Alltså wow nu är jag trött. Det har varit full rulle sedan midsommar, drog nämligen ut igår (helt otippat men vad gör man inte thanks to group pressure) till Slaktis en sväng med Will Tom Sophie Johanna och Emilia. Det var dock väldigt roligt och vi höll igång ett bra tag, men idag pallar inte kroppen trycket tbh. Imorse, efter att vi knaprat i oss lite frukost, tog jag en skön promenad från Karlaplan till Slussen (hann precis innan det började spöregna) och tog mig hem till Gunilla & David för en 3 rätters lunch utan dess like. Sjukt trevligt var det iallafall och rolig omväxling att umgås med vuxna efter en helg med ungdomar. Hehe.

xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Glad midsommar/happy midsummer! Min favorithögtid. Älskar älskar älskar verkligen midsommar. En av mina höjdpunkter under sommaren, för stämningen är alltid på topp och alla är glada och taggade. Det blir aldrig exakt som man tänkt sig, men jag tror också att det är en del av charmen. Det ska regna lite. Någon släkting/vän ska bli lite för full för sitt eget (och andras) bästa. Snapsen ska vara äcklig. Man ska frysa halvt ihjäl när man nattbadar

Så let's sum it upp - jag älskar midsommar och i år blev jättelyckat. Vi var ett gäng ute på Alices landställe på Vindö, där vi hade en ordentlig sillunch med jordgubbstårta och nubbe (såklart), dansade de där löjliga danserna runt stången (extremt roligt att se britter i chock över vafalls det är vi svenskar håller på med haha), åkte båt och hade oss.

xx

Likes

Comments

Aaahhh vilken fantastisk dag det var igår. Underbara underbara onsdag. Strålande sol och så himla härligt hade jag det - från morgon till 04. Först träffade jag Theo på Söder för att catcha up om livet, dricka kaffe och inhandla dranks inför Midsommar. Efter det vankades grillmiddag hemma hos mina kusiner, vilket ni kan se för er själva var en ren fröjd, och slutligen stod en kväll/natt ramlandes runt på stan med Tilde Johanna Theo Tom Hanna Alicia. Kalaskul! Idag är jag alltså rätt så seg men det är bara att ladda upp inför morgondagen.

xx

Likes

Comments

Luke Shadbolt är en Australiensk fotograf som tar helt sinnessjukt häftiga bilder på hav, vågor, surf. Bland annat! Men det är bilder inom just de tre kategorierna som jag finner allra vackrast. Har följt honom länge på Instagram och blir lika breathtaken varje gång han lägger upp något. För er upplysta; visst är bilderna väldigt sublime? Det tycker jag iallafall. Google "the sublime" och se för er själva.

Likes

Comments

Idag har man inte känt sig som en frisk fläkt inte. Inte som en 10-poängare heller. Snarare som en ful plastpåse, typ. Vet inte om det är pms eller något annat som spökar, men är på sviiindåligt humör och det verkar inte gå över. Igår jobbade jag på en studentfest ute på Ekerö från 13 till 04... Var helt död när jag landade i sängen men det var sjukt kul! Har sovit till och från hela dagen dock vilket inte är lika kul. Tog en 4 timmars PN och vaknade 19 :-)))Kachiiing. Sucks to be me.

Nu ska jag signa ut och göra något produktivt. Eller bara slökolla på Netflix. Ciao!


Likes

Comments

Godmorgon.

Såhär såg det ut igår när Nina och jag tog en promenad runt mitt kvarter innan vi traskade hem till mig och åt hemlagad sushi. Himlen var vacker och det var ett kallt men glödande ljus. Ni vet när det är sådär fint att det nästan gör ont? Typ så var det. It's good to be alive.

xx

Likes

Comments

Försenad in till stan pga byggarbetare som höll på och hade sig halva morgonen (samt borrade i fkn betong 10m från mitt fönster aka lite svårt att sova) tog jag mig till Hannas jobb på Regeringsgatan, där jag stannade några timmar för att dricka juice och fnula på livet tillsammans med henne och Johanna. Senare på eftermiddagen reppade jag Söder tillsammans med Nina och vi spenderade större delen av tiden med att dricka kaffe & spela spel.


xx

Likes

Comments

Min alldeles egna Russian babe Nina och jag har inte sett varandra på 8 månader, aka evigheter??, så att äntligen få krama om henne igår var något av det bästa på länge. Vi hade planerat in middag + sleepover, så vi började med att pimpla lite rosé hemma och tog oss sedan bort till Nosh & Chow för att stilla hungern. Vi satt där till stängning och bara pratade pratade pratade innan vi sprang hemåt i regnet. Bästa jag vet. Att snacka skit och dricka goda drinkar och äta mat med mina vänner, alltså. Minus regnet. Hehe.

Likes

Comments

Denna fredag har varit som en enda stor ansträngning. Typ. Men det har varit för goda ändamål så det är ändå positivt såklart, men nu - efter att ha hållit tal inför 100 resp 500 personer på två olika skolor - är jag rätt slut. Enskede, Uppsala och Gateau bageri är de ställen jag varit på idag. Väldigt trevligt dock. Alla tre!
Hundvakt som jag är så har vi (aka jag och min alltid trogna vovve) spenderat kvällen i soffan, framför The Usual Suspects med avokadomackor (once again) och te. Mer livat än så blir det inte idag!

xx

Likes

Comments