Sommaren verkar ha tagit semester igen, därför kände jag för att ösa på med highlighter och bronzer! Använder endast matta, bruna nyanser på ögonen. 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag ett tips för er som kanske jobbar i sommar och inte har tid för att sola eller för er som bara behöver en härlig bränna snabbt!
Om jag har bråttom iväg eller vill se lite extra solbränd ut så använder jag mig av denna instant tan från märket Malibu. Bronzern ger en väldigt naturlig, jämn och fin solbränna omedelbart! Den lämnar inga kladdiga rester på huden vilket gör att man kan klä på sig efter redan 1-2 minuter.
Detta är faktiskt en av de billigaste men bästa bronzern jag hittat änsålänge för ett snabbt, snyggt och naturligt resultat som varken ger fula fläckar eller luktar för skarpt.
Eftersom det är en "instant tan" går den väck så fort man duschar och man kan bygga på med mer gel tills man får den solbränna som önskas.

OBS!
Det gäller att vara lite försiktig när man är i kontakt med vatten så det inte blir fula ränder. 😁

Likes

Comments

Har ni testat att göra manikyr hemma med gel-nagellack? GÖR DET!

Här är några punkter varför du borde:

  1. Man slipper vänta på att nagellacket ska torka
  2. Lång hållbarhet
  3. Skyddar dina naglar bättre, de blir hårdare samt tål mer
  4. Jämnare och snyggare resultat
  5. Enkelt att arbeta med

Länkar på vad jag använt är taggat i bilderna som vanligt! 😍​

Likes

Comments

Fick hem mitt paket med ny hudvård från märket Mario Badescu idag, jag har hört lovande saker om deras produkter därför var jag bara tvungen att klicka hem några...

Nedan sammanfattar jag lite av den fakta jag hittat om de produkter jag köpte.

Drying Lotion är Mario Badescus storsäljare, det är en mycket effektiv produkt som är framtagen för att snabbt förebygga finnar under natten. OBS! Man ska INTE skaka flaskan, om den blivit skakad under några omständigheter ska man låta den stå under natten tills vätskan och pulvret är separerade. En liten applicering räcker för att hjälpa till att förebygga problemhud snabbt.

Ceramide Eye Gel är till för att förbättra fuktighetsnivån runt ögonen. Ögongelen är oljefri och och skön att ha både dag som natt. Har man tendens till "puffiga" eller bara trötta ögon hjälper gelen att lugna det problemområde man har, går även bra att förvara i kylskåpet för att få en härlig, lugn samt kylande effekt.

Silver Powder är ett oljeabsorberande puder som hjälper till att rensa upp tilltäppta porer. Lider man av envisa pormaskar som vägrar att gå bort ska detta pulver hjälpa till att rensa ut dessa. Det absorberar överskottsolja och förhindrar pormaskar samtidigt som hyn får ett hälsosammare utseende.

Jag har taggat länkar på varje produkt i bilden om ni är intresserade av att testa. 😘

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det måndag vilket innebär ny vecka, nya tag.

Vi börjar veckan med min ABSOLUTA favoritpalett med ögonskuggor för tillfället, LORAC PRO.

Av just denna palett finns det två olika, en med varma nyanser samt en med lite kallare. Den jag använder mig av är den första som gjordes och eftersom jag är galen i varma toner har detta blivit min favorit! I denna palett finns allt som behövs för en perfekt look, en enkel, naturlig sminkning till en snygg och lite mer dramatisk kvällsanpassad look t.ex. till en fest. (Det finns dock inga regler med smink tycker jag, vill man ha en mer dramatisk sminkning till vardags så är det självklart helt upp till dig, you do you boo! 😉)

Jag tycker att LORAC har gjort ett bra jobb med en välanpassad palett som passar alla, en variation av både matta och skimriga nyanser finns tillgängliga, från lite ljusare pigment till mer mörka. Det betyder att den passar alla hudfärger! Själva skuggan har mycket bra pigment och är enkel att sudda ut för att få en snygg, jämn effekt.

Priset ligger på 42 USD vilket motsvarar ca 347:-, jag tycker verkligen att paletten är prisvärd!

Likes

Comments

#eotd!

Idag blev det en enkel, fräsch look med cat eye liknande effekt.

Vilken eyeliner är din favorit? 😊

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på en sminkning jag gjorde på finaste Alice inför hennes studentbal!
Enjoy! 👄

Likes

Comments

Hjärligt välkomna hit!

Temat på denna blogg kommer först och främst vara skönhet med allt som hör till, har ni ytterligare förslag på saker ni tycker jag ska skriva om så är det bara att dela med er av det! 😘

Likes

Comments