Hej på er allesammans, long time no see!

Dagar, veckor och månader har hunnit passera sen jag sist skrev ett inlägg här på bloggen, men det ska ske en ändring nu. Man kan säga att jag tog en liten paus från bloggen och bloggandet för att tänka och reflektera över om bloggen och dess innehåll är så som jag ville ha det från första början. Plus att jag även har jobbat som bara den de senaste månaderna och knappt haft tid till annat. Alla inlägg som tidigare fanns på bloggen är nu borttagna för att jag känner att jag vill ha en helt ny start här på bloggen. Jag kommer inte göra några dagliga inlägg med tanke på att mina dagar för tillfället i stort sett ser likadana ut, men jag ska försöka blogga så ofta som jag kan!

Jag tänker fortsätta att hålla min identitet hemlig tills vidare på den här bloggen. Även den här stilen på bloggen och dess innehåll är preliminärt och kommer förhoppningsvis ändras till något helt annat och ha en helt annan innebörd. Men det återstår att se helt enkelt. Inget är 100% än hehe.

Det jag kan säga om mig själv utan att avslöja för mycket är att jag är en småstadstjej på 20 år. Att jag har ett heltidsjobb och samtidigt kämpar för att uppfylla min stora dröm.

Hoppas ni vill vara med och ta del utav det jag kommer dela med mig av här på bloggen.

Ha en fortsatt trevlig måndag, puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments