hejsan, i sommar har jag ju inte bloggat någonting då jag faktiskt varit för lat och inte haft några ideér. Nu börjar ju skolan om 5 dagar också så jag vet inte heller hur mycket jag kommer hinna med att blogga då. Jag fick en ide att göra en "back to school" serie men vet ej vad jag ska göra för inriktning i mina såna inlägg så det blev det inget av. Funderar dock på om jag ska göra det iallafall. känns dock lite onödigt att skriva på den här bloggen då jag ej har några läsare, ibörjan när jag började blogga var det de bästa jag visste att bara få skriva nåra minuter per dag. Just nu tycker jag att det är mest jobbigt och tar tid, så när jag tänker efter nu så vill jag nog helst ta en paus ett tag ifrån att blogga tills jag bestämt mig för om det faktiskt är det jag vill göra eller om det är något helt annat jag tycker är kul. så för nu kommer den här bloggen inte ha någon uppdatering alls, nu kanske det är jätte oklart då jag faktiskt började detta inlägg med att säga att jag ville göra en "back to school" serie. men jag skriver mest bara och planerade faktiskt inte det här inlägget så det blev som det blev haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

Just nu sitter jag och tittar på Akward och skriver (ofc haha). Men iallafall i måndags åkte jag till Göteborg, men det regnade så mycket så vi åkte hem redan på onsdagen. Men i tisdags var vi på Ullared och jag hittade en del saker (dock är ej alla saker jag kommer vissa där ifrån). Aja nu tycker jag att vi drar i gång med haulen eller vad man ska kalla de. (kommer att komma en hel ullared haul)

maskara: 79 kr (ullared)

liquid lipstick: 99 kr (H&M)

contour kit: 79 elr 69 kr (ullared)

bra kit men inte jätte pigmenterat.

6 st färger som är döpta a, b, c, d & e.

matte me, birthday suit.

Likes

Comments

Hejsan!

Förlåt för den absoluta dåligaste uppdateringen på länge. Men men nu ska jag berätta för dig som läser detta vad jag har gjort idag. tiden har gått sååååå fort idag jag menar jag gick upp kl 9 fixade mig och sen efter det så cyklade jag hem (sov hos min syster) en stund sen möte jag upp en kompis och vi gick och hämtade ut ett paket. Sen cyklade vi till henne och hämtade ett paket som hon hade fått hem sen hem igen och öppnade våra paket osv. Jag hade beställt en grön bomberjacka och hon en grå tyvärr var hennes för liten men jag blev jätte nöjd, här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Hej, igår var jag och handlade lite på stan och på Ö&B och jag tänkte dela med mig utav vad jag köpte (iallafall på bild haha). Aja innan ska jag dela med mig lite av min dag igår, jag vaknade vid 11 igen vilket var väldigt irriterande då jag skulle vakna tidigt men som vanligt blir det inte som man tänkt sig haha. Sen träffade jag två vänner på stan sen gick vi in på H&M & Åhléns åh några fler affärer dock hittade jag bara ett par lösögonfransar på åhléns. Senare gick jag till Ö&B där däremot köpte jag massa saker som jag behövde det blev dock ganska dyrt haha men nu har jag iallafall köpt det jag behöver. Sen gick jag bara hem och tittade på The OC haha.

ARDELL LÖSÖGONFRANSAR (WISPIES)

69 KR

RAKHYVLAR

29.90 KR

RAKGEL

16.90 KR

SMINK BORTTAGNING

49.90 KR

PADS

9.90 KR

NAGELLAK

33.90 KR ST
Likes

Comments

Hejsan, jag har tänkt ett tag på vad jag ska göra med mitt hår. Jag är ju blond men det är så svårt att hålla håret fint eftersom att det lätt gulnar och att jag behöver färga utväxten så ofta. Det var ett tag då jag inte färgade utväxten men det såg inte bra ut (försökte spara till min vanliga hårfärg) nu har jag färgat utväxten och det har redan börjat växa ut mer & mer. Jag har funderat på att färga håret lite mörkare inte brunt men lite mörkare blond, dock förra gången jag försökte göra samma sak färgade jag håret hemma och det blev missfärgat. Jag har tänkt att jag ska gå till frisören men det är ju ganska dyrt, iallafall att färga håret. Jag behöver iallafall klippa mig hos en frisör för det kan jag inte göra hemma direkt inte färga håret heller för den delen. Men jag har faktiskt gjort en anslag tavla på Pinterest med massa olika hårfärger som jag har tycker är fina och kan tänka mig. Aja nu måste jag fortsätta städa haha.

Likes

Comments

Hej, just nu sitter jag och tittar på the OC. Idag vaknade jag kl 11 vilket enligt mig var väldigt sent, eftersom att jag vaknade så sent har jag inte orkat göra något utav det jag behöver göra idag. Men igår var jag iallafall på ikea, jag hittade inte så mycket men det blev iallafall 2 ljus då jag behövde nya. jag köpte ett ljus i vanilj och ett med bär eller liknande (tappade bort lappen). Dock hittade jag massa andra saker jag funderar på. Jag funderar dock fortfarande på vad jag ska blogga om. Jag har ju absolut inga läsare just nu men jag hoppas att i framtiden kanske jag får några. Jaja jag hur som helst kommer jag försätta blogg med läsare eller utan. Nu ska jag försätta titta på the OC så jag bloggar senare eller någon annan dag.

Likes

Comments

hej, nu har jag ju inte uppdaterat bloggen alls sen mitt första inlägg, men det är endast för att jag inte kommit på vad jag ska blogga om. Jag har skrivit ett antal inlägg men sedan ångrat mig och inte publiserat dem. Jag vet inte vad jag ska skriva om som ska vara intressant att läsa om. Jag har några ideér men är inte säker på vad jag vill skriva om mest. Jag vill försöka hålla en grund kategori sen förstås kommer jag skriva om andra saker ibland också, men jag vill ändå sätta en kategori på bloggen.

Likes

Comments

hej, detta är en ny blogg fast på samma bloggportal. Anledningen att jag skaffat ett till konto är pga att jag vill göra alla mina gamla inlägg privata och börja om på nytt. Denna gång ska jag försöka uppdatera bra och förbättra bloggen och bloggandet på alla sätt. Nu är ju inte detta inlägg så väl skrivet men detta är bara ett snabbt inlägg. Aja nu tror jag att jag fått allt jag velat ha skrivet i detta inlägg skrivet, haha. Nu några dagar kommer jag inte att uppdatera pga att jag inte ännu hunnit planera några inlägg alls.

Likes

Comments