Det är rätt tyst här, det enda man hör är vinden utanför fönstret, lite knarrande i dörrar och fönster och surret från datorn. Det är inte likt mig att sitta såhär utan musik, gillar inte när det är tyst egentligen. Brukar bli stressad på något sätt men inte idag, idag är det skönt att det är tyst, fridfullt. Sitter och tänker på bananer... Läste en dikt om bananer nämligen. Skribenten gillade när bananerna var lite gröna, det gör jag med. Iaf när man ska äta dem som de är. I mat kan de gärna vara lite mogna, blir mer smak då. Annars gillar jag att smälta choklad i dem och ha lite vaniljglass till. Kanske är bananer underskattade... Vill egentligen spela supernintendo. Mario World, Donkey Kong eller nästan vad som helst faktiskt! Har så många bra minnen till tv-spel. Är uppväxt med nintendo och supernintendo. Hela familjen har varit spelnördar förutom pappa. När jag var mindre och vaknade på natten kunde man komma upp och se mamma och min moster sitta och spela. Alltid lika kul att se min moster spela. Hon trodde av någon anledning att gubben skulle hoppa bättre om hon hoppade med hela kroppen istället för att bara trycka på knappen, dessutom insisterade hon alltid på att sitta på golvet. Ibland var det roligare att se henne spela än att spela själv. Det är skönt när man kan tänka tillbaks ibland utan att det blir kaos i huvudet. Ska nog dra mig till soffan nu och fundera ut hur jag ska lösa mina tv-spels problem!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vill hoppa i sängar, jag vill slänga vatten, jag vill springa barfota över gräsmattan och jag vill falla ihop av knasigheter! Jag vill skratta hela natten, bada när det regnar, sjunga mesiga låtar och vakna upp och veta att det är långt från över! Jag vill ta en resa, prova något nytt, promenare genom slottskogen och fundera över varför djur är så söta. Jag vill komma hem och känna att jag lever, orka med allt vardagligt slit och fortfarande vara glad. Umgås med allt underbart folk utan krångel... "Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp. Drömmar och vindar hjälps åt och så fort man tittar neråt vänder dom hitåt och sjunger: Vart tog den där elden vägen? Vart tog elden vägen?"

Likes

Comments

Kan inte folk bara ta och komma hem och ha världens röj nu! Vill bara festa röven av mig i en vecka i sträck typ och sedan dra en spa weekend eller något... Lite mycket att hoppas på kanske men man kan väl drömma lite =) Gött nu när lite aktivt folk kommer tillbaka från snösemestern (hur man nu kan tycka att det är en bra idé att åka till ett kallare ställe när solen väl börjar titta fram :p) Jag tror jag ska gå en kurs i att skriva oseriösa blogginlägg, tror jag skulle ha talang för det... Nighty night, nu blir det jag och musiken resten av kvällen!

Likes

Comments

Nu sitter man här och funderar igen. Funderar över vad som gör mig glad, vad jag behöver, vad jag vill göra, vad som skulle kunna göra vardagen bättre. Känns som att jag inte har en aning om vad som ska bli av mig, vad ska jag göra resten av mitt liv. Jag vet mycket jag gillar men jag kommer inte mycket längre än så. Tänk att vara syo och vara tvungen att berätta för folk vad de ska satsa på. Nej, tack. Önskar någon kunde komma upp till mig och säga att detta skulle passa dig, detta skulle du vara bra på, detta skulle du tycka om. Ja, drömma går ju men jag tror inte det kommer hända. Så nu sitter jag här och funderar istället. Jag vill: resa, shoppa, hitta något intressant studera, umgås, skämma bort folk Jag tycker om att: spela piano, sjunga, dansa, titta på House, spela, sola Nej, jag kommer ingenstans...

Likes

Comments

Livet är rätt skumt... Man vet inte vad det går ut på, inte när det kommer att sluta och inte heller hur. Man försöker skilja på rätt och fel men ingenting är svart och vitt. Ständigt gör man val och hoppas på det bästa. Man tar smällar från höger och vänster, man får en putt åt rätt håll, man får en hjälpande hand ur den där groppen. Man kan alltid räkna med att livet hittar sätt att ge dig en lite händelserikare färd än du hade räknat med. Jag vet inte riktigt var jag har mig själv men jag känner att livet är långt från slut och det kan bli en bra resa om jag bara anstränger mig lite och tänker mig för. Så nu sitter jag här och funderar och hoppas på det bästa...

Likes

Comments

Musik är så jävla gött... Finns en genre för alla tillfällen, förstärker allt man känner. Det behöver inte vara något ordagrant i låten utan bara känslan över den... Tror jag börjar få åldersnoja också, känns som livet springer ifrån en på något sätt och att man hindrar sig själv från att göra saker... "Man ångrar inte det man gjort, bara det man inte gjort" Samtidigt är jag alltid nervös inför att göra något nytt. Orolig för att det inte ska vara roligt eller för att något ska gå fel, helt i onödan. Har inga riktigt bra förslag på vad jag skulle vilja göra heller... Vill väl bara känna att jag lever och existerar "warm me up, and breath me..."

Likes

Comments

Nu har man då haft ett ganska långt och skönt sommarlov. Jag har festat, umgåtts och framför allt degat en hel del! Solen är så underbart skön men nu börjar det ta slut... Man ska tillbaka till skolan, det soliga vädret har bytts ut mot regn och degandet har bytts ut mot tidiga morgonar... Fast det hela är inte så illa egentligen, allting går upp och ner och det gäller bara att hålla ut tills det vänder! Med lite musik och sällskap så kan man ta sig igenom det mesta och då ska hösten inte vara något problem heller =) Dessutom börjar jag inte på riktigt förrän den 4 september och då är det ju inte långt kvar till pubrundan! ;) I wanna dance my life away!

Likes

Comments

Är det bara jag eller går tiden en drilljard gånger snabbare nu under sommaren när man är ledig! Känner för att hitta på något, någon som känner sig lite galen? =) Drar till Danmark på torsdag men finns det en vilja finns det tid =D Kanske borde packa och grejer? Fast vem orkar sånt? Onsdagen kommer väl att gå åt till att klura ur hur jag kan få med mig så mycket musik som möjligt! Meningslösa dagboksinlägg is the shit! Meningslös humor med! Tror jag och min humor ska ta oss till sängen nu innan den smittar någon annan stackare...

Likes

Comments

Idag ska man ut och parta lite med Michaela och hennes kompisar... Får se vad som händer under kvällen men kul ska det bli =) Shäjk it bejbi, shäjk it!

Likes

Comments

Ja, detta kommer nog att klassas som flum! Var på pubrunda idag, grymt kul måste jag säga! Det känns gött att komma ut och träffa massa roligt folk efter att ha sovit bort större delen av jullovet. Snart blir det konsert också, det är något att se fram emot! Snackade med en phadder idag som hade biljetter till Robbie Williams, då blev man inte lite avundsjuk! Vad hände ikväll då? Träffade lite folk, drack lite, dansade en del och skrattade en massa, en riktigt grym kväll alltså... Ja, jag känner mig faktiskt rätt taggad inför mekanik lektionen 08:00 imorgon öhh... idag bitti =)

Likes

Comments