View tracker

Hej på er! Nu har julen varit och all stress börjar lägga sig. Men jag kan inte motstå att göra ett litet inlägg om vad jag fick i julklapp. Jag kommer visa allt i ett inlägg då jag inte tar med alla julklappar. Men de är lite smått och gott från familjen, pojkvän osv.

Från mamma och pappa.
Fick världens sötaste borstset med en miljon borstar och en svart powerbank. Båda var otroligt nödvändiga.

Sen fick jag de ända jag egentligen önskade mig i år. Och de var ett par uggs. Mamma och pappa är dom bästa som gav mig detta. Otroligt tacksam. Fick ett par normal höga i beige och är jätte nöjd (:

Av pappas sida fick jag presentkort som jag väldigt snabbt handla för hehe. Men tänkte visa de jag köpte för är otroligt nöjd med köpen.

Köpte en sculpture palette från h/m som jag tycker de ska bli kul att testa. En ny borste från RT deras blush brush och såklart en ny ögonbryns penna som jag alltid behöver fylla på med.

Av J familj fick jag även julklappar och de vart jag otroligt glad och tacksam för. Förväntade mig inget men tänkte att de såklart var värt att visa upp de i detta inlägg.

Av hans mamma och pappa fick jag en fin söt necessär med en jätte fin ögonskuggspalette från maybelin. Och från hans syster fick jag en shower gel från rituals och är jätte tacksam verkligen.

Sen av min älskade J så fick jag något jag har velat göra länge. Jo en Fransförlägning. Otroligt glad och tacksam. Nu ska jag äntligen behöva slippa mascara (; fick även en annan sak som jag inte direkt kan visa på bild.

Av mammas sida fick jag mest pengar och sånt jag inte direkt kam visa här i inlägget men är otroligt tacksam för allt jag har fått och hoppas att alla hade en lika bra jul som jag har haft (:

Likes

Comments

View tracker

Ja ni läste rätt i rubriken. Jag har införskaffat mig ett par over the knee boots. Jag velade mellan dessa och ett par Jonny bulls som vinterskor. Var väldigt nära på att köpa båda men då hade de svidit i plånboken så de blev bara ett par (: jag har använt mina adidas och mina Reebok väldigt mycket nu och mina vinterklackar så jag kände att de var dax för ett par nya. Och är dom inte för snygga?


Din sko ~ 599 kr

  • 382 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Är de någon mer än jag som har tusen saker samtidigt och man undrar bara hur tiden ens finns för allt. Skola, jobb, pojkvän, vänner, och familjetid. Man får verkligen planera allt. De ee verkligen så att jag går till skolan, och efter är jag med vänner eller jobbar, och sen åker jag hem eller så åker jag till pojken och sover. Och helgerna försöker jag bara sova och vila då jag är helt slut efter veckans alla måsten. Jag klagar inte för jag älskar mina rutiner men ibland önska man att de var mer än 24 timmar på ett dygn. Samtidigt vill jag hinna med mina intressen som att shoppa tillexempel hehe. Men de hinner jag ofta med då man brukar lägga mycket tid på de man gillar att göra. Men när man har egen ekonomi så gäller de att hålla i pengarna och bara köpa de som är allra nödvändigast. Man är inte 10 år längre och får allt man pekar på. De är väll därför man aldrig ville bli vuxen som liten. Men nu byte jag ämne lite men men. Kommer lägga ut ett inlägg efter detta med mitt senaste inköp som jag är väldigt nöjd med, lite kär är jag hihi.

  • 382 readers

Likes

Comments

Asso jag är kär i mina nya skor. Så himla fräscha och enkla. Passar till allt och är verkligen min stil. Har haft dom i snart två veckor men ser fortfarande ut som nya och de är ett plus. Jämfört med converse som jag har köpt om några gånger nu i samma färg dom slits jätte fort och enkelt. Jag köpte mina från scorett, men man kan köpa dom lite överallt som på stadium, fotlocker, nilson shoes osv. Är i alla fall jätte nöjd 😍

Pris ~ 899 kr

Likes

Comments