View tracker
View tracker

Vann på oddset igår så bestämde mig för att utöka garderoben! Blev lite toppar o sånt, kuul dock kommer jag knappt ihåg vad jag beställde haha så blir en kul överraskning. Rekommenderar verkligen boohoo.com , har beställt där förut och dom har alltid något slags erbjudande. Skitbra!

Likes

Comments

View tracker

Jobb ikväll från kl 16 till okänd tid som vanligt, hoppas på en inte så sen kväll idag för jag är så sjukt taggad på Overwatch ikväll. Idag har jag gjort så lite som möjligt, gick upp "tidigt" i alla fall.. runt 9 haha.
Hade så gärna velat gå på friskis men jobbet är tillräcklig träning för mig 🤕

Likes

Comments

Japp här är jag en sån här ledig och bra måndag. Senaste inlägget skrev jag i maj... mycket har hänt sen dess. Dock är det mest tråkiga och livslustsugande saker.
Just nu verkar det dock vara liiite på bättringsstigen. Har jobbat slut på mig dom senaste veckorna, ska jobba imorgon också. Som städare, trivs skitbra faktiskt. Jag tycker det är riktigt kul att städa, enda nackdelen är att man får så inåt helvete ont i kroppen.
Fast just nu längtar jag lite efter att orka noppa ögonbrynen lite och göra sånt som jag egentligen behöver göra..

Likes

Comments

Yaaas 29 dagar kvar till Sardinien!
Passet klart, vad mer behöver jag göra nu förutom att komma hem?
Köpa en bikini kan ju vara bra, men finns inga butiker här uppe i norrländska skogen 😂
Har vänt på dygnet, sen vänt tillbaka på dygnet typ. Gick och la mig 23 igår och vaknade 12 idag. 13 timmar 😏👌
Idag blir det fixa tvätten o sånt kul.

Likes

Comments

Provade Sabina Dufbergs helkroppsstyrka igår... o jo tack. Har ont i typ hela kroppen idag! :D
Det känns verkligen att jag är sjukt ovan haha.
​Videon finns på Tv4play, klicka på bilden för att komma vidare ;)

Likes

Comments

Har varit här uppe i norr i några veckor nu. Fick jobb på ett företag som håller i kundtjänst här, men det visade sig att det inte passar mig alls 😅
Fast det förstod jag nästan innan jag åkte, men ville ta chansen och prova något nytt. Då vet jag vad jag tycker om saker och ting. Har sagt upp mig men kommer få betalt för de 3 dagarna jag var där, haha! Men jag känner att nej... Jag trivdes hemma, jag trivdes med mitt tidigare jobb. Känner inte att jag behöver ändra på något i livet.
Jag har skrivit upp lite mål som jag vill nå, men dom håller jag för migsjälv 😉
Dagarna tillbringas hemma framför Real housewives. Avslutas med en promenad eller övningar hemma. Kanske man ska börja bli en såndär träningsbloggare? 😁 dock vet jag knappt något om träning och kosten är väl inte tipp topp heller! Men man kan väl lära sig.
Imorgon är det äntligen fredag och den kommer troligtvis spenderas vid datorn. Just nu spelar vi Bf4 för full rulle.

Likes

Comments

Usch o fy för att vara uppe sent... klockan är snart tre. Har varit i Grissel ikväll men jag kom hem efter ett nån gång. Skulle egentligen bara hämta öl och sen åka tillbaka men blev så jäkla trött så stannade hemma istället. Skönt det med 😊 Har sovit 2 timmar på eftermiddagen så det är nog dags att lyssna på kroppen haha. Vickade för första gången igår, det gick super! Tror jag kommer trivas hur bra som helst på jobbet.
Imorgon tror jag att jag ska ta mig i kragen och plugga lite. 😁 Godnatt! 💙

Likes

Comments

Skrivit på avtal o grejer som ska lämnas in imorgon. Känns så himla bra! Men lite läskigt 😁

Likes

Comments