Header

Hejsan,

Är i Guangzhou (Kanton) just nu och väntar på att ta oss till hotellet. Ville uppdatera lite när jag ändå har lite tid över.

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder från i lördags när vi åkte till Tianjin, en storstad 30 min från Peking med snabbtåg. Kändes nästan som att vara tillbaka till Europa ibland. Många byggnader var inspirerade av västerländsk arkitektur. Var rätt så kallt men roligt i alla fall.

Likes

Comments

Hey,

Halva November har gått, och även halva mitt utbyte. Tiden går så fort. Egentligen tänkte jag stanna ytterligare en termin, men har bestämt mig för att åka hem istället. I alla fall, är mitt inne i midterm så har mycket plugg just nu. Sedan har jag överfört pengar från min bank i Sverige två gånger som fortfarande inte kommit... Som det kanske märks är jag inte på bästa humöret så visar lite roligare bilder stället. Det är så fint med gula och röda löv på hösten. Synd att den snart är över och nästan alla blad har fallit. Var och shoppade i Xidan och fixade mina naglar. Sedan hade vi också en ost & vin kväll. En tjej från Nederländerna vann ett jätte stor ost så vi andra köpte lite vin och snacks. Jättemysigt :)

Jaja, måste jag fortsätta plugga nu...

Kram!

Likes

Comments

Blev både halloweenfest och KTV i fredags. Efteråt blev det käk på KFC men donken clownen fick inte följa med haha :)

Likes

Comments

Happy halloween!

I lördags hade vi en halloweenfest i källaren i huset jag bor i, och på fredag har skolan en till fest. Får se om jag går på den. Vill gärna gå på KTV också, har inte hunnit göra det än sedan jag kom till Kina.

Likes

Comments

Ända sedan jag kommit till Kina har jag aldrig känt mig helt frisk. I början var det lock för öronen och sedan träningsvärk, täppt i näsan och ont i halsen. I torsdags hade jag migrän och sedan dess bihåleinflammation. Så idag bestämde jag mig för att gå till sjukhuset för att få medicin. Känner mig bättre nu men blev så sömnig att jag sov direkt efter jag tog den och vaknade precis upp. Så nu är klockan 3 på natten och jag kan inte somna haha. Ville bara uppdatera när jag ändå inte kan sova... Förhoppningvis känner jag mig tillräckligt frisk så jag kan göra något kul imorgon. Måste verkligen försöka lägga mig nu då.

Likes

Comments

​God morgon :)

Eller klockan 10:39 här men det är snart morgon för er hemma i Sverige. Imorse när jag vaknade upptäckte jag min mobil inte gick att ladda, så har inga bilder att bjuda på just nu. Istället tänkte jag visa hur mitt schema ser ut. Valde ganska många kurser, men bättre att ha för många och sedan hoppa av än att välja för få. Sedan är två av de intensivkurser så jag har de inte hela tiden. Hoppas jag bara klarar alla kurser, för vissa tycker jag är ganska svåra... Jaja, ska försöka hitta någonstans på campus jag kan fixa min iphone.

Kram!

Likes

Comments

Morbror bjöd på hotpot

Mormors hemlagade revbensspjäll <3

Åkte till outlet och tittade på vinterjacka, men fick med mig ett par skor hem istället

På väg hem

Dagens lunch och middag

Färgade håret rödbrunt (ville ha kastanjebrunt), men eftersom mitt hår är så svart så syns knappt det röda förutom lite i solen (de blekte inte mitt hår eftersom jag valde en mörk nyans)

Här kommer lite bilder från senaste dagarna. Låter bilderna prata för sig själv. Orkar inte skriva mycket.

Likes

Comments

Hej,

Skäms för hur dålig uppdateringen är, men skyller på att jag varit så upptagen hela tiden. Först skolan och nu också under lovet. Just är vi lediga en vecka för Kinas nationaldag och mid-autumn festival. Började helgen hos farmor, i måndags åkte vi ett gäng till Ikea, i tisdags klättrade jag Pekings högsta berg och igår besökte jag Peking Zoo. Idag har jag bara varit hemma och vilat. Pluggat lite och fick hjälp med en uppgift jag inte förstod. Skulle egentligen åkt till kinesiska muren men var för trött haha. Plus att det är så många turister överallt nu när alla kineser är lediga. Får bli en annan gång. Imorgon åker jag till mormor och stannar där under helgen, så vi får se hur uppdateringen blir.

Kram!

Likes

Comments