Header

Blir bara värre och värre.. febern ligger nu omkring 40 och jag ligger här i sängen totalt utslagen med ögonen halvt öppna som bara rinner. Jag kokar ena stunden och har kraftig frossa nästa. Näsan är ju inget att hurra för den är helt ur funktion, halsen värker och ligger här med världens huvudvärk! Inte som om de vore nog, problem med foglossningen som är så kraftig att det sprider sig ner i hela högra benet så det går inte alls att stödja på. Mitt i allt detta kom såklart buksmärtorna som hållit i några timmar nu. Finner inga ord. Varför mig!? Varför nu!? Så himla besviken.. enda anledning till att jag tar mig upp från sängen nu är för att kissa eller för att ge Lovina mat och blöja. Hon vägrade sova middag så har inte fått vila något idag heller då hon springer runt här och håller på. Är väl bara till att vänta ut det här eländet och hoppas på att man tar sig igenom det här utan att vara helt bortom..

Likes

Comments

Är så himla ledsen just nu... har sett fram emot måndag så otroligt mycket. Att man äntligen skulle få se bebisen igen och få veta vad som döljer sig där inne och att allting ser bra ut!

Men den där drömmen är långt borta just nu. Den här kraftiga förkylning har ju tagit över en helt och det är ju som värst de tre första dagarna men kan pågå i flera veckor.. med bara tre dagar kvar till Rutinultraljudet så känns det just nu som att jag kommer få ringa och avboka. Det gör mig så himla ledsen och arg!

Sett fram emot detta så himla länge nu och så blir man såhär rejält sjuk precis innan? Nej är så himla besviken på denna situation nu...

Likes

Comments

Här ligger vi nu i sängen och myser jag och dottern. Näsorna bara rinner, lika så ögonen. Vi är helt utslagna av denna hemska förkylning! Dock är ju Lovina betydligt piggare än mig men kanske kan försöka övertala henne att mysa så mycket som möjligt idag. Hade ju varit det absolut bästa! Tyvärr har vi båda feber också. Så vi får väl bara försöka ta oss igenom denna dag och hålla tummarna på att detta skit släpper!

Likes

Comments

Alltså ååh säger jag bara! Klockan är över två på natten och jag ligger vaken... Springer upp och snyter mig hela tiden, det bara rinner. Ja, här har då en kraftig förkylning slagit ut och febern ja den ska vi inte tala om. Än så länge ligger det under 40 i alla fall så får väl vara tacksam för det då! Men plus på allt detta har man sådan kraftig huvudvärk och en rejäl yrsel så att jag snart inte vet vart jag ska bli av alltså! Nej fy på det här!

Känner sådan press och panik nu! På måndag ska jag på RUL men är jag såhär dålig så kommer jag att få ställa in. Vill bara ligga i sängen hela helgen och bara vila och hålla tummarna på det bästa. Men fy får jag. Har en vild liten dotter som kräver en del så vila det finns det ju verkligen inte alls tid att få när man är själv.

Oron kryper på en, försöker hoppas på ett mirakel här nu. Massa vitaminer trycker man i sig iallafall (så pass mycket jag nu får pga gravidteten när vi talar om tablettform) Sen finns de ju såklart en massa vitaminer och näring i maten som jag försöker få i mig. Tog en dusch igår för att hoppas på att man skulle piggna till men det gjorde ju tyvärr bara saken ännu värre.

Nu ligger även dottern här bredvid och snörvlar, snarkar och hostar emellanåt. Kommer bli en oerhört lång och tuff helg framför oss känner jag. Må oss bara bli någorlunda friska till nästa vecka bara, för jag vill absolut inte behöva ställa in ultraljudet...

Likes

Comments

Ja såhär kan det då se ut när man är gravid. Man har inte alltid den där runda magen utan ibland trycker bebisen sig ut lite här och var haha!

Lovina pussar jätte mycket på magen nu, men då hon är så försiktig så tycker väl inte bebisen att den känner tillräckligt och måste trycka sig ut så den får lite närhet till sin storasyster! Jättemysigt att se hur fin deras relation redan är, hoppas den blir lika fin när bebis väl är ute sen!

Men aj! Säger jag bara.. det känns ju ganska rejält när man har en liten krabat som trycker ut sig så rejält haha!

Likes

Comments

Nu är det bara 4 dagar kvar! Nu börjar man snart bli nervös på riktigt. Håller tummarna på att det nu blir ett positivt besked. Men har just nu inga känningar kring annat. Bebis är aktiv och verkar ha det bra, nu börjar det också göra ont när den sparkas ibland så stark som sin storasyster det är det inget att tala om iaf. Haha!

Likes

Comments

Försökte ju natta Lovina redan vid halv åtta ikväll. Inte förrän nu har jag lyckats få henne till att somna. Är helt slut! Dock sover hon ganska oroligt här nu då man får sparkar hit och dit så som hon rullar runt.

Utanför blåser det på ordentligt och regnet öser ner. Då det inte är tätt här så står fönstret och slår och det skulle mycket väl vara så att det faktiskt skulle kunna regna in också. Men har inte tittat omkring ännu så har ingen aning.

Här ligger jag nu i sängen totalt slut. För en liten stund sedan började det täppa till i näsan och nu kliar ögonen något fruktansvärt! Usch ja, allergi och pollen! Nu börjar eländet ja åååh!! I nästa vecka ska björk-pollen anlända och därefter kommer en efter en. Tydligen är det al och hassel som pågår här nu men har väl redan känningar av björken. Skulle mycket väl kunna vara så då jag är så fruktansvärt känslig. Värre nu som gravid! Vi får väl se imorgon.. kan vara så att jag åkt på ännu en förkylning också som förvärrar allergin. Ser inte fram emot sommaren när det gäller pollen kan jag lova..

Godnatt !

Likes

Comments

Jaha då var ännu en dag avklarad. Himla vad fort det går! En mamma & dotter-dag har det blivit idag med bara en massa mys ihop. Lovina har varit så himla kelgo och bara velat vara i ens sällskap idag. Så då njuter man!

Nu är det dock inte så mycket mys. Kämpat med henne i två timmar nu, hon totalt vägrar sova trots att hon är så trött att hon bara gnäller. Så vi får väl se hur lång tid det krävs ikväll..

Likes

Comments

Vaknade i morse av en jätte söt liten tjej som pussade på sin mamma och bebis. Helt fantastiskt att bli väckt på det viset! Efter lite frukost har vi mest myst på hennes rum. Lite lek och några böcker fick vi läsa såklart. Lovina sover nu middag och jag funderar också på att sova en stund faktiskt. Skönt med sådana lugna dagar, väl uppskattat måste jag säga. Inga måsten idag heller mer än att disken måste tas. Utöver det kör vi en riktig lugn dag så vi kan bli kvitt denna förkylning helt. Lovina har ju två kindtänder på gång också så hon har ju tyvärr haft lite feber som kommit och gått. Men så länge hon inte har ont så rör det oss inte.

Likes

Comments

Ny dag och ännu ett steg närmare! En helt overklig längtan som är så magiskt stor. Detta är ju ändå den största man jan få uppleva som gravid. När man får se sin bebis och höra hjärtljuden! Förutom när man känner när den sparkar och växer såklart!

Förutom att det nu bara är endast 5 dagar kvar, knappt det. Så är det idag 10 dagar kvar sen har halva gravidteten redan passerat förbi. Helt galet vad fort denna graviditet går, hinner ju absolut inte med!

Likes

Comments