Foto, Vardag

Hejsan!! Idag har vi mysdag jag, Emma, Michelle och Fanny.
Michelle har fixat tapas till oss och goda drinkar samt cava. Kvällen får vi se hur den slutar men kan ju bli utgång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

beauty

Har på senaste tiden försöka börja waisttrainat(?) och känns som den hjälper till faktiskt, i allmänhet bara tillfället till någon timme efter hehe men man får se efter mer långsiktigt. Dessutom är det skönt för mig att stadga upp rygg och mage.

Likes

Comments

Vardag

Halloj!
Snart fredag igen och det känns ju alltid fint det, trots det tråkiga vädret.
Idag har jag varit på arbetsintervju och killen som intervjuade mig var fruktansvärt snygg haha.. men man fick ju ta sig i kragen ändå och vara någorlunda proffsig.
Tror intervjun gick bra och får svar nästa vecka.
Annars har jag bara solat idag, inget mer intressant än så.

Bild från när vi var på white party förrförra helgen på josefinas.

Likes

Comments

Hälsa, Tankar

Smack. Tillbaka.

Klockan är just nu 04:47 och jag har inte somnat än. Skiten slog till igen.
Det har pågått i ca 2-3 timmar av ständig hyperventilation och grov oro över något farligt ska ske (vilket det ALDRIG gör).
Vrider och vänder på mig, ryckt av täcket och öppnat fönstret för jag inbillar mig att jag behöver mer luft.

Jag har flera gånger kommit till den punkten att jag mår så fruktansvärt dåligt att jag ber till en högre makt "snälla låt mig må bra, snälla".
Samtidigt som jag skriver detta vibrerar jag, tårarna rinner och det känns som jag precis haft en nära döden-upplevelse vilket är långt ifrån sanningen.
Skulle detta vara morgon nu och jag behövt åka till jobbet hade det aldrig fungerat, dagar som dessa behöver jag sömn och ännu mer sömn. Min kropp måste hinna varva ner och få ett lugn vilket jag är så långt ifrån nu.

Jag tänker på en sjuk sak, och det var att innan medicinen var attackerna ännu värre.
Om man ser mina panikattacker på en karta som det ökar och stiger på låter medicinen mig bara gå halvvägs upp på "berget" och går då alltså snabbare ner också. Det känns så avlägset att detta inte är det värsta just nu, kan man ens må värre är det enda jag känner.
Det är jobbigt för man vill ju sätta detta i perspektiv, finns så mycket saker som är värre. Men i dessa lägen blir man så fruktansvärt deprimerad att det finns Inget värre.
Jag mår värst i världen. Och det gör jag ju inte.

Med det skrivet ska jag färska ta och lugna mig nu och få en god natts sömn.
Sånt där deppigt inlägg.

Likes

Comments

Foto, Fest

Fredag den 5e maj var vi ett gäng tjejer som var lediga och vädret var dunder, så vi snodde ihop en jättehärlig brunch. Vart en hel del glas cava och mojitos. Från 11-17 satt vi bara ute i solen och myste.

Likes

Comments

Hälsa, Vardag

Igår kunde jag aldrig somna, började känna mig hängig. Det slutade med att jag inte somnade förrän 10 imorse. Vaknade 3 gånger mellan 10-16 och mådde skit. Vid halv 5 ish var det dags att åka hem till Tyresö igen.
I spöregnet väntade jag på bussen och mådde fruktansvärt, sen så visar det sig såklart att bussarna ej åker åt mitt håll pga trafikproblem. Promenerade i regnet mot tunnelbanan, gick i pölar och kände mig på Botten haha.
Väl hemma fick jag en fruktansvärd panikattack pga blodsockerfall från ej ha ätit och mådde bara mycket dåligt.

Haft ganska mycket otur senaste tiden med just panikångest, vet inte varför riktigt. Tur som man har så har man alltid någon som håller en lite extra hårt i handen när man inte är på topp.

Likes

Comments

beauty

WOW vad jag är glad. Efter ha väntat nu i ca 2 månader (vilket är extremt kort tid för detta) har jag fått mitt JA till bröstförminskning. Läkaren skickade idag in till plastikkirurgerna om att fixa en tid för operation. Dock är det ju somnar nu och då är det semesterstängt emellanåt så är ej säkert att jag får operera förrän hösten. Men är så extremt glad ändå!

Likes

Comments

Fest , Foto

Hej!!
Som alla vet var det Valborg i söndags. Då drog vi ett gäng gamla vänner till Norrö där en av dom har landställe. Grillning, sol och goda drinkar stod på agendan. Vi hade hur kul som helst, jättelyckat.

Likes

Comments

Foto, Fest

Älskar ju att sitta på vau de ville på norrmalmstorg, är ju där oftast på kvällar men hoppas på i veckan att testa på deras tonfiskplatå till lunch.
Igår träffade jag Sofia och Rebecka för liten utgång och hade kul!

Grejen är att jag och Sofia bor ca 3 min promenad ifrån varandra men vi ses nästan aldrig.
När vi väl gör det är det som tiden stått still, kommer alltid vara detsamma mellan oss.

Sprang på @pixeefox (på instagram) också!

Likes

Comments