att veta anledningen till varför det blir såhär. I need a change. Så sagt och gjort - ny header (om än tillfällig), nytt tänk, nya tag! Det är alltid det som behövs för att ge mig en skjuts och få mig på fötterna igen.

Och att se att ni faktiskt fortfarande läser och att jag (otroligt nog....?!) ligger på topp 10 i Norrbotten gör mig bara så jäkla glad (och chockad...och tacksam). Och att jag i helgen insåg att jag har över 4,300 pers som följer mig på Instagram? Fattar inte. Tack x 10.

Egentligen ville jag bara tacka och säga att nu ska bloggen få kärleken den förtjänar igen, haha! NI ÄR BÄST.


Likes

Comments

Allmänt

Hey guyyys! Hoppas att allt är bra med er. Sitter vid matbordet som mer och mer förvandlas till en pluggstuga. Detta jävla gymnasiearbete tar kål på mig, tur att jag har Lina i samma båt. Guld värt i detta läget.

Underhåller mig med att sippa på en NOCCO Tropical, så tiden går något fortare iallafall haha. Stannade faktiskt hemma idag, min kropp kändes öm (???) och jag var inte med i leken helt enkelt. Hoppas att det släpper till ikväll, vill gärna köra mitt träningspass! Det är ju så jäkla kul. Påtal om gymmet så fotades jag igår, vilket kändes SÅ udda. Gick dit, lassade på vikter och halvtränade/halvposerade med en fotograf bakom, haha. Måste sett skitdumt ut. Kommer förmodligen ut i tidningen nästnästa vecka, lägger självklart upp här när det dyker upp! :)

Näe, nu ska kycklingen in i ugnen och jag ska fortsätta skriva på ångestarbetet. Kram på er.

Likes

Comments

En liten recap från senaste dagarna. Börjat min nya träningsperiod med Samantha, inhandlat NOCCO, (druckit NOCCO) och levt livet.

Hej på er! Måndag igen, innan helgen ens hann börja känns det som. STANNA TIDEN LITE, TACK. Vad har hänt sedan senas? En hel del.

I helgen var jag i S-eå med familjen och såg hockey - hör o häpna. KHK mot Skellefteå, så det var extra kul att få se hemstaden spela. Tyvärr förlorade vi, men men. Skönt att få komma iväg och bo på hotell. Miljöombyten är alltid bra.

Mina axlar är nu där de ska vara, vilket innebär att träningen är i full rulle igen. Är så glad för det. Förlorat lite styrka, men det kommer tillbaka fort! Brutalaste träningsvärken förra veckan, men det är inte så konstigt om man tänker på vilket stort uppehåll jag ändå hade. Med nytt träningsschema och SJ i chefposition så blir detta bra, I know it.

Sitter på min sista lektion nu, innan jag rusar hemåt. I eftermiddag väntas intervju och fotografering, vilket gör mig smått nervös. Men det blir säkert bra! Lite jobbigt att komma in på ett fullt gym (måndagar är hemska...) med en fotograf med sig, men vafan haha!

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Friendos!
Efter lite förfrågningar och tänk hit å dit så ska jag starta upp min egna YouTube-kanal. Som ni vet fick jag en vloggkamera i julklapp, min dator funkar så jag ser inga hinder.
Tänkte slänga upp en Q & A, som jag kan svara på i en video sen. Fråga vad ni vill! Om kost, träning eller exakt vad ni än vill!

Kommentera här, på Instagram, skicka på snapchat (wernersson_98) eller DM på Instagram!

Kram på er.

Likes

Comments

Allmänt

Ni som följt mig ett tag kanske vet att jag brukar göra dessa listor när året börjar gå mot sitt slut. Startade med exakt denna listan 2014, gjorde en likadan förra året - så det är väll inte mer än naturligt att jag gör en uppdaterad version i år också! Alltid kul att kolla tillbaka på dessa, se vad som ändrats och vad man höll på med.

Vill ni läsa inlägget från förgående år finns 2014 (här) eller 2015 (här).

