Dagen har bestått av föreläsning och diskursen om hållbarutvevkling. Älskar att se nya saker och få mer kunskaper. En annan sak som  också är härligt är vårt väser som bjuder på värme. Får se mycket mer energi och vill bara börja forma vår trädgård.

Likes

Comments

​Äntligen kom våra fina utomhusstolar. De är sååå fina. Hade kunnat ha de inne vid matbordet också. De är stabila och sköna att sitta i. Man hittar de på Jysk, finns i även i svart. Kommer bli en stor favorit i sommar tror jag..

Likes

Comments

​Natt 2 av 3 på jobbet. Oftast brukar jag se framemot en långledighet efter 3 pass i rad, men denna vecka bjuder på utbildningar:) Sitter just nu och funderar kring framtiden. Vart och vad är mina nya mål. Varje nytt år brukar jag ha en klar bild vad JAG vill och ska för att jag som person ska utvecklas och göra det jag vill. Det är viktigt att alltid ha en drivkraft framåt, att man utvecklar det man gör och har. Älskar att hitta nya möjligheter

Likes

Comments

Adidas / Adidas / Adidas / Adidas

Åh vad mycket snyggt Adidas leverera. Kolla dess unisex tröjor. Älskar färgerna & passformen. Även skorna ska få flytta in hos oss. Tror mannen i huset ska få sig ett par original:)

Likes

Comments

Underbar dag med sol, vänner och familj samlade... Hittat massa vår fina kläder och inredning. Kommer lite tips senare..

Likes

Comments