Header
View tracker

Stort stort grattis till Liamoo för vinsten i Idol 2016! En värdig vinnare verkligen!

Nu har man precis startat en mysig julfilm. Trodde Lovina skulle sova men nej hon är hur pigg som helst haha. Hon hoppar runt i sängen och skrattar och gosar, underbara unge! Får hoppas hon blir trött av allt hoppande så hon sover gott i natt. Utanför öser regnet ner så det låter ganska kraftigt här. Men det ska nog gå att få sova lite ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ingen Badleksak idag inte. Ett par strumpor blev det idag så L kan hålla sina fötter varma i vinter. Bamse fick hjälpa till med mysstunden innan sömnen.

Likes

Comments

View tracker

Ikväll gäller det! Någon av dessa tre (Liam, Rebecka & Charlie) ska ta hem titeln som årets Idol. Vem tror ni vinner ikväll? Alla sjunger ju absolut bra men jag håller på Liam och Charlie ikväll, de har varit mina favoriter hela vägen! Hade dock önskat att det var Renaida istället för Rebecka som stod där i finalen. Tyckte väldigt mycket om henne.

Om någon timme får vi svaret!

Likes

Comments

De sista paketen har anlänt. Nu är det bara till att se så allt är där och är helt. Sen blir det att packa in det allra sista. Sen är äntligen alla julklappar klara. Så himla skönt att vara klar i tid och slippa springa omkring dagen innan julafton. Får se om jag orkar packa ihop paketen idag eller inte. Är helt slut av att bara plocka undan här hemma! Blir ju ett rejält kaos om jag inte gör något på en hel dag tyvärr.. Sen har man en dotter som håller en vaken hela natten och ska sparkas och gnälla som tar på ens krafter. Så blir att åka iväg så fort man kan snart och köpa en Växasäng till henne så man kanske kan få någon timmes sömn om natten iaf..

Likes

Comments

Min duktiga lilla flicka som ligger och dricker nattens välling på egen hand.

Idag har måendet varit okontrollerbart. Slutade med att Joacim fick komma hem efter lunch. Rejäla smärtor från underlivet sedan alla gårdagens prover och så. Inte visste jag att man skulle ha såhär ont efteråt? Helt galet när man inte ens kan sitta upp för att det gör så ont.. Känns inte så speciellt kul. Så Joacim kom då hem för att avlasta mig lite med Lovina. De tog en promenad så jag fick sova en stund och sen har Lovina bara varit hos mig och myst småstunder. Men ja aj aj vad det gör ont? Får hoppas det går över om någon dag bara.

Förutom det så är nu graviditets-illamåendet här. Får inte ner mig en bit kyckling eller ens pasta? Jag bara totalt klöks av att ens tänka på det i min mun, så pass illa är det. Så nu gäller det att tänka om i banorna och finna mat som är mättande och som går ner i magen och stannar där utan att det kommer upp igen. Får försöka pröva mig fram, har ju en hel del matallergier som gör det hela svårare. Men något mer än yoghurt och soppa ska jag nog finna?

Likes

Comments

Då jag glömde bort att lägga upp gårdagens paketer, så får jag göra det nu istället!

Babba som handdocka och kvällens läsning blev Leka tittut.

Likes

Comments

Idag var det inskrivning på Mvc som gällde. Gick ju helt underbart först tyckte jag! Slapp alla prover och sånt, blev mest en massa prat som gällde idag. Dock blir nästa gång en hel del prover tyvärr, men det måste ju tas så jag får helt enkelt bita ihop. Barnmorskan verkade jätte glad för att vi kom tillbaka till henne, vad roligt ju! Men såg det som en självklarhet att återvända till henne när jag trivdes så bra med henne med dottern. Även om de bara blev tre-fyra gånger innan Lovina ploppade ut hehe.

(Vi bodde i Helsingborg innan så då hade vi ju en Annan barnmorska så det är därför vi inte hann träffa hon vi ska ha nu så många gånger med dottern.)

Men från det positiva till det negativa. Sitter där inne och känner hur jag blir extremt kissignödig och det känns som att jag kissar på mig. Går in på toaletten och märker Då att trosan är full av blod och det fortsätter rinna som en rejäl mens? Tårarna kommer direkt! Nej nej, mitt barn får inte dö, det får bara inte!

Går in till barnmorskan igen, hon ger mig en binda och säger åt oss att gå upp till kk akut direkt. Så det är precis det vi gör. Vägen dit känns dock som en evighet och all min panik blir genast en plåga och allting bara snurrar och tårarna rinner.

