Beauty, Fashion, My life, personligt

Den här fina söndagen kommer jag tilllåta mina tankar att flöda hit och dit. Jag ska gör en karta vad jag vill att ska hända i år. Under flerå år har jag gått vilse. Jag valde fel spår. Nu känner jag att jag är på väg någonstans. Någonstans där det är bra. En plats där jag hör fågelsången och känner vindens kraft! Balans och harmoni.

Det är en skön känsla när man lär sig lyssna på sitt inre. Nu pratar jag om intuition. Det är synd at få av oss respekterar sig själv så mycket att intuition får respekt i ens liv! För mig tog det alldeles för många år. Jag alltid varit en snäll flicka. Men idag vet jag orsaken varför så många saker i mitt liv har inte nått guld medalj Det är för jag har inte lyssnat på mig själv. Idag är idag.Jag kommer aldrig mer underskatta vad jag känner.Jag önskar att du min fina blogg läsare respekterar dig själv och lyssnar på ditt vackra hjärta!

Boho woman-boho chic-bohemian fina ord på engelska. Men vad är det som finns bakom dessa fina ord? Idag vet jag svaret. För mig är det att stanna,lyssna,se och känn. Allt vad jag gör ska kännas bekvämt. Inga sura miner,tack! Livet är vackert .Idag är idag. Imorgon är en ny dag.

Jag älskar skor. Jag älskade högklackade skor en gång i tiden. Dagens jag vill vara mera nära jorden. .Helst barfota. Vackra Manolos får endast min beundran på bild. Det är njutning att titta på men inget mer.Not my thing anymore!

Jag har alltid älskad smycken.Accessoriarer.Det är kvinnan i mig som behöver "armcandy" Örhängen som dansar! Ringar på fingrarna gör mig till den jag är. Jag var sjuk under flera år och mina närmaste visste alltid när dagen var dålig för mig.Då var jag utan mina smycken.Dessa dagar hade man inte ork att tänka på hur man såg ut,Man koncenterade på hur man mådde..Fast egentligen, det är då man borde ha smyckat sig. Lätt att säga nu. Det var då. Nu är nu.

Samtidigt som jag började min spirituell resa. Upptäckte jag att vad jag äter är en stor del av mitt välbefinnande. Så jag slutade äta skräpmat och kött. Frukt,grönsaker,rotsaker och fisk är min kost idag. Mat jag äter får mig må bra. I dagens läge säger jag att det är det bästa beslutet jag har någonsin gjort.Jag är inte perfekt.Då och då ropar godis monster i mig. Tyvärr,förlorar jag.Det som jag är glad över är att jag är på väg att bli bättre och bättre att få balans med socker suget. Det är inte lätt.En gång i månaden när hormonerna dansar i kroppen som tokskallar. Då är det så svårt att säga nej till en godispåse . Eller vad tycker du? Har du hittat hur du säger nej till godis monstret i dig? Jag börjar bli bättre med det. Jag behöver inte äta hela påsen. Utan det räcker med några godisar. Förhoppnigsvis år 2018 är jag godisfri!!!!!Vilken tur att vi är inte där än!

Bohowoman in me. Drömmer om blå vatten och värme. Jag skulle vilja bo någonstans runt Medelhavet under vintermånaderna. Njuta av sommaren här i Norden under maj-september månad. Perfekt. Det ska jag skriva upp på min karta idag. Det gäller bara göra drömmen till sanning,eller hur?

Harmoni och balans. Det är vad jag vill. Jag tror på astrologi och det har visat sig hur viktiga ord dessa två ord är för en våg människa.Jag är född i mitten av Oktober så jag är en riktig våg kvinna. Knappt nån påverkan av andra astrologiska tecken..Harmoni,balans,älskar det vackra i livet,har svårt att bestämma sig,envis,kärlek är allt,diplomatisk är några av igenkännande tecken ur vågen värld. That´s so me! Smile and be happy!

Ha en skön söndag fina läsaren.Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

alla, allmänt, Fashion, My life, personligt

Hej på dig kära våren!Jag har väntad på dig så.Det var en lång och kall vinter.Så nu är det dags för dig och visa ansiktet.Det är alltid lika spännande på morgonen att titta ut.Om inte solen är ute, då snöregnat det.Det andra alternativet är så deprimerande efter en lång vinter.Man vill bara se sol sol och sol.Dt är otroligt hur mycket solen påverkar mig.Allt känns mycket bättre när det är ljus och soligt ute.Hur är det för dig min kära blogg läsare?

Vissa morgon får man lämna vinterjackan hemma och njuta av vårkappan.Jag har köpt en mjukrosa vårkappa från märket Vila.Jag gillar färgen.Den är lätt att kombinera med allt.Den är inte för rosa.Passar min hudton perfekt.Här på bilderna har jag plockat fram min vinter halsduk från Mulberry.Älskar den!Vilken kvalite!Fortfarande nästan som ny även om den är flera år gammal!

Kängorna har jag beställt från Asos.Jag har nästan blivit stamkund hos dom.Hittar altid jätte billiga skor eller byxor hos dom.Gillar jätte mycket färgen på dessa skor.Passar så bra med med min rosa kappa.Jag måste erkänna att kvaliten är inte det bästa som är tråkigt.Det betuder att jag måste köpa nya nästa vår!Inte så Inte så etiskt!

Marimekkos lilla börs ger en liten färg klick till detta utstyrsel.

Alltid accessoarer.Har fick jag prova min väns frus handgjorda armband som är gjorda av häst tag.Lite annorlunda må man säga men jag gillar!Kombinerar med min urgamla silver armband!

Longchamp,Burberry och nya Adidas.Helt perfekt för våren.Helt vita sneakers passar inte än enligt min åsikt.Sen när det är varmare.Då är vitt perfekt.

Om några veckor är allting annorlunda igen.Dagarna går fort.Det händer mycket i naturen nu.Vecka efter vecka får vi njuta av grönare och varmare natur.Härligt!

Påsk helgen är här.Ett säkert vår tecken.Jag ska njuta av familjen.god mat och ladda batterier för nästa vecka.Kom ihåg du med att njuta av helgen.Det är du värt!

Glad påsk för dig

kram

Likes

Comments

alla, allmänt, Beauty, My life, personligt

Hej alla fina läsare!Det har har hänt mycket på senaste tiden.För mig och i världen.Det som har rört mig oerhört mycket är det tragiska händelsen i Stockholm i fredags.Det som man trodde skulle inte hända hos oss.Men nu är den här.Onda människors agerande mot oskyldiga människor är det fegaste som finns.De vill skrämma oss!.Stocholm är min stad även om jag inte bor där längre.Den är och kommer alltid att vara en del av mig.Jag kände en stor sorg för alla som var tvungna att gå igenom helvetet på Stockholms gator.Det tog några dagar att släppa bort det mörka i mig.Jag förstod att det är helt ok att vara ledsen.Det är viktiga känslor.Man ska tilllåta att känna även sorg,om det är vad man känner.Mer plats för det onda tänker jag inte ge!Jag ber för en bättre värld.Mer förståelse och solidaritet för människor.Mer kärlek.

