Contains affiliate links

Forårets trends har virkelig fanget mig. Jeg er så inspireret af alle farverne og lækre materialer! (på billederne ovenfor er der ikke særlig mange farve, men sådan er det jo...)

Victorias Beckhams T-shirt (som hun selv har designed) er så fed! og har lidt et sjovt hint af selvironi, hvilket jeg elsker! Beckhams "signatur" er jo nærmest at man meget sjællent ser hende smile. Derfor elsker jeg hvordan hun lige lukker munden på haterne og griner lidt af selv sig.

Jeg har tænkt at jeg vil starte poste lidt mere inspiration fremover ;)) nu har jeg heller ikke mere et job = mere tiid :) (mindre penge...:()

- Rie Petersen

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg er så forelsket i min nyeste "investering"! Så enkel, Så lækker og perfekt til forårets og sommerens farver. Limi Copenhagens takser er alle håndlavet og er en super kvalitet, fås i seks farver og koster 450 kr.

- Rie Petersen

Likes

Comments

And i knew now that I wasn't searching for something or someone. I was searching for me.
1

2016 har været en laang rutsjebane med op- og nedture, gode og dårlige dage, glæde og sorg. Jeg kiggede fornylig alle mine billeder igennem for 2016 og blev mindet om alle de skønne og dejlige ting jeg har lavet i år. Jeg blev virkelig mindet om hvilke skønne mennesker jeg har omkring mig, og er så taknemmelig for hvert sekund jeg har tilbragt med dem. Det gik op for mig at det ik handler om at finde noget eller nogen. Det handler om at finde sig selv, gøre hvad man elsker og leve hvert sekund af vores tid vi har her på jorden.

Likes

Comments

The Jacket
The shoes
The bags
The accessories

Gucci har fået ny Creative Director, og der bliver gået All In på alle detaljer.

Jeg har samlet nogle af mine yndlings Gucci inspireret pieces fra ASOS. ASOS har virkelig Alt og jeg sætter altid stor pris på at jeg kan handle alt det jeg kan lide fra samme sted (det er bare meget nemmere)

- OXOX Rie Petersen

Likes

Comments

Vinteren er lige om hjørnet, (eller den vist allerede kommet set fra vejrets side...) Og når vi jo ikke kan undgå det kolde danmarks vejr, kan vi lige så godt pakke os ind i dejlige jakker/frakker.

Jeg har fundet mine top 6 yndlings, og alle til under 1000 kr.!! Jeg elsker personligt en jakke der på en måde, både er basic, men stadig med et twist, detalje eller farve der gør den unik.

- XO Rie Petersen

Likes

Comments

Solbriller, Gucci - Hoodie, Weekday - Bluse, Zara - Jeans, Weekday - Halstørklæde, Ginatricot - Sneaks, Adidas Stan Smith

Mandage er ikke de bedste, lad os bare blive enige om det. Jeg prøver for det meste at få det bedste ud af dagen som muligt, og den bedste måde er et godt outfit til at starte ugen på.

Jeg har for et par måneder siden fået min mors gamle Gucci solbriller, og jeg elsker den Så meget. De kan virkelig gøre et oufit specielt, men på en sporty og chill måde.

- XO Rie Petersen

Likes

Comments

Bluse, 499kr - Bukser, 599kr - Armbånd, 349kr - T-shirt, 249kr - Taske, 399kr - Tørklæde, 249kr

Som i nok allerede ved har Kenzo og H&M været i gang med en sammenarbejds kollektion. Kollektionen kan købes online og i udvalgte butikker D. 3 november! Men det er med at være hurtige, for kollektionen forventes at blive revet væk fra hylderne. Jeg syntes virkelig der er blevet gjordt et godt stykke arbejde.

Kenzo er et mærke med dejlige friske farver og vilde styles. Kenzo blev anlagt i 1970 og den japanske designer Kenzo Takada, gør stadig et fremragende job i at designe unikke styles gang på gang.

Jeg ser frem til D. 3 og håber jeg kan nå at få fat på en par enkelte styles fra kollektionen ;)

- Rie Petersen

Likes

Comments

Jeg har gennem laang tid samlet på diverse medlems kort. Og jeg har slet ikke tal på hvormange shopping sider jeg har en bruger på, i håb om at få lidt ekstra rabat ;)

Men i så faldt i anledning af at H&M afskaffer deres klub kort, tænkte jeg det passede super at fortælle om mine kort og om jeg syntes de er værd at have siddende i pungen.

​Hunkemöller 

​Mit Hunkemöller klub kort er jeg super glad for! Normalt shopper jeg undertøj på tilbud i H&M, men når jeg endelig vil gå efter lidt mere kvali, går jeg altid i Hunkemöller. Kortet fungere på den måde at du tjener point hvergang du køber noget. Jeg har i øjeblikket 228 point, og for de point kan jeg få 40 kr rabat på mit næste køb!

​The Body Shop

Jeg bruger ærligt ikke mit kort så meget som nogle af de andre, men jeg kan stadig godt lide konceptet og derfor bliver kortet ved min side alligevel. Grunden til jeg ikke bruger det så meget, har ikke noget med kortet af gøre, simpelt bare at min hud osv er meget følsom. Body Shop kortet fungere som de fleste andre kort, for hver 500 point du tjener får du et tilgodebevis på 50 kr. Udover det invitere Body Shop dig også til VIP udsalg eller tilbud.

​Magasin 

​Mange er faktisk ikke så vilde med Magasins Goodie Card, det er nok fordi man ikke kan tjene point. Men jeg synes ærligt de er helt helt okay. Godt nok kan jeg ikke tjene point, men hver gang jeg shopper og bruger mit kort, deltager jeg automatisk i en konkurence om det beløb jeg shoppede for. Med Goodie kortet invitere magasin også til en hel del før udsalg osv. så du kan shoppe udsalg før alle andre. 

​H&M

​Til sidst men ikke mindst har vi H&M klub kortet, som egentligt er lidt en snyder. H&M har nemlig afskaffet deres kort, så alt point opgørelse og indtjening forgår over deres app. Det nye system forgår på denne måde, at hvert point du optjener får du et tilgode bevis på 1 kr, så altså 1 point = 1 kr

​Btw. giver rigtig mange shopping sider så som ASOS, Nelly, H&M osv. dig tilbud når du har fødselsdag, og hvem siger ikke ja til en ekstra lille gave.

XOXO Rie Petersen

Likes

Comments

​Ganni er en af mine absolut yndlings mærker lige fortiden. Men da jeg arbejder i NETTO og samtidig går i skole, er det ikke så mange penge der ryger i pungen, desvære. 

Jeg elsker Ganni's stil og bruger tit deres kollektioner til inspo. Ganni har faktisk lave et bog "GANNI Girls Book", som er fyldt med inspiration og jeg overvejer stærk at investere i bogen.

Jeg har samlet nogle Ganni skønheder og fundet look a likes rundt omkring på nettet, for at vise at man sagtens kan gå i Ganni flot tøj selv om man er lidt broke.

- Rie Petersen

Likes

Comments

I den snart afsluttede uge har der været den årlige festuge. Jeg elsker virkelig festugen da man altid møder venner man ik har set i 100 år.

I år spillede bla. Wafande, James Braun, Jokeren, To Many Left Hands og Nik & Jay. I min mening en af de bedste line ups der har været. Trods vejret har det været en pisse fed uge.

Sweater - Filipa K, T-shirt - Weekday, Brune Bukser - Mango (Resten af mine items er taggede på billederne)

- Rie Petersen

Likes

Comments