iPhone 6 har nu presenterats och det blev två skärmstorlekar. Namnen blev iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Storlekarna blev 4.7 och 5.5 tum. hemskärmen kommer kunna roteras som på dagens iPad. 


Det blir ett A8 chip vilket betyder att man får 50 % bättre grafik. En M8 rörelseprocessor kommer också finnas. den kommer kunna mäta hur många steg man tar och hur långt man springer. Den mäter också höjdskillnader. 

Kameran blir en 8 mp iSight kamera och TrueTone blixt. 

Priset kommer börja på 199 dollar = ca 1400 kr

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Det har pratats mycket om att iPhone 6 kommer snart och allt tyder på det. Apple har skickat ut inbjudningar med datumet 9.92014 och texten "We wish we could say more". Jag ska försöka leverera de senaste nyheterna den dagen, så kika in ifall du är intresserad över vad som händer!


Vad vi kan förvänta oss 9 september:


iPhone 6

iPhone 6 kommer förmodligen med all sannolikhet att få en större skärm på 4,7 och 5,5 tum. Men man tror att 5.5 tums skärmen släpps senare. Man tror också att den kommer komma i Safir glas, vilket kommer göra den mycket tåligare än förut. Ett annat rykte är att den kommer att bli smalare än förut, att kanterna kommer bli rundade och att det är möjligt att det blir den hittills enda modellen som har 128 GB utrymme. Det sägs även att iPhone 6 skulle kunna få NFC teknik. Det tror jag inte supermycket på för att när de presenterade iPhone 5S, tror jag att det var, sås sa de att det bara var fånigt att springa omkring och stöta mobilerna. Men men man vet aldrig, de kan ha ändrat sig.

Tjocklek: 6.9 mm

Längd: 138 mm

Vidd: 66 mm 

Ett rykte som inte är helt "bekräftat" är att loggan på baksidan kommer kunna lysa upp när man får meddelanden. En bättre kamra och ett A8 chip finns nog också med.


iWatch

iWatch finns det inte så mycket information om men storleken sägs vara mellan 1.3 och 2.5 tum och att den kommer ha sensorer får att mäta steg och hur många kalorier du har bränt o.s.v.

Batteritiden boir förmodligen mellan 5-7 dagar, men hur den ska laddas är ännu oklart.

_____________________________________________________________________________________________

Om det här stämmer återstår att se... Det ska bli spännande. Förhoppningsvis släpper de iOS 8 samma dag :)


Likes

Comments

Välkommen till LA, baby

Att åka till San Francisco skulle bli kul, och det var det. Tills Otilias nya pojkvän dyker upp. När Otilia åker hem med den nyss nämnda pojkvännen bestämmer sig Doris för att hälsa på en kompis i LA. Där träffar hon Leo som får henne att glömma Niklas, en förälskelse som var upptagen. Synd att hon köpt en biljett hem

Otroligt bra bok! Hoppas på en fortsättning

Välkommen till LA, baby

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Idag har jag inte gjort så mycket, jag har vaknat. Och sen for jag till skolan så klart då☺ Första timmen så hade vi engelska sen dubbel pass i svensk, sen mat och efter maten så hade vi språk och sen studietid och nu har vi blid. Jag har inte gjort nå mycket på bilden, står mest å lallar med en penna och skrattar åt mina kompisar som lekar att dom är "Robbin hodd"😉

Men vi hörs så länge, jag kanske slänger upp ett inlägg senare! :)


Likes

Comments

Har haft tre prov idag, Först hade vi Matte prov. Tyckte det gick bra. Det visade sig att jag råkade göra en uppgift två gånger och hoppade över en istället. Sen hade vi hörförståelse i engelskan. Fick gissa på en fråga för jag hann aldrig höra va de sa. Sen va de SO prov. Partier o sånt. Fick 40,5 av 51. Det var en i vår klass som fick fullt på provet. Han är den enda som fått fullt i 7an 8an och 9an. jag fick bara C och ville gö om. Men hade man fått godkänt så fick man visst inte göra om. Men jag ska ju göra ett eget parti så kanske får a när det är färdigt :)

Likes

Comments

Gjorde min första diamant pickaxe idag! Det första jag gjorde var att göra MÅNGA bokhyllor och gå och enchanta. 

Fick:

  1. Oförstörbar III
  2. Rikedom II
  3. Effektivitet III

Blev riktigt glad så gick ner och letade mer diamanter. Hittade 3 block och tack vare att jag hade Rikedom II så blev sju diamanter. Tack för att ni kom på Enchanting, Mojang! :)
Tro va ja ska göra av de här diamanterna?!

Likes

Comments

Ätit pizza ida. Gott 😊

Igår var jag på ett möte om att lägga fiber till glesbygden. Så september 2015 har vi förhoppningsvis fiber hem 😃 

Längtar...

Likes

Comments

Bänkat upp får stamsites livestream! Lika bra lotterier som alltid ;) Hoppas nån vinner myckeLikes

Comments

Bygger om Spawn! Har bara stöt på ett problem hitils. Jag trodde att man kunde flytta obsidian med pistons. Efter lite efterforskning så luskade jag ut att det inte gick :( 

Menmen jag fixar väl det på nå vis


Kom gärna med förslag på hur ni skulle gjort!

Likes

Comments