Detta inlägg handlar om mina 6 veckor med finska www.Fitverstas.com .Jag bestämde för samarbetet för jag kände att det är bara bra om en sakkunning berättar mig om näringlära.Jag har varit vegan över ett år nu.Jag visste att mina provsvar från läkaren var suveräna.Men jag kände att lite tips här och där är aldrig fel.Varför är jag vegan?Jo,för jag mår så mycket bättre av vegetariska maträtter.Fisk är det enda animaliska jag äter.Än så länge.

Det första jag lärde mig var hur viktigt det är äta lite men ofta.Som vegan är det extra viktig att se till att få i sig alla vitaminer vi människor behöver.Kalcium och proteiner mm.Och hur viktigt det är att balancera kolhydraterna.Att man inte äter för mycket tex pasta även om det är fullkornspasta.

Hei kaikki ihanat lukijani!Sitten viime kirjoituksen on elämäni ollut aika kiireistä.Myös maailmalla kuhisee.Ikäviäkin asioita.Minua,niinkuin monia muitakin koskettaa Tukholman traaginen tapahtuma.Meidän piti olla turvassa täällä pohjolan perällä.Toisin kävi.Skandinaaviseen hyvinvointivaltioon on tullut syvä haava!Pahojen ihmisten toiminta syyttömiin ihmisiin koskettaa syvästi.Pelottelu onnistui!Kaikki on nyt toisin.Tukholma on minun kaupunki,vaikkakaan en siellä enään asu.Tukholma on ja tulee aina olemaan sydämmessäni.Tunnen surua tukholmalaisen puolesta.Tunnen surua niiden ihmisten puolesta,jotka joutuivat pahojen ihmisten kohteeksi keskellä perjantai päivää Tukholman kaduilla.Mikä kamala pakokauhun tunne näillä ihmisillä on keskellä kauheutta!.Sallin itselleni tuntea surua näiden tapahtumien ansiosta.Pysähdyin ja latasin akkuja.Enempää en anna pahoille aikaa elämästäni.On mentävä eteenpäin.Rukouksissa pyydän voimaa ja ymmärrystä maailmaan.Rakkautta jaettavaksi.

Tämä blogipostaus on kuudesta viikosta Fitverstaan asiakkaana.Tein blogiyhteistyönä tämän projektin.Päätin osallistua, koska vegaanisuus on ollut läsnä arjessani päälle vuoden.On hyvä saada asiantuntevan vinkkejä omaan syömiseen.Olin kyllä onnistunut omassa syömisessäni erinomaisesti,jos tulkitsen lääkäriltä saatuja koe tuloksiani.Ajattelin,että vinkki siellä tai täällä ei ole koskaan pahitteeksi.Miksi olen vegaani?Vegaaninen ruokavalio tekee minulle hyvän olon.Kala on ainut eläinperäinen mitä syön.Toistaiseksi.Kurkkaapa täältä tietoa www.fitverstas.com .Saat omaan syömiseen tasapainoa olet vegaani tai lihansyöjä!

Ensimmäinen opetus oli syödä usein ja syödä pieniä annoksia.Tämä oli isoin ongelma kohdallani.Vaati todella paljon harjoitusta syödä kaksi ateriaa päivässä.Keho voi hyvin,kun ruokit sitä oikeilla vitamiineilla ja hivenaineilla päivittäin.Kalsiumia,proteiinia,ja hiilihydraatteja niin kyllä jaksaa!Täysjyvä riisit ja pastat kehon hyvinvoinnin vuoksi.


Här i Norden lever vi under mörka förhållanden alldeles för mycket.För lite sol.Men det kan vi icke förändra!Vilken lyx det skulle vara att kunna själv odla sina gröna under hela året.Att äta grönt varje dag borde vara våran motto för livet!Det går att lära sig.Det tar bara lite tid att vänja sig.Det är det värt!


Pohjoismaissa saamme elää pimeyden kanssa suurimman osan vuodesta.Aivan liikaa.Aivan liian vähän aurinkoa!Sitä emme voi kyllä muuttaa.Olisi luksusta pystyä viljelemään omat vihannekset ympäri vuoden.Jokaisen motto pitäisi olla että "vihreää lautaselle joka ikinen päivä"Väitän,että sen taidon voi oppia!Uuden oppiminen ottaa aikansa.Se on sen arvoista.Lupaan sen sinulle!

Fitverstas öppnade sin verksamhet 2014.Runt om i Finland finns sakkunniga tränare inom träning och hälsa.Kunden har möjlighet att välja en passande träningspaket som stöds alltid av en egen tränare.Du kan välja din paket@http://www.fitverstas.com.Det som jag gillade och fastnade för var att det var möjligt att välja en passande program för mig och att jag kan träna hemma men har ett stöd om så behövs.Eftersom jag gjorde illa mitt knäet så blev det ingen fysisk träning under dessa 6 veckor utan enbart koncentration på kosten.

Fitverstas aloitti iikunta-alan yritystoimintansa vuonna 2014.Yrityskonsepti perustuu asiantunteviin valmentajiin.Valmentajien osaaminen on avainasemassa tässä toiminassa.Fitverstas tarjoaa seuraavat palvelut::räätälöidyt ravinto ja treeniohjelmat/ohjaukset/lähi jsa etä valmennukset/nettivalmennukset/tyhy ja tyky/ohjelmapaketit

Kurkkaa tuolta www.fitverstas.com

Minä keskityin kuuden viikon aikana valitsemaani ravintopakettiin.Olin myös valinnut liikunnallisen paketin mutta polvilumpioni sijoiltameno esti liikunnan useaksi viikoksi.


Jag börjar alltid min dag med en skål havregryn och bär.En skiva rågbröd med mosad avokado.Ocg givetvis en kopp kaffe med havremjöl.

Frukt som mellanmål.

Lunch kan vara fisk med grönsaker eller Eller ris och grönsaker.

Som efrermiddags mellanmål vill jag oftas ha nötter och en banan.Och en kopp kaffe.

Middag blir soppa.Helst spenatsoppa med en skiva bröd!Jag älskar det!

På kvällen äter jag mysli med alprosoya och bär.

Och mycket vatten!!!!


Päivä alkaa aina kaurapuurolla marjoineen.Pala ruisleipää avokadon kera.Kuppi kahvia kauramaidon kera.

Hedelmä välipalaksi

Lounas koostuu kalasta ja vihanneksista.Tai riisi vihanneksilla.

Päivän välipala on usein pähkinöitä ja banaani.Kera kahvin.

Päivällinen on usein keittoa..Mieluiten pinaattikeittoa.Rakastan sitä ylikaiken.Kera leivän.

Illala syön vielä mysliä marjoineen alprosoyan kanssa.Juon paljon vettä koko päivän.

Till slut vill jag säga att självklart så har jag dagar att en bulle,godis eller chocklad smakar himmelskt!Som nu i helgen.Kanske för att jag var ledsen så skrek hela kroppen efter socker!Tur att vi har en ny vecka framför oss.Älska vartenda dag!

