Header

Hej!

Åkte in till stan idag och åt lunch med mamma. Det blev grekisk mat, älskar det! Dock tycker jag det är svårt att ta bra kort på mat, har aldrig varit bra på det. Iaf, nu ska jag städa lägenheten för på söndag kommer hon som ska hyra min lägenhet medan jag är borta.

Kram,
Wendy

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Haha, var tvungen att ta ny bild när jag skulle söka visum idag. Min reaktion på andra bilden till hur ful jag såg ut på den första. Ändå tog jag om det 1 gång. Killen bakom disken sa att öronen måste synas och att jag skulle sätta upp håret i en hästsvans. Tycker att jag verkligen inte passar i det... Jaja, nu är det äntligen gjort och ska hämta mitt pass på onsdag.

Likes

Comments

Hejsan,

Ledsen för kass uppdatering. Är så sjukt trött och förkyld att jag inte orkat blogga. Tänkte komma igång med bloggen på riktigt i September. Tills dess får det vara lite si och så och blogga när jag något intressant att skriva om. I alla fall, har mest jobbat denna vecka förutom i tisdags. Då åkte jag in till stan för lite shopping och fika med en vän som ska åka till samma land som mig fast en annan stad. Var roligt, men är några kronor fattigare haha ;) Här kommer några bilder på lite nytt jag köpte på senaste tiden...

Likes

Comments

Jag har inte så mycket att blogga om så mycket för tillfället. Mitt liv består just nu av att jobba, äta och sova. Måste spara tillräckligt med pengar så jag inte behöver ta så mycket i lån. Nästa vecka måste jag söka visum. Medans bjuder jag på 2 bilder när vi var ute på skärgården. Älskar hur vackert det är!

Likes

Comments

Nu äntligen flygbiljetterna äntligen bokade. Den 6 September åker jag! Det tog sin tid att hitta och välja bra flygbiljetter, men skönt att ha det gjort. Jag valde att köpa SAS ungdomsbiljetter som totalt kostade ca 4200 kr tur och retur (inklusive ett nödvändig extra bagage). Jag vet inte exakt vilket datum jag måste tillbaka men valde retur ändå den 17 Januari eftersom en enkelbiljett kostar 9000kr! Om jag inte kan omboka får jag i värsta fall avboka och får 2000kr i skatt tillbaka. Det är ändå värt det tycker jag. :)

Likes

Comments

Heeej!

Idag har jag hämtat mitt antagningsbesked och försäkringskort. Har inte haft tid att göra det förrän nu. Tog sin tid att ta sig till universitet då det hålls på att byggas överallt. Tur att jag inte behöver åka in till stan för jobbet... Nu ska jag kolla flygbiljetter. Måste boka de snart.

Kram/ Wendy

Likes

Comments

Har hittat massor av insperation och saker som jag behöver/vill ha i mitt korridorrum från Pinterest:

*fina påslakan
*massvis med gosiga kuddar
*dreamcatcher
*lång ljusslinga
*polaroidkamera och massvis med bilder att dekorera väggen med
*stor spegel
*värma täcken och mysig överkast till stol/soffa (som man kan dölja fula stolar med istället för att täcka den med massor av kläder på)
*smarta förvaringssaker
*snacsklåda

Likes

Comments

Åh vad jag längtar att få flytta in till mitt egna studentrum! Imorse blev jag erbjuden ett rum av universitet som ligger på själva campus och har spenderat dagen till att kolla på massor av vlogs. Jag kommer att dela rummet med en annan tjej men vi har separata sovrum och delar badrum. Kommer säkert att lägga upp bilder på hur mitt rum senare när jag flyttat in och dekorerat den. Jag har faktiskt aldrig delat rum med någon förut (förutom med min bror när jag var liten) så det ska bli spännande.

Likes

Comments

Hej,

Hoppas alla haft en rolig helg. Själv har jag jobbat fredag och lördag. Igår åkte vi på en båttur till Jungfruörna tror jag det heter. Ligger iaf längre ut mot Dalarö. Tog inte inga bilder denna gång eftersom mobilen dog men bjuder istället på några från förra gången vi åkte med båten till Tyresö slott. Det var faktisk mitt första dopp för i år och svinkallt men skönt ändå!

Xx, Wendy

Likes

Comments

Hejhej,

Som sagt startade jag den här bloggen för att jag ska åka på utbytesresa i höst, men inte berättat mycket mer än så. Tänkte berätta vad jag faktiskt pluggar. Efter jag tog studenten 2015 började jag fortsätta studera direkt och kom in på mitt förstahandsval. Jag läser kandidatprogrammet global management på Stockholms universitet. Många vet inte riktigt var det är men det är blandning av företagsekonomi (på engelska) och ett år av valfri språkkurser. Den fjärde terminen får åka på utbytestermin (om man vill) och man välja själv vilka kursen man vill läsa (oftast relaterat till de kurser man inriktat sig på). Jag kommer fortsätta att läsa kurser relaterat till företagsekonomi och kanske juridik eller internationella relationer. Anledningen till att jag nämner det här på bloggen är för att det dels kan vara intressant för er att veta, och för att jag nyligen fick mitt resultat tillbaka i nationalekonomi. Jag valde att läsa det på distans hos Lunds universitet eftersom jag ville inte läsa ett helt år med språk när jag kommer skriva kandidatuppsats i ett annat ämne. Men det var inte så enkelt som jag trodde. Språkstudierna blev svårare och krävde mer tid än vad jag räknat med. Dessutom hände saker vid sidan om plugget och gjorde att jag inte presterade mitt bästa under vårterminen. Förutom det var kursen mycket svårare än vad jag väntade mig. Jag har alltid haft tur och aldrig behöva göra en omtenta, men detta den gången var jag så oförberedd haha. Egentligen skulle jag läst en till distanskurs på LU men jag hade verkligen inte tid och missade en inlämning. På så sätt tog de bort mig på den kursen. Men jaja, slutet gott allting gott. Jag klarade precis omtentan och fick D i slutbetyg (pga en inlämningsuppgift). Måste även påpeka att matte och formler inte är min starka sida, så jag är nöjd. Kan äntligen slappna av och slipper åka till Lund för en andra omtenta i Augusti. De två första gjorde jag hemifrån, men för att få göra det igen måste man skicka in ansökan osv. För komplicerat.

Sorry för ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa det och inte blev för utråkade. Ha en fortsatt bra fredag!

xx Wendy

Haha så här glad...not... Celebration time c'mon!

Likes

Comments