(Bild hämtad från Grand Frank.com)

Ta dig i kragen och våga stick ut! Varför alltid bära den där vita skjortan, som du har haft på dig fem fester i rad?
Det är ganska enformigt. Partynätterna blir alltid något extra om du sätter guldkant på dig själv. Våga stick ut, och följ trenden. Just nu är det blommigt och paisleymönstrat som gäller. Jag själv är väldigt förtjust i Grand Franks skjortor. Kvalitétsskjortor som sticker ut, men som trots allt förhåller sig till det maskulina. Klicka hem din skjorta redan nu .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni märkt har jag tagit tag i bloggandet igen. Det kittlades i fingrarna alldeles för mycket, för att låta bli att trycka på tangenterna. Just nu håller jag på med min C-uppsats om just bloggar. Tänkte komma in på det under morgondagen, om vad jag egentligen mer specifikt skriver om.

Denna torsdag har förövrigt varit gråtrist, rent vädersmässigt. Jag har hunnit med en hel del må jag säga! Businessmöte med ett företag i Malmö. Därefter passade jag på att hämta ut min nya mac, som jag unnade mig i veckan. Nu har jag landat hos föräldrarna i Ystad. Stannar här ett par dagar. Blir trevligt!

Likes

Comments

Första advent har passerat och det lackar i all hastighet mot jul! I går var Stina, Klara, Rebecka, Mathilda, Fredrik, Jonte och Mackan över på julfika. Inte hela sällskapet som föredrog glögg, men majoriteten åtminstone, och oj vad glögg är gott! För att inte tala om Feldts bageris vetelängdsskorpor - fantastico!

Likes

Comments

Uppdateringen? Var blev den av? Jag skyller på att jag varit på resande fot och att både jobb och plugg stått ivägen. Det hjälps ändå inte.
Lovar skärpning! Bjuder åtminstone en bild på min fina fruktsallad från tidigare i dag.

Likes

Comments