Kommer att blogga på denna framöver också. Lite roligare design, lite lättare att ladda upp bilder.
- Sen har jag nog alltid haft en liten förkärlek till blogg.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2500 :- orginalpris, sen 50 % på det. Ja älskar dom!

Likes

Comments

som får mig att tro att vi kan gå igenom eld.

Precis kommit in efter en nattpromenad med lillfisen Eddie. Det finns inget bättre än att gå ut och gå på natten, tänka på allt möjligt och finna en massa bra svar. Det är nästan så jag tror att dom finns i mörkret. Mitt i natten. Mina svar som jag ständigt söker, men trotts att jag ändrar mig så känns det som på natten kommer de rätta svaren fram. Som att jag ska kämpa den här gången. För jag vill att det ska vara värt det i slutändan. Jag vill ha han. Jag vill verkligen det. Och det man vill ha ska tydligen vara värt att kämpa för. Nog tjatat om mina tankar. jag måste vara mer säker innan jag nämner mer. Men jag vill så gärna, jag känner det nu för första gången på länge.

Imorgon är jag fullt uppbokad. Det känns så skönt. Spendera en hel dag med personerna jag bryr mig mest om. Och Eddie. På morgonen går jag bort till Emma och hennes jobb igen, hon skulle bjuda på lunch (fisk, uuääk, men jag lovade att provsmaka iallafall och jag belönas med efterrätt) och sen ska vi göra det vi är bäst på, fortsätta på brännan, prata en massa om allt mellan kärlek, sex och andra tjejgrejjer. Jag ska träffa Tobias senare under dagen, något jag ser fram imot riktigt mycket. Det känns bra helt enkelt. Sen ska jag ta mig en nattpromenad med Katarina och prata allmänt om livet. Och sen kommer Isa och sover hos mig. Ta några öl, njuta av livet och bara vara. Hur perfekt fredag? Jag kan ju knappast önska efter mer. Jag tror inte ens alla pengar i världen skulle göra mig lyckligare än vad jag kommer vara imorgon. Om allt går som det ska nu då, livet brukar ju ha en tendens att fucka up' sig när det är som bäst.  ÄSCH, det blir vad man gör det till!

 

Nu ska jag bädda iordning på soffan. Jag orkar inte lägga mig i en säng som inte är min. Det kommer gå så mycket lättare imorgon när jag inte är själv. Om det ens går bra då, jag har en hemlig förälskelse till min egna säng.

Likes

Comments

Vilket väder vi fått, underbart! Idag har jag lekt med Emma på hennes jobb, ska dit imorgon också :) tillåter vädret ska vi bada och steka lite mer i solen. Idag har jag fått riktigt mycket färg faktiskt, man känner sig så mycket fräschare !

Likes

Comments

Älskar färgen. Den är sommrig. Och det bästa är att den håller i minst 3 timmar. Även om du röker/äter/dricker. Har inte stött på ett så bra läppstift innan iallafall. Fick med den i startpaketet från Mary Kay i början på sommaren, men har inte upptäckt hur bra det är förens nu under slutet av sommaren. Och nu använder jag det flitigt. Ni borde testa det :}

Likes

Comments

source  / source

Jag dör. Jag vill ha. Vilken perfekt sommar outfit. Och hade lönen kommit tidigare hade jag nog beställt. Men icke. Sen har jag många andra bollar i luften som också kostar. Tatueringar tillexempel. Kryssniningar som jag är sugen på. Räkningar att betala. Höstkläder som behöver inhandlas. Och skorna, gaaah. TOFUCKIN'DIEFOR! Fast då kostar dom därefter också, 3000 svenska riksdaler ungefär. Jag får nog sukta efter dessa ett bra tag till. Det är ju ändå jul om 4 månader, kanske ska slå på stort och skriva önskelista?! Sen fyller jag 20 om 5 månader. Ja jag får nog sukta ett tag.

 

 

Likes

Comments

Har tatuerat mig ännu lite mer, haft en lugn helg med jobb & idag beger jag mig hemmåt till mammsen.
Likes

Comments


 

Har precis kommit tillbaka till husvagnen igen. Blev med Björn till torgkiosken eftersom han skulle hem. Vilket jäkla liv det blev av att han var med mig. Men folk som bryr sig mer om mitt liv än sitt egna måste ju leva väldigt tragiskt också. Jag bryr mig om mitt egna, ni borde testa att bry er om erat egna också. Man lever liksom lite bättre då. Lycka är lycka, och smärta är smärta. Det är ditt eget. Och ingen annans. Det känns mycket bättre, jag lovar! :)

Dom andra två gossarna var precis här och hämtade chips och dricka, dom ska iväg på pizza och biokväll med resten av hockeyskolan så jag är ensam till halv 8 ikväll. Ska ta hem en Irene Huss film och bara lägga mig på soffan och njuta av tystnaden, ingen hund, ingen kille, alldeles själv. Det är precis vad man behöver ibland. Och imorgon får jag komma hem. Hem till min säng. Till mitt rum. Men bara för någon timme. Sen ska jag till lägenheten igen. Om Oskar vill svara. Annars blir jag hemma hos mamma lite längre.

 

Funderar på tatueringsmotiv också. Ska ha en text på ryggen. Men det finns många fina.  
 

Likes

Comments

 

I f  I c o u l d ,  t h e n  I  w o u l d
I ' l l  g o  w h e r e v e r  y o u  w i l l  g o
W a y  u p  h i g h  o r  d o w n  l o w
I ' l l  g o  w h e r e v e r  y o u  w i l l  g o

 

big heart.
you are drivin' me crazy,
crazy in love.

Likes

Comments