ajabaja på mig då. Sorry för att jag är sämst på att uppdatera, ja jag är sämst på massor av saker bl.a skriva tillbaka, svara,  INTE köpa kläder OSV....
Nu blir det mycket att uppdatera:
-jag har bestämt mig för att denna bloggen ska förbli på svenska, jag vet faktiskt nt varför.
- jag ligger i sängen just nu
-JAG SKA TILL BARCELONA OM 2 DAR
-jag skrev ju senast att jag mådde på uruselt humör och bl.a mkt overthinking. MEN NU? JAG HAR ALDRIG VARIT GLADARE. jag tror faktiskt att det beror på skolan, jag var nog för inne på betygen och hade så mkt stress att jag slutade tänka på mig själv,mitt beteende och mina vänner osv, ? svårt att förklara men nu är allt bra igen!
-------
Det var allt för den här gången men vi ses säkert när jag väl är i Barcelona?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nu blir det massor av nya bilder woohoo

Likes

Comments

Tja! tänkte uppdatera lite, åh vad vädret är fint! +22 grader, gör så att mina armhålor gråter av värme!...

Bara några veckor kvar nu, betyg och sen SOMMARLOV YASSSS KAN INTE VÄNTA

Likes

Comments

Heeellloooooo!
åh har haft sån himla ångest, och dåliga dagar, tänkt så mycket på allting
=overthinking. Allt det övertänkande på allt har gjort att jag själv varit på dåligt humör 24/7. Blir så arg på små saker, och sen samlas allt ihop och blir en röra. Det är just då jag faller isär..
det har nu pågått i cirka 2 månader kanske? Vet faktiskt inte om det blir värre eller värre, eller bättre och bättre. Det är ju bra att man har vänner, de är som ens sköld för ansiktet, men bara för tillfället. Då och då får jag en sån känsla jag inte alls kan förklara, då jag måste tänka på allt om igen, om allt känns rätt. Det svåraste nog, är att hittta/veta vem är.

Likes

Comments

God morgon! åh, känner mig så mycket bättre än vad jag gjort de senaste 4 dagarna. Hahah, Sara och Sumaya kom hem till mig igår för att jag hade så tråkigt hemma(gick inte till skolan). De kom in och sa: SOFIA DU GJORDE SÅ ATT VI KOM FÖRSENT TILL SKOLAN
JAG: va? whuut? jag var nt ens i skolan?
De: du stoppa inte oss från att gå till falafel nr 1, vi kom dit 17 över och vi skulle in 30...
jepp.....
jag får väl komma på måndag då..😂

Likes

Comments

åhh hade sån sjuk huvudvärk och ont i magen igår och idag, kände mig alldeles fruktansvärt men gick ändå till skolan, ville nt missa prov hahahah
Hopefully blir det bättre imorgon för jag vill absolut inte missa idroooooott! wihoooo!

Tja! klockan är tio i 9 och jag har fortfarande inte ens gjort läxorna.... Ville fortfarande uppdatera på bloggen, för att det var dags hahah.
De senaste veckorna har nästan ingenting hänt, bara pluggat, ätit mcdonalds och ätit den här tjusiga pengar-tårta av en i klassen!
En mycket förvånande sak hände för bara ungefär 5 minuter sedan..MIN MAMMA KOLLAR PÅ EN K-DRAMA SOM HETER DESCENDANTS OF THE SUN( rekommenderar varmt)
Hmm vi hade prov idag och igår, i matte och kemi.... yup.
Ska nog börja göra läxorna nu så, byeee

Likes

Comments

Tja! Vi är tillbaka, har inte hänt mycket i våran liv, därför har vi inte uppdaterat.
Men idag var en mycket händelserik dag. Sjukt fint väder ute så vi passade på och cyklade till mobilia, vi lärde Sara att cykla, om ni vill ha en cykel-lärare, så kan ni kontakta oss haha, jag och Sumaya är ju proffs.
Anyways, sedan åt vi i burger king&mcdonald i nästan hundra år och gick till BR (alltså, ibland kan vi vara så mogna men vi kan också vara så barnsliga)
Pretty much how our day went.

Likes

Comments

Det var dags att fixa garderoben, eftersom det var kaos förrut.
Efter 2 timmar så blev jag äntligen klar med garderoben (nej, jag dissade inte mig själv)
ok, för er som inte fatttar, här är historien om hur meningen "är du klar" blev en diss.
Ärligt talat så vet jag inte exakt hur det började, men killarna i klassen började skratta helt plötsligt när nån sa "är du klar" och nu så blev det en diss, ändå tills nu har vi hållit på med detta. Till och med när lärarna säger det så blir alla "oooooooh".
Jag vet, vi är så torra men, skyll på killarna i vår klass.

Före och efter bilder^^

Likes

Comments

idag har ingenting hänt, hade en reunit med kusinerna och efter så var det emporia. Haha, inte så mycket att säga.

Aw, sumaya är sjuk, tänkte gå ut med sara och sumaya imorgon men det blir inställda planer, ps: Krya på dig Sumaya.

11 grader, sjukt fint väder.


Likes

Comments

Hola ya'll

Känns som förevigt och mer sens vi sist la upp något. Andledning till våran lilla hiatus var för läxor&prov.
Är så glad att vi äntligen har påsklov.I går var troligen den bästa och sämsta dagen på länge. Det bra var att det var den sista dagen innan påsklov, fick bra resultat på proven och vår låt som vi gjorde i musik.
Vi hade två prov igår, ville seröst skjuta mig själv på huvudet, vi var så trötta. Det värsta var att vi hade kemi prov först och direkt efter det hade vi historia prov. Som tur är så gick det väldigt bra.

Vad mer finns det att uppdatera..

Solen skiner och våren är här, snart kommer sommaren. gaaah är så himla glad, trots att på vintrarna är det ju mysigt att sitta hemma och kolla på film men då är man 50 ggr latare än vad man är på sommaren. Sommaren gör så att du bara vill gå ut, hänga med vänner och inte oroa sig för att mamma kommer döda dig p.ga av det fortfarande är ljust på kvällarna. "För att om det är mörkt så kommer nån kidnappa dig" - Sofias mamma

​Vi testade även airboard(snälla berätta vad den heter, den har så många olika namn) Ååh det var så sjukt kul, känns som om man svävar/leviterar fast ändå inte. Är så avundsjuk på alla som har en airboard(?) 

Likes

Comments