View tracker

My life

Hej på er vackra ni!

Jag tänkte skriva lite om välbefinnande och  hur lever jag för att må bra.Jag kan nog konstatera att livet har lärt mig ett och annat.Det viktigaste är att jag är i balans med mig själv.Att jag är nöjd med livet som jag lever.

Det var en lång resa att hitta vägen till harmoni..Men det är kanske meningen med livet.Att det tar tid att komma till mål.Alla människor du lär känna genom åren.De är dina lärare och vägledare.Alla misstag du gör.Du lär dig.Det är det som är meningen.

Men viktigast är att du lär vad ordet  lyssna betyder.För mig var det så.Respektera hur andra känner och hur du själv känner.

Lyssna på andra och på dig själv.Jag skrev redan lite om det i mitt första blogg post.

Ordet stress brukade vara ett ord för mig utan mening.Jag sa direkt: att ooh nej,jag har aldrig stress,Vet inte ens vad det ordet betyder.Jag gillar ha tusen bollar i luften.Som tur var eftersom jag hade ett krävande jobb och hemmet tog sitt.Barnen skulle ha hemlagat mat och golven skulle skina!Hunden behövde mig och mannen behövde ordning och reda.Visst!!!!

Härligt allt det där är bakom mig.Eftersom jag kollapsade,Bokstavligen.

Först var det kroppen som gav signal.Det tog några år innan jag stannade..Jag var faktikt tvungen.För det var stopp nästan överallt i kroppen..Blodtrycket,sockervärdena,kalk i armen,yrsel,sömn problem,andnings problem osv.........Samtidigt fick jag lära mig hur kvinnor kan sticka kniven i dig.Alltså hur det känns att vara mobbad.När du är slut så orkar man inte kämpa emot.Men mer om det en annan gång.

Under de senaste åren så har jag lärt mig min läxa.Jag har ingen brådska.Livet är här och nu.

Idag njuter jag av allt.Jag lycklig lottad.

I`m blessed som man säger i Amerika.And you are blessed as well,my friend.


För mig är viktigt  att mina nätter är lugna.Att jag får tillräckligt med sömn..Lugna morgon och ingen bråttom.Min  frukost består av en skivad avokado på en fullkornsrågbröd skiva från Lidl.Den älskar jag.Lite citronolja på avocadon ock livet ler!Och självklart en kopp kaffe.Kaffet vill jag ha med havremjölk.

Det senaste året så har jag satt fokus i slow life.Det betydet att jag gör vad jag vill och vad jag känner för.

Om jag vill inte,så hoppar jag över.

Men viktigaste av allt är : hur jag äter och vad jag äter.Det enda animaliska mat som jag accepterar är fisk.Jag har kommit till att alla frukter,grönsaker och rotfrukter gör att jag mår bra.Min mage gillar det.min hud gillar det och hela mig andas mycket bättre.8 månader har jag hållit på och månad efter månad känner jag hur kroppen tackar.Detta är nog den viktigaste resan i hela mitt liv.

Mat,natur,djur och människor som jag trivs med.Några hobbies och intressen.Vackra saker och intressanta happenings.

Att springa hit och dit bör inte vara livets framgång.Det är det små sakerna som gör livet bättre.

Njut av varenda dag.

Se.

Känn.

Le.

Ge och ta..

Under dagen dricker jag en eller två smoothies.Som lunch ofta soppa.Och till middag fisk och grönsaker.Nötter,frukter och massor med vatten.Ibland vill jag ha lite soya yogurt med organisk mysli med blåbär eller bär,vag jag nu har i frysen.


Happy Thanksgiving kära läsare.Ät bra,njut av naturen.Krama dom du älskar,

Jag mår bra tack.

Hur mår du vännen?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Önskar er alla en härlig ny månad så här direkt i början!Let`t enjoy the November month!

Detta är mitt allra första post i bloggens värld.Så detta känns som att ta flyget för första gången mot New York!Välkommen och hoppas att resan blir en njutning.

Även om man har planerat och planerat dag ut och in.Man vill ju att allt ska vara perfekt.Ja,där kom det.Perfektionist.

Genom åren har jag förstått att det är omöjligt men i varje gathörna ropar den på mig.Haloj,Susan kan du inte göra det lite bättre,ser du inte att hörnan är lite,ja ,du vet.Men,jag börjar lära mig.Tips!Titta åt annat håll och skär lite snett.Det gör ingenting faktist.Till slut fattar man det!Att det är ok.

Det är ok att gilla rosa och älska gele råttor!Det är ok att magen är rund.Det är ok att ligga på soffan.Det är ok att börja morgonen med att beundra sina fina väskor.Listan kan bli hur lång som helst.Det är upp till dig.As long as you feel amazing about it!Be your own Princess or Queen!

Jag försöket att hitta balans i livet.Det har tagit många år att hitta min egen nisch.Men jag börjar närma mig.Huvudsaken är att lära lyssna på sig själv.Vad vill du?Vad gillar du?Hur känns det?

Viktiga frågor och svar.Tell me,har du kommit på ditt?

Bilden som jag har lagt upp som första bild.Just det.Det handlar om det.Säg nej,om det inte känns bra.

Men desssa ord slutar jag skrivandet idag.Önskar er en härlig vecka och kom ihåg.Vad vill du?

kram,

Suzie


Likes

Comments

View tracker
Nouw Magazine