Lopuksi vielä haluan sanoa, että vaikka syön terveellisesti niin on niitä herkkupäiviäkin kalenterissa.Pulla tai suklaa on välillä niin taivaallista kuin olla voi!Tämä viikonloppu tuntui,että sokeri yritti saada minut pauloihinsa oikein kunnolla!Varmaan,koska tunsin että voimavarat oli vähissä ikävien tapahtumien vuoksi!Onneksi huomenna alkaa uusi viikko!Eikun nenä kohti uusia seikkailuja!!!!

Likes

Comments

personligt, alla, allmänt, My life

Önskar er alla en härlig ny månad så här direkt i början!Let`t enjoy the November month!

Detta är mitt allra första post i bloggens värld.Så detta känns som att ta flyget för första gången mot New York!Välkommen och hoppas att resan blir en njutning.

Även om man har planerat och planerat dag ut och in.Man vill ju att allt ska vara perfekt.Ja,där kom det.Perfektionist.

Genom åren har jag förstått att det är omöjligt men i varje gathörna ropar den på mig.Haloj,Susan kan du inte göra det lite bättre,ser du inte att hörnan är lite,ja ,du vet.Men,jag börjar lära mig.Tips!Titta åt annat håll och skär lite snett.Det gör ingenting faktist.Till slut fattar man det!Att det är ok.

Det är ok att gilla rosa och älska gele råttor!Det är ok att magen är rund.Det är ok att ligga på soffan.Det är ok att börja morgonen med att beundra sina fina väskor.Listan kan bli hur lång som helst.Det är upp till dig.As long as you feel amazing about it!Be your own Princess or Queen!

Jag försöket att hitta balans i livet.Det har tagit många år att hitta min egen nisch.Men jag börjar närma mig.Huvudsaken är att lära lyssna på sig själv.Vad vill du?Vad gillar du?Hur känns det?

Viktiga frågor och svar.Tell me,har du kommit på ditt?

Bilden som jag har lagt upp som första bild.Just det.Det handlar om det.Säg nej,om det inte känns bra.

Men desssa ord slutar jag skrivandet idag.Önskar er en härlig vecka och kom ihåg.Vad vill du?

kram,

Suzie


Likes

Comments

personligt, alla, allmänt, My life

Hej våren,hej mina kära läsare.Jag kan inte tacka nog hur jag är så glad av att ni läser min text.Det är så otroligt!Kram till er alla !!Men nu ska jag skriva om nånting viktigt .Jag gick på bio med min allra käraste vän.Vi såg Tom of Finland.En film om förbjuden-och hemlig kärlek..Det var en stark film.En film som sällan finns på biografer.Troligen nu är tiden mogen för ämnet.Tack,Dome Karukoski.

Hei kevät,hei rakkaat lukijat.En voi kyllin kiittää,kuinka iloinen olen viikosta toiseen teistä lukijoista.Se on jotenkin niin uskomatonta!Haleja teille!Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa tärkeästä aiheesta.Kävin elokuvisssa rakkaimman ystäväni kanssa.Näimme Tom of Finland.Kielletty ja salattu rakkaus.Aihe oli vahva sekä koskettava.Tälläistä elokuvaa on harvoin valkokankaalla..Aika taitaa olla kypsä käsitellä aihetta..Kiitos Dome Karukoski.Vi fick se hur det var omöjligt att älska varandra offentligt om man var en man och älskade en annan man.Hur man tvingades gömma sina känslor under bordet.Hur man var tvungen att lära sig vara tyst om sin sexuella läggning.Hur samhället föraktade dig.Hur familjen skämdes för dig.Hur du var tvungen att leva dubbel liv.Hur kvävande är det i en människan liv?

Homosexualitet idag 2017 har helt andra vyer.Fortfarande finns mycket att göra i dagens Finland innan vi alla är lika värda.Jag har aldrig förstått hur en annan människa har rätt att värdera en annan människans utseende,färg eller sin sexuella läggning.Ta hand om dina egna business!!!!

Tillbaks till filmen.Regissören Karukoski vill visa historien bakom Tom`s liv..Under flera år så har vi fått köpa påslakan och badlakan m.m med Tom of Finland illustration.Nu är det roligt att se vad är historien med dessa nakna och otroligt sexiga bilder som finns överallt nuförtiden.Tom fanns.Tom fick gå igenom helvetet.Först kriget.Sen smärtan av kärlekens mörka liv.Han hade ju bra ställd ändå.Han hade arbete och livlig umgänges liv.Han hade inte dåligt på det sättet.Men,på den tiden.Han hade ju helt fel sexuell läggning.Han älskade män.Till slut fick han ju leva med sin älskade ett tag.Han fick ju sina bilder publicerade till slut..Bilder som lever fortfarande överallt i världen.


Mies,joka rakastuu ja rakastaa toista miestä.Tunteet oli pidettävä piilossa pöydän alla tai mieluiten pöytälaatikossa.Oli oltava hiljaa seksuaalisesta halustaan.Yhteiskunta piti sinua sairaana,jos rakastit miestä.Perhe häpesi.Oli elettävä kaksoiselämää.Kuinka tukahduttavaa tälläinen elämä on?

Homoseksuaalisuus 2017 on jo,onneksi ihan toisissa kuvioissa.Tämän päivän Suomessa on silti vielä matkaa tasapuoliseen kohteluun.En ole koskaan ymmärtänyt kuinka toisella ihmisellä on oikeus arvostella toista ihmistä ulkonäon,värin tai sitten seksuaalisen suuntautumisen perusteella.Pidä suusi kiinni ja opi rakastamaan että erilaisuus on rikkautta!

Nyt vielä hetkeksi elokuvaan.Ohjaaja Karukoski halusi kertoa tarinan kuka mies on Tom.Markkinoilla on jo usean vuoden ajan ollut myynnissä pussilakanoista kylpypyyhkeisiin Tom of Finland kuvituksella.On kiva tuntea tarina näiden alostomien ja seksikkäiden miesten kuvien takana.Tom oli siis olemassa.Tom kävi läpi helvetin.Ensin sota.Sen jälkeen rakkauden kivikkoinen polku..Rakastaminen ja rakastettuna oleminen.Rakkaus on harvoin suoraviivaista mutta,kun kohde on samaa sukupuolta oleva.Sodan jälkeen.On se vielä hurjempaa piilossa.Hänellä oli kuitenkin asiat muuten järjestyksessä.Hyvä työ.Laaja ystäväpiiri.Asiat oli hyvin.Seksuaalinen suuntautuminen kohdistui miehiin.Hän tunsi halua miehiin.Hän sai kokea rakkauden..Hän sai myös kunniaa taiteilijana.Kuvat elävät edelleen ympäri maailmaa.

Kärlek är vackert.Alltid.När två människor älskar av fullt hjärta.Energin flöder.Som en vild fors!

Rakkaus on kaunista.Kun kaksi ihmistä rakastaa täysin rinnoin.Energiaa säteillen.Kuin villi koski!