Om inte, så får ni mer än gärna fortsätta läsa om mitt 2016. ♥

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tagit mitt körkort, haha!

Höll du några av dina nyårslöften? Brukar inte ha "löften", mer mål eller liknande. Men yes - det gjorde jag! Hade ett seriöst mål och ett mer på skoj. Målet var 100 kg i marklyft och som en extra + bonus ville jag nå 2500 på Instagram. 100 kilo gick upp och i dagsläget sitter jag med 4150 följare.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope.

Dog någon som stod dig nära? Nej, tack o lov.

Vilka ställen utomlands besökte du? ... Inget.

Vilket/vilka datum från 2015 kommer du alltid att minnas? HATAR denna frågan. Början av Mars, 27/7, 29/9, 25-26/11 och dagen jag fick körkortet.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Skadat o skadat vet jag inte, men har fått gå till naprapat för framåtrotering i axlarna. Annars är det inga sjukdomar förutom förkylningar, haha.

Bästa köpet? Mina Gymsharkkläder.

Vad spenderade du mest pengar på? Träningskläder...Nocco.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket! Är väll glad för det mesta, haha. Ett glatt år faktiskt.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2015? Hands to myself, Kill them with kindness, Rihannas nya album, One dance, Too good, 7 years, Cold water, Let me love you, Don't let me down, Closer (För att alla spelas på radion. Jämt.)

OCH HELA JÄVLA LEMONADE ALBUMET. WHAT ELSE?

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på tiden i skolan så man slipper stressa huvudet av sig (det gör man ändå, men anyways), sparat pengar.

Vad önskar du att du gjort mindre? Stressa.

Hur tillbringade du julen? Hemma med mamma & pappa.

Blev du kär i år? I låtar och ting blir jag kär varje dag haha.

Favoritprogram på TV? SKAM! Och Wahlgrens värld.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Finns väll folk, ja. Men jag är en jävel på att ta bort allt och alla ur mitt liv som inte skänker något positivt - det är bra!

Bästa boken du läste 2015? Oj. Therese Lindgrens tror jag!

Något du önskade dig och fick? Biljetter till Justin (fast fick ju dem förra året iofs?), finaste julklapparna, en kamera, några flak NOCCO, mitt körkort och biljetter till Fitnessfestivalen.

Årets bästa film? Men sluta. Jag vet inte... Kommer inte ihåg en enda film nu.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Spenderade den hemma i Karlskrona med släkten. Åt NOCCO-tårtan ni ser på bilden! Sedan på kvällen gick jag & päronen ut på resturang.

Finns det någonting om skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, självklart. Men det är saker jag inte kan ansvara för eller ändra.

En person som du inte hade klarat dig utan i år? Mina vanliga, familj och vänner.

Hur skulle du beskriva din stil 2016? Vandrar mest runt i träningskläder, haha. Men jag har ju bra stil, bara att mina pengar inte räcker till för att bevisa det alltid :)

Planer för 2017? Höhö. Student, resa, förhoppningsvis börja jobba, satsa ännu mer på mina sociala medier (främst Instagram) och fortsätta som nu. Och komma in i mina träningsrutiner igen, nu när jag kan.

Vad ser du mest fram emot år 2017? Får inte berätta allt än, det är top secret. :( Men annars - Utvecklas! Tror det kommer hända mycket nästa år. Både upplevelsemässigt, men också kroppsligt. Samantha och jag är ett dreamteam, så det kommer bli så bra. Och Fitnessfestivalen nästa år ser jag självklart fram emot!

Tror du att år 2017 kommer bli bättre? Tycker 2016 varit bra! Men jag tror verkligen 2017 kommer vara fantastiskt.

Har du några löften inför 2017? Inga löften, men mål. Främst inom träning, eller ja - bara inom träning nästan.

Har du haft ett förhållande under 2016? Ja.

Bästa minnet från 2016? Alla från datumen jag tidigare nämnde + en massa andra. Mycket sommarminnen! Och att jag fick bli ambassadör för Add Icecream.

