Idag har jag verkligen varit produktiv. Jag har hunnit med hela min lista plus att jag hann rensa min garderob, byta gardiner och laga mat tills att Nils kom hem.
Nu ligger vi i soffan båda två och är helt slut och kollar klart på filmen vi såg igår. Vi somnade in i halva så nu ska vi se klart den. Hoppas ni haft en härlig måndag och är redo för en ny dag imorgon för det är jag. Ha det gott!

Likes

Comments

Inredning

Idag så har jag sprejat min ananas och två krukor som står i vår bokhylla. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om resultatet, men det blev nog bättre än innan. Gillar inte roséguld i inredning så mycket längre. Förr älskade jag det men jag får inte riktigt det till att passa. Jag gillar mer svart, vitt och grått och inte massor med guld, rosé eller silverdetaljer.

Likes

Comments

Vardag

Eftersom att jag är ledig idag och jag inte är det så ofta måste man vara produktiv de dagarna man är det. Eftersom att ni redan vet att jag gillar full rulle så blir det likadant idag. Ha en härlig dag.
XX

Likes

Comments

Övrigt

I mitten på augusti så skrev jag ett mail till butikschefen i Jönköping vid namn Rebecka. Jag skrev ett mail och undrade om de sökte personal och sa att jag var väldigt intresserad. I slutet av augusti fick jag möjligheten att få provjobbar hos dem och cirka 1 månad senare var jag anställd. Enda sedan dag ett på jobbet har jag trivts som fisken i havet bland alla kläder, accessoarer och framförallt bland alla underbara medarbetare och kunder. Jag har verkligen hittat ett arbete jag trivs med och rent ut sagt älskar. Jag har skrivit ett kontrakt på ett år till och hoppas faktiskt på att få stanna ännu längre.

Likes

Comments

Vardag

Idag har det varit en seg och trött dag. Jag vaknade runt halv elva idag och har varit supertrött sen sekunden jag vaknade. Jag stack till jobbet runt kvart i tolv, jobbade till fyra och efter jobbet åkte jag och Nils till hans föräldrar och åt där. När vi kom hem hoppade jag in i duschen, hade hårinpackning och så har jag även smort mig med brun utan sol.
Nu ligger jag och Nils i soffan och kollar på film och lär inte göra ett endaste dugg mer ikväll så jag säger godnatt nu. Ledsen för en dålig uppdatering idag. Lovar att det kommer mer roliga inlägg imorgon. God natt på er vänner.

Likes

Comments

Efter att jag slutade vid fyra idag så åkte jag och Nils ner till mina hemtrakter för att åka på 25års fest. Temat var röda mattan a la hällabäck. Roligt tema och det var en rolig fest. Tack kära kusin för en härlig kväll!
Nu så är vi hemkomma i Jönköping igen och ska sova och jag ska även ladda om batterierna för ännu en arbetsdag imorgon. God natt vänner så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Frågor & Svar


1.Har du något smeknamn?

Jag har väldigt många smeknamn. Av Nils så brukar jag kallas darling, darlish & fjärtan. Mina vänner kallar mig matgun, Gunnar, gunnvic och matte.


2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Jag måste alltid ha reda på när folk är framme och i tryggt förvar när de åker flera mil hem. Jag har börjar bli jättenojjig med det.


3. Andra måsten?

Innan jag går och lägger mig måste nästan alltid lägenheten eller rummet jag sover i bara städat annars hat jag svårt att somna för jag blir stressad.

4. När ingen ser, vad gör du då?

Helt ärligt så fiser jag, petar i näsan och allt det som troligtvis varenda människa gör haha.

5. Vad är din sämsta sida?

Helt klart att jag är väldigt stressad, jag måste ha allt planerat, helst i flera veckor innan. Sedan är jag också ganska dålig på att minnas sådant som hänt för längesedan. Jag tror att jag minns allt till 100 % men jag har nästan alltid fel...

6. Vilken sida av sängen sover du på?

Vänster!

7. Vad gillar du för filmer?

Romantiska komedier, skräck, dokumentärer om människor och sen gillar jag också lite kriminalare/deckare.

8. Gråter du ofta?

Inte jätteofta. Förr grät jag för minsta lilla men jag har väl mognat och lärt mig ta allt med en lite större nypa salt nu.

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Ta det lugnt och stressa inte så löser det sig. Men när jag själv hamnar i en jobbig sits gör jag samma sak.

10. Vilken maträtt är din favorit?

Jag älskar nästan all mat, men halloumistroganoff, raggmunk, hamburgare och mammas alla pastasåser är livet.


Svara gärna ni också på frågorna i kommentarsfältet eller i era bloggar och tagga mig så jag med får läsa bad ni svarar på dessa frågor. Hade varit kul att läsa!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Idag så vaknade jag och Nils runt halv tio och jag hoppade in i duschen, valde kläder tills ikväll och sedan gjorde vi frukost som vi nu käkat upp.
Idag väntar det 4 h jobb och sedan är det party ikväll som gäller. Ha en härlig lördag vänner.
/M

Likes

Comments

Vardag

God kväll på er. Kvällen har bjudit på massor av skoj. Runt sju så kom Nils kompis och hans tjej till oss och bi åt biff höganloft, drack lite vin och öl sedan gick vi vidare till bowlingcity och tävlade mot alla de andra banorna för det var någon nattävling. Superroligt var det men vårt lag kom näst sist så spelet var kanske inget att hurra för. Sedan gick vi hem till oss och spelade lite spel och de åkte hem för en liten stund sen.
Nu ska vi sova och ladda om batterierna till jobb för min del imorgon och 25 års fest. God natt vänner. Hörs mer imorgon. Kram.

Likes

Comments