Kärlek är ren.Kärlek är fyld med sol.Kärlek gör oss förståendeKärleken ler..Kärlek ger oss kraft.

Rakkaus on puhdas.Rakkaus on aurongonkirkkaita säteitä.Rakkaus tekee meistä ymmärtäväisiä.Rakkaus hymyilee.Rakkaus antaa voimaa.

Jag har fått uppleva mannens kärlek många gånger.Jag är tacksam för det.Orsaken att det har tagit slut är många.Det som jag har lärt mig är att lyssna på hjärtat och njuta så länge det varar.Men kom ihåg att respektera dig själv.Det är så lätt att falla för en snygging men låt han inte behandla dig hur som helst.För sanningen är att när det är äkta kärlek så flyger ni tillsammans.det lovar jag.När ni två flyger,så syns det.Om man har varit länge tillsammans så flyger ni fortfarande.Men på ett annat sätt.Men det syns.

Olen saanut tuntea miehen rakkauden monta kertaa.Olen kiitollinen.Rakkauden loppumiseen on monta eri syytä.Olen oppinut kuuntelemaan sydäntäni ja nauttimaan rakkaudesta.Muista kunnioittaa itseäsi.On helppo hukata oma järki hurmaavalle miehelle mutta älä anna hänen kohdella itseäsi arvojesi alapuolelle.Totuus on,että oikea rakkaus näkyy ja kuuluu!Te lennätte.Kun lennätte.Se näkyy.Ja,jos olette olleet pitkään yhdessä,niin edelleen lennätte.Ja se näkyy.Mutta toisella tavalla.


Jag måste nog skriva här på slutet att jag tror att homosexuella människor är mer förstående och mer "love inside person".När man går igenom nånting starkt och stort.Vyerna vidgas.Eller hur?Har jag fel?Mannen bakom Tom hette Touko Laaksonen.En beundratsvärd människa.One of the kind!

Jag rekommenderar filmen .Om du har sett den.Berätta gärna vad du tyckte om den?

Suosittelen elokuvaa.Jos olet nähnyt Tom of Finland,kerro mitä pidit?


Loppuun on vielä kirjoitettava että homoseksuaaliset ihmiset ovat valtaväestöa ymmärtäväisempiä ja enemmän"more love inside person".Kun ihminen kokee ja käy läpi jotain isoa.Ymmärrys kasvaa.Maisemat laajenee,Mitä luulet?Olenko ihan väärässä?Tom siis oli Touko Laaksonen.Ihailtava ihminen.One of the kind!

PUSS & KRAM.

TA HAND OM VARANDRA.

PUSUT & HALIT

HUOLEHTIKAA TOISISTANNELikes

Comments

Contains affiliate links Skönhet, Beauty

Inte det minsta trevligt om någon frågar,om man luktar svett.Det känns mycket trevligare om man kan själv ställa frågan,luktar jag svett?Eller hur?Egentligen löjligt.Eftersom inte enda människa kan undgå detta mänskliga kroppens reaktion.Det är kemi.Det vi kan göra är ju att ta hand om egens hygien.Och hitta en bra deodorant som också fungerar.Det går ju köpa nästan överallt.Så att utbud finns i alla märken och prisklasser.Det konstiga nog är att det är relativt dyrt att köpa en deodorant.Ok.Jag förstår att det är bra för äffarer,så klart.Men en deo är ju vad vi alla behöver att konsumera.En eller två gånger per månad.Det blir en massa pengar.För mig som konsument och för den som producerar.En bra äffarside!Absolut.Ja,ja.Det var inte om äffarer jag ville skriva om utan om min perfekta deodorant som jag för tillfället älskar.

Det var ren tillfällighet att jag hittade Bottega Verde.Och Bottega Verdes produkter.Idag är jag väldigt glad över det.Eftersom jag älskar många av deras hudvårds produkter.De fungerar på mig.I allafall de produkter som jag har prövat.

En absolut favorit är deras deodorant.Som nu även hyllas i hel blogg text!

Roll-ON Deodorant med grön tèYksi ikävimmistä kysymyksistä on varmasti,että haisetko hielle?On paljon mukavampaa itse kysyä kaverilta,että haisenko hielle?Pieniä juttuja,mutta aika isolla erolla.Vai mitä mieltä olet?Onko sillä mitään väliä?Aika naurettavaa,että hiki on sellainen pieni tabu,koska sehän on meille kaikille ihmisille luontainen kehon reaktio.Kehon kemiaa.Peseytymllä hyvin,ei hiestä tarvitse häpeä.Ja ennenkaikkea hyvä deodoratti,joka vielä toimii siellä kainalokuopassa.Dödö valikoima on laaja.Joka markettihyllyllä myynnissä.Jännää on tietysti,että dödöpullo on suhteessa käyttöön,aika kallis.No,joo,ymmärrän,että kaikki maksaa.Mutta jos aatellaan,että kuinka ostettu tuote on ympäri maailmaa ja kuinka tarpeellinen.Niin,hurjat rahat siinä ympärillä pyörii.Eikun siis dödö bisnes kehittelyä kehiin ja rahoiksi!Se nyt ei ole kyllä tämän blogi postauksen aiheena.siis dödön teko markkinoille.

Oli sattumaa,että löysin Bottega Verden tuotteineen.Tänä päivänä olen iloinen siitä.Olen rakastunut jo moniin heidän tuotteisiin.En ihan heti ole valmis vaihtokauppoihin.Suurin osa heidän tuotteista toimivat ihon hoidossani positiivisesti.

Suosituin tuotteeni on heidän deodorantit.Ihan jopa oman blogi tekstin saa tämä suosikkini!

Roll-On Deodorantti unisex tuoksulla sisältäen vihreää teetä.

Varför blev jag kär i detta deodorant?Jo,för att den helt enkelt fungerar på mig.Den är känns lätt och sval på huden.Doften älskar jag!Jag gillar inte för starka dofter under armen.Jag använder parfym varje dag så deodoranten får inte komma igenom av min dyra parfym.Grön tè känns mild och fräsch.Fungerar direkt efter rakning.Svider inte.Eftersom den icke innehåller alkohol.Plus att den håller hela dagen på mig.Ingen svettlukt under mina armhål!!!!S

Miksi nyt sitten ihan rakastuin tähän tuotteeseen?Tuohon on helppo vastata.Koska tämä tuote toimii kainaloissani.Tämä tuntuu kevyeltä ja viileältä..Tuoksu on ihanan raikas.En tykkää liian vahvoista tuoksuista kainalokuopissani.Käytän myös kallista parfyymiä,joten deodorantti ei saa tuoksua läpi parfyymini.Vihreä tee on mieto ja raikas.Voin myös laittaa dödöä heti karvanpoiston jälkeen.Ei siis ärsytä ihoani.Tuote ei sisällä alkoholia.Plussaa myös,että hienhaju pysyy poissa säässä kuin säässä!