Vad var det bästa som hände 2016? Finns det jag nämnde tidigare + att jag, Lina och Emilia kommit varandra så nära.

Vad var det sämsta? Mina axlar, som gör att jag inte fått träna tungt. Och att jag lär mig att folk är as.

Fick du många nya kontakter? Ja - och förlorat. Men jag har de personer som betyder mest kvar, som det ska vara.

Är det något du saknat 2016 som du vill ha 2017? Kommer inte på något jätteviktigt nu faktiskt.


Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Träning & hälsa

Detta inlägget har bubblat inom mig ett bra tag, men jag har aldrig kommit till den punkten då jag orkar skriva ner alla tankar. Men nu är det väll ändå dags, kan jag tycka.

(Skrivs inte enbart utifrån mina erfarenheter, utan också utifrån vad jag sett skrivas till mina vänner och andra på internet etc. Jag pekar inte heller ut någon person eller personer. Detta är rent generellt.)

Jag säger inte hur jag tycker att du ska leva ditt liv. Folk*** (rent generellt i Sverige) firar kanelbullens dag, våffeldagen, fettisdagen, chokladbollens dag, de dricker någon form av alkohol kanske 1 gång i veckan, 1 gång varannan vecka, spenderar sitt liv stillasittandes, äter snabbmat dagligen etc. Kanske fikar på jobbet också, för den delen. Det är ju helt normalt, eller hur? Självklart ska man unna sig, det är inte det jag menar.

MEN. Varför ska folk som valt en annan livsstil få skit? Jag säger inte "ska du verkligen äta den där kanelbullen? Var lite normal för en gångs skull och ta en burk kvarg!", "ska du verkligen ta det där glaset med öl/vin/whatever? Kan du inte vara lite rolig och dra till med en NOCCO?".

Jag kritiserar inte heller ditt val av träning. Jag säger inte "Wow, har du vilat 7 dagar på raken? Det är inte hälsosamt, du tränar för lite!!!", ändå bevittnar jag folk som säger (inte till mig, men mina vänner eller på IG) "Wow, har du tränat 6 dagar denna veckan? Det är inte hälsosamt, du tränar för mycket!!!". Förstår ni?

***Jag säger inte att en person stämmer in på ALLT ovan.

Jag tar med matlådor var jag än går, jag tränar 6 dagar i veckan och har det som livsstil. Det är så det är. Jag tackar nej till fika, jag dricker inte. Jag kommer inte dricka på studenten heller, hur "tråkig" (??) jag än må vara. Det är mitt val. Jag äter vad jag vill på lördagar, annars är det mina rutiner som gäller.

Jag har en målbild och är seriös i min styrketräning. Jag har valt detta, det är inte synd om mig och folk behöver inte "rädda mig". Jag säger inte hur du ska leva ditt liv, så snälla skit i att kritisera och berätta om varför mina och andra likasinnades val inte är bra.

Likes

Comments

Vilken fin jul jag har haft, verkligen. Kunde inte önskat något mer. Uppesittarkvällen är alltid lika mysig och har jag inte julkänslor innan så kommer dem alltid under den kvällen. Under självaste julafton var jag, mamma och pappa hemma och firade som vanligt, vilket jag bara tycker är det bästa. Stora sällskap ain't my thing. Vi åt, delade ut klappar och kollade på julfilmer. Blev häpen över julklapparna, verkligen så himla tacksam. Gymshark, pengar till beats (inköpta woho!!), Therese Lindgrens bok ( <3 ), Beyonce's parfym som saknades i samlingen och en massa annat jag blev SÅ glad över. Men vlogkameran tog priset. Wow, vad jag inte förväntade mig det! YouTube - nu slipper du inte mig. Tredje gången gillt!

Annars fick jag träna mitt första superduperlätta pass igår. Fy fan vad tråkigt. Verkligen. Som pappa sa så måste jag se det som att jag faktiskt påbörjar resan mot något mycket bättre, vilket stämmer. Men att behöva fjanta på 2 kg's vikter är ju inte klokt. JAG VILL TA I. Två veckor till, sedan blir det bananananas mode.

