Idag tog vi en liten trip till Helsingør i Danmark. Supermys! Vi började med lite lunch och sedan har jag och Rosita vandrat runt på smågatorna. Det var så fint där! Det är så fint med alla gamla vackra hus.

Likes

Comments

Hej finisar! Just nu sitter jag och Rosita på en lekplats och njuter av värmen, så härligt. Igår var första kvällen här, så vi tog en cykeltur och kollade oss omkring lite. Det är så mysigt här!

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag och Rosita på tåget, påväg till Ängelholm, där vi ska spendera resten av veckan. Ska bli så mysigt!

Likes

Comments

Hej finaste ni! Hur har eran dag varit? Min har varit väldigt bra, har solat och tagit det lugnt hela dagen, och framåt kvällen kom Mathilda. Vi grillade med familjen, och sedan gick jag och Mathilda ner och satte oss vid sjön. Såå härligt! Vi satt och bara pratade och åt frukt med Håkan på högsta volym (såklart) i ett par timmar eller något. Välbehövligt!

Likes

Comments

Hej älsklingar! Herregud vad varmt det är idag, blev riktigt chockad när jag vaknade imorse.
Jag har precis vart hos psykologen, och i väntan på bussen passade jag på att köpa något att dricka. Jag är såå dålig på att dricka ordentligt när det är varmt, det är verkligen något jag måste bli bättre på! Eftersom jag älskar kokos fick det bli Loka Coconut Dream, och den var verkligen sååå god.
Tänkte ta en lite längre promenad hem från bussen idag, får passa på när det är så härligt väder.
Pussar och kramar

Likes

Comments

Hej på er finisar! Idag har jag kollat lite på film, och gått på en jättehärlig promenad på ungefär 40 minuter. Det var så skönt att vara ute och gå i skogen och bara lyssna på naturen.
Det har inte kommit upp så mycket inlägg det senaste, för jag har inte mått så bra. Jag har mest varit hemma, umgåtts lite med Rasmus och pratat massor med Rosita, not so interesting. Hur har eran vecka varit hittills?
Pussar och kramar

Likes

Comments

Fick hem världens finaste baddräkt från Elsa & Rose igår. Jag älskar den! Tycker absolut ni ska shoppa sommarens badkläder där.

Likes

Comments