Bottega Verde finns på Animalias lista hhtp://www.animalia.fi/kosmetiikkalista.Inga djurförsök på deras produkter alltså.Jag älskar djur alldeles för mycket.Därför väljer jag säkra bolag som garanterat är djur vänliga.Här i Finland är det säkraste listan just från Animalia.Utomland hittar man tex Logical Harmony.Bottega Verde får tusen poäng att det respekterar djurens rätt att leva.Och att de respekterar oss konsumenter.Det är många gånger enklare att handla skönhets produkter när man vet att detta bolag har betalat sertificat att de inte gör illa tex små kaninenr.Tack för det!!!!

Bottega Verde löytyy Animalian listalta.http://www.animalia.fi/kosmetiikkalista.Tuotteita ei testata eläimillä.Rakastan eläimiä,niin paljon etten halua että niitä kidutetaan vuokseni.Siksi valitsen kauneuteen liittyvät tuotteeni Animalian listaa käyttäen.Ulkomaisista sivuista Logical Harmony on luotettava.Annan Bottega Verdelle tuhat pistettä eläinten oikeuksien kunnioittamisesta.Ja myös asikkaiden kunnioituksesta.On huomattavasti helpompaa tehdä ostoksia kun sata varmasti tietää että näillä tuotteilla ei olla kidutettu pieniä pupuja esim.Kiitos siitä!

+fungerar 24h

+mild doft

+unisex doft

+svider inte

+alkohol fri

+inga paraben(vissa studier har kommit fram till att parabener är bla hormonstörande)

+utan silikon

+roll-on fungerar(rullar bra)

+aluminium fri(bla hormonstörande)-hög pris

-finns inte överallt(egen butik,Helsingfors,online shop och City-market)


+toimii 24h

+kevyt tuoksu

+unisex tuoksu

+ei kirvele tai kutise

+alkoholiton

+ei parabeenejä(tutkimuksissa todettu voivan aiheuttavan mm hormonihäiriöitä)

+ei silikonia

+roll-on toimii(rulla pyörii)

+ei sisällä alumiinia( voi aiheuutta esim hormonihäiriöitä)


-korkea hinta

-ei myynnissä laajalti(oma myymälä Helsinki,verkkomyynti ja osa City- marketeista)

Bottega Verde hittar man online,om du inte bor i Helsingfors.Butiken hittar man på Fredriksgatan.

Http://bottegaverde.fi eller internationellt http://bottegaverde.com.Välj ditt land och hitta dina produkter.

Bottege Verdellä on hienot verkkosivut.,jos et satu asumaan Helsingissä,jossa myymälä löytyy Fredrikinkadulta.

Http://bottegaverde.fi tai kansainvälisesti http://www.bottegaverde.com Valitse oma maa ja löydä omat tuotteesi.

Jag gör samarbete med Bottega Verde.Jag har fått tester och produkter av dom.Men även beställd själv online.Och om jag jag inte gillar produkten,säger jag det också.Som jag gjorde i tidigare bloggpost om handcremen.,som jag använde.

Teen yhteistyötä Bottega Verden kanssa.Olen saanut kokeiltavaksi eri tuotteita,joita olen kokeillut.Olen myös itse tilannut heiltä tuotteita.Verkkokauppa on erittäin toimiva.Jos en pidä tuotteesta kirjoitan sen myös.Niinkuin tein esim aiemmassa blogi kirjoituksessa kerroin -ei tykkäämiseni-yhdelle käsivoiteelle.

Ny vill jag gå ut och pröva min cykel.Solen kom ju fram också.Ha en härlig weekend fina ni!!!!!


Nyt hyppään pyörän selkään,kun aurinkokin näyttää säteitään.Ihanaa viikonloppua ihanaiset!!!

Likes

Comments

Fashion

Hej på er alla fina läsare.Först vill jag tacka alla ni som har läst mina texter.Jag är så tacksam.Särskild,när året inte började som planerat.Så är det ibland.Fast för mig börja det vara mer regel än undantag.Jag kommer nog att skriva om det under våren här.Men inte nu.

Nu vill jag berätta om mina favorit plagg under denna vinter.Vi alla har några plagg som vi aldrig tröttnar på.Plagg som känns sköna och bekväma.Egetligen vartenda skjorta eller byxa borde kännas så.Men så är det ju inte.Under shoppingrundan blir man kär i färgen på skjortan eller nåt annat likt.Eller så hittar man nåt super billigt och faller för det.Hemma vet man att man borde ha lämnat den obekväma plaggen i äffaren.Skor är ofta så.Men,men,sånt är livet.Jag brukar ju sälja en massa kläder på second hand ställen.Det är business för mig.

Hei kaikki ihanat siellä.Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää teitä lukijoita.Olette ahkeraan lukeneet kirjoituksiani.Olen siitä todella kiitollinen.En iki- päivänä olisi uskonu saavani näin monta lukijaa näin lyhyellä ajalla.Tämä vuosi ei alkanutkaan ihan suunnitelmien mukaan.Joskus käy niin.Minusta alkaa kyllä tyntua että kohdallani se on enempi sääntö kuin poikkeus.Tulen kevään aikana siitä kirjoittamaan.Mutta en nyt.

Nyt haluan kirjoittaa talven vaate suosikeistani.Kaikilla meillä löytyy vaatekappaleita,joihin emme koskaan kyllästy,Vaatteet,jotka jopa näyttävät hyvältä,mutta ennenkaikkea tuntuvat mukavalta.Huom!Nyt en tarkoita sitä yli venynyttä college-paitaa lötköhousuineen.Vaan puhun asusta,jolla kehtaa mennä kylille ja olla tyytyväinen,vaikka mukavalta tuntuukin päällä.Yksi ostokriteeri pitäisi olla aina,että mukavalta tuntuu sekä näyttää.Niin vaan ei usein käy ostosreissuilla.Kaupan vaaterekissä voi löytyä just se maailman ihanimman värinen paita.Se voi olla sitä just-just kokoa-kyllä se mahtuu.Hinta voi myös olla houkutteleva.Halvalla saa!Kotona viimeistään totuus paljastuu ja ehkä järkikin.Kengät usein saavat armo-aikaa.Kyllä ne venyy.Ja höpö höpö sanon minä.Ei ne veny!Mutta,mutta,tämä naisen elämä.Ei ole helppoa.Onneksi kirpputori elämä kukoistaa täällä Suomessa.Siellä voi sitten myydä eteenpäin nämä ns huti ostokset.

Min absolut favorit denna vinter har varit denna armè gröna cardigan.Varm och skön.Passar med det mesta vad jag har i garderoben.Men snyggaste tillsammans med vit t-shirt eller liknande.Eller vad tycker ni?Jag har gröna ögön så ofta armé grönt är perfekt.På bilden här har jag en gräddvit blus som ger lite finare känsla om man kan säga så?Under åren har jag lärt mig hur färgerna kan glänsa upp mig.Vi alla har våra egna färger.Färgkartor kan hjälpa eller ett gott färgsinne.Ofta undrar jag varför svart är så himla populärt?Jo,jag vet att vi kvinnor säger att vi ser smalare ut i svart.Men svart tar all färg från ansikten,särskild när man blir äldre så vågar jag nästan säga ett den dödar allt i dig.Hellre glänsar jag med rätt färg och är tjock än död i svart och smal.

