Vardag

Hejsan. Sitter just nu och äter en snabb lunch. Det blev paulins färdiga paprikasoppa med kronärtskocka, bönor och lime. Till det tog jag bara knäckebröd.

Jag har hunnit med allt på min lista nu och njuter av ett nystädat hem, nytvättad tvätt och nya blommor. Allt känns så skönt just nu!

Likes

Comments

Mat / recept , Vardag

Hej på er! Imorse vaknade jag runt åtta av världens smärta i magen. Jag hatar, hatar, hatar verkligen mens! Varför ska vi kvinnor behöva genomgå sån skit...

Hur som helst så tröstade jag mig med världens frukost. Det blev gröt med blåbär, rågbröd med färskost och gurka, vindruvor, en smoothie och ett glas juice. Nu är jag mätt och mår bättre i magen!

Likes

Comments

Veckans blogg / tävlingar, Övrigt

Jag tänkte faktiskt köra min allra första veckans blogg här i min blogg.

Reglerna är enkla:
• Kommentera att du är med
• Följ min blogg på nouw

För extra poäng kan man även följa mig på instagram där jag heter "gunnarssonn" och dela att ni är med och deltar i min veckans blogg på er blogg.

LYCKA TILL!!

Likes

Comments

Vardag

Nu är det dags för mig att springa mot bussen för att jobba. Min chef frågade on jag inte kunde börja tidigare och eftersom jag vaknade så tidigt var det ju väldigt passande.
Hoppas ni får en go måndag så hörs vi mer sen när jag kommer hem runt sex.
XX.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon alla!
Ny vecka, ny dag, nya möjligheter och snart löning. Det är väl bra?
Denna morgonen blev jag väckt av våra städare från Samhall. De har sopat utanför och råkat knacka på dörren minst 10 gånger. Sedan har det smällts massor i trappuppgången då de slagit i trappan med sopborsten. Inte så himla nice faktiskt..

Hur som helst så är jag vaken i alla fall och har världens mensvärk och ska alldeles strax äta lite frukost.
Idag väntar även sex timmars jobb, men efter det så är jag ledig i två dagar. Himla skönt!

Ha en härlig måndag och jag hoppas att ni får eller har fått en skönare morgon än mig.. Ta hand om er!

Likes

Comments

Vardag

Nu sitter jag och Nils i bilen och är redo för att åka på kalas till hans underbara farmor. Ha en härlig söndag kompisar!

Likes

Comments

Mat / recept , Vardag

Godmorgon fina ni!
Imorse vaknade jag runt halv åtta med världens energi. Jag försökte få Nils till liv, men han ville bara fortsätta sova så jag satte igång med lite frukost. Kom på att jag och Nils inte har ätit frukost i sängen en enda gång sedan vi flyttade in hit vilket man måste göra. Det är en regel. Man måste äts frukost i sängen om man bor tillsammans. Så är det bara. Därför ställde jag all frukost jag gjort på en en bricka och gick in med den till min sovande Nils och väckte honom på en väldigt bra sätt enligt mig själv. Jag borde få pris för världens bästa flickvän...

Likes

Comments