Header

Glad Midsommar 💐

Idag var vi uppe tidigt för att gå ner till ängen och fira lite midsommar som vi gör varje år. Min morbror som håller i hela grejen så det känns ju mer tvunget då också hehe. Lovina tyckte de var mysig i alla fall och det är ju huvudsyftet. Trots att det börjar bli oerhört tufft för mig, slut efter att ha gått några steg, fötter som är svullna, värmen som gör att man kokar och ja sen alla dess värkar som gör allt ondare för varje dag som går. Aja, snart är lillebror här. Tror inte det blir en midsommarbebis för vår del iaf?

Nu sover Lovina lite då hon är ganska trött efter allt spring i förmiddags. Strax väntar det det absolut bästa, maten haha! Ja jag är gravid.. då är mat det bästa hihi!

Likes

Comments

Nu har vi landat och Lovina sover gott hos mormor. Själv får man en natt för sig själv och förhoppningvis blir det bra med sömn, om lillebror håller med vill säga?

Om några timmar är det dags att fira midsommar så för att orka med behövs ju all vila man bara kan få. Så nu önskar jag er alla en god natt sömn.

God natt!

Likes

Comments

Då är vi nu på väg hem till mina föräldrar igen för att fira midsommar där. Lovina är helt överlycklig att få åka bil igen, helt tokig! Hela vägen säger hon "bil", jisses haha. Får nog försöka ta körkort när lillebror kommit och köra rundor.. utöver de blir de en lugn dag.

Likes

Comments

Det är tur vi är lediga i morgon för oj vad Lovina har hållit på ikväll. Hon ville inte alls somna förrän nu.. hon har varit på ety jätte bus och mys - humör istället. Hon har hoppat rundor, sjungit, kastat sina nappar och kittlat både sig själv och mamma och snackat som bara den. Hahaha! Dessa stunder man njuter av att vara mamma lite extra även om man alltid gör det! Men ni som har mig på snap har ju fått se vilken Go livlig tjej Man har haha!

Får se hur natten blir nu då hon tydligen ville sova hos mig i natt igen. Nackdelen är ju att hon sparkar så mycket.. inte minst i huvudet och på lillebror i magen. Kan ju hoppas på en lugn natt

Likes

Comments

Ännu en Dag är förbi och snart även gravidveckan. Har idag fått fixa till i hemmet. Tvättat och diskat och plockat undan. Garderoben fick sig ännu en fix också. Sen har vi tvättat av vagnen och bytat till liggdelen och bäddat åt lillebror, åh nu längtar man ju ännu mer!

Köpt lite grejer idag. Hallonbladste som jag äntligen ska få dricka igen, hur gott!? Sen ett Babynest, parasoll till vagnen och en liten speldosa att ha. Nu ska vi bara invänta grejerna också.

Hela listan är nu nästan avbockad. De enda som behövs fixas innan lillebror ska komma är en Ståbräda till Lovina, de sista babyboxarna ska hämtas och syskonpresenterna inhandlas. Sen är vi fullt redo för ankomsten av vår lille bebis. Oj vad jag längtar!!

Likes

Comments

Usch vilken dag det varit! Dottern vägrade sova i natt och bara sparkade och hade sig.. ja inte mycket sömn inte. Sen upp tidigt då man skulle till tingshuset för rättegång mot sitt ex. Såklart körde han sitt fula spel och låtsades helt plötsligt bry sig om sina barn och neka till allt skit han gjort. Är inte direkt förvånad. Och där skulle jag då sitta några timmar bredvid honom! Förstår inte alls hur de tänker.. varför skulle jag vilja sitta bredvid en människa som totalt förstört ens liv och önskar livet ur en och har gett en ärr för livet? Nej de förstod jag absolut inte! Ville bara spy på alltihop.. men ja han fick tyvärr sin vilja igenom och de gör mig så ont att jag sitter där maktlös och inte kan rädda mina barn. Usch och tvi på detta samhälle.. De enda positiva med det hela var ju att jag insett verkligheten och var alla känslorna står. Får hoppas allt annat går vägen nu så rättvisan och karma kan segra till slut!

Efter den långa morgon fick jag hämta ut lite paket och fixa kläder åt Lovina och en babybox blev hämtad. När mamma lämnat över dottern åt mig så begav vi oss sen till barnmorskan och min vän Malin följde med. Haha, ja Lovina lyckades finna en knapp inne på toaletten och ja oj vad det tjöt. Då hade larmet gått igång haha så alla sprang nästan hejvilt i panik! Hahaha älskade unge..
Sen blev de kontroll av mina värden och de var äntligen bra igen så nu blev det inget med att bli inlagd med dropp eller igångsättning redan nu. Skönt ändå! Dock börjar jag bli så sugen på att få träffa bebis nu! Hjärtljuden låg på de samma som innan, 140. SF måttet på 32 och nu är han tydligen fixerad också, hur bra!? Lovina fick nu höra hjärtat på lillebror och oj så glad hon var! Undra om hon kände igen ljudet från när hon låg i magen?

Nu sover Lovina i min famn. Hon kröp upp hos mig för ett tag sedan och ville mysa sa hon. Tre minuter senare somnade hon. Aww tror hon var trött ja.. får dock väcka till henne snart och ge henne En ny blöja och kanske ge henne välling om hon vill ha. Får hoppas mitt lilla hjärta somnar om sen bara.

Likes

Comments

Då är vi hemma i lägenheten igen och har nu gått och lagt oss. Får se om Lovina kanske somnar strax då men hon är ju så rastlös och vill busa. Själv är man extremt trött och vill bara sova nu direkt..

Timmarna har verkligen sprungit iväg och de har varit alldeles för varmt idag så vi har hållit oss inomhus. Endast en stund på kvällen var vi ute lite, men bara då var det fortfarande 26 grader varmt..

Mamma och jag förevigade magen idag. Så nu har man i v 35 med både Lovina och Elian. Nu vänta på att det ska torka innan man kan sätta på sidenband och låta det pryda hemmet fint.

En tuff, lång dag väntas imorgon. Inte minst barnmorskan för att kolla mina värden och för att fixa tid för igångsättning följt av en rättegång mot mig ex under morgonen. Så nu säger jag godnatt?

Likes

Comments

En oerhört varm söndag bjöds det på, visade närmare 28 grader! Alltså man ska absolut inte vara höggravid i den värmen, usch och tvi! Fått ställa mig och svalka mig i vatten flera gånger för att inte tuppa av helt hehe. Men lite färg har vi fått i alla fall, dock mer åt det röda haha! Men ja man kan väl inte vara på landet utan att få en bonnabränna?

Lovina har fått bada och springa av sig i trädgården här idag. Lite väl varmt för henne med kanske? Men solkräm och försöka övertala henne att hålla sig i skuggan så klarade hon sig i alla fall från att bli bränd. Vilken tur!

Men så till dagens höjdpunkt. Bebisen! Haha ja många som nu tror jag fått min? Men icke, tyvärr var det inte min tur ännu. Nej i morse fick min storebror en liten påg, så nu har jag då blivit faster! Åh så söt han är och är totalt avundsjuk! Men snart får jag också bebismysa...

Nu blir det att försöka sova! Sov gott.

Likes

Comments