Bluse, 499kr - Bukser, 599kr - Armbånd, 349kr - T-shirt, 249kr - Taske, 399kr - Tørklæde, 249kr

Som i nok allerede ved har Kenzo og H&M været i gang med en sammenarbejds kollektion. Kollektionen kan købes online og i udvalgte butikker D. 3 november! Men det er med at være hurtige, for kollektionen forventes at blive revet væk fra hylderne. Jeg syntes virkelig der er blevet gjordt et godt stykke arbejde.

Kenzo er et mærke med dejlige friske farver og vilde styles. Kenzo blev anlagt i 1970 og den japanske designer Kenzo Takada, gør stadig et fremragende job i at designe unikke styles gang på gang.

Jeg ser frem til D. 3 og håber jeg kan nå at få fat på en par enkelte styles fra kollektionen ;)

- Rie Petersen

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har gennem laang tid samlet på diverse medlems kort. Og jeg har slet ikke tal på hvormange shopping sider jeg har en bruger på, i håb om at få lidt ekstra rabat ;)

Men i så faldt i anledning af at H&M afskaffer deres klub kort, tænkte jeg det passede super at fortælle om mine kort og om jeg syntes de er værd at have siddende i pungen.

​Hunkemöller 

​Mit Hunkemöller klub kort er jeg super glad for! Normalt shopper jeg undertøj på tilbud i H&M, men når jeg endelig vil gå efter lidt mere kvali, går jeg altid i Hunkemöller. Kortet fungere på den måde at du tjener point hvergang du køber noget. Jeg har i øjeblikket 228 point, og for de point kan jeg få 40 kr rabat på mit næste køb!

​The Body Shop

Jeg bruger ærligt ikke mit kort så meget som nogle af de andre, men jeg kan stadig godt lide konceptet og derfor bliver kortet ved min side alligevel. Grunden til jeg ikke bruger det så meget, har ikke noget med kortet af gøre, simpelt bare at min hud osv er meget følsom. Body Shop kortet fungere som de fleste andre kort, for hver 500 point du tjener får du et tilgodebevis på 50 kr. Udover det invitere Body Shop dig også til VIP udsalg eller tilbud.

​Magasin 

​Mange er faktisk ikke så vilde med Magasins Goodie Card, det er nok fordi man ikke kan tjene point. Men jeg synes ærligt de er helt helt okay. Godt nok kan jeg ikke tjene point, men hver gang jeg shopper og bruger mit kort, deltager jeg automatisk i en konkurence om det beløb jeg shoppede for. Med Goodie kortet invitere magasin også til en hel del før udsalg osv. så du kan shoppe udsalg før alle andre. 

​H&M

​Til sidst men ikke mindst har vi H&M klub kortet, som egentligt er lidt en snyder. H&M har nemlig afskaffet deres kort, så alt point opgørelse og indtjening forgår over deres app. Det nye system forgår på denne måde, at hvert point du optjener får du et tilgode bevis på 1 kr, så altså 1 point = 1 kr

​Btw. giver rigtig mange shopping sider så som ASOS, Nelly, H&M osv. dig tilbud når du har fødselsdag, og hvem siger ikke ja til en ekstra lille gave.

XOXO Rie Petersen

Likes

Comments

​Ganni er en af mine absolut yndlings mærker lige fortiden. Men da jeg arbejder i NETTO og samtidig går i skole, er det ikke så mange penge der ryger i pungen, desvære. 

Jeg elsker Ganni's stil og bruger tit deres kollektioner til inspo. Ganni har faktisk lave et bog "GANNI Girls Book", som er fyldt med inspiration og jeg overvejer stærk at investere i bogen.

Jeg har samlet nogle Ganni skønheder og fundet look a likes rundt omkring på nettet, for at vise at man sagtens kan gå i Ganni flot tøj selv om man er lidt broke.

- Rie Petersen

Likes

Comments

I den snart afsluttede uge har der været den årlige festuge. Jeg elsker virkelig festugen da man altid møder venner man ik har set i 100 år.

I år spillede bla. Wafande, James Braun, Jokeren, To Many Left Hands og Nik & Jay. I min mening en af de bedste line ups der har været. Trods vejret har det været en pisse fed uge.

Sweater - Filipa K, T-shirt - Weekday, Brune Bukser - Mango (Resten af mine items er taggede på billederne)

- Rie Petersen

Likes

Comments

One womens trash, another womens treasure.

Sidste dag til CPHFW17 har jeg været på inde på Rådhuspladsen til en event kaldet Fashion Exchange. Formålet med eventen går ud på at sætte fokus og mindske, hvormange tons tøj vi smider ud hver år. "Fashion Exchange er et kæmpe tøjbyttemarked, hvis fornemmeste opgave er at gøre op med køb-og-smid-væk-mentaliteten og promovere bæredygtigt forbrug.". Man kommer ind med sit gamle tøj og bytter det til en pose, som du kan fylde op med alt tøjet på pladsen. Alt det overskydende tøj bliver givet til Røde kors, som søger for at dem der har mest brug for det kan få tøjet.

Er vild med konceptet og skal helt sikker derind igen næste år.

- Rie Petersen <3

Likes

Comments

SS17 er sat igang og giver en perfekt mulighed for noget lidt skævt og nyt, men samtidig helt nede på jorden.

Jeg er helt forelsket i mine nye sweat shorts, som virkelig er nogle af de mest comfy shorts jeg længe har haft. Også endda til en skøn pris på ikke engang 100kr.

Det er nogle som sagt sorte knælange sweat shorts, som jeg har købt fra H&M. Og det næsten nye udtryk "gender bender"(at bøje kønnet), gør det også helt okay at tøjet er fra det modsatte køn.

Håber i har jer en skøn modeuge :*

- Rie Petersen


Likes

Comments

Denim on Denim.., Vi ser det over alt. Looket er super fedt med kant, som både kan være feminint og give et rådt udtryk. Det er easy peasy, en overdel, en underdel og et par sneaks og du er good to go.

Et lille tip; når du vil gå efter denim on denim looket, så gå efter et stilrent look med en rød tråd for at gi outfittet et gennemført udtryk.

Likes

Comments