Hej på er! Jag fyndade denna tröjan för 100kr på Carlings häromdagen. Min favoritfärg just nu är gul, så blev så glad när jag hittade den!
Idag började skolan igen, det känns rätt skönt att komma in i rutinerna igen.
Tog en lång varm dusch igårkväll, och passade på att tända ett doftljus och applicera ansiktsmask. Så skönt att unna sig själv lite egentid och verkligen ta hand om sig själv!
Hoppas ni har haft en bra dag! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag har verkligen blivit sämst på att uppdatera här, men så kan det vara ibland. Mycket annat som händer just nu så det blir liksom inte av att skriva här tyvärr.
Igår la jag (äntligen!!) i en grå färg i mitt hår! Har velat göra det såå länge, och har testat några som tyvärr inte har funkat. Denna gången funkade det däremot och jag är såå nöjd. Syns inte så bra på bilderna tyvärr, men fick inte till någon bättre. Kommer säkert fler bilder framöver!
Pussar

Likes

Comments

Jag tror jag var ungefär 10 år gammal första gången jag fick höra att jag inte hade någon framtid, att jag skulle sluta som prostituerad och knarkare utan familj eller vänner. Inte av någon elak klasskompis, utan av min dåvarande familj. Från det år jag fyllde 7 levde jag i ett hem där jag dagligen blev utsatt för psykisk terror. Jag blev kallad för ful och fick höra att jag hade GRAV autism nästan dagligen (trots att jag blev utredd på BUP och definitivt inte hade autism.) Jag blev behandlad som att jag bar på någon smittsam sjukdom, ord som förorenad användes i samband med mig. Jag var bara ett barn, och jag var livrädd. Livrädd för att göra fel, livrädd för att prata, livrädd för att någon skulle förstå. Jag blev expert på att stänga av mina känslor och jag utvecklade fantastiska skådespelartalanger.
År 2013 gick jag in i en depression, och planerade dagligen hur jag skulle ta livet av mig. Jag kände verkligen inte att jag hade något att leva för. Idag för 4 år sedan, fredag den 13/12 2013 skulle jag och min kompis Ida sova hos min pappa. Påväg hit sa Ida till mig att om inte jag berättade skulle hon göra det. Hon visste bara en bråkdel, men ändå förstod hon på något sätt hur illa det var. Så jag berättade, och helt plötsligt hade jag tagit steget som skulle förändra mitt liv, något jag antagligen inte hade gjort utan Ida. Jag vill passa på att säga tack både till dig Ida, och till Rosita: ni räddade sannolikt mitt liv genom att stötta mig och finnas där under hela den fruktansvärda processen av soc möten och bupsamtal som följde.
Idag, exakt 4 år senare har jag inte längre någon kontakt med min mamma och hennes man, och trots att jag under det senaste året har fått diagnosen ptsd (posttraumatisk stress) så mår jag bättre än jag någonsin gjort. Trots att jag för 4 år sen bara ville ge upp, så klarade jag det. Jag har hela livet framför mig, och jag är så oerhört tacksam. Tacksam över att vara vid liv, och tacksam över min fantastiska familj och vänner som aldrig har backat utan stått vid min sida oavsett vad som har hänt. Jag älskar er.

Likes

Comments

Alltså hur fint är det med snö? Får sån julkänsla! Det stod tyvärr i väderappen att det skulle regna inatt, så tråkigt. Orkar verkligen inte med slask haha, så hoppas prognosen hinner ändras.
Nu ska jag till skolan för en timmes matte, vet inte om jag tycker att det är skönt eller jobbigt med så korta dagar faktiskt...
Hoppas ni får en jättefin dag! Pussar och kramar

Likes

Comments

Hej på er! Idag ligger jag hemma med feber, inte så kul. Allt blir dock bättre med te och julfilmer, så det är precis vad jag kommer ägna dagen åt!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Redan måndag igen, tiden går så fort. Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan, har bara 1 timmes svenska idag. Börjar 9:30, rätt skönt att ha lektionen så tidigt så man kan använda resten av dagen till nåt annat.
Idag är det -8°, men jag har klätt mig riktigt varmt så det är rätt skönt med kylan faktiskt. Det känns så friskt på nåt sätt.
Ha en fin måndag hjärtan! Pussar

Likes

Comments

Hej hjärtan! Nu är det redan första advent, tiden går verkligen så fort! Idag har vi julpyntat och handlat lite på Ikea, dagen har bara flugit förbi verkligen. Har även hunnit plugga lite idag, skönt att ha det gjort.
Satte upp en till ljusslinga i mitt rum idag, på min klädstång den här gången. Det blev så fint! Hur har eran advent varit?
Puss

Likes

Comments