Go kväll. BBien går hemåt igen, efter en mysig helg i Stockholm. Länkar redan tillbaka. Helgen har bjudit på hotell frukost, shopping och bara vara tillsamans. Vi har även hunnit med att vara på hifi mässan. Wow vilket ställe det är på. Det heter Lindqvist & Lundqvist. Miljön är så inbjudande och man känner att det finns en tanke bakom inredningen. Så jag får inrednings inspiration och Jonas får hifi inspiration 😊 även barnen blir bortskämda av alla glada och härliga besökare och hotellet är så välkomnande och servicen är outstanding.

Likes

Comments

Resan upp gick bra. Vi körde från dimma till solsken. Underbart!! Nu är vi storstaden och incheckade på det bästa hotellet radisson blue waterfront. Älskar servicen och miljön. Dagen spenderade jag och flickorna med att besöka den stora BR affären och imorgon Lovas det att alla barn får komma och pyssla. Sedan satte vi oss på restaurangen och fick fin middag. Älskar att bara vara och känna av stor stadslivet .. Nu blir det att titta på lite nytt till hemmet🌸

Likes

Comments

Nu är vi halvvägs till storstaden. Åh det ska bli så härligt att bo på hotell och bara vara. Hoppas solen tittar fram under helgen.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka. Trodde inte det skulle bli mer. Men nu när solen tittar fram och tiden finns, så kommer jag blogga igen. Just nu arbetar jag i vårt familj företag som min sambo byggt upp. Jag kommer att blogga och arbeta med administration. Just nu sitter jag och planera ett besök i S T O C K H O L M. Älskade huvudstad. Jonas kommer att ställa ut på en mässa. Jag och flickorna kommer att spendera tiden på shopping, mysiga fika besök och bara vara. Ett besök på svenskt tenn ska hinnas med och även ett NK besök.

Likes

Comments

Dagen har bestått av föreläsning och diskursen om hållbarutvevkling. Älskar att se nya saker och få mer kunskaper. En annan sak som  också är härligt är vårt väser som bjuder på värme. Får se mycket mer energi och vill bara börja forma vår trädgård.

Likes

Comments