Vardag

Jag var på fest med mina kompisar när jag fick reda på vad som hade hänt. Det var i början av festen precis när jag kommit dit som en kompis till mig frågade mig om jag hade hört vad som hänt med våran gemensamma kompis Tove som vi gått i samma skola som i fleeeera år. Jag förstod inte riktigt vad hon menade men kom på att jag sett en annan kompis lägga ut en bild om Tove och skrivit att hon hoppas allting kommer bli bra. Men det var ingenting jag hade lagt på minnet då jag inte alls hade förväntat mig att det var så illa.

Men då berättade hon, hon frågade mig om jag ens ville höra det här på festen för hon trodde det skulle förstöra min kväll (vilket det gjorde). Hon sa att jag inte ens kan gissa hur allvarligt det är, jag tänkte bara "har Tove blivit våldtagen? Vad är det frågan om?"

Kommer ihåg orden hon sa till mig så väl "Tove har fått en hjärnblödning och det är jättekritiskt, hon ligger i koma och läkaren har sagt att man bör ställa in sig på att hon inte överlever".

Chock, jag blev totalt chockad. Ska jag vara ärlig så förstod jag inte vad hon sa. För det var ju bara några dagar sen jag och Tove firade Halloween tillsammans? Vi gick ut ifrån rummet som vi hade pratat i och ut dit alla festade, minns att jag snubblade i trappan för jag var helt i min egna värld.

Flera veckor gick och ingen av oss vänner till Tove visste hur det skulle gå, men vi alla sa hela tiden till varandra "hon kommer klara detta". Vi var nästan säkra på det. Tillslut kom beskedet att hon överlevt den allra värsta operationen, och herregud vilken lättnad. För om hon klarade det värsta så kommer hon definitivt klara av resterande operationer. Det fanns dock fortfarande en liten rädsla om ifall hon ens kommer att komma ihåg oss när hon vaknar upp? I och med att de behövt göra sånna allvarliga operationer i hjärnan.

Tiden gick och vi fick bara bättre och bättre besked, och så småningom var det klart, hon hade överlevt. Jag började se Tove lägga upp några storys på snap, man kunde få besöka henne och allting gick bara uppåt, äntligen.

Den här tjejen är den coolaste jag vet, hon står upp för sig själv och bara är som hon är. När operationerna var klara och hon låg i sin sjukhussäng så kunde hon knappt lyfta sitt eget ben, halva sidan av kroppen var förlamad. Men nu är hon uppe och går igen, för hon ger fasen aldrig upp. Nu är det bara en del av ena armen som fortfarande är lite förlamad, men känner jag henne rätt kommer den göra framsteg den med. För du klarar allt Tove, du är bäst ❤

Tycker ni ska klicka er vidare här till hennes egna blogg där hon berättar mer ingående om den här fruktansvärda händelse och hennes väg tillbaka<3 Vill ni komma direkt till första inlägget och läsa om när hon vaknade upp efter att ha legat i narkos i nästan en månad... så har ni det här .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Outfits

Blus - Zara (egentligen Emilias men jag snodde hehe) / Byxor - Stradivarius (tror det stavas så?) / Clutch - LV / Strumpbyxor - Calzedonia / Skor - Isabel Marant

Ni såg säkert denna bild i inlägget innan, men huuur nice är inte tröjan på ärmarna hörni? Tycker den är såå fin verkligen<3

Likes

Comments

Vardag

Ny vecka igen då hörni, min måndag har varit rätt soft. Hade bara en lektion och sedan rörde jag och några kompisar oss emot Älvsjö för att gå på UF-mässan faktist eftersom vi själva ska skapa ett uf-företag nästa år. Det var ganska kul ändå att se vad folk har hittat på för idéer, vet inte om jag är taggad eller inte på när jag själv ska göra detta. Det är för att jag hör så himla olika saker om själva uf grejen, vissa säger att det är det värsta de gjort medan vissa verkar tycka det är riktigt roligt. Tror det beror på vad man gör det till dock, satsar man och gör något man själv tycker är roligt så blir det ju såklart roligare än om man bara vill ha uf-tiden överstökad så man gör något enkelt och kanske inte så kul...

