Sicksack buske och bonsaiträd! Så hyggliga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 115 Readers

Likes

Comments

En fett bra vecka.

  • 211 Readers

Likes

Comments

Hello guys, här kommer lite höstbilder från en liten utflykt vid hallandsåsen. Med lite redigering så ser alltid bilder bättre ut än verkligheten hahaha men det var ändå ganska nice. 

Hade min första mattetenta och det gick åt helvete :). Får be till gud för att bli godkänd. Och ah asså helvete va svårt det var. Kemimunta imorgon så sitter och pluggar som vanligt. Om Gud kan hjälpa mig klara mina tentor och få en examen så kommer jag att vara en trogen tjänare för han/hon/hen resten av mitt liv. Kanske ska bli rysk ortodox. Buy alla fans.

  • 387 Readers

Likes

Comments

​Hello hello, idag sitter jag och räknar matteuppgifter som vilken annan dag som helst. Imorgon har jag dugga i matte, och det känns absolut inte bra! Det kommer bli första gången jag någonsin kommer att kugga ett matteprov under mina 18 år, och man måste bli godkänd i duggan om man ska bli godkänd i kursen hahaha. Man har 45min på sig på att lösa en uppgift, och jag sitter och gör lite gamla duggor och allt jag kan säga är att jag har suttit här i 2 timmar och har fortfarande inte fått rätt så ah aldrig att jag löser en liknande uppgift inom 45min imorgon så ah rip. 

Annars har jag och Anton varit vid danska fall i helgen hahaha, o sen köpte vi 3 små växter för 50:- på blomsterlandet för de som är intresserade. Blev chockad över att vi lyckades plantera in de så fint som på bilden. Lite stolt ändå. Om jag kuggar duggan imorgon så kanske en annan karriärväg skulle vara trädgårdsmästare. 

  • 435 Readers

Likes

Comments

​Hello ppl, en gammal bild från då när jag fortfarande brydde mig om mitt utseende. Ursäkta min dramatiska duckface, ser hemskt ut men ville skriva något och det är tråkigt att skriva ett inlägg utan bild. Just nu lever jag i de dagar där man pluggar varje dag och det känns som att allt man gör är att plugga utan att uppnå något resultat eftersom man sitter o "pluggar". Livet som studerande till civilingenjör upplever jag just nu som bara matte. Läser iofs två kurser parallelt nu, matte och kemi. Matte är ju matte, säger sig själv; kemin är ju typ mer fysik än vad det är kemi. Har ju förstått att som bio/kemist måste man läsa kvantmekanik för det handlar om jävligt små saker o bio/kemister håller på med små saker så då måste vi kunna vår fundamentala hederliga fysiken. Och fysik är ju också matte i princip så känns som att man bara har matte. Förstår nu varför man säger att matten är viktig, för ah, allt är i princip bara matte. Men ska inte klaga, vet att det finns de som  går teknisk fysik och teknisk matematik som läser ännu svårare kurser. De är personer som medvetet har valt dessa program för att tala för omvärlden att de är jävligt smarta. Har dugga om en vecka, innan dess måste jag memorera periodiska systemet och en massa konstiga joner o molekyler utantill. O även räkna en jävla massa grejer så klart. Har hittills kämpat för att inte hamna efter i matten så det slutade med att jag är efter i kemin istället. Livet är inte rättvist liksom. 

Förr tänkte jag mycket på att jag måste handla nytt smink, nya kläder osv. Tänker fortfarande på sånt, men bara ibland, när hjärnan har lite utrymme att tänka på annat när den inte tänker på matte då. Men sen kommer jag på att jag går på chalmers och kämpar för min överlevnad redan från de första veckorna. Jag tar typ 20min på mig på morgonen för att ta på mig en sopsäck, äta frukost och springa till bussen. Sen spenderar jag en glad lycklig dag i skolan med massa beräkningar, matte av olika slag. Så ah, för det första känns det som att man aldrig hinner gå in till stan o shoppa, för det andra känns det mindre nödvändigt när det enda man gör på dagarna är att räkna. Det är inte så att jag blir smartare av nya kläder. Jag ska kämpa vidare i mitt liv. Jag har räknat även idag som alla andra dagar. Jag räknar varje dag. Ha det bra allesammans. 

  • 461 Readers

Likes

Comments

Bilder by min fina pojkvän Anton Jansson <3

TBT i somras innan jag klippte mig så hade lite hår kvar. Juste har klippt mig, men gillar numera kort hår för långt är fett jobbigt. Nu är mottagningen slut och alla fester kostar mer att vara med nu hahaha. Snart är det 20års jubileum för vår sektion, Kfkb och det ska vi fira med ett finfint men samtidigt dyrt firande. Är inne på tredje pluggvecka. Känns förjävligt tbh hahahaha, känns redan som att man är sjukt efter. Fattar inte alls vad som händer på föreläsningarna, har inte gjort uppgifterna man ska göra, föreläsningarna är ju inte obligatoriska och jag är lat så det är inte heller den bästa kombon. Rip min examen, men ska börja ta tag i mitt liv nu, har precis laddat ner Matlab så ska pilla lite på den eftersom jag inte gick på lektionen. Sover heller knappt på dagarna o kommer knappt upp på morgonen så jag orkar dra mig till skolan hahaha, finns mycket jobbigt nu. Men asså helvete va oklar matten är. Har aldrig haft svårt för matten men nu upplever jag typ kaos hahaha, men går bättre o bättre för varje dag så antar att det bara är en vänjningsfas man få gå igenom. Avhopp från tekniska utbildningar är enormt och jag satsar än så länge på att inte bli en av dom (det säger nog alla i början). Men har iaf insett att civilingenjörsutbildningen är jävligt tuff och man behöver ett rutinerat pluggande så även om jag aldrig har haft en god studiemoral så ska jag börja lära mig. Är ändå fortfarande taggad. Om någon timme har jag dans, har inte tränat på hela sommaren och sist jag gick så dog jag nästan av träningsvärk dagen efter så jag sket i första lektionen. ( Jag suger). Men satsar på att gå till skolan imorgon. Ha det bra alla!

