Contains affiliate links

Just nu sitter jag och planera allt fram till Augusti. Jag tycker om när det finns en planering, men även det spontana. Älskar att alltid ha drömmar och projekt. Men Maj månad börjar närmar sig med stormsteg och det innebär att våra äldsta tjej fyller hela 6 år. Wow vår fina underbara glada flicka. Jag älskar kalas och det gör även flickorna, så jag håller på att leta inspiration och paket mellan varven av arbete. Älskar att kunna arbeta som jag gör, arbetar med jag älskar och kan även vara hemma med flickorna så mycket mer. Åter till kalaset, det kommer gå i lila, turkost och rosa tema. Här kommer några saker av önskelistan. Just nu är det skor med hjul på som är den saken hon mest vill ha. Vet inte om hon är för liten för det ännu. Någon som har det till sin 6 åring?
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åh nu har jag äntligen hittat det jag så länge sökt. Denna serie från svenska hem är så fin. Jag älskar enkelheten!! Och det bästa är att just nu är det kampanj på denna serie också. In och kika.

Likes

Comments

Oj tiden går verkligen fort. Januari och februari bara försvann. 2017 kommer vara ett händelserikt år på många plan. Familjen, arbete och resor. Wilmah fyller hela 6 år och det innebär förskoleklass efter sommaren. Vilket steg, känns som igår när hon kom. Men vilken lycklig tjej som väntar på denna dagen. Men först fyller jag år och det är snaaart, 15 mars fyller jag 28 år!!! oj två år kvar till 30!!. Men jag tänkte dela med mig av min önskelista:) Ikväll vankas det först ett gympa pass för vår stora tjej. Sedan ska vi på öppningen av vår lokala blomsterhandel som jag har längtat efter. Finns så mycket fint. Idag får man även 20% på en valfri vara.Likes

Comments

Go kväll. BBien går hemåt igen, efter en mysig helg i Stockholm. Länkar redan tillbaka. Helgen har bjudit på hotell frukost, shopping och bara vara tillsamans. Vi har även hunnit med att vara på hifi mässan. Wow vilket ställe det är på. Det heter Lindqvist & Lundqvist. Miljön är så inbjudande och man känner att det finns en tanke bakom inredningen. Så jag får inrednings inspiration och Jonas får hifi inspiration 😊 även barnen blir bortskämda av alla glada och härliga besökare och hotellet är så välkomnande och servicen är outstanding.

Likes

Comments