Suosikki ylä-osa vaatteeni on tämä armeijan vihreä neuletakki.Lämmin ja mukava.Helppo stailata eri vaatteiden kanssa.,jota löytyy vaatekaapistani.Paras kokonaisuus tulee vaalean puseron kanssa.Arkisemman fiiliksen saa ihan valkoisella t-paidalla.Kuvassa kerman vaalea pusero,joka on mielestäni täysikymppi tämän neuleen kanssa.Mikä on sun mielipide?Meillä jokaisella on ne tietyt kymppi värit,jotka saa meidät hehkumaan.Toiset käyttää värikarttaa apunaan.Toiset omaa hyvän silmän.Mikä on sun apu?Usein ihmettelen mustan värin suosiota naisten keskuudessa?Joo,joku väittää että näytämme laihemmalta mustissa.Mutta haloo!!!!Musta vie kaiken kasvoistamme.Varsinkin,kun ikää tulee niin on vaara ,että näytämme haudankaivajilta mustissa.Ennemmin kukoistan paksuna oikeissa väreissä kuin haamuna laihana mustissa.

Shearlingbikerjacket.Behöver nog ingen presentation.Har funnits i alla år men i högsta mode igen.Min flygarjacka är nog 20 år gammal.Köpte den en gång för länge sedan av min bror.Använder den då då.Inte varje år.Men under denna vinter har den kommit ur garderoben väldigt ofta.Snygg vintage känsla.Och såååå varm!!!!

Shearlingbikerjacket eli lentäjäntakki.En usko,että tarvitsee enempää esittelyä.On ollut vuosia the jacket mutta tänä talvena ihka oikea muoti takki.Oma takkini on varmaan 20 vuotta vanha.Ostin tämän joskus veljeltä.Käytössä ollut vuosien varrella enmpi tai vähempi mutta tänä vuonna enempi.Upea takki,vintage tuntumalla.Ennenkaikkea niin lämmin!!!

Jag älskar väskor.Jag kan spara flerå år för en speciell väska.Den här vintern har min gamla bruna Longchamp varit min vän i ur och rusk.Väskan finns i alla möjliga färger.Brun är neutral färg och lätt att matcha med min garderob.Gillar matcha med kläder och accessories.

Rakastan laukkuja.Voin säästää vuosia saadakseni tietyn laukun.Tänä talvena mukanani on kulkenut useimmiten tämä ruskea Longchamp.Joka sään laukku,joka ei turhista rutise.Laukkuahan löytyy vaikka missä väreissä.Ruskea on helppo väri,joka sopii useimpien vaatteiteni kanssa.Tykkään,kun vaatteet sekä asusteet sopivat yhteen.

Och som avslutning.Mina sköna och älskade vinter kängor.Jag får nästan panik när jag tänker på nästa vinter för jag vet att dessa har gjort sitt.Jag hoppas att jag hittar ett par nya lika sköna vinter kängor.Roligt att just Australien gör otroligt bra vinter skor.Det finns flera olika märken just från Australien som är populäraoch också av bra kvalite.Jag valde rött för att jag tycker att eftersom allt är mörkt i vinter så ett par röda skor gör mig glad.Det har dom gjort också.Och alla fina komplimanger jag har fått är helt otroligt.Köp du också rött nästa gång du shoppar.Jag lovar,du blir inte besviken!

Lopuksi esittelen punaiset ja aivan ihanat talvikenkäni.Nämä ovat palvelleet uskollisesti pakkasesta loskaan.Ei ole tarvinnut olla varpaat märkänä!Toivottavasti löydän ensi talveksi saman laatuiset talvikengät,koska nämä ovat parin talven jälkeen nyt tulleet tiensä päähän.Hauskaa,että Austraaliasta tulee hyviä ja laatukenkiä tänne Suomeen.Valitsin punaiset piristääkseni omaa harmaata arkeani.Ja kyllä ovat piristäneet muitakin ,jos kehuista päätellään jotain.Osta sinäkin ensi kerralla jotain punaista.Et pety.Lupaan sen!

Vinter.Härlig årstid om man väljer varma och rätta kläder på sig.Men du,snart är våren här och det ska vi njuta av,eller hur?

Talvi.Ihana vuodenaika jos valitset lämpimät ja oikeat vaatteet päällesi.Mutta ihanaa,kohta kevät täällä kolkuttaa ovella.Siitä nauttikaamme,vai kuinka?

Likes

Comments

personligt, allmänt, mode&skönhet, My life, Skönhet, träning &hälsa

Hello lovelies,

Det nya året är här.Januari är en skön månad eftersom vi har allt framför oss.Hela livet.Nya måsten skrivs i kalendern.Jag tänker börja med hathayoga.Nånting helt nytt.Prövade i November och det var så skönt.Även om jag inte är den minsta bruden i stan.Kände jag att jag kan.Älskade känslan efteråt.Så avslappnat och stressfri i hela kroppen..En gång per vecka.Jag kommer att skriva om upplevelsen och om mina framsteg.I maj kommer kroppen nog tacka mig!Nytt och mediterande för hela själen.Måste-Nummer två.Får bli aktiv simning som för i tiden.Det älskar jag!Det är min grej.Vet inte vad som hände i höstas att jag slutade simma.Troligen,lathet.Men nu.Dags att börja igen.Minst tre eller fyra gånger per månad.No excuses!Jag känner att jag är fisken i vattnet.Ibland känner man sig som en val,men efteråt är man en liten makrill.Det är det jag gillar.Behövs ingen massage när simningen gör sitt.Styrka och smidighet samt avkoppling.Allt i bassängen,nästan gratis.Rekommenderar!

Hello lovelies,

Uusi vuosi on alkanut.Tammikuu on ihana kuukausi.Meillä on kaikki edessäpäin.Koko elämä.Uusia tehtäviä täytetään kalenteriin ahkerasti.Minä aioin aloittaa ihan jollain uudella asialla.Hathajooga.Kokeilin lajia viime vuonna ja tunsin,että vau, kuinka ihanaa!En ole kylän pienin tyttö,mutta pystyin venyttämään itseni ihme asentoihin.Rakastin,tunnetta,joka tuli yogan jälkeen.Rentoutunut ja stressitön.Kerran viikossa.Tulen varmasti kirjoittamaan edistyksistäni.Toukokuussa kehoni tulee kiittämään minua!Uutta ja meditoivaa koko keholle ja jopa sielulle!Klik-Numero kaksi.Uinti saa kakkos sijan.Säännöllinen pulikointi.Otetaan tavaksi.Rakastanhan uintia!En tiedä, miksi lopetin uimisen viime vuonna?Varmaankin laiskuus.Mutta nyt.On aika ottaa narusta kiinni.Vähintään 3-4 kertaa kuukaudessa.No excuses!Olen kuin kala vedessä.Vaikkakin välillä kuin valas,mutta uinnin jälkeen makrilli ui sisälläni.Ja siitä tunteesta tykkään.Ei tarvita hierojaa,kun uinti tekee omansa.Voimaa,notkeutta,ja rentoutumista.Kaikki ja paljon muuta!Vesi on elementtini.Ja melkein ilmaista.Suosittelen!

