Tisha - Mango. Kappa - Asos. Byxor - Zara. Skor - adidas.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! En snabb bild från en outfit jag fotade härromdagen.
Just nu sitter vi och pluggar, jag skulle egentligen sitta på tåget till Kalmar nu för stt fira världens bästa David som fyller 18 (!!!) idag! Men jag missade tyvärr tåget för jag hade läst fel på tidtabellen och om jag tar nästa då blir det ganska mycket senare och väldigt mycket tåg åkande för mig bara för att vara där en timme.. Så det blev lite dumt tyvärr :(
Så vi ska passa på att plugga istället och sen träna med majs och Robin, så åker vi till Linköping senare ikväll! Puss

Likes

Comments

View tracker

Från vår middag igår. Tyckte tyvärr inte att min mat var jätte nice, salladsbladen skulle alltså var tacos? Men tror dom andras var gott och det var super trevligt iaf och det är ju det viktigaste! :)
Nu har jag och Felix precis ätit och vi ska väl typ se en film eller något nu, bara ta det lugnt.
Ha en super lördag hörrni!! Puss

Likes

Comments

Tröja - Mango. Byxor - SanneAlexandra. Skor - Adidas.

Likes

Comments

Min favorit av dessa är nog den i mitten. Älskar ankle-bootsen/klackarna jag har samt blusen. Spets och vida armar är ju världens bästa kombo! I den tredje outfiten gillar jag höga stövlar och slitna ljusa jeans, fastnat för det. Ska vara ärlig och säga att jag haft lite agg emot over knew boots bara för att alla har dem.. Visst som är svin snygga i rätt outfits, men lite basic tyvärr :( Så perfekt att jag kan sno Majas som dessutom är mycket snyggare i dom!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!
Äntligen fredag! Fantastiskt ju! Har också jätte roliga planer för kvällen då jag är sjukt taggad! :) Ikväll kommer Majs, Moa och Emma upp med tåget från Vimmerby och sen ska vi tillsammans med Amanda och kompisar till henne ut och käka och sen festa lite hos mig. Ska bli super!
Pussssss

Likes

Comments

Tränat, kollat lite tennis och gjort sjukt god taco kyckling har varit mitt schema idag. Fredag imorgon hörrni!
Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Köpte med mig en smoothie förut när jag pluggade på biblioteket. Super god!
Nu har vi precis käkat lite mat och jag är så mätt. Vill typ inte röra mig, jag brukar inte äta så mycket liksom :( och Felix vill tvinga i mig popcorn nu.. rip mig:(

Likes

Comments

Skrev ett lite udda inlägg härrom dagen när F bara försvann och var borta en halvtimme och jag inte förstod alls vad han höll på med.. Men han var super gullig och kom tillbaka med rosor och sockerfri glass. Jag har nämligen klagat på att jag kommer bli så tjock på grund av att han vill äta glass hela tiden. Jag älskar ju glass men man får ju äta lagom liksom! Därav sockerfri glass, faktiskt riktigt god!

Likes

Comments