Okej idag trotsar jag verkligen vädret med min outfit. Sitter på bussen nu och folk sitter seriöst med vinterjackor medan jag har en T-shirt och en jeansjacka. Vet inte riktigt hur jag känner för jeansjackor, det var ju trendigt för 2-3 år sedan. Men det poppar upp nu lite i vår igen, blev lite inspirerad av Louise Jorge (min favorit bloggare) att ta fram min gamla jeans jacka efter att ha kollat på några av hennes senaste outfits.
Aja men nu till min outfit som är för andra dels väldigt basic.

Jacka- vet ej T-shirt-Filippa k Skor-Vagabond Jeans- Levis Solbrillor- Le specs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu när påsklovet är slut så är det bara att ta sig tillbaka till det vanliga rutinerna. Ah då det i mitt fall är att gå i skolan och sen träna, inte så spännande.
Egentligen så ska det vara träning idag men den blev inte av, så då ska jag nog ta det lite lugnt och vila hemma. Men det blir nog ändå att jag kör lite tabata och lite annat. Aja nu ska jag fortsätta med att kolla på liter serier så hörs vi sen!

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från träningen och tagit en lång härlig dusch, men nu tänkte jag skriva lite om det jag skrev förut om, min depression. Jag skriver inte detta inlägg för att söka uppmärksamhet eller för att folk ska bry sig, utan känner bara att jag inte vill prata ut om detta med någon utan att skriva om det istället.

Det hela började med när jag var runt 6. Från sexårs till femman så gick jag i en klass med endast 7 tjejer, och jag var inte direkt så bra vän med någon av dom nu när jag tänker efter. Visst, jag hängde med dom på helger och så men jag vet inte, jag har bara väldigt svårt att tro att någon är min vän. Och varför jag har det är lätt och svara på, svaret är mobbning. Jag var alltid lite halvt mobbad när jag var liten, folk sa att jag hade fula kläder, retades med att jag inte hade några vänner och att ingen ville vara med mig. Det var till och med en tjej som sa till min halvt ända kompis att hon skulle döda henne om hon hängde med mig. Och då var vi liksom bara 8 år alltså WTF??

När jag skulle börja i sexan så bytte jag till den skolan som jag nu går i, med hopp av att äntligen kunna få lite vänner och att alla skulle vara snälla mot mig. Men bitch you were wrong. Från tiden att jag började på min nuvarande skola och framåt har varit den värsta tiden i mitt liv. Jag hade några vänner dom första veckorna i skolan men sen bytte jag umgänge pågrund av några saker (allt är löst nu i dagläget). Men ja, jag mådde inte så bra av att hänga med mitt nya umgänge. Vill inte skriva ut just varför jag inte mådde bra av att hänga med dom, vi kan bara säga att det sas en del saker som sårade mig rätt så regält, det var en period som jag mådde mycket dåligt. Men sen så började jag hänga med en tjej som är än idag min bästa vän. Men vi kände att vi inte kunde stå ut med allt som hände med oss i vår klass så vi bytte skolor(detta var i början av sjuan), olika skolor, vi gick skilda vägar. Men jag bytte tillbaka efter en termin då jag kände att den skolan jag hamnade på inte passade mig.

När jag kom tillbaka var det fortfarande en del negativa saker som sas om mig, men jag sket bara i det. Jag började hänga med några tjejer som är mina homies än idag och sen började vi hänga med några andra och jag är verkligen så sjukt nöjd att jag har dom i mitt liv.

MItt liv kanske ser ut att vara bra, jag har en massa vänner, en fin familj och är helt frisk och fri. Men varför mår jag då så dåligt. Man kan väll säga att all skit inte vill släppa. Det är egentligen svårt att förklara varför jag är deprimerad, vet knappt själv egentligen. I nu läget mår jag okej har inga självmords tankar eller självskadebeteenede som jag hade förut , min depression är på en ljusare sida kan man säga och den har varit det nu ett tag. Men det är fortfarande en del saker som har hänt nu på senaste tid som tynger ner mig, har halvt förlorat en av mina allra bästavänner, har grov ångest för att jag måste prestera bra på träningarna för att göra mina tränare stolta och att prestera bra i skolan för att få mina föräldrar stolta, är halvt nojig hela tiden att alla mina vänner kommer att lämna mig och sen så har jag en enorm längtan efter min bror. Har varit utan honom nu i 3 år snart, det är inte så lätt när han bor på andra sidan jordklotet och har en massa saker för sig själv. Det känns som att han aldrig har tid att prata med mig längre. Det ända han gör är att spela tennis och plugga. Men det värsta av allt är att jag känner att jag inte har någon att prata med. Fast jag har ju det även fast jag inte fattar det, jag har vänner, familj och psykologer. Men jag tror att mina vänner bara lyssnar för att vänner gör sånt och att dom inte bryr sig, att min familj egentligen inte orkar med att jag är ledsen hela tiden och att mina psykologer tycker att jag är slöseri med tid. Men egentligen så bryr ju sig mina vänner om mig och vill hjälpa mig, och min familj älskar mig och vill hjälpa mig. Och att mina psykologer vill hjälpa mig och inte ger upp på mig och låter mig bara gå.