Det är otroligt lätt att planera men att se till att blir som planerat är en annan visa,eller hur?Jag kan hitta på tusen orsaker att varför jag kan hoppa över motionen.Fast ofta är det så när saker och ting handlar om mig själv.Även om jag vet att jag mår så mycket bättre efteråt.Människan är lat i slut ändan.Jag beundrar dom som vaknar klo 5 på morgonen för att gå ut motionera.Verkligen värt en medalj!!!Jag älskar er!!!


Jag bör skriva att jag är lat i slut ändan inte människan😂😂😂

Saken är ju den att du är herren i huset .I ditt hus.Du är huset.När man mår bra.Då har man ork att ta hand om andra.Positiv tänkande ökar och all stress försvinner i kroppen.Så mottot för 2017:

Ta hand om dig själv.Du kommer först!

Likes

Comments

Contains affiliate links Beauty, personligt, Skönhet, allmänt, mode&skönhet, My life

Hello lovelies,

Här är jag.Mitt tredje blogg inlägg.Det nya året knackar på dörren.Är det inte härligt?Julen är bakom oss på gott och ont.Jag älskar julen.Varje år ändrar jag våra traditioner.Tar bort något och lägger till något.Rekommenderar högt.Nu är det dags att börja planera för nästa år.Under några år så har jag tvingat mig lära att gå lite saktare,andas ut och in med kärlek.Älska mig själv.Respektera mig själv.Lyssna vad hjärtat säger.Äta nyttigt.Motionera.Listan är lång.Att vara vacker inombord lika väl som utombords.Kräver arbete.


Hello lovelies,Minä tässä,hei vaan.Kolmas blogi julkaisuni.Uusi vuosi ovella jo koputtaa.Eikö ole ihanaa?Joulu on takanapäin hyvässä sekä pahassa.Rakastan joulua.Joka vuosi muutan rutiinejani ja tapojani.Tänä jouluna karsin kaikki minimiin.Hyvä niin.SUOSITTELEN.Nyt on aika alkaa suunnitella uutta vuotta.Olen parin vuoden aikana pakottanut itseni kävelemään hitaammin,hengittämään sisään ja ulos lempeästi.Rakastamaan itseäni.Kunnioittamaan itseäni.Kuunnella sydämmen ääntä.Syömään terveelliseti.Liikkua.Lista on piiiitkä.....Sisäinen-sekä ulkoinen kauneus.Vaatii työtä.

karite

Mitt yttre skönhet.Detta inlägg är i samarbete med Bottega Verde.Jag valde göra samarbete för att bolaget är garanterad naturkosmetika och 70% är veganiska produkter.99%av packnings material är återvinningsbara.Och viktigast av allt att de icke gör djurförsök.Finns även organiska produkter.I Finland hittar man även Bottega Verde på Animalias kosmetikalista.Då är produkterna garanterat på min .älskar-lista!Jag skriver inte någon fakta om bolaget utan jag vill denna gång koncentrera mig vad jag tycker om produkterna som Bottega Verde Suomi skickade mig.Kanske i framtiden kan jag skriva lite faktor om bolaget.Skriv vad ni vill läsa om,så skriver jag.Efter två veckors användning så har jag två Absolut favoriter!Vill använda dessa produkter i framtiden och rekommenderar högt!Jag började så klart med Africa Karite duschtvål/badskum.Varje morgon hoppar i duschen som du kanske också gör.Jag gillade hur enkel konsistens(inte för tjock eller inte för lätt)duschtvålen hade- känns skön.Känner en lätt parfym doft som jag gillar.Ingen stark,just precis lagom för min näsa.Konstaterar att jag kommer att använda detta i framtiden också.

Sen är det ansiktscremens tur!Jag har en väldigt känslig hud,som reagerar på allt!Så jag var beredd att bli besviken direkt.Under alla mina år så har ansiktscremen varit en riktig utmaning!Det är sällan jag byter märke.Men nu tänkte jag att jag kan ju inte skriva nåt om jag inte provar först,eller hur?Så det var bara smörja in ansikten med nya Maroccon Argan 24h ansiktcreme.Ooh,doften var alldeles för parfym för mig.Jag gillar parfymfria eftersom min hud är verkligen känslig.Det positiva var att cremen känns så mjuk och härlig på ansiktet.Inte torr alls.Så var jag tvungen att fortsätta använda cremen.......Efter fyra dagar såg jag att min hud var så klar och ren på nåt sätt.Så självklart ville jag använda cremen mer,även om jag ogillade doften.Men men.Vet du att?Efter en vecka hade min näsa vant sig med doften,efersom jag kände ingen parfym doft längre!!!!!Jihuuuuu-jag är kär!!!!Absolut den bästa cremen på flera år.Helt perfekt för mig!!!!!!!Tack Bottega Verde!!!!!!!!!!!!!

Ulkoinen kauneuteni-hoito.Tämä yhteistyössä Bottega Verden kanssa.Syyt miksi valitsin juuri tämän yhteistyön on monia.Luonnonraaka-ainepohjaisia vartalo ja kasvotuotteita.Mineraaliöljyttömiä ja eläinkokeettomat tuotteet ovat ykkös-sijalla,kun valitsen kauneuden hoitotuotteita.Bottega Verde löytyy myös Animalian kosmetiikka listalta.70% tuotteista on vegaanisia ja pakkaukset 99% kierrätettäviä.On siis monta syytä rakastaa tätä firmaa!En aio kirjoittaa yhtiöstä faktoja vaan keskittyä tuotteisiin joita sain kokeiltavaksi.Tulevaisuudessa voin toki tehdä siitä oman aiheen,jos sinua kiinnostaa lukea enempi aiheesta.Laita viestiä niin tiedän.Kahden viikon kokeilun jälkeen sain selvät suosikki tuotteet kylpyhuone kaappiini.Aamut alkaa aina suihkulla,niinkuin varmaan sinunkin aamusi.Afrikan Karite-suihkusaippua/kylpyvaahto on kevyt koostumukseltaan,mutta hyvin kosteuttava nestemäinen saippua.Aamusuihkuihin oikein mukava.Tuoksu ei ole kovin vahva,joka on hyvä,koska käytänhän satunnaisesti kokovartalo voidetta sekä tietenkin parfyymiä.Kosteutta löytyy sopivasti,koska en koe todellakaan joka aamuista kehon rasvaamista tarpeelliseksi tällä kertaa.Eli tämä tuote toimii niin kuin pitääkin.Peukku siis sille!Näistä neljästä tuotteesta sain todellakin kaksi suosikki tuotetta joista en kovin helposti tule luopumaan.Seuraavaksi on kasvovoiteen vuoro eli Marocon argan 24h kasvovoide.Ihoni on erittäin herkkä.On vaikea löytää uutta sopivaa tuottetta,että useasti pidättäydyn vanhassa kasvovoiteessani etti tule pettymyksiä.Mutta,miten olisn voinnut kirjoittaa mitään,jos en ole voidetta käyttänyt?En mitenkään.Siis eikun kokeiluun.Jaa,tämäpä on helppo levittää,ajattelin.Tuntuu,että ihoni pehmeni hetkessä.Parfyymin tuoksu on herkkään nenääni ei sopiva.Siitä miinukset.Tunsin heti,että kokeilua on jatkettava vaikka en tuoksun kanssa ollutkaan sujut.OOH LA LAA-neljän päivän käytön jälkeen ihoni oli jotenkin raikas ja "puhdas".Viikon käytön jälkeen en tuntenut enään nenääni vahvaa parfyymin tuoksua!!!!Olen rakastunut!!!Ja todellakin rakastunut!Tämä on varmasti parhain kasvovoide naismuistiin.Eli todellakin jatkoon.....Kiitos Bottega Verde.

