Header

Gick direkt från Mr Cake till Fältöversten för att kika lite i affärer. Jag har extremt svårt att shoppa numera(!). Men hittade massor av fint på MQ, fick 20% på allt, wiho!! Köpte massa fint. Gick in på Lindex och såg denna jacka! VILL HA. Finns liknande på Jackie men som är såå mycket dyrare. Ska fundera lite på om jag ska slå till... blev dyrt på MQ hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är just nu på Mr Cake med Kajsa för lite plugg! Jag skriver en omtenta imorgon, får se hur det kommer gå. Jag köpte i alla fall en fantastisk kräftsallad här! De har sååå många goda och roliga sallader så det var inte alls lätt att välja. Rekommenderas!

Vi har tidigare köpt fikabröd härifrån men det är väldigt trevligt att sitta här och luncha. Vi ska hem till Kajsa sen för att plugga vidare, då ska vi köpa med lite fika bröd. Muums!!

Psst! Dom har fantastiska tårtor här man kan köpa per bit!!

Likes

Comments

Älskar ruggiga höstdagar då man kan elda i öppna spisen. Mysfaktor på hög nivå!

Likes

Comments

Äntligen tentap!

Fy Fabian säger jag. Egentligen föredrar jag tentaperioderna, eftersom jag föredrar att plugga ensam och det är alltid roligt att skriva själva tentan. Som en utmaning ungefär.

Problemet är att jag alltid är ute i "god tid" och tänker att jag har sjuuu heeela dagar att plugga. Så sitter man där i alla fall dagen innan och ångrar sig att man inte började åtminstone en dag tidigare. Vad sysslar man med egentligen?

Har en ganska söt pluggkompis i alla fall!

Likes

Comments

Från dagens lunchpromenad i Bellevueparken imma jag skulle iväg och jobba

Likes

Comments

Jag och lilla familjen gick iväg för att träffa Emelie, Andreas och Cleo. Cleo hade växt lite men hon är fortfarande såå liten! Så himla söt. Vi hamnade i all fall på ett pizzahak på Sigtunagatan vid namn "800 grader". Väldigt spännande pizzor! Är dålig på att fota mat.. Men kan verkligen rekommendera deras pizzor jämfört med vanliga pizzahak(som sällan faller mig i smaken oftare än lördag och söndag 05:00 haha).

På vägen hem gick vi genom Observatorielunden! Har inte vart där uppe sedan jag var typ 12 år?! Fin utsikt i alla fall!

Likes

Comments

Vi ska iväg på middag hos Niklas och Sofia tillsammans med Klasse och Siri! Spännande och superkul ska det bli. Jag har inte träffat alla, men ska äntligen få göra det! Shep får förstås följa med och är stilig med fluga och allt kvällen till ära. OPS! Nu är vi sena igen som vanligt ...!

Likes

Comments

Mötte upp Maja vid 19 igår, planen var att ta några glas vin och äta. Men det gick som vanligt INTE att följa planen. Tror vi var runt på alla ställen i stan, skämt åsido.

Vi började med ett glas champagne i Sturebaren (eller är det Escalier som kör den på kvällar? fattar inte riktigt), vidare till Riche för ett glas rött, sedan vårt stammisställe (bästa stället) Taverna Brillo, efter det Nosh & Chow (finaste toaletterna i stan, bara de är värda ett besök), fortsatte med ett glas rött på East och därifrån gick vi tvärsöver till Sturehof för lite mer champagne och shots (bra kombo nja), därefter var klockan så mycket att det blev lite Hells och Spybar. Mjaa, vad säger ni om den rundan? Gissa om jag var trött på jobbet idag.

Likes

Comments

Igår åkte jag och mamma hem till Lena för att träffa Lena och Johanna. När vi var mindre träffades vi alltid regelbundet och hittade på saker, men det dog ut när vi flyttade från Stockholm och jag och Hanna blev äldre.

Vi alla har fyllt/fyller snart så vi firade oss alla litegrann med bubbel hos Lena och sedan middag på Escalier. Jag och mamma åt Moules Frites och både Lena och Johanna åt tonfisk! Vi alla blev proppmätta och vi avrundade kvällen typ vid 23.

Likes

Comments