Header

Denna avokadomacka med tomat, groddar och örtsalt har blivit mitt senaste beroende. Har sovmorgon idag så hinner plugga en liten stund medans jag äter min frukost

Likes

Comments

Ni fick se en liten sneakpeak på en av sakerna jag pysslade ihop i söndags. Nämligen ett egetgjort presentpapper. Fick idén från Pinterest där jag förövrigt hittat massor av annat julpyssel som jag tänkte försöka ge mig på närmare jul. Är ute lite för tidigt just nu när det gäller julsaker men då har jag den delen förberett iaf!

Det här är inte alls svårt att göra. Kort och gott: Skär ut valfritt motiv på en rå potatis och pensla på färg eller använd stämpelplatta om du har sån och stämpla på ett enfärgat papper. Presentpappret jag använde köpte jag från Dollarstore. Rekommenderar att köpa längre rullar om det är möjligt då man får ut mer egengjort papper när man ändå är igång.

Älskar den gammeldagsa stilen på inslagningar och när det inte ser helt perfekt ut. 

Ibland kan de enklaste pysselprojekten bli de mest användbara och personliga sakerna.

Likes

Comments

Kom hem från jobbet i regnvädret och möttes av nya numret av Plaza som jag tänkte sätta mig och bläddra i under kvällen. Kände att något fattades och gjorde mig precis en kopp varm choklad som jag älskar och som är lite nyttigare än vanlig. Kan lika gärna dela med mig av receptet då det är så himla simpelt:

För 1 kopp:

- Ca 3 dl valfri mjölk
- 1 msk kakao
- Ca 0,5 - 1 msk agavesirap (beroende på hur söt du vill ha den).

Färdig! Perfekt för höstens alla myskvällar.

Det fina glaset på bilden kommer ifrån Slottsboden i Strömsholm

Likes

Comments

Ibland kan det bli ett pussel att hinna med att göra allt i vardagen som man måste, borde och vill. Mina bästa knep för att allt ska flyta på och bli gjort är att skriva to-do listor, lägga fram tex träningskläder och jobbkläder dagen innan och att ställa massor av larm på mobilen. Då är det bara att plugga på så mycket som det går i dessa luckor emellan larmen som talar om att jag ska göra något annat. Låter kanske som en stressig vardag men det är precis tvärtom. Jag blir trygg av att veta att allt är organiserat och planerat och får mycket mer gjort. Har ni några bra knep för att få mycket gjort på ett smidigt sätt?

Likes

Comments

Idag står plugg på schemat så nu måste jag sätta mig ner och beta av några timmars intensiv pluggande! 

Likes

Comments

Några timmar på stan och erikslund med min vän och sen massor av pyssel och mys hemma hos mig. En helt perfekt söndag och ni frågar mig och behövlig för oss båda

Likes

Comments

Klockan har slagit helg vilket betyder att tempot är högre (försökte verkligen att formulera mig annorlunda än att skriva att det är stressigt dessa dagar) då alltid jobbpass är inbokade och jag vill hitta på något roligt utöver det. Men jag klagar inte! Hinner med mycket på kort tid och snart är det måndag igen vilket för mig betyder ordning och reda och tid för at beta av plugg. Jag längtar! Trevlig helg :) 

Likes

Comments