  • 498 Readers

Likes

Comments

​Bild från när vi var vid Chalmers bastu, Härryda. Vi hade riktigt tur med vädret iaf så det var nice. Just nu är det en vecka kvar av mottagningen (man får inte kalla det nollning tydligen). Det har varit nice hittills. Känner mig inte tillräckligt vuxen jämfört med min omgivning men det har jag väl aldrig känt så nog lugnt hahaha. Seg söndag, ska plugga matte. Hejdå.

  • 509 Readers

Likes

Comments

​Hello alla fans! Vill bara säga att jag suger på att jobba och är trött. Ha det bra! Tråkigt väder nu, var fan har solen tagit vägen. Rip 

  • 613 Readers

Likes

Comments


Heeeej!! Det var ett tag sen jag uppdaterade nu men är ju ledig i 2 dagar nu från jobbet så känner man ju sig lite rastlös och vet inte vad man ska göra med livet och tiden man har hahaha.

Sedan sista uppdateringen så har jag tagit studenten! Just nu är det en vecka kvar tills vi får reda på om vi kommit in på våra valda linjer och skolor men vi håller tummarna! Har faktiskt ingen särskil oro om inte allting går snett ;).

Jag hoppas inte jag är den enda som inte vet vad jag ska göra med det här sommarlovet som inte ens kallas för sommarlov längre för vi har slutat. Har varit ledig ända tills den 26:e juni tror jag. Därefter så har jag jobbat på BK äteriet på Liseberg. BK = burger king.

Innan dess så njöt jag av min arbetslöshet. Åkte till Liseberg, universeum, campade på överlida, hade även turen att vara arbetslös på midsommar, blivit beroende av lol. Har ju typ inte spelat något spel sedan högstadiet för man är så jävla upptagen med annat hela tiden. Men som sagt, de flesta studenter, eller iaf jag vet väl just nu inte vad de ska göra med livet så kan man ju likagärna spela lol. Det största som hände var väl bara att jag har typ officiellt flyttat till Göteborg och bor hemma igen efter att har varit ett gatubarn i centrala Halmstad i ett år. Och som gatubarn så sover man på gamla Metro tidningar som är gratis att ta och rota i soptunnor för att försörja min energiförbrukning. Kul att mina föräldrar tar tillbaka mig igen så man slipper kämpa för livet varje dag för att överleva.

Att bo hemma har också sin bekostnad. Man får göra gratis slavarbete, tex gå ut med hunden. Jaja, man kan inte få allt. Har ju också tagit körkort men kommer inte att ge mig ut på göteborgska gator. Iaf inte det allts centralaste, därför blir det mkt buss och spårvagn. Kollektivtrafiken är jävligt bra här faktiskt. Eller asså de går ju jävligt ofta, men sen följer de inte riktigt sina tidtabeller och appen ljuger ibland är ju inget man kan kräva.

Trots att jag flyttade hem för typ kanske 3 veckor sen så har jag fortfarande inte packat upp alla mina grejer. De ligger i bananlådor från Ica eller Konsum. Behöver köpa lite nya möbler och fästa lite hyllor för att allt ska få plats. Har fått en jävligt stor garderob också, har iaf än så länge hängt upp alla mina kläder och det var bara ren plåga. Ändå strugglar man varje dag med vad man ska ha på sig. Annars så ser det ut som stryk i mitt rum just nu, allting ligger där de inte ska ligga. De mesta i sängen eller golvet.

Jobblivet på BK äteriet har börjat och det blir min första chans att mobilisera socialt umgänge i Gbg. Om ni undrar så har jag så här 0 kompis i Gbg, tycker om några på mitt jobb som verkar ganska nice men förlåt minns faktiskt fortfarande inte vad de heter, jobbar fortfarande på det. O så några jobbar på andra enheter så man ser typ inte dom heller. Jobbet på BK kan vara tufft, en rast på hela dagen annars får man stå upp hela arbetsdagen. När det är mycket folk och hela äterihuset är fylld av människor är det också jobbigt. Högt arbetstempo och mycket stress kan det vara. Men när ruschen är över så är det jävligt chill, det viktigaste är att det verkar vara en arbetsplats med mycket gemenskap och ungdomliga aktiviteter. Har inte hunnit vara med på några än men det verkar vara ett fett ställe med gött folk. Ungt folk är bra folk. Sen att jag suger på att jobba är en annan femma. Igår fick vi en beställning, "veggie med bacon tack". Vem gör så.

Är inte heller van vid att det är så fkn mycket folk i Gbg. Är ju iofs från Kina men klarar inte heller av folkmängden där o därför flydde jag till Sverige för 8 år sen. Men asså så jävla mkt folk överallt och hela tiden.

Mycket snack nu. Avslutade ett lol game på 56min så nu är man sleten. Godnatt!
Bilden är tagen när jag och anton turistade Gbg i paddan. Minns inte vad det här skeppet heter men den hade någon speciell koppling med Gbg. Jag minns inte vad.

  • 632 Readers

Likes

Comments

Otroligt bra dag med otroligt bra människor! Gött gäng med mycket glädje, allt var perfekt förutom fötterna som blev ett funktionshinder med 11.5cm klackar. Hade även tur med vädret! Underbart!!

  • 727 Readers

Likes

Comments