'Bara 2 kilo till' sedan är allt bra. Förbud, tvångstankar, panikångest, ångest, tårar, arg, svett, blod och träning, träning, TRÄNING aldrig mat. Listan kan göras oändlig, Tillslut faller vi mot marken. För varken hjärna, hjärta eller kropp fungerar. Rent utsagt blir vi osmarta av ingen näring. Kroppen tar av alla reserver som finns och har ställt in sig på svält helt och hållet, Men vi som lever eller har levt i detta vet hur det är. Vi har stängt av och vi lyssnar inte, Ibland så hör vi men stänger av och fortsätter i vårt tempo. För jag kan inte bli lycklig när jag går upp i vikt? Fast jo, det kan jag. Din kropp är ditt tempel och den förtjänar din respekt, den struntar i vad någon annan tycker och gör- bara du ger dig själv näring och omtanke. Jag säger inte att det är enkelt, det är bland det svåraste vi kan göra men vi måste. För oss själva. För i slutet av dagen har vi oss själva och vi är viktiga. Kom ihåg det!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just i denna skrivande stund så kanske jag skriver för att jag är arg. Arg på hur det ser ut. Hur den brutala verkligheten ser ut. Idealen som ingen någonsin kommer uppnå - så ska vi kalla det ideal? Jag minns hur jag som fjorton åring stod i provhytten på gina tricot och pressade in magen för att försöka se ut som dessa modeller som var i media eller hur jag kunde ligga på golvet och pressa in allt vad jag kunde. Trots allt detta var jag inte tillräckligt smal. Det gick så långt att jag slutade äta, ett antal år senare. Vill ni höra en sak? även där nådde jag inte upp till idealen. Vi har alltså tagit oss ann ett ouppnåeligt ideal för dem allra flesta av oss, Vi är olika och med olika kroppar. Där vissa faktiskt lider av dem är smala utan kurvor, vissa har mer kurver etc. och tänk om vi skulle vara nöjda där. Men hur många gånger har vi inte stått framför en spegel och letat upp alla våra brister istället? Aldrig säger vi 'jag tycker mig mage rockar fett och är galet sexig'. Jag har funderat en del. Jag menar inte att vi behöver älska hel vår kropp men acceptera den åtminstone. Jag skulle aldrig ställa mig framför spegeln och säga; Fasiken vad jag älskar mina celluliter på låren. Men däremot jag accepterar dem för just nu mår jag bra och äter allt fast inte jämt och lever det liv jag vill och så länge jag mår bra av det viktiga så accepterar jag dessa. Men där och då ska jag nog även säga att jag faktiskt tycker att min mage rockar eller vilken kroppsdel det nu må vara. I vilket fall så tänker jag balans. Balans till kroppen, huvudet och hjärtat, Det är det jag vill prata om. Att hitta det och använda glädje till din drivkraft. Att vara din egna superpower. Balans till vårt inre och allt vi är utan prestationsångest och skam. Vi är samhället, så vad säger ni ska vi ta vår power och förändra idealet till alla kroppar är unika och vackra?


Likes

Comments

Jag tänkte börja med att ge er en presentation om mig. Vem är jag? Jag gillar den frågan, för i en allra flesta fall är jag väldigt duktig på att tala om vad jag gör för att presentera mig vilket vi också kommer komma till. Men hurusom. Mitt namn är Casandra och jag gillar att se mig själv som en person som har lätt till skratt, glad, gillar det socialaspelet, ödmjuk, har känslorna väldigt nära hjärtat och ibland även utanpå. Som någon sa starkskör. Jag jobbar just nu på kontor och håller delvis på att starta upp WeArPower. Mina intressen är främst dans, träning och umgås med härliga äkta människor. Även kost och mat har blivit ett intressant ämne,

I den här bloggen vill jag främst inspirera till balansen till glädje, träning, mat och vardag. Att aldrig få det att gå till överdrift. Jag ogillar ordet hälsa men älskar sundhet. Jag vill få till det där lilla extra som får oss att kliva upp ur sängen utan att känna 'hur ska jag hinna?' Jag vill visa världen att vi är olika och vår egna power är mer än tillräcklig, den är så grym. Vi kan förändra världen med våra egna drivkrafter. Som ni förstår så är namnet på bloggen ganska uppenbar. WeArePower. VÅR EGNA. Häng på!

Likes

Comments