Aja det är nog bäst att jag avslutar inlägget nu då jag seriöst sitter och gråter hehe, men ja om det ens är någon som har läst allt så vill jag bara säga tack. Tack för att du har halvt brytt dig om hur jag mår...

Likes

Comments

Long time no seen, min blogg har haft sämst uppdatering nu under lovet men så får det vara. Har inte gjort något speciellt under lovet, har tränat varje dag. Antingen har jag haft cheerdance eller cheerleading men när jag inte har haft det har jag varit ute och sprungit eller gått till gymmet. Träffade kompisar lite ibland men har inte haft någon lust till det. Har bara velat vara hemma och vila. Allting är så stressigt just nu, skolan och sen att det snart är SM?! Alltså är verkligen sjukt nervös, jag har aldrig känt så mycket press inför en tävling, det kan väll också vara anledningen till att jag inte heller mår så bra just nu.

Någonting som jag inte har nämnt är att jag har gått till några olika läkare nu under två års tid, eller ja läkare och läkare, det är psykologer. Har gått hos både Akademiska och BUP och på dom båda ställena haft en massa olika psykologer. Jag kan väll helt enkelt säga att jag inte mår så bra. Men aja nu ska jag iväg på två timmars träning som en liten avslutning på detta lov, och så när jag kommer hem så kan jag kanske skriva lite om det där att jag inte mår så bra. Det är bara så skönt att få skriva ut om allt..

Likes

Comments

Idag har det varit en chill dag, gick i skolan och det var väll lika segt som vanligt, och sen efter skolan stack jag hem till Felicia och hade det mys. Det har bara hänt en del saker på sistone så det var skönt att få prata ut.

Men det bästa med denna dag var att jag inte hade någon träning som jag oftast har brukar ha på fredagar. Jag älskar verkligen att träna det är inte att jag tycker att det är tråkigt, men känner inte att jag har någon lust att träna från gårdagens träning. Hade mått illa hela dagen igår och hade svårt och äta, och sen när jag var på träningen så blev det lite för mycket mag ont så var tvungen att vila en liten stund. Det är något jag hatar, VILA! Att gå och sätta mig ner under en träning får mig att känna mig svag och dålig. Men inte kan jag rå för att jag mådde illa, brukar aldrig ge upp sådär men man kanske borde inse att man måste ge upp om man gråter av smärta. Aja, det är bara 1 av 100 träningar, det blir säkert att jag sticker ut och springer imorn så jag kan rensa lite tankar på det.

Ah vi kan väll lika gärna slänga inte ett skit klyschit citat bara för att jag inte har någon bättre bild för detta inlägget..

Likes

Comments

Just nu (18.31) är jag påväg till kvällens träningspass. Det är rätt så segt för jag slutar halv nio så man kommer hem rätt så sent, och måste göra en del grejer när jag kommer hem, måste duscha, städa, äta, plugga och lite annat smått och gott.

Min blogg har ju inte vart så uppdaterad på sistone, har haft lite strul med min mobil så har bytt mellan fyra olika mobiler på två månader men nästa fredag så får jag tillbaka min sjua igen. Sen har det varit en massa grejer i skolan men snart är det påsklov så då kan man ta det chill.
Aja tänkte att jag kunde slänga in lite foton från imorse också.

Likes

Comments

Alltså bästa när man får håltimme vid lunchen, då drar man och köper glass och sitter sedan och glassar vid skolgården, lagom gött.

Men aja ett litet foto på mig och Hanna gör inlägget lite bättre också.

Likes

Comments

Nu (08.18) så står jag och väntar på mina amigos vid busshållplatsen så vi sedan kan gå till skolan. Gissa vem som hade ännu en dålig frukost dag idag, jo lilla jag. Gjorde en smoothie igår som jag tänkte ha till en smoothiebowl, men inte tänkte jag på att den skulle smälta under natten i kylen. Så då fick det bli kaffe och lite sliskiga flingor istället.

Planerna för idag är rätt så chill, dagen kommer nog bara att bestå av skola, träning och sen lite plugg inför ett matteprov till på onsdag!

Likes

Comments

Idag är det lördag morgon och jag vaknade runt 8.30. Hade tänkt att göra gröt till frukost då det är väldigt lätt och gott om man toppar det med en massa goda saker, men idag blev gröten rätt så hemsk. Var tvungen att göra om den tre gånger, första gången så var den bra tills jag skulle hälla i lite kanel, men locket var inte påskruvat riktigt så gröten dränktes med kanel. Sen när jag skulle göra om den så blev den inte fast i konsistensen och vattnet avdunstade inte bra. Men sen när jag skulle göra om den en sista gång gick det bra, men då var självklart det vanliga havregrynet slut så jag fick ta något konstigt smul grej. Det var inte så gott men blev lite bättre när jag toppade den med en massa godsaker!

Denna helg vill jag bara chilla då förra helgen hade en massa roligheter och denna skolvecka har varit fullspäckad med prov och inlämningar. Men något litet skoj kan man väll hitta på?


Tog bilderna med min systemkamera då min mobil knappt funkar för tillfället.

Likes

Comments

Ah uppdateringen har varit kass, men efter DM så har jag varit sjukt slut och har haft det sjukt mycket med skolan. Men idag tog jag mig tiden att göra en god frukost (gröt) och satt och åt den medan jag kollade på unga mammor.

Likes

Comments