Header

Började dagen med en god brunch.

Idag har jag pluggat nästan precis hela dagen. Tur att jag och Maja laddade upp med brunch innan vi drog igång i alla fall. Efter att ha suttit framför datorn i flertalet timmar i sträck kan jag säga att jag nu är helt slut i huvudet. Det känns så otroligt bra nu med resultatet i hand och det är definitivt värt allt slit. Nu är tidningen, som är den praktiska delen av vårt gymnasiearbete, äntligen klar. Då återstår bara en rapport som ska skrivas.

Haha, det har tagit mig jättelång tid att skriva denna text för att jag är så trött. Ber om ursäkt ifall jag svamlat eller varit otydlig.

Hoppas alla får en fin fredagskväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter 7.5 månader tillsammans har vi äntligen tagit ordentliga bilder tillsammans. Tidigare har vi bara lallat runt i Snapchat typ, haha. Nu är det i alla fall kirrat! Världsklass.

Många mysiga frukostar blev det.

Jag har inte bloggat på ett tag. Så kan det gå. Mitt hjärta stannade hur som helst hos mig till i måndags. Det var 10 dagar fyllda med mycket mys och tittande på The Lord of the Rings. Kristoffer hade skrivit upp vår bucketlist att vi skulle se de filmerna eftersom jag endast sett snuttar av dem tidigare, så så fick det bli. Vi betade också av ytterligare en film som han tyckte jag skulle se; Notorious, en film om rapparen Biggies liv.


Därtill hann vi med en utgång med fina vänner då det vankades studentfest. 57 dagar kvar!!! Sen blev det dubbla påskfiranden och vips hade 10 dagar gått. Jag är så tacksam som fick ha honom hos mig så länge, men det var ändå tufft att somna själv efter så många nätter med hans armar runt mig.

Likes

Comments

Helgen var fullspäckad kändes det som, trots att vi degade hela söndagen.

Denna vecka har jag hunnit med en del. Jag har skrivit ett nationellt prov, snart två. Jag har fotat Linn till gymnasiearbetet, fikat och tagit en promenad med Becca. Sen får vi inte glömma det mest produktiva av allt, mitt sträckkollande av serier. Igår låg jag verkligen i ca 6h och kollade efter skolan. Kul att jag får det att låta som att detta inte händer ofta, för det gör det haha..

Ikväll så kommer i alla fall Kristoffer hit :')))) Jag längtar så jag spricker. Det är nästan 3 veckor sen sist, men det känns som en evighet. Denna gång får jag pussa på honom i över en vecka eftersom han stannar över sitt påsklov!

Likes

Comments

Vi har precis ätit en jättegod frukost och ska snart duscha för att sedan åka vidare mot Karlstad.

Igår kväll hade vi spadag med ansiktsmasker och brun utan sol. Supermysigt och skönt med en lugn fredagkväll eftersom vi ska ut ikväll!

Likes

Comments

- Jag har personlighetstypen INFJ (eller INFP, men jag får alltid INFJ som testresultat), enligt Myers-Briggs-testet.

- Jag är en sucker för glitter!!! Jag har två par glittriga skor, löst glitter i olika färger och glitterpennor bl.a. I love it. Jag skulle bada i det om jag kunde.

- Jag älskar att vara kreativ och allt vad det innebär. Sannolikheten är väldigt stor att jag söker in till en utbildning som grafisk formgivare nu till hösten.

- Jag är allas personliga rådgivare. Alla kommer till mig när de har problem som de vill prata om and I really don't mind. Att hjälpa andra människor är det finaste som finns och när jag kan vara till nytta mår jag som bäst.

- Jag är den STÖRSTA hypokondrikern jag vet. Jag vet att många driver om att de googlar sina symtom och sen tror att de har cancer eller dylikt, fast för mig går det snäppet längre. Jag obsessar över olika sjukdomar i perioder och det går så långt att jag överväger att ringa sjukvårdsupplysningen eller boka in ett läkarbesök, men jag vet att ingen skulle ta mig på allvar så jag låter bli.

Likes

Comments

Gick i skolan till 11.30 som vi brukar göra. Efter det gick vi till Söta Grodan, ett café i Karlstad. Där satt vi ute på balkongen och njöt av solen och varandras sällskap. 

Äntligen kan man börja hitta på saker igen, eller snarare känna viljan att hitta på saker. Jag har så mycket mer energi (livslust haha) nu än under vinterhalvåret. Vi har också allt det bästa framför oss och det är så nära nu. Jag älskar verkligen att ha saker att se fram emot. 

Likes

Comments

"Some people are born with tornadoes in their lives, but constellations in their eyes. Other people are born with stars at their feet, but their souls are lost at sea."

- Nikita Gill

Likes

Comments

Dagen har spenderats i Karlstad hos Céline och Andreas. Vädret var helt fantastiskt. Det var verkligen en försmak på sommaren som väntar runt hörnet.

Vi promenerade in till stan för att köpa lite lunch och satte oss sedan i hamnen där solen stekte på ordentligt. Där satt vi ett tag och pratade om allt och ingenting. Jag älskar såna konversationer där allt bara flyter på och man kan ta upp vad som helst och de andra bara hakar på.

Denna söndag var välbehövlig och det finns inte en gnutta ångest inför måndagen. Jag är verkligen så redo jag bara kan bli inför en ny skolvecka. 

Puss så länge!

Likes

Comments

Det är de små sakerna som sätter guldkant på vardagen, det är jag övertygad om.

Som att känna hur han drar dig närmare intill sig i sömnen och gosar in sig i din nacke. Eller att med sömniga läppar ta sin första klunk kaffe en måndagsmorgon. Det kan vara att stanna upp för att himlen är extra klar en natt så att du kan få drömma dig iväg bland alla konstellationer. Att laga en krämig pasta carbonara för att det är din favoriträtt och sen njuta av varje tugga. Eller att skratta tills tårarna rinner och magen gör ont med sin bästa vän. Det kan också vara rakade ben mot nytvättade lakan. Det kan vara en kram från din mamma när du behöver den som mest.

Jag hoppas att jag aldrig någonsin tar de små sakerna för givet. För i slutändan är det de små sakerna som adderar upp och blir de stora sakerna. Om 30 år vill jag att samma ro ska infinna sig i mitt bröst när jag hör smattrande regn mot mitt fönster och att varenda ett av min bästa väns leenden ska värma mitt hjärta.

Likes

Comments

Såhär har delar av de föregående dagarna spenderats. I sooolen med glada miner.

Nu är det fredag, men det känns lite som om jag haft helg hela veckan då jag inte haft vanliga lektioner. Det har inte varit ett jobbigt moment att dra till skolan liksom. Självklart ska det ändå bli skönt med lite längre sovmorgon i två dagar.

Det har varit en bra vecka på många sätt, men jag har även tänkt mycket på framtiden och vad som ska hända efter studenten. Jag vill plugga vidare, det vet jag, men inte 100 % säker på var och det tääär på mig. Det går inte att skjuta upp för alltid och snart är det hög tid att söka. Jag hoppas det blir klarare snart för annars kryper jag under en sten och stannar där.

Men ni får ha en fin helg hjärtisar!

Likes

Comments