Hoppas er jul var underbar. <3


Likes

Comments

Allmänt, Träning & hälsa

"Godmorgon" vänner & glad fjärde advent! Vaknade tolv idag, förmodligen extremt välbehövligt. Sover kanske 5-6 h / natt nu på senaste, vilket tar på mig. Behöver sova ut på helgen!

Har ni tänkt på att det är jul nästa lördag? JAG HINNER INTE MED. Dags att lägga i ett ryck och köpa lite julklappar kanske, haha! Är sämst på ideér dock. Help me...

Gårdagen spenderade i Luleå, rättare sagt på GYMMET Luleå som hade ordnat en tjejdag. Så himla mysigt initiativ måste jag säga! Riktigt kul att få krama om Annis igen, inte träffat henne på typ ett år nu. Och Kärstin hade växt rätt så mycket sedan sist haha... Kom dit ensam, men det varade inte länge innan jag fick sällskap. "Måste fråga, är du Moa?" sa två tjejer i kön (ja, jag kunde hålla i pengarna denna gången heller). Visade sig att dem följer mig på Instagram, så himla kul! Så dem spenderade jag förmiddagen med. Mysigt och alltid lika kul att träffa folk från sociala medier.

Nu ska jag klä granen och julbaka med pappa. Traditioner, ni vet. Love them!

Likes

Comments

Allmänt

Tjohej tjolahopp! Fredag. Överlevt ytterligare en vecka och klappar mig lite på axeln för det. Inser att jag har lov om en vecka nu, så bara att kämpa i några dagar till. Känns som det börjar lugna sig lite nu och det är så otroligt lättande.

Imorgon är det en vecka till julafton? Hur? Det var ju nyss juli? Time flies. Påtal om imorgon väntar en riktigt bra dag! Drar mig mot Luleå under förmiddagen, då det vankas tjejdag på Gymmet Luleå. Ska bli otroligt kul faktiskt, så det ser jag verkligen fram emot. Träffa Anna igen, och lilla Kärstin såklart. Bra start på helgen, minst sagt.

I skrivande stund sitter jag och kollar över lite planering. Hur jag ska få allt att gå ihop. Har kanske inte sagt det förr, men jag älskar att planera och att göra listor. Jag gör listor på saker man inte ens ska göra listor på... För det är kul. Så nu planerar jag lite grejer till nästa år, som jag ska sätta igång med. Kommer bli bra, tror jag.

Dags att krypa upp under en film med nya BODY Magazine och en NOCCO. Helg. Yes.

Likes

Comments

Allmänt

Dagens humör:
Trött, schleeten men glad!

Dagens mående:
Lite blandat... Hemma idag för har huvudvärk och ont i kroppen, men jag mår ändå helt okej :)

Dagens borde:
Plugga.

Dagens frisyr:
Tofs! Är alldeles för bekväm idag.

Dagens makeup:
Inte något kladd alls idag. ;)

Dagens klädsel:
Jävla tur att ingen ser mig nu haha... Mjukisar från Better Bodies, linne och min fluffkofta.

Dagens planer:
Plugga, ta det lugnt och förbereda matlådor. Inte många knop! Klä granen i rummet!!

Dagens materiella vill ha:
En vloggkamera, massa kläder från Gymshark och Better Bodies, en helt ny garderob och typ allt annat :)

Dagens fundering:
Hm...Om jag kommer få börja träna efter mitt naprapatbesök imorgon?

Dagens beroende:
Det är väll alltid NOCCO det...

Dagens tråkigaste:
Att plugget svämmar över och att jag mår dåligt.

Dagens längtan:
Student, lördag och tills jag får träna igen!

Dagens tidning:
VeckoRevyn som damp ner i brevlådan igår.

Dagens låt:

Alla nya låtar av The Weeknd och I Would med Zara Larsson. :)

Likes

Comments