HEEEEJ gänget.. Blev inte raka vägen till universitetet som jag trott utan fick stanna i London över natten pga tågförseningar och annat jobbigt. Men hann med en liten födelsedagsfrukost med Johanna innan jag åkte vidare dagen efter så det var (hate to say it) nästan värt den där sabla förseningen. Här är två bilder från då och nu signar jag ut från denna blogg på ett tag. Jag kommer nämligen försöka driva en annan blogg som riktar sig till familj/vänner där jag kommer posta inlägg om universitetslivet och vad jag har för mig om dagarna. Har insett att det är omöjligt att försöka uppdatera folk varenda dag, om olika saker, konstant, så det blir enklast för alla inblandade med en enda plats där man kan läsa vad som händz. Hehe.

Den heter iaf nouw.com/wendelatakesengland (lol) och kommer vara lösenordsskyddad ett litet tag. C YA THERE MATES!

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

England, I'm on my way.

Eller tja, snart så. Imorgon vid det här laget kommer jag (förhoppningsvis) ligga nerkrupen i min nya säng, i mitt tomma studentrum, långt från familj och vänner och Sverige. Helt sjuk tanke!!! Den senaste veckan har verkligen flugit förbi och nu är det dags. So frikkin excited y'all, och lika nervös. Har så mycket förväntningar och funderingar och känner mig dessutom lite sentimental efter att ha packat ner halva mitt rum i tre väskor. Sista middagen med mamma och pappa. Sista gosandet med Alfons. Sista duschen i badrummet. Sista sista sista. Jag vet att jag kommer tillbaka såklart, men det kommer inte vara samma sak då. Oh well. Nu måste jag sova iiihihihi.

xx

Likes

Comments

Mina sista dagar i Sverige. Tänk, att vi den här tiden förra året gick jag och räknade ner dagarna till min flygresa mot en annan kontinent - Australien - och nu är det dags för mig att återigen göra samma sak. Fast denna gång är det inte en annan kontinent, eller på andra sidan jorden, utan närmare hemma än vad man kan tro. Men fortfarande; ett helt nytt land och ett helt nytt äventyr. Börjar bli riktigt nervös för den som vill veta, ahhhh det är så nära nu att jag nästan kan röra vid det!!! 

Så vad har jag haft för mig? Mina dagar har fyllts med:

*Amaretto sours, handbollsmatch och presentöppning med Theo på Söder

*Fotbollsspelande på födelsedagsfest

*Alice och Moderna

*Bio tillsammans med bästabästa-film-partner-in-crime Tilde (Gör er själva en tjänst och se 'IT' förresten!!)

*Mitt allra sista jobbpass

xx

Likes

Comments

Likes

Comments

Och så fyllde man 21. 21? TjugoEtt. 2a, 1a. Känner mig som vanligt old as fuck men tror jag har blivit lite bättre på att acceptera faktumet att alla fyller år och blir äldre och att det är så livet ser ut. Men I still don't approve of it, lol. Jag har iallafall blivit fint uppvaktad av vänner och familj, och det har varit två fina dagar :))) Och nu tänkte jag faktiskt att min födelsedag ska bli startskottet för en ny period i mitt liv, men är inte helt säker på exakt hur jag ska göra. Big change is coming isåfall.

xx

Likes

Comments

“I think that one of these days," he said, "you're going to have to find out where you want to go. And then you've got to start going there. But immediately. You can't afford to lose a minute. Not you.”

- J.D Salinger

Likes

Comments

Ur dagbok, 17 april 2016 04:53

"...fruktansvärt fruktansvärt fruktansvärt trött och ledsen och jag vet inte ens varför men jag trycker bara undan det som vanligt för jag klarar inte ens av tanken att börja reda i det

det är som ett stort infekterat sår, mitt i bröstet, och uppe i hjärnan, som bara är där

det kanske alltid är där"

Hur ledsen jag blir. När jag läser detta. Men hur glad jag blir. När jag förstår att det är över(!!)

Likes

Comments

Mysiga mysiga söndag. Härligt med söndagar tycker jag, inte alls sådär ångestladdade som de framställs. Man bara glider runt och myser och planerar inför kommande vecka och reflekterar över den som gått. Jag själv började dagen med att vakna upp mer förkyld än nånsin (...suck) men gick ändå iväg på en väldans lyxig brunch hos Gunilla och David. Deras vänner från England var där och vi diskuterade universitet & studier i några timmar innan jag skyndade mig in till stan för att hänga med Evelina och Bettan! Som sagt - MYSIGT.

xx

Likes

Comments

Satan vilken rolig kväll jag hade igår. Körde reunion med Bettan Emmy och Hanna Boqueria, och efter ett tag joinade deras killkompisar från 'Straya oss också. Vi ölade och snackade skit as usual innan vi tröttnade på att sitta still och drog till Hells för att dansa av oss i deras rockbar. Så kul(!!) Det fick mig att tänka på Frankie's i Sydney så jag blev alldeles sentimental inombords, haha. OCH hade dessutom på mig ett nytt vintage-fynd dagen till ära, så kände mig fresh and flyyyy. Plus i kanten!

xx

Likes

Comments