Kära dagbok. Igår bråkade jag och min pojkvän igen. Det hade precis blivit bra ju. Inte lika stort bråk men tillräckligt för att jag skulle få panikattack och se blodet flöda. Vi löste det inte men gick o la oss sams.

Det svåra är att man inte kan riktigt lösa problemen så att båda mår bra. För vi är så olika. Vi tänker så olika och ser så olika på förhållande. Jag vet faktiskt inte hur vi ska lösa det. Vi brukar inte lösa några problem. Vi är så himla bra på att bara låtsas som att inget hände för att ingen orkar bråka.

Aja idag har jag egentligen sovmorgon men jag ska ta tidiga bussen för att annars träffar jag inte han. Om jag inte eventuellt sover hos han. Tror det blir så. Det jag ville få fram var att love hurts. Och jag är ett av offren.

Puss och kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kära dagbok. Anledningen till att jag inte skrivit var för att jag har mått så sjukt dåligt. Torsdag kväll bråkade jag och min pojkvän ganska rejält. Efter 22 nätter ren så fick jag återfall och började skära mig igen. Jag åkte yr till min pojkvän och bråket blev bara värre. Jag trodde faktiskt att det skulle ta slut...

”Vart ska du sova?”

”Ute”

”Nej du sover hos mig.”

Så sa han till slut och eftersom jag var yr pga att jag tappat blod + knappt ätit senaste dagarna, jag grät något fruktansvärt och frös så jag inte kunde sluta skaka, så gick jag med hem till han. Jag fattade att det bara skulle bli värre om jag inte gjorde som han sa, jag känner han nu:)

Jag vet inte men ofta så löser vi inga problem utan vi orkar bara inte bråka och typ glömmer det. Så hemma hos han så kramade han mig och allt verkade vara bra igen. Jag har såklart ärr i hjärtat av mycket i vårt förhållande. Men jag klarar inte att göra slut. Jag klarar mig inte ensam.

Så nu är vi sams igen i alla fall. Jag sov hos han nu fre-lör. Vi ska sova hos mig lör-sön. Jag vet inte allt verkar ”lösa sig” för oss till slut.

Puss och kram<3

Likes

Comments

Kära dagbok. Ikväll var det riktigt jobbigt. Jag har gråtit o tjafsat med min pojkvän. Jag mår fortfarande riktigt dåligt och vet inte om det kommer lösas.

Idag på habiliteringen så fick jag höra vad det var och hur dom jobbade. Det var typ att vi skulle få bodrag för dom gånger mamma o pappa måste ta ledigt från jobbet för att åka med mig och så. Men också hur jag skulle få hjälp.

Jag vet inte jag har så sjukt svårt för vuxna och att lita på dom så jag gillade ju såklart inte kuratorn jag gick till heller. Men Aja jag vet att ja måste lära mig att vara me vuxna.

Jag orkar inte riktigt skriva mer pga mitt mående så vi hörs snart.

Puss och kram<3

Likes

Comments

Kära dagbok. Ikväll mår jag inte bra. Ja kom hem från min pojkvän runt 4 och mådde bra, men nu kommer ångesten igen:( det jobbigaste är när man vet att den ska komma.

När ja har ångest så blir jag en helt annan människa. Jag blir arg, ledsen, lättirriterad och bryr mig inte ett piss på samma gång. Det ända som går i mitt huvud är att jag inte vill vara kvar.

Detta leder ju såklart till maaaaassa tankar. Att ingen bryr sig, att min pojkvän ska göra slut, att alla mår bättre utan mig osv. Dessa nätter är bara sååå jobbiga att ta sig igenom. Det kan kännas som världens längsta natt.

Ok jag ska försöka ta mig igenom det utan att göra något dumt.

Puss och kram<3

Likes

Comments

Kära dagbok. Ännu en natt ska jag sova här. Har mått lite bättre ikväll pga underbara kompisar<3 På måndag så har inte jag någon skola, jag ska på något som heter habilitering. Vet inte ens vad det innebär:) Jag har kompisar som varit där och dom har inte pratat så bra om det.

Skit samma jag får väl se, jag lär inte direkt få ut något av det. Visst har jag bra förhoppningar? Ja jag är alltid såhär positiv jag lovar haha:)

Aja jag vet inte ja har inte så intressant liv faktiskt. Detta är mest för att skriva av mig. Om någon dessutom där ute vill veta hur det är att leva i en depression så hehe here I am!

Puss och kram<3

Likes

Comments

Kära dagbok. I torsdags så sov jag hos min pojkvän. Även denna natten (fre-lör) så ska jag sova här. Och allt börjar typ igen. Hos min pojkvän har jag nästan alltid mått bra. Han gör mig sådär glad som ingen annan gör och det är därför jag aldrig tröttnar på honom.

Men nu den senaste veckan så har jag inte mått så bra, och inte har det blivit bättre av att vara med honom. Jag blir bara så arg för jag trodde det började gå ”mot bättre tider” så att säga. Jag har inte varit hos bup på flera månader.

Min psykolog/student/idiot ringde mig för två veckor sedan och sa att vi skulle bestämma en tid och jag klickade. Om och om igen. Hon sa att hon skulle ringa om två veckor och jag hade totalt glömt det. Så idag ringde hon och ja klickade igen.
Då lämnade hon in röstmeddelande o sa att hon inte skulle ringa mer.

VAD som hänt med bup och anledningen till att jag inte vill dit kan jag ta i ett annat inlägg. Men iaf så jag får bara hoppas att detta har varit en dålig vecka.

Puss och kram<3

Likes

Comments

Kära dagbok. Idag har varit en blandad dag. Jag var jättetrött och hade mycket ångest i morse, men Det blev bättre av att vara med mina kompisar i skolan och min pojkvän. Efter skolan så åkte jag direkt till närmaste simhall/gym där jag bor för att simma. Kanske låter tråkigt och konstigt för vissa. Varför tar hon inte bara ett gympass?

För det första så älskar jag vatten och att bada över huvud taget.

För det andra så har jag mycket problem med mina knän och kan därför inte göra speciellt mycket. Eller jag kan göra mycket men det kan jag lika gärna göra hemma.

Det känns så himla skönt. Jag har länge varit i en så djup del i min depression och nu verkar allt "jämna" ut sig eller vad man ska säga. Jag är rätt säker på att det är för att jag varit mycket med min pojkvän, men också för att jag börjar trivas i min nya klass. Och det är så jävla skönt för det är så jobbigt och frustrerande att vara på samma nivå dag som natt hela tiden utan att se något ljus. Aja skit samma.

Puss och kram<3

Likes

Comments