Hej på er! Här kommer lite bilder från mina senaste dagar. Har köpt superfina ljusslingor till mitt rum, det känns att vintern är nära och då vill jag ha lite extra ljus i mörkret. Har även köpt en doftspray till mitt rum som luktar supergott. Nu längtar jag efter första advent, det blir så mycket ljusare med all julbelysning. Nu är det så mörkt och tråkigt!
Ha en supermysig kväll i höstrusket! Pussar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hjärtan! Ikväll skulle jag och Rosita och Saga egentligen åkt på halloween fest men den blev inställd, så vi spatserade runt i Göteborg och fikade och träffade lite kul folk istället. Haft en jätterolig kväll/natt! Nu ska vi hem och sova, det ska bli såååå skönt.
Gjorde mina naglar i tisdags på Brilliant Nails vid domkyrkan och blev som vanligt supernöjd.
Gonattpussar!

Likes

Comments

Hej hjärtan! Jag och Rosita hade egentligen tänkt ha en mysig hemmakväll, men så kom hon med idén att vi skulle åka in till korsvägen och ta en kopp te på vårat favoritcafé. Så mysigt!

Likes

Comments

Såhär fint var det när jag skulle till praktiken igår! Tycker man blir så glad när det är vackert ute på morgonen, jag blir alltid på så bra humör då:)

Likes

Comments

Brrrr vad kallt det är idag hörni! Solen har skinit stor del av dagen och ändå har det varit såå kallt, har inte riktigt vant mig ännu. Tycker dock att det är ganska härligt med den kalla krispiga luften.

Likes

Comments

Hej på er! Idag går jag min andra dag på ett äldreboende i Lindome, ska vara här i 2 veckor. Trivs superbra! De boende är underbara, och likaså mina kollegor och handledare.
Har precis tagit en liten lunchrast, så passar på att slänga upp ett inlägg medan jag äter tänkte jag.
Hoppas allt är bra med er! Pussar och kramar

Likes

Comments

Har haft feber även idag, inte så kul... Har kollat disney och bara tagit det lugnt, och nu ligger jag nerkrupen i sängen med en film och massa tända ljus. Så mysigt att ligga och lyssna på regnet utanför!

Likes

Comments

Hej hjärtan! Idag ligger jag hemma med feber och förkylning. Inte så kul, men man får göra det bästa av saken. Det blir iallafall lite bättre med Pearl Harbor och en kopp te.

Likes

Comments