Väl framme på akuten kommer vi till direkt. De tar några prover på mig som visar bra och sen är det bara till att invänta läkaren. Varje minut känns som timmar. Man frågar sig själv i huvudet hela tiden, när kommer läkaren när kommer läkaren? Paniken drar ju över kroppen allt mer man väntar och man befarar ju såklart det värsta. Varför skulle man inte när man är i det skedet ännu Då risken för missfall är stor och du blöder kraftigt? Men en sköterska kommer in och tittar till mig emellanåt och talar lugnt med mig och verkar verkligen bry sig. Underbart med sådant bemötande!

Till sist kommer läkaren. Med hjälp av ett ultraljud får vi svaret. Bebis lever, det är inget missfall! Nu kom tårarna av lättnad! Hon vänder på skärmen och visar oss det lilla lilla som växer inuti mig. Men det bästa var att vi fick se det lilla hjärtat slå! Att sitta där och stirra sig blint på skärmen när man ser sin lilla skatt ligga där och röra på sig och hjärtat som slår så fint. Det är så otroligt magiskt!

Men ett cellprov togs för att utesluta att det var de som orakade blödningen. Annars så har de faktiskt ingen aning.. Med tanke på att två bindor och ett par trosor gick åt på drygt en timme så var de en ganska kraftig blödning ändå. Hoppas blödningen tar helt slut snart och att det inte är någon fara. Dröjer några veckor för ett besked angående cellprovet. Är ju inte kul om det visar sig vara det..

Men ikväll lägger man sig med glädjen av att ha fått se sin nya lilla bebis! Det där lilla hjärtat som slår hoppas man få drömma gott om i natt!

Likes

Comments

12 år med ett brustet hjärta.

Det har nu gått 12 år sedan min bästa vän lämnade mig. Jag minns fortfarande den otäcka mardrömmen jag hade om att du var borta. När man sedan vaknar upp på morgonen möts man av ett tänt ljus som står på bordet. Det lyser för dig. Mardrömmen fortsatte även fast att man var vaken..

Det går inte en Dag utan att man saknar dig. Livet har verkligen varit tufft och jag vet att du hade funnits där och gjort allt så himla mycket bättre och lättare. Kanske är du inte nöjd med alla mina val i livet men jag vet att du trots allt är stolt. Det sa du alltid!

Jag saknar din doft även om det var rök, men det var liksom du. Jag saknar att få höra din röst och att få krama om dig på riktigt. Du fanns där alltid för mig och plötsligt var du bara borta..

Jag hoppas innerligt att du har det bra där Du är trots att du togs ifrån oss allt för tidigt.. Din dröm var att få uppleva 80 men Du kom inte ens upp till 60.. Att den där dumma sjukdomen ska komma och förstöra för så många personer. Må cancern om några år vara utrotat!

Du är saknad glöm aldrig det och du kommer alltid att vara en del av mitt liv.

Jag älskar dig Mormor! ❤️

Likes

Comments

Huvudet värker, yrseln har tagit vid, illamåendet är ingen lek och den här tröttheten gör en totalt galen?

Har fått i mig kanske en halvtimmes sömn Max i natt och mer än så lär det tyvärr inte bli nej. Förstår inte riktigt hur man ska kunna överleva denna dagen

Skulle på inskrivning till mvc idag men vet ärligt inte hur det ska gå till? Sitta där någon timme i eftermiddag och ta en hel del prover även blod som ska töppas på några rör? Lär ju garanterat svimma av...

Men som om de vore nog? Nej.. Jag måste ju ha orken till att ta hand om Lovina också och sen det här med att det tar ungefär två timmar Då räknat fram och tillbaka till barnmorskan.. Det tar lite emot men vill ju så gärna komma in och få höra bebishjärtat och få känna mig lugn med att allting skulle vara bra?

Hade önskat att Joacim stannade hemma nu i förmiddag och lät mig sova 1-2 timmar i alla fall så man kunnat få lite stöd och hjälp så man klarat av den här dagen. Men ja tyvärr inte..

Får väl se hur den här dagen ska fortsätta nu, ett rejält liv här utanför så man kan liksom inte sova heller? Undrar vad personen som håller detta liv håller på med egentligen? Om det är någon av grannarna eller om de är någon idiot utanför dörren igen? Ingen aning är så yr att jag inte ens kan vända på mig i sängen förrän det blir åksjuka så att gå upp och titta vad det kan vara finns liksom inte i min värld just nu...

Likes

Comments