Header

OUR WARDROBE, We are: Alice

Väska Mango | Skinnjacka Cph | Tröja French Connection | Boots Zara | #nouwoutfit

Låt mig presentera en snabbresumé på min förmiddag: köpt ny kamera(!!!), fått handen röntgad (det läker finfint), träffat Josie (dvs lagat lunch åt henne, inte mig, bara henne... varför utnyttjar alla vänner mig i köket haha?), dokumenterat dagens klädval (jag bara älskar scarfsar, man kan vara så kreativ med dem och det är sååå kul) och nu lagar jag lurre till mig själv (ja ni läste rätt, no one else but me). Gosh det blev många parenteser, men så är det när man ger sig på en "snabbresumé" när man har alldeles för mycket att berätta. Nej nu ska jag springa vidare, lateeeer guyss // A


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

OUR WARDROBE, We are: Charlotte

– Details from my latest looks –

Vid det här laget vet ni kanske att jag är förespråkare för att detaljerna gör looken. Matcha eller missmatcha, klipp av eller sy ihop, lager-på-lager eller accessoarer, klä upp eller klä ner. Eller allt ihop på en och samma gång. Det jag älskar mest med mode är att skapa en personlig touch på en outfit. Alla kan köpa den där Zara-toppen men gör du den till din egen i en look, kommer ingen bära den som du. Så vänner, let's go crazy med detaljerna!!!

P & K /C

Likes

Comments

LIFESTYLE, We are: Alice

1. Tog några glas på Vin & Ginbar, killarna visade oss dit och det blev en positiv överraskning 2, 3. Blommor blommor blommor – hur kan man bli så glad av att se en växt? 4. Fina golvet på Vin & Ginbarens toalett, om ändå alla toaletter var så fräscha haha 5. Detta knåpade jag och Josse ihop efter ett 10-minuters träningspass (helt ärligt, vi orkade inte mer haha... så otränade efter våra resor) 6. Vårkänslor på en outfit i veckan.


Ett STORT fett glädjefyllt godmorgon till er!! För hörrni, det är ny vecka, och det känns som att den kommer bli så himla bra. Proppad med luncher med vänner jag inte sett på alldeles för länge, födelsedagsbruncher, utgångar och såklart Valborgsfirande! Då kommer dessutom mina fina roomies från St Anton ner hela vägen från Stockholm för att bo hos mig, sååå kul! Om vädret håller blir det Lunds stadspark innan vi drar vidare på grill och fest hos vänner. Vad är era planer för Valborg?

Nej ni, nu måste jag springa. Wilma väntar på mig i stan för en liten shoppingrunda och det vill man ju inte missa;) PUSS / A

Likes

Comments

OUR WARDROBE, We are: Charlotte

Zara jeans and heels | HM bag remade | Asos blazer | Old t-shirt | #nouwoutfit

Har ni en bra söndag? Jag har gjort noll knop idag och tagit "slapp-söndag" till en helt ny nivå. Ibland är det ju så skönt att kolla på fyra filmer i rad och ta flera powernaps på en dag.

Bjussar på gårdagens look eftersom att jag inte har och inte lär hoppa ur mjukiskläder idag. Är i världens vårtema och vill bara klä mig i tunt vitt och blått just nu, trots att jag fryser rumpan av mig varje gång jag går ut :)). ÄLSKAR kombon med den uppklädda kavajen till en relaxed tisha. Guldkombo till våren och sommaren. Och en annan sak jag älskar är att ta in en färg i massa olika nyanser i en outfit, agree? Denna looken hamnar definitivt i resväskan till Barcelona.

Nu ska jag fortsätta min söndag i samma tempo som innan. Later loooves /C


Likes

Comments

We are: Alice, MOODBOARD

Som plagg, heloutfit eller bara en detalj. RÖTT – Rått, romantiskt och energisk på samma gång. Tips för er som vill börja klä er mer våghalsigt och sticka ut utan att outfiten behöver kännas obekväm – låt en röd spetsbh skymta fram, klä läpparna i rött eller bryt av outfiten med ett par röda kostymbyxor, BAM, nu snackar vi // A

Likes

Comments

LIFESTYLE, We are: Charlotte

– Mitt nya hem om 10 dagar–

Som jag har skrivit lite innan så är det snart dags för mig att dra igen. Denna gången kommer jag inte hem på länge och jag är så taggad. Sangria på stranden, ett uteliv som aldrig somnar och bästa blandningen mellan semesterort och storstad. BARCELONA HERE I COME.

Sedan jag var där förra året har jag drömt om att få bo i staden. Hyrde lägenhet redan i höstas och det har varit så långt bort hela tiden. Kan inte fatta att jag åker om 10 dagar (!!!!!!!!!!!!!!!!) :)) Förresten hur packar man för flera månader i en 20 kilos väska??

Ni som har tips om Barcelona: SHOOT!!

Adiós amigooooos /C

Likes

Comments

Instagram@alicepavin

Instagram@charlottewiden