Header

Känns verkligen som att jag gått och blivit gammal & grå under mina heeeela 20 år i livet, haha. Börjar värdera sömn, gillar hemmakvällar framför utekvällar (ofta då jag börjat bli så förskräckligt bakis). Hade härom dagen en supermys kväll med Nora.

Det ultimata starter packet i Sveadala är givetvis Frödinges och Lantchips <333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte dra igång en ny kategori med egen genre på sina inlägg. "FU*KED MOMENTOS". Denna går ut på att jag tänkte delge mig av knasiga, roliga, galna saker man råkat ut för, in life. Kan ju direkt säga att de flesta har varit med min vapendragare Johanna, haha. Vi två tillsammans är som en trubbel-magnet.

Stay tuned, puss på rumpis

Likes

Comments

You can't buy happiness but you can buy pizza

Likes

Comments

Ringde pappsen igår eftermiddag i desperat försök på att få hjälp med att snickra ihop hallbyrån jag beställt från nätet. Det gick inte som smort. Precis på slutspurten gick inte de två sista lådorna in :(

Kvällen avslutades med ett besök på Johannes Grill här i Uppsala med Anna. Deras halloumi-pizza är kärlek.

Likes

Comments

Varför jag borde ha en partner…


  1. Jag handlar alltid mer mat än jag hinner äta upp.
  2. Min tvättstuga påminner om The Grudge-korridoren, moraliskt stöd tack!
  3. Jag har läst för mycket spökhistorier och behöver någon som håller om mig om nätterna.
  4. Någon behöver fälla den avgörande domen om vad jag ska ha på mig idag.
  5. Är tanken annars att jag helt själv ska hålla i täcket samtidigt som jag drar ner påslakanet när man bäddar sängen..?
  6. Någon måste vattna mina blommor…

Pics tagna av brushi i Brisbane en GALET varm dag och jag egentligen bara ville avgå.

Likes

Comments

För idag kommer den andra delen av duon piff & puff hem till Sverige. Jag ska sluta tala i gåtor. Johanna AKA min vapendragare kommer hem!

Vi lärde känna varandra första dagen på gymnasiet och har hängt ihop i vått och torrt, ända sedan dess! Vi har varit i London, Barcelona, Rom, besökt Bråvalla, Sthlm-veckan i Visby och mycket mer. Men det starkaste minnet började nog 9/10/2016, när vi åkte till andra sidan jordklotet tillsammans. Efter 7.5 månad gick vi skilda vägar och nu kommer den lilla pepparkakan äntligen hem.

Fråga är egentligen INTE vad vi gjort tillsammans, utan vad vi INTE gjort. Tillsammans är vi dum & dummare, och det är varken bra eller dåligt haha.

Likes

Comments

Dagen började bra. En nyvaken Jossan full av energi. Full av energi som jag inte hade en aning om vad jag skulle göra med... Vilket resulterade i en hemmadag där jag som max gått från sängen till köket för o äta haha. Har i alla fall haft mysigt och vilat upp mig, sett The Purge: Election Year. 

Men kan inte annat än längta tillbaka till Australien, värmen och stränderna, dagar som dessa.

Likes

Comments

Stryk hela det tidigare inlägget från era näthinnor. Sharon fick dessvärre förhinder och kunde inte komma till världsmetropolen Uppsala, RIP.

Synd? Jaa! Men hade en grym kväll för det! Mötte mitt Let's Dance Squad, dvs mina amigos från min faddergrupp från insparken, pluggade lite, lagade grymma burgers och körde pre party (som blev hela partyt) hemma hos Siri. So cozyyy 💕💕

Likes

Comments

Dagen började med en välbehövd sovmorgon, en molnig lördag som denna. Satt uppe och skrev på min promemoria igårkväll, ack ack, men nästintill klar i alla fall!

Nu nalkas det finbesök av ingen mindre än bästa Sharooon! Knappt setts eftersom hon flyttade till Polen för att studera förra året, sedan åkte jag till Australien, väl hemma har hon flyttat till Frankrike haha. Lagom till hon kommer till Sverige flyttar jag till Uppsala. Mission impossible... Men nu sitter hon på tåget hit och blir kvar till imorgon.

En lagom söt bild på mig & fröken tagen av Rikke i Frankrike sommaren 2014. Good old days!!

Likes

Comments

När bakfyllan möter verkligheten resulterar det i en mys-outfit. Minns ni att jag skrev att jag skulle till Stockholms Nation igår? Gammal och grå har jag blivit under mina 20 år på jorden, då jag inte längre kan dricka utan att bli bakis. Livet är bra tufft ibland ;)

På agendan idag står två föreläsningar, besök hos kiropraktorn och sedan mera plugg. Precis så jag vill spendera en bakisfredag...

Likes

Comments