Idag har jag haft Karl med mig på jobbet. Han var hängig igår och var därför hemma från förskolan idag. Då får man hälsa på mamma på jobbet. Uppgiften idag var att sätta ihop Ikea-möbler till nya Familjecentralen som öppnas nästa vecka efter ett par veckors stängt. Karl provlekte med alla leksaker så det var perfekt. 👌 Sen var det lunch med en av de bästa i livet, Pernilla. Efter det hängde jag och Karl hemma och Niklas kom hem lite tidigare eftersom det är röd dag imorgon. Även om det bara handlade om någon timme så gör det stor skillnad, man hinner göra så mycket mer tillsammans. Sen vågade jag mig på, hör och häpna, en halloumistroganoff. Niklas och Karl åt vanlig korvstroganoff men jag lovar att min var godare! Tidigare när jag har tänkt på vegetarisk mat så har jag tänkt att det är smaklöst och mest linser och sallad. Den här stroganoffen var bland det godaste jag ätit. Samma känsla fick jag när jag iförrgår åt vegetarisk pizza på lunchen. Så otroligt gott! Mozzarella, tomat, basilika, champinjoner. 😍 Pizza-himlen!!

Mina foton för de två senaste dagarna kommer här nedan. Den ena är en puss med en av mina absoluta favoriter. ❤️ Den andra är mitt anställningsavtal som jag skrev på för mitt nya jobb som marknadsassistent för Skövde Cityförening som kör igång sista januari. Jag är så peppad och glad över att få den här chansen.

Tack och hej, behöver man någonsin leverpastej?/lina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första dagen som vegetarian är avklarad och jag har överlevt. Till lunch blev det grekisk sallad som smakade sådär. Gröna oliver och gul lök känns inte riktigt rätt kan jag tycka. Sen hittade jag ett recept på veggobiffar med morötter och halloumi. Då jag är besatt av halloumi så passade det perfekt. Så efter jobbet var det bara att handla ingredienser. Biffarna skulle helst serveras med hummus och bulgur. Har egentligen aldrig fattat grejen med hummus, smakar mest typ gegga tycker jag. 😬 Men tänkte ge det en chans till. Förberedde och grejade och allt blev riktigt gott, inte hummusen dock. 😑 Råkade dock glömma en plåt med två som inte fick plats på den stora plåten som blev helt kolsvarta.

Fotot för dagen är på våra gardiner här hemma. Jag minns såväl när jag köpte dom. Jag hade varit på Hem och hobby i Hjo för att köpa massor av grejer till mitt nya kontor. Jag såg ett par snygga gardiner men tänkte att de var för dyrt då dom kostade 350 kronor paret så jag köpte dom inte. När jag kom hem såg jag mina trötta gamla gardiner som hängde där och stirrade på mig. Så jag tog en extravända till Hjo och såhär i efterhand var det så värt det. Så fort jag ser på dom nu blir jag glad! Så på sätt vis kan man bli glad över materiella saker som inspirerar och skänker lugn kan jag tycka.

Tack och hej, saknar inte leverpastej. /lina

Likes

Comments

Okej, otroligt mainstream att börja året med nyårslöfte men det sket man väl i. Nu blir det trettio dagar med nya saker hela vägen till 2018! 

Imorgon kör jag igång (första dagen på året viger jag till planering) med mina första trettio dagar! Min plan är ändå att ha två uppdrag per månad - ett som främjar hälsa/välmående och en som får hjärnan att jobba. Det första är att jag under trettio dagar ska äta vegetariskt. Det ska bli väldigt spännande då jag haft détorka kring maten efter alla helger med julmat och annat (läs: obscena mängder julgodis). Det som ska främja kreativiteten och få igång min hjärna den första månaden är att jag ska ta en bild om dagen. Det gör jag kanske redan men nu tänker jag mig att jag ska fota saker som gör mig glad (ska anstränga mig så att det inte blir Karl på varje bild). 

Så, första månaden blir det vegetarisk mat och foto. Jag hoppas innerligt att jag inte har satt ribban för högt, isåfall ändrar jag konceptet inför nästa månad. Det viktigaste är att jag gör det i trettio dagar och kan hålla ut. Självklart blir det svårt men jag tror verkligen att det kommer att vara värt det. Wish me luck! 

Och har du något tips där det finns bra vegetariska recept, ge mig! 


Tack och hej, ingen leverpastej/lina

Likes

Comments