beauty

WOW vad jag är glad. Efter ha väntat nu i ca 2 månader (vilket är extremt kort tid för detta) har jag fått mitt JA till bröstförminskning. Läkaren skickade idag in till plastikkirurgerna om att fixa en tid för operation. Dock är det ju somnar nu och då är det semesterstängt emellanåt så är ej säkert att jag får operera förrän hösten. Men är så extremt glad ändå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fest , Foto

Hej!!
Som alla vet var det Valborg i söndags. Då drog vi ett gäng gamla vänner till Norrö där en av dom har landställe. Grillning, sol och goda drinkar stod på agendan. Vi hade hur kul som helst, jättelyckat.

Likes

Comments

Foto, Fest

Älskar ju att sitta på vau de ville på norrmalmstorg, är ju där oftast på kvällar men hoppas på i veckan att testa på deras tonfiskplatå till lunch.
Igår träffade jag Sofia och Rebecka för liten utgång och hade kul!

Grejen är att jag och Sofia bor ca 3 min promenad ifrån varandra men vi ses nästan aldrig.
När vi väl gör det är det som tiden stått still, kommer alltid vara detsamma mellan oss.

Sprang på @pixeefox (på instagram) också!

Likes

Comments

Hälsa, beauty

Som jag skrivit i tidigare inlägg om bröstförminskning så har jag nu tagit första steget för att sätta igång processen. Har blandade känslor kring detta men i grund och botten är det nog det bästa jag kan göra. Nu inväntar jag svar från VC om en tid jag får komma och fotografera mina bröst.

Likes

Comments

Vardag, Foto

I måndags bestämde jag, Fanny, Celine och Emma oss för att spontant sno ihop en vinkväll. Tog ca 40min från planering till möte och hade en riktigt mysig kväll.

Likes

Comments

Tankar

Då kom det. Efter månader av oro och hotbildningar kom det som ett brev på posten. Terrorattentat i Stockholm.
Ingen är väl särskild förvånad med tanke på att det hänt i flera städer i Europa, men man vill aldrig tro att det ska ske där man bor.
Fick nyheten när jag var på jobbet, försökte för barnens skull hålla ett leende men inombords dog man. Ens kära hemstad har fallit offer för terrorism.
Kan inte ens tänka mig hur det känns för anhöriga till dödsoffren. Sån fruktansvärd orättvisa, dessa oskyldiga människor skulle inte dö. Tänker bara att dessa människor strosade hem efter jobbet och längtade efter fredagsmyset med sin familj och det krossar mitt hjärta. För här sitter jag tätt intill min och är överlycklig att vi är välsignade.
Tackar gode gud för att både jag och alla mina nära mår bra, men sörjer alla andra som drabbats.

Här hemma har vi alltid happy hour, den var tillägnad med en skål till offren och anhöriga och var allt utom happy.
Fruktansvärd fredag.

#prayforstockholm

Likes

Comments

Tankar

Är det något som retar gallfeber på mig så är det tjejer som känner att de har något att bevisa för män, att de är så himla annorlunda från "stereotypiska" tjejer.

Dessa tjejer trycker ner andra tjejer fast på ett sätt som är socialt accepterat för det är det man får läsa mellan raderna.
Meningar som "varför är tjejer så fyllda med drama, slåss och få utlopp för det istället" är något som ofta kan dyka upp eller "tjejer sluta filtrera era bilder så mycket så ni inte är som en McDonald's reklam". Sen NÄR är det ok att trycka ner andra på det här sättet? När liknande meningar som detta läggs upp på sociala medier blir jag galen, för med störst sannolikhet är det någon som tar åt sig av detta.

Var är din girlpower? Real queens lifts eachothers crowns.
Har man passerat 16-årsåldern är det dags att växa upp och inse att vi är inte bättre än någon annan för att den gör si och så med sina bilder eller för att man är svartsjuk eller dylikt. There's no wrong way to be a woman.

Jag själv var en sån tjej som klankade ner på andra tjejer, kände mig hur tuff som helst som inte gillade Bieber men älskade Rammstein. Som inte gillade dockor men älskade radiostyrda båtar, för då var man lite ball i killarnas ögon. Alltså åtråvärd.
I dagsläget när jag tänker tillbaka på lilla 12-åriga mig kan jag inte låta bli att skratta. Jag gick runt med tankarna att vara lite grabbig gjorde mig till en populär tjej för jag var ju så himla "annorlunda" för kvinnliga könet var inte tillräckligt bra. Förstår ni hur illa det är?
En häftig tjej behöver inte skryta om sånt, dessa människor är tuffa för de vågar vara en kvinna på riktigt utan att behöva dra in grabbarna på sin sida. För att du är kvinna gör dig inte mindre värd, du måste inte övertyga någon till det heller.

The way you are rocks!

Likes

Comments

Foto, Vardag

Nu efter en ganska rejäl paus är jag tillbaka i bloggandet så gott det går, har ju egentligen inget fascinerande att blogga om men det får bära eller brista!
Hur som helst, igår åt familjen ute då mor och far firar 27 år tillsammans totalt (22 år gifta i aug) så vart en plankstek och en gudomlig nutellacheesecake.

Likes

Comments

New in

Svängde förbi Haninge en snabbis igår och råkade få med mina drömbyxor. Fick ett ryck och behövde ha vita höga kostymbyxor, hittade på MQ:s hemsida och där fanns dom, helt perfekta. I mitt favoritmärke Stockholm. Sån otroligt bra passform om man har lite mer höfter, smal i midjan och passar en stor rumpa. Valde mellan 34 och 36 men 34an var för liten i rumpan och 36an för stor i midjan men fick bli 36 ändå.

Likes

Comments

Foto, Vardag, Hälsa

Update; det blev ett bad. OCH jag hittade den blåa färgen, några droppar i badet och det såg helt plötsligt mycket mer inbjudande ut. Sen när min spraytan lossade lite vart den väl inte riktigt lika lockade.. men innan! Unnade mig lite kaffeglass med banan och blåbär också, fy så gott.
Passade på att använda en ny fotskrubb med pepparmintslukt. Eftersom det var sand i så räckte väl det egentligen men kändes svårt att massera foten, så fick ta en vanlig fotfil. Lustigt hur man kan få så fina bilder men verkligheten bakom är att jag egentligen svingar runt i badkaret som ett barn. Sen när jag skulle fila fötterna, wow. Upp med foten å armen som skulle fila, gled ju bara runt som en knubbsäl och kunde inte låta bli att skratta över hur extremt osexigt allting var. Dessutom när jag gick upp halkade jag till på golvet. Kändes bara som jag hörde hemma i en Bridget Jones-film.

Men fint var det på bild iaf, när man slapp se mig flaxa omkring i badkaret.

Likes

Comments