Godmorgon!
Idag ska jag hjälpa pappa med lite små saker, plugga lite och så får vi se vad som händer.
Är fortfarande väldigt trött men tror att kommande vecka kommer bli bra! Skönt att ha något att se fram emot, som tex att vi åker till Malaga på lördag för några dagar. Det ser jag verkligen fram emot, komma bort lite.
Ha en super bra söndag hörrni, hoppas inte att ni mår allt för dåligt efter helgen haha. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I början av veckan, efter en rätt lång tid av osäkerhet och funderingar från bådas sida, iaf från min, valde jag och Martin att göra slut. Vi har så fruktansvärt olika liv och vi är två helt olika människor med helt olika intressen, mål och drömmar att vad vi ville inte riktigt räckte till. Mina närmsta har såklart vetat om det sen dag 1 och jag har inte riktigt sett en anledning till att skriva det här, men efter igår tror jag att rätt så många har förstått eller fått höra och jag känner mig också väldigt redo för att berätta det.

Jag tvekade väldigt mycket, och funderade väldigt länge men när Martin förklarade tillslut att han inte heller visste kändes det ganska klart för mig, eller oss båda, att det inte var vi längre. Det är såklart jätte jobbigt. Jag är en sån människa som känner allt på en gång. Jag har gråtit jätte mycket, känt mig jätte ensam och haft en stor klump i magen nu i några dagar men jag mår bra och på ett sätt bättre än jag gjort på väldigt länge. Martin är en bra kille och jag hoppas att han kan hitta någon som uppskattar honom för allt fint han har för jag har inte gjort det, och jag kan inte göra det.

Jag har fantastiska vänner och jag har dom att tacka för hur bra den här veckan ändå har gått. Maja har hjälp mig med allt, hämta alla mina saker i lägenheten, hållit om mig lite extra när jag tyckt det varit jobbigt och sen såklart att skratta. Även människor jag inte pratat med på länge har hört av sig och frågat, brytt sig, vilket jag tycker är så himla fint och jag skulle verkligen vilja återgälda det 10 ggr om. Så jag kan inte säga att jag har gått vidare från ett liv jag haft i 1,5 år på en vecka, men jag är inte långt ifrån och jag känner mig säker på att jag har valt rätt.

<3

Likes

Comments

​Jag mår inte riktigt bra efter gårdagens party så därför är jag kanske inte jätte kreativ. Men kanske piggnar till om ett tag! Ha en god morgon iaf, pusss

Likes

Comments

Vad är bättre än att shoppa?

Godmorgon! Jag vill tipsa om en sida som har olika rabattkoder som man kan använda när man shoppar. För mig är ju shopping absolut största intresset, eller kanske inte shoppingen i sig men kläder, så jag brukar ofta googla eller kolla in sidor som har en samling rabattkoder genom shopping sidor på nätet för att kanske få lite rabatt. Kläder kostar ju pengar, tro det eller ej haha, så det kan vara smart att utnyttja rabattkoder om det ändå finns? Och sen i slutet av dagen har man kanske råd och köpa sig något extra? Idag är rabattkod.club/ en relativt nystartad sida som håller på att bygga upp något grymt! Så allting kanske inte finns en men kommer absolut att finnas senare. Nu samarbetar rabattkod.club/ med 270 olika butiker men i slutet av året kommer det att ha ökat till 600st så det finns absolut någon rabattkod att hämta där som kan vara ett litet plåster på plånboken kanske. Tycker att det är en jätte bra och rolig ide och jag tänker iaf kolla in deras sida innan jag beställer något, och det säger jag inte bara för att det här är ett samarbete utan det är ju verkligen ett sjukt bra tips, och en sjukt bra idé! Eller hur? Tryck här (och på andra fetmarkerade ord) för att komma till sidan.

Ha en superbra fredag hörrni, glöm inte att lägga på en växel till och ha roligt. puss!

Likes

Comments

Jag och Amanda gick ner till stan och köpte med oss mat till biblioteket förut eftersom att vi tycker att vi förtjänar det haha :)

Likes

Comments

.. Helg!
Imorgon är det stora biologi provet och jag är faktiskt sjukt nervös, sjukt, men jag tror och hoppas det blir bra. Behöver något sjukt piller enzymer eller vad fan som helst så jag lär mig allt.
Idag ska jag såklart plugga, och så kommer Maja. Ska kolla om hon är sugen på ett spinning pass, puss

Likes

Comments

Kör med några inspo bilder från whitefoxbutique så här på kvällen. Hoppas dom ger lite inspiration till morgondagens flawless feeling, puss!

Likes

Comments

Sitter hemma hos Wilma och kör en plugg eftermiddag och förbereder oss till fredag. Skit skönt att plugga tillsammans istället för att jag skulle åka hem och vara själv eftersom att mamma är borta, får dessutom lite mer sovmorgon!

Ha en super onsdag hörrni, mitt humör har vänt och jag mår mycket bättre så det hoppas jag ni gör med. Tänk på alla fina färger ute, visst blir man glad av det? Puss

Likes

Comments

Godmorgon! Jag ska verkligen försöka lägga fokus på bloggen mer och nu tror jag att jag kommer ha mer tid till det vilket känns skönt. Kanske inte känner mig jätte inspirerad dock dom närmaste dagarna but I'll do my best!

Idag har jag ett fysikprov som jag helt ärligt inte pluggat till så jag vet ju hur det kommer gå. Men det gör faktiskt inget, jag ska inte läsa fysik nästa år och jag får inga betyg i det! Trots det vet jag hur fruktansvärt dåligt jag kommer ta det när jag får tillbaka provet med ett F på.. Vilket kommer bli första gången någonsin.

En dag i taget hörrni, puss

Likes

Comments