Header

Blandat, Vänner

Har idag varit på gekås och shoppat tillsammans med Sonja och Charlotte. Fick köpt lite skolgrejer, nys hörlurar, skal m.m! Bild kommer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blandat

Fick lite tid över igår, och tog några bilder på mig själv hehe.

  • Filed under: Blandat

Likes

Comments

Blandat, Vänner

Detta är nog bland det bästa jag vet, myskväll med de närmaste och en massa tjejsnack.

Likes

Comments

Blandat, Träning

Molnigt, regnigt och kallt. Så är vädret just nu, ingen sommar alls. Men men, finns inget att göra åt det. Har precis varit ute på en promenad i en timmes tid, och ska snart bege mig till stallet. Tänkte rida ut idag, om vädret tillåter det vill säga. Ikväll ska jag och tjejerna hitta på något, men vad vi ska göra vet vi inte än.

Likes

Comments

Blandat

Varberg är ju ändå bra fint, ellerhur? Satt ute en stund, och gud så vackert det är här. Speciellt på kvällarna när solen börjar lägga sig, och himlen blir sådär alldeles skär. Mer kvällar som dessa, tack!

  • Filed under: Blandat

Likes

Comments

Blandat, Kläder, Nytt

Åh, har äntligen fått hem mina fantastiska skor från Axel Arigato. Är såå himla nöjd med skorna, och färgen jag köpte. Köpte ett par ljusgrå i modellen cap-toe sneaker. Kunde inte gjort ett bättre val enligt mig, de kommer att användas flitigt! Och förresten, huuur fint var inte paketet som de kom i? En fin, grå box som innehöll en dustbag i skornas färg, ett handskrivet brev som låg i det fina kuvertet på bilden, och ett par sushi pinnar. WOW!

Likes

Comments

Blandat, Vänner, Roligt

Igårkväll var jag och tjejerna på torget, då det var utebio där då. Vi kollade på la la land, men om jag ska vara ärlig så var jag mest intresserad av att sitta och prata med tjejerna. Är ju inte bra på att kolla på film alltså!

Likes

Comments