Header

Äntligen tentap!

Fy Fabian säger jag. Egentligen föredrar jag tentaperioderna, eftersom jag föredrar att plugga ensam och det är alltid roligt att skriva själva tentan. Som en utmaning ungefär.

Problemet är att jag alltid är ute i "god tid" och tänker att jag har sjuuu heeela dagar att plugga. Så sitter man där i alla fall dagen innan och ångrar sig att man inte började åtminstone en dag tidigare. Vad sysslar man med egentligen?

Har en ganska söt pluggkompis i alla fall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Från dagens lunchpromenad i Bellevueparken imma jag skulle iväg och jobba

Likes

Comments

Jag och lilla familjen gick iväg för att träffa Emelie, Andreas och Cleo. Cleo hade växt lite men hon är fortfarande såå liten! Så himla söt. Vi hamnade i all fall på ett pizzahak på Sigtunagatan vid namn "800 grader". Väldigt spännande pizzor! Är dålig på att fota mat.. Men kan verkligen rekommendera deras pizzor jämfört med vanliga pizzahak(som sällan faller mig i smaken oftare än lördag och söndag 05:00 haha).

På vägen hem gick vi genom Observatorielunden! Har inte vart där uppe sedan jag var typ 12 år?! Fin utsikt i alla fall!

Likes

Comments

Vi ska iväg på middag hos Niklas och Sofia tillsammans med Klasse och Siri! Spännande och superkul ska det bli. Jag har inte träffat alla, men ska äntligen få göra det! Shep får förstås följa med och är stilig med fluga och allt kvällen till ära. OPS! Nu är vi sena igen som vanligt ...!

Likes

Comments

Mötte upp Maja vid 19 igår, planen var att ta några glas vin och äta. Men det gick som vanligt INTE att följa planen. Tror vi var runt på alla ställen i stan, skämt åsido.

Vi började med ett glas champagne i Sturebaren (eller är det Escalier som kör den på kvällar? fattar inte riktigt), vidare till Riche för ett glas rött, sedan vårt stammisställe (bästa stället) Taverna Brillo, efter det Nosh & Chow (finaste toaletterna i stan, bara de är värda ett besök), fortsatte med ett glas rött på East och därifrån gick vi tvärsöver till Sturehof för lite mer champagne och shots (bra kombo nja), därefter var klockan så mycket att det blev lite Hells och Spybar. Mjaa, vad säger ni om den rundan? Gissa om jag var trött på jobbet idag.

Likes

Comments

Kvällens middag intogs på Ciudad Condol! Kan verkligen rekommendera deras tapas, möjligtvis lite överhypat.. Strosade annars runt på Ramblas ikväll och innan dess hängde vi vid poolen på hotellet! Nu är det tack och godnatt och imorgon är det turistande som gäller. Första gången för mig i Barcelona, mina föräldrar har dock vart här ett par gånger så de får visa mig runt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hos Ylva med Hannah och Maja! Även Ylvas kille är här med en kompis. Vet inte riktigt än var vi ska ut, Soap eller Spy Bar tror jag att det blir ikväll🌛

Likes

Comments

Wie!! Är iväg och har skrivit på för min nya lägenhet i Norra Djurgårdsstaden. So happy!

Likes

Comments