Vi funderade även lite på vad man kan skapa för något skoj, har inte en enda idé än så länge haha! Har ni något tips på vad man kanske kan skapa för skoj UF?


Likes

Comments

Vardag

Här ser ni några snaps från min fredagskväll då vi firade Amanda som fyllde 18 år!!! Det var superkul verkligen, vi var ett gäng på 5 killar och 5 tjejer. Först tog vi en god middag på Fridays och sedan gick vi vidare till andra festligheter. Kvällen slutade i alla fall med att vi köpte varsin korv i någon korvmoj vid 03-tiden haha. På lördag ringde min klocka vid 11 någon gång och då var det dags för jobb 12-17, var inte alls speciellt trött då jag fick nästan 8h sömn så det var ju skönt. Idag, söndag, har jag inte gjort någonting speciellt, fixat i ordning lite på rummet, pluggat lite och sånt där tråkigt. Tänkte att jag slänger in ett inlägg på min outfit från i fredags senare också!

Likes

Comments

Vardag, Skönhet

Äntligen nya naglar igen, var extra skönt att göra om denna gång just för att jag väntade i 6 veckor med att göra dem (??!!). Förstår inte ens att de fortfarande satt kvar, men det var ju tur i alla fall för annars måste man ju göra en nytt set som är mycket dyrare!

Blev i alla fall fransk som ni ser, och rak form. Jag har alltid raka, vet att det är väldigt inne med lite spetsigare form nu men det har aldrig fallit mig i smaken, och då menar jag de som verkligen är spetsiga, för de som bara är lite rundade tycker jag är rätt snygga. Jag vet många som inte gillar formen jag har heller men jag har det för jag tycker det är snyggt, så om du gillar spetsiga, kör på! Men än så länge tycker jag inte om dem som sagt, det vore dock ändå kul att testa någon gång för att se hur det känns. Vem vet? Jag kanske ändrar åsikt helt då.

HUG

Likes

Comments

Vardag, Ätbart

God morgon hörni!

Onsdag idag och har precis ätit klart min frukost med mamsen, denna vecka har jag inte varit i skolan något då jag varit sjuk. Var sjuk i princip hela lovet, därav så kass uppdatering här också... så mitt lov var inte roligt eller skönt alls, hade bokat in massa jobbpass, partaj och massa annat roligt som man vill passa på att göra på lovet. Istället åker jag på något virus vilket innebar feber, halsont, förkylning och ja allt sådant. Fick till och med en sväng av ögon samt öroninflammation (?!) herregud alltså, aldrig varit sjuk på så många olika sätt. Men jag antar att jag var värd det i och med att jag inte varit sjuk på något år efter jag opererade bort mina halsmandlar. Innan jag tog bort dem så fick jag ju alltid halsfluss när jag var sjuk, har sällan blivit riktigt förkyld, ont öron/ögon osv. Men det är väl så det kommer bli framöver, fast hellre det en gång per år än halsfluss en gång varje månad ;)

Imorgon har jag i alla fall planerat att gå till skolan, både torsdag och fredag är korta dagar så det ju ett plus. Ska även färga mina ögonbryn efter skolan imorgon, ska bli så skönt för jag har väntat alldeles för länge med det denna gång.

HUG

Likes

Comments

Contains affiliate links Vardag, Tips

Dessa tre går i mina lurar konstant nu, ääälskar dem! Jag är verkligen en sån som inte kan sätta på en ny låt en gång och direkt gilla den, So Good är det praktexemplar haha. Gillade den inte alls först, men när jag sedan hör en låt omedvetet på radio, Spotify mm så börjar jag tillslut gilla den. Så det kan ta ett tag ;-) Kygos nya gillade jag dock nästan gå en gång, lyssnade på den dagen den kom ut. Tyckte att den var skön och anade att jag skulle gilla den vilket visade sig vara rätt! Katy Perrys nya har jag också lyssnat mig till, asbra!! Klicka er vidare till låtarna på bilderna om ni vill lyssna!

Likes

Comments