Nu har ni fått läsa om de två första produkterna from Bottega Verde.Rekommenderar båda men särskild veganiska Moroccon Argan 24 h.Fylldt med E,A och F vitaminer.Passar alla åldrar och typ av hud.Resten av produkterna kommer i nästa post nästa vecka.Jag ska börja skriva en gång om veckan.Jag beslutet gjorde NU!!.Hoppas ni gillar iden.

Olette nyt saaneet lukea kahdesta käyttämästäni tuotteesta Bottega Verdeltä.Suosittelen ,todellakin molempia,mutta erityisesti vegaanista Marokon Argan 24h.Täynnä A,E ja F vitamiineja.Sopien kaiken ikäisille ja jokaiselle ihotyypille.Lisää uusista käyttämistäni tuotteista voit lukea ensi viikon postauksesta.Päätin juuri aloittaa viikottaisen blogi postauksen!!!!Toivottavasti tykkäät!!!!!.

YTTRE SKÖNHET kommer inte av sig själv-inte för mig iallafall.Vi kvinnor har en massa sk måsten innan vi är nöjda med spegel bilden.Nu vet du lite vad jag gillar för produkter för tillfället.Bottega Verde finns på Facebook.Kolla och gilla så får du en massa bra info om skönhetsprodukter.bottegaverde.fi är en bra online sida.Eller besök den lyxiga och fina butiken i Helsingfors.Fredriksgatan 26 hittar du en kunnig och hjälpsam personal som hittar vad din hud behöver.

Niinkuin kirjoitin-kauneus ei tule itsestään.Meillä naisilla on paljon "pakko"rutiineja kauneudenhoidossa ennen kuin olemmme tyytyväisiä peilikuvaamme.Minulla on ainakin!Nyt luit parista tuotteesta mitä minä käytän.Bottega Verde Suomi on Facebookissa tietenkin.Kurkkaappa ja tykkää sivuista niin saat hyvää infoa tuotteista!bottegaverde.fi on toinen hyödyllinen online sivusto Bottega Verden tykkääjälle.Upea myymälä löytyy Helsingistä Fredrikinkatu 26,jossa asiantuntevat myyjät opastaa oikean tuotteen löytämiseen.

Kram,till dig från mig.Till nästa gång.-Minulta sinulle,halaus.Seuraavan kertaan.

Likes

Comments

My life

Hej på er vackra ni!

Jag tänkte skriva lite om välbefinnande och  hur lever jag för att må bra.Jag kan nog konstatera att livet har lärt mig ett och annat.Det viktigaste är att jag är i balans med mig själv.Att jag är nöjd med livet som jag lever.

Det var en lång resa att hitta vägen till harmoni..Men det är kanske meningen med livet.Att det tar tid att komma till mål.Alla människor du lär känna genom åren.De är dina lärare och vägledare.Alla misstag du gör.Du lär dig.Det är det som är meningen.

Men viktigast är att du lär vad ordet  lyssna betyder.För mig var det så.Respektera hur andra känner och hur du själv känner.

Lyssna på andra och på dig själv.Jag skrev redan lite om det i mitt första blogg post.

Ordet stress brukade vara ett ord för mig utan mening.Jag sa direkt: att ooh nej,jag har aldrig stress,Vet inte ens vad det ordet betyder.Jag gillar ha tusen bollar i luften.Som tur var eftersom jag hade ett krävande jobb och hemmet tog sitt.Barnen skulle ha hemlagat mat och golven skulle skina!Hunden behövde mig och mannen behövde ordning och reda.Visst!!!!

Härligt allt det där är bakom mig.Eftersom jag kollapsade,Bokstavligen.

Först var det kroppen som gav signal.Det tog några år innan jag stannade..Jag var faktikt tvungen.För det var stopp nästan överallt i kroppen..Blodtrycket,sockervärdena,kalk i armen,yrsel,sömn problem,andnings problem osv.........Samtidigt fick jag lära mig hur kvinnor kan sticka kniven i dig.Alltså hur det känns att vara mobbad.När du är slut så orkar man inte kämpa emot.Men mer om det en annan gång.

Under de senaste åren så har jag lärt mig min läxa.Jag har ingen brådska.Livet är här och nu.

Idag njuter jag av allt.Jag lycklig lottad.

I`m blessed som man säger i Amerika.And you are blessed as well,my friend.


För mig är viktigt  att mina nätter är lugna.Att jag får tillräckligt med sömn..Lugna morgon och ingen bråttom.Min  frukost består av en skivad avokado på en fullkornsrågbröd skiva från Lidl.Den älskar jag.Lite citronolja på avocadon ock livet ler!Och självklart en kopp kaffe.Kaffet vill jag ha med havremjölk.

Det senaste året så har jag satt fokus i slow life.Det betydet att jag gör vad jag vill och vad jag känner för.

Om jag vill inte,så hoppar jag över.

Men viktigaste av allt är : hur jag äter och vad jag äter.Det enda animaliska mat som jag accepterar är fisk.Jag har kommit till att alla frukter,grönsaker och rotfrukter gör att jag mår bra.Min mage gillar det.min hud gillar det och hela mig andas mycket bättre.8 månader har jag hållit på och månad efter månad känner jag hur kroppen tackar.Detta är nog den viktigaste resan i hela mitt liv.

Mat,natur,djur och människor som jag trivs med.Några hobbies och intressen.Vackra saker och intressanta happenings.

Att springa hit och dit bör inte vara livets framgång.Det är det små sakerna som gör livet bättre.

Njut av varenda dag.

Se.

Känn.

Le.

Ge och ta..

Under dagen dricker jag en eller två smoothies.Som lunch ofta soppa.Och till middag fisk och grönsaker.Nötter,frukter och massor med vatten.Ibland vill jag ha lite soya yogurt med organisk mysli med blåbär eller bär,vag jag nu har i frysen.


Happy Thanksgiving kära läsare.Ät bra,njut av naturen.Krama dom du älskar,

Jag mår bra tack.

Hur mår du vännen?

Likes

Comments