Känner mig nere ikväll. Tråkigt men sant. Vet inte riktigt vad som är fel men har en gnagande, konstig känsla i magen som vägrar släppa. Tror jag saknar Jake faktiskt. Och Imani. Och Alex. Och min mormor. Och Ellinor. Ellinor saknar jag ju dock konstant. 24h om dygnet, 365 dagar om året.
Ja ni, jag blir inte klokare av det där heller. Istället fortsätter jag med Guardians of the Galaxy. Fredag imorgon och jag har en fullspäckad dag. Godnatt❤️
xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår hade jag en sviiinrolig AW med mina kollegor. På stark efterfrågan av mig blev det billig öl på en av Söders alla uteserveringar och därefter skuttade vi vidare mot Slaktis. Det var verkligen så jäkla kul, men eftersom jag skulle jobba idag höll jag mig i kragen ändå (lite i alla fall, hehe) Och idag har jag som sagt bara jobbat och är sådär omänskligt trött, så det blir en schysst Marvel-klassiker och myskväll toniiite.

xx

Likes

Comments

Somnade och vaknade med samma känsla. Saknad av Australien. Vill så gärna vara där nu nu nu. Bara för att få en dos. En dos av Sydney, av vår gata, vår balkong och vårt fina område Pyrmont. En dos av utsikten vid Operahuset, av passionsfruktsölen på Frankie's, av promenaden runt Barangaroo, av min favoritstrand Long Reef i Dee Why och av Crown Streets alla vintagebutiker. Vill köra en stenhård utekväll i Surry Hills och avsluta på Mr Crackels. Vill vela mellan vilka chips jag och Bettan ska köpa. Vill storhandla på Coles. Vill chilla i Joshs soffa och slökolla på Shameless.

Och jag vill ha en dos av sådant som jag inte ens tycker speciellt mycket om; Darling Harbour, Bondi, Dominospizzor $5 och att komma hem till en hall som luktar sisådär för att ingen orkat ta ut soporna.

Gemenskapen. Mina vänner. Värmen. Stränder. Acaibowls. Surfare. GAAAHH.

Likes

Comments

Lunchkonferens.

Morgonstund 06:00.

Hemma från Karlskoga, Gelleråsen, där jag har varit och jobbat på Porsche Carerra Cup. Det har varit jäkligt intensivt men också lika kul. Har alltså serverat mat och dryck till deras VIPgäster, snicksnackat med besökarna och träffat många sköna individer. Dock höll vi igång från 05-21 ungefär, så lite trött i kroppen är man allt :-))) Idag tog jag en (med all rätt väldigt välförtjänt) sovmorgon och hade därefter picnic på Djurgården med mina två Hannor i solen. Älskar sensommar-Stockholm. Mucho härligt!! Livet!!!! Vi lever och andas och fan så trevligt det ääärrrr!!!

xx

Likes

Comments

​Jag lever, i allra högsta grad, men kommer på mig själv med att glömma bort att skriva ner vad jag gör om dagarna och (på ett sätt) är det ganska befriande. Om jag inte skriver, antecknar, ventilerar under en längre period blir jag alldeles knäpp - men det har varit väldigt skönt att slippa ett tag. Faktiskt. Kan inte förklara det bättre än att mycket saker händer och är på gång just nu, och jag försöker väl vara mitt i det så att säga :))

Nu drar iallafall jobbandet igång efter en lite väääl lång "semester" Gotta get dat paper. Kommer köra i princip heltid på Pontus augusti ut och lite annat smått och gott vid sidan. Och sen ska jag börja förbereda mig mentalt inför hösten... England calling wohooo

Likes

Comments

Har hängt och slängt på Västkusten, närmare bestämt Bohus-Malmön och Smögen, sen i onsdags. Har varit feeeett. Ärligt. Kanske härligaste momentet på hela sommaren? Vädret har varit pretty shit men det har faktiskt knappt spelat någon roll. Klippor, båtar, sjöbodar och fiskbutiker har jag varit omgiven av konstant, och faaaen så trevligt det är. Jag Bettan Emmy och Hanna har agerat dundergäng dessutom. Så nu har jag massor av roliga berättelser att dra för mina barnbarn.

xx

Likes

Comments

Svensk sommaaar gahhh I love youyouyou. Om harmoni hade haft ett ansikte, då hade det med största sannolikhet sett ut såhär. Jag önskar att bilden kunde förmedla känslan som jag får när jag står där, på bryggan, och tittar ut över vattnet och vassen och träden. Det är verkligen så himla vackert! Får nästan lite ont i hjärtat för att det ger mig en sån behaglig känsla haha.

Önskar er alla en superfin onsdagskväll. Nu ska jag titta på The Avengers :)) xx


Likes

Comments

Det var en period i livet som jag läste novellen The Bell Jar av Sylvia Plath och slukades av den. Jag läste den (om jag inte minns helt fel) i i slutet av 2015, som iiinte var mitt bästa år om vi säger så. Och my oh my, vad jag kunde relatera till huvudpersonen. Hur hon äts upp av självkritiken och viljan att göra sig själv och andra stolta. Hur hon observerar människor och samhället runt om, och hur det på nåt sätt, hela tiden, kommer tillbaka till henne själv. Vem är jag, vad är mitt syfte, varför känns det som att jag ständigt kippar efter luft även fast jag andas fullt normalt?

Det är en fin men mörk bok. In my opinin skulle varenda tjej över 15 år läsa den. Den var relevant 1963 och den fortsätter att vara relevant idag. Get yourself a copy, gurl.

Likes

Comments

Det har varit en fet dag i livet, mannar. Är inte säker på varför to be honest, men har bara känt mig så... lätt och glad. Som en liten fjäder typ, om det nu målar nån sorts bild för er. Obligatoriskt brygghäng, gäster på besök, långpromenad i skogen med musik på högsta nivå (det var så satans vackert och behagligt som ni kan se på bilderna) och timmar av prepp & pepp inför universitetet. HIHI. Har kollat på videos och boende och klubbar att joina, så nu är jag så taggad att jag legit håller på att smälla av... Men okej. Enough ramble. Nu måste jag sova. Another day another drama.

xx

Likes

Comments