Kommer att blogga på denna framöver också. Lite roligare design, lite lättare att ladda upp bilder.
- Sen har jag nog alltid haft en liten förkärlek till blogg.se

Gillar

Kommentarer

2500 :- orginalpris, sen 50 % på det. Ja älskar dom!

Gillar

Kommentarer

som får mig att tro att vi kan gå igenom eld.

Precis kommit in efter en nattpromenad med lillfisen Eddie. Det finns inget bättre än att gå ut och gå på natten, tänka på allt möjligt och finna en massa bra svar. Det är nästan så jag tror att dom finns i mörkret. Mitt i natten. Mina svar som jag ständigt söker, men trotts att jag ändrar mig så känns det som på natten kommer de rätta svaren fram. Som att jag ska kämpa den här gången. För jag vill att det ska vara värt det i slutändan. Jag vill ha han. Jag vill verkligen det. Och det man vill ha ska tydligen vara värt att kämpa för. Nog tjatat om mina tankar. jag måste vara mer säker innan jag nämner mer. Men jag vill så gärna, jag känner det nu för första gången på länge.

Imorgon är jag fullt uppbokad. Det känns så skönt. Spendera en hel dag med personerna jag bryr mig mest om. Och Eddie. På morgonen går jag bort till Emma och hennes jobb igen, hon skulle bjuda på lunch (fisk, uuääk, men jag lovade att provsmaka iallafall och jag belönas med efterrätt) och sen ska vi göra det vi är bäst på, fortsätta på brännan, prata en massa om allt mellan kärlek, sex och andra tjejgrejjer. Jag ska träffa Tobias senare under dagen, något jag ser fram imot riktigt mycket. Det känns bra helt enkelt. Sen ska jag ta mig en nattpromenad med Katarina och prata allmänt om livet. Och sen kommer Isa och sover hos mig. Ta några öl, njuta av livet och bara vara. Hur perfekt fredag? Jag kan ju knappast önska efter mer. Jag tror inte ens alla pengar i världen skulle göra mig lyckligare än vad jag kommer vara imorgon. Om allt går som det ska nu då,.  ÄSCH, det blir vad man gör det till!

 

Nu ska jag bädda iordning på soffan. Jag orkar inte lägga mig i en säng som inte är min. Det kommer gå så mycket lättare imorgon när jag inte är själv. Om det ens går bra då, jag har en hemlig förälskelse till min egna säng.

Gillar

Kommentarer