Header

Såhär har delar av de föregående dagarna spenderats. I sooolen med glada miner.

Nu är det fredag, men det känns lite som om jag haft helg hela veckan då jag inte haft vanliga lektioner. Det har inte varit ett jobbigt moment att dra till skolan liksom. Självklart ska det ändå bli skönt med lite längre sovmorgon i två dagar.

Det har varit en bra vecka på många sätt, men jag har även tänkt mycket på framtiden och vad som ska hända efter studenten. Jag vill plugga vidare, det vet jag, men inte 100 % säker på var och det tääär på mig. Det går inte att skjuta upp för alltid och snart är det är hög tid att söka. Jag hoppas det blir klarare snart för annars kryper jag under en sten och stannar där

Men ni får ha en fin helg hjärtisar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Teddy på läpparna!

Jag har tre favoriter när det kommer till vad jag kletar på läpparna och det är dessa skönheter från NYX. Jag har endast tre, men skulle lätt vilja ha alla från denna serie då jag tycker de är helt fantastiska. De håller verkligen hela dagen och stannar kvar när man äter och dricker, which is essential since I eat all the time.

De jag har är i alla fall Ruffle Trim, Corset och Teddy och den absoluta favoriten bland dem är Corset. De finns att köpa lite överallt, jag köpte mina på HM tror jag.

Likes

Comments

Det är vår ute!!!!! Jag har visserligen använt denna jacka och skorna under vintern för att jag älskar dem så mycket, MEN nu slipper jag frysa. Fantastiskt.

Sitter på tåget påväg till Karlstad för en dag i skolan. Tråkigt att vara inne när det är så fint väder, men men... Idag kommer i alla fall bli en jättebra dag för det har jag bestämt. Puss!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Finns att köpa HÄR!

Klickade hem de här sandalerna från Nelly för någon månad sedan. De är verkligen så fina och kommer att passa perfekt till min student! Eventuellt kan de även gå hem på balen. Det enda kruxet är att min lilltå gärna vill smita, men vi får hoppas att den stannar kvar helt enkelt!! Haha.

Jag såg i alla fall att de var på rea nu (hela 30%!!) så ville tipsa er som inte hittat skor till studenten ännu eller er som bara vill ha fina sandaler till sommaren. De är som klippta och skurna om man inte kan gå i höga klackar (pik till mig)! Absolut, högklackat i all ära för det är dyngsnyggt om man kan hantera det, men jag vill kunna springa ut utan att vara rädd för att stuka foten i processen.

Likes

Comments

Älskar att skriva "z" istället för "s" tydligen. Måste bero på att jag heter "Krantz" eller för att jag vill leka cool. Troligtvis det sistnämnda.

Idag blev det en sen frukost eftersom jag inte orkat gått upp och fixat något förrän nu. Jag har ändå varit vaken ett tag, men my lazy ass älskar att stanna i sängen. Det blev i alla fall havregrynsgröt, ägg och kaffe. Mycket gott! Jag hade hellre velat ha röd mjölk istället för laktosfri mjölk, men man kan väl inte få allt ¯\_(ツ)_/¯

Senare idag ska jag ta en promenad med Becca och det ska bli sååå skönt. Det är det enda jag har planerat för idag bortsett från plugg då, men vi får se hur det blir med det.. haha.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så bör jag släcka alla mina skärmar, dvs stänga av dator och telefon och ta natten. Jag spenderar alldeles för mycket tid uppkopplad och jag märker att det gör det svårt för mig att slappna av. Det är alldeles för många intryck och jag blir väldigt lätt överstimulerad. But sadly I'm addicted...

Hur som helst så ska jag försöka kojsa snart. Det behöver jag om jag ska orka få någonting gjort imorgon. Det må vara studiedag, men jag vill bocka av något från to do-listan i alla fall. Godnatt hjärtan!

Likes

Comments

Här var det riktigt längesen man kikade in. Mycket har hänt sen sist! Jag är mitt i gymnasiearbetes-stressen. Hemskt faktiskt. Det tröstar dock att det endast är 87 dagar kvar till studenten. Jag ska försöka njuta så mycket jag bara kan av den tiden som är kvar ändå för jag lär garanterat sakna den efteråt.

I alla fall, måndag och ny vecka! Det känns bra. Jag är påfylld med energi efter en helg hos mitt hjärta. Denna vecka ska det catchas upp massa plugg (I hope) så att lite av tyngden från mina axlar kan försvinna. Jag hoppas att jag kan ta tag i mig själv for once, haha.
Hoppas alla får en fin vecka!

Likes

Comments

Likes

Comments

Två från en fika och lite catching up i april

Likes

Comments


Better Blogging Nouw