Contains affiliate links

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er. Idag har varit en otroligt jobbig dag, eftersom det dels är ett år sedan Szymon dog, men även ett år sedan jag blev sjuk. Ett år sedan mitt liv förändrades för alltid, ett år sedan hela min värld vändes uppochner. Det har varit ett fruktansvärt år på många sätt, medan jag på andra sätt är glad att jag har gått igenom detta eftersom jag har blivit den jag är idag mycket på grund av detta. Jag har lärt mig att uppskatta livet på ett helt annat sätt än jag gjorde innan, och det är jag tacksam för. Hade jag kunnat välja hade jag absolut inte varit sjuk, men eftersom jag inte kan ändra nåt får jag försöka fokusera på det positiva som kommit ur detta! Har ju haft min underbara familj, släkt och vänner vid min sida dag som natt, vilket är guld värt.
Idag var jag och Anton vid Szymons grav och lämnade en blomma, det var otroligt jobbigt men jag är glad att jag gjorde det. Är väldigt glad att jag inte var där själv. <3

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Gick upp runt 8 idag, applicerade en ansiktsmask och åt frukost framför Linn Ahlborgs videos, väldigt mysigt. Gjorde en snabbsminkning, slängde upp håret i en messy bun och drog på mig världens mysigaste outfit. När jag gick till bussen med en mysig höstlista i lurarna luktade det verkligen höst, ni vet när någon eldar? Älskar den lukten! Nu börjar löven ändra färg också, jag har verkligen längtat efter hösten.
Ha en fin dag! Puss

Klänning: fått
Fishnet strumpbyxor: madlady.com, 79kr
Strumpor: indiska 79kr
Jeansjacka: loppis 80kr
Halsduk: loppis 30kr
Ryggsäck: H&M 299kr
Dr Marteens: Loppis 400kr

Vill passa på att tipsa om världens mysigaste lista, har nästan inte lyssnat på något annat det senaste<3

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sitter och väntar på att lektionen ska börja just nu, idag har vi vård som första lektion. Har precis intervjuat Karin i min klass om hälsa, vi fick i uppgift att intervjua två personer till idag.
Invigde hösten på riktigt idag med mina nya Dr Marteens, fyndade dom för 400:- härom veckan. Skönt med varma skor i ruskvädret!
Ha en fin dag! Kram

Likes

Comments

Hästmys med världens finaste Maya<3

Kvällsbad

Bilder från Kapten röd i lördags

Och det bästa av allt: Håkan Hellström gästade!!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan! Jag sitter i skrivande stund i bilen med min morfar, Barbro och min morbror Janne påväg till Skåne. Janne bor i Spanien, men är hemma och hälsar på denna veckan, så träffar honom för första gången på 6 år. Väldigt kul att äntligen ses! Vi ska sova en natt hos mina kusiner och min andra morbror, supermysigt med lite familjetid! Imorgon ska vi träffa mormor en snabbis också, och på kvällen är jag tillbaka i Göteborg för att gå på Kapten röd! Fullspäckat schema haha.
Idag hade vi Vård som sista lektion, och det är min absoluta favoritlektion. Idag övade vi på bemötande med rollspel, superkul! Älskar verkligen min utbildning.

Likes

Comments

Hej hjärtan! Idag fick jag tillbaka resultatet på ett litet engelska test vi gjorde förra veckan, och hade alla rätt. Blev så glad, har varit så rädd att jag inte ska kunna prestera som jag kunde innan jag blev sjuk. Känns väldigt kul!
Sitter just nu på våran lilla kökstrappa i solskenet och håller Vera sällskap i trädgården. Mysigt!

Likes

Comments