Vem jag är och hur jag är ska inte reflektera över hur andra människor ser mig. Jag ska inte bry mig om vad andra tycker, utan bara vara mig själv och låta andra uppskatta och tycka om mig för den jag är och inte någon jag lossas vara för att dom ska tycka om mig. Jag vet att jag är tillräcklig, jag vet att jag är fin som jag e.

Det är meningar som jag måste intala mig själv för att orka gå till skolan, gå ut och träffa människor eller bara klara av att vara mig.

I samhället vi lever i dag känner tusentals unga sig som om dom måste bevisa för andra att dom är tillräckliga eller så känner dom att dom är fula, tjock, för smala, för lång, för kort, osv. Är det här rätt? att man alltid ska känna sig pressad och osäker? NEJ! Ingen förtjänar att känna sig mindre värd en någon annan och jag kan lova er att nästan alla känner så här någon stund i livet. Varför gör vi så här mot andra då?

Jag kan ärligt inte säga varför vissa får andra att känna sig fula tex, kanske det inte är meningen, men det är faktiskt inget som säger att man ska vara taskig mot någon, det väljer man helt själv och hur man behandlar andra kan man inte skylla på någon annan att det är deras fel för det är det inte..

jag kan själv säga att det inte är roligt att känna sig tjock för det är det jag är. Ända sen jag var liten har jag hört att jag var tjock och det är inte roligt att höra det, det förstör ens självförtroende, jag har inget kvar... Bara känslan och synen på när killar tittar extra på mina vänner är som ett hårt slag i kroppen. Att veta att det är aldrig är dig dom tittar på även fast dina kompisar säger det hela tiden att dom tittar på dig och flörtar med dig, när jag vet att dom säger det för att vara snälla.

Jag vet att jag inte är ensam om det här och jag vill att du ska veta att det som gör dig osäker och rädd händer inte bara för dig men tänk alltid på att du är aldrig ensam..

xoxo M

Likes

Comments

Hej..
Jag vill bara börja mitt första inlägg med att säga att jag säger inte att jag vet allt och att jag har alla dom rätta svaren men jag kommer bara berätta för dom som intresserade om hur jag tar mig igenom mitt liv och mina tankar och åsikter. Jag upplever att det faktiskt är nyttigt för en person att skriva ner allt man tänker på bara för att få ut det ur ens hjärna och för en stund bara kunna skriva ner allt man tänker och tycker utan att någon ska ta illa upp eller att man ska tänka på vad andra tycker och tänker om en.

Så det jag vill säga att jag har haft 15 tuffa år, jag har kämpat med allt möjligt men jag vill inte att ni ska tro att jag bara vill låta som om allt är synd om mig men jag har gått runt i 15 år med saker som jag vill säga och berätta så det är det jag kommer göra.

Jag hoppas att många av er kommer uppskatta vad jag har att berätta och om det är något du vill att jag ska prata om eller berätta min erfarenhet eller vad som helst.

Xoxo M

Likes

Comments