Header

Godmorgon! Klockan är nu 11.45 och jag har varit vaken i ungefär en timme, jag har hunnit ge Milo (min vovve) en dusch och precis ätit frukost. Det tar sin tid att duscha honom för det är inte något han älskar direkt haha! Men idag har jag inga speciella planer förutom att jag ska åka och kolla min lillebrors hockeymatch, om jag inte får för mig att stanna hemma istället men det tror jag inte. Gjorde förresten ingenting speciellt igår kväll utan var bara hemma och tog det lugnt, var så himla trött. Så får vi se hur den här kvällen slutar för än så länge så har jag inget planerat.

Likes

Comments

Vad åt du till frukost? Två croissanter bara

Godis/Glass? Godis, lätt

Nämn något eller några saker man kanske inte vet om just dig: Jag bodde i Schweiz mina 3/4 första år, jag har stora tvångstankar om saker som att om jag går på en sten med höger fot så måste jag gå tillbaka och gå på den med vänster fot också, haha så larvigt.

Har du något djur? Jaa min lilla vovvis

Har du någon fobi? JA, ormar.

Har du brutit någonting? Isåfall vad? Ja, näsan 2 gånger och stortån en gång.

Är du blyg? Verkligen inte!!

Hur många barn vill du ha? Två eller tre tror jag

Har du varit kär på riktigt någon gång? Njaaaeee det skulle jag inte säga

Är du den som tar en hemmakväll före fest eller tvärtom? Tvärtom alla dagar i veckan!!! Sällan jag överväger att vara hemma.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Hemma i soffan

Vad lyssnar du på just nu? Sunset Lover

Hur går du helst klädd? Jeans/Chinos (alltså någon form av byxa) och en tröja bara, simple as that.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll

Vad köpte du senast? (Inte mat) En clutch

Vad har du i dina fickor? Har inga fickor atm

Vilka smeknamn har du? Ippa, Wedemo

Vilka är dina största svagheter? Att jag omedvetet kan visa att jag inte tycker om någon utan att ens säga någonting, jag uttrycker sällan känslor & jag blir lätt arg

Sommar/vinter/höst/vår?Enkelt, SOMMAR

Har du något motto? Vad isåfall? "All in eller ingenting", "vad gör det om 100 år?" , "Yolo"

Likes

Comments

Tröja - MQ (tror jag) / Halsduk - Monroe / Jeans - Tiger / Glasses - Chanel / Overknees - Zalando

ÅH hur skönt med fredag? Jag tycker det är lika underbart att vakna upp och veta att det är fredag varenda gång haha! Slutar runt 14 idag, då ska jag hem och det enda jag planerat hittills är att jag ska träna. Sen får vi se vart kvällen tar mig, så jag gör en uppdatering senare på hur det blev, seeya.

Likes

Comments

Just nu är jag i bilen påväg till min träning, ska bli så skönt att träna och aktivera kroppen och hjärnan med sånt man gillar efter en lång skoldag där det i princip är tvärt om hehe! La in några bilder där ni ser min göra ett x antal olika trix och får er som inte haft någon uppfattning om vad poledance är så kanske man förstår lite bättre med hjälp av bilder. Det går i alla fall ut på att dansa och göra olika (svårare och svårare) trix med hjälp av en stång. Det är verkligen superkul men jobbigt som fasen, och blåmärken får man ju inte lite av haha! Jag tränar i alla fall på Kungsholmen, i Stockholm alltså, det är det bästa stället man kan träna poledance på tycker jag i alla fall så jag tipsar verkligen om Vida Pole för er som vill testa!!

Likes

Comments

För er som missat att jag och min familj är med i programmet Mästertestarna på TV3 så sänds det varje söndag 19.00 och vissa onsdagar (repris) 20.00 samt på Viafree att se när som helst! Så in och kolla om ni vill se oss testa massa roliga prylar tillsammans med bland annat Maria Montazami!

Likes

Comments

Idag blev det en höstig outfit för min del, en sån här typ av stickad tröja tycker jag är typisk för hösten och min är ifrån Zara, så mysig! 

Likes

Comments