Fyra dagar på kostprogammet har redan gett resultat! WOW! Jag använder mig av en Tanita scanner för att mäta mina resultat av produkterna jag använder.

-2,7kg i kroppsvikt, +1,2kg i muskelmassa, -0,4% bodyfat på bara fyra dagar.

Värdena har gett mig en oerhörd kick och övertygelse om att jag hittat hjälpmedel för att bli den bästa versionen av mig själv!

Andra resultat som jag upplever är att jag är mycket klarare i huvudet/mer skärpt, magen känns inte "uppsvälld" som tidigare och känner mig mindre om magen. Känner mig mer harmonisk.

Jag har simmat två gånger under dessa dagar. 30 minuter varje gång. Inte räknat längder för det är så tråkigt ;) Eftersom jag är gammal tävlingssimmare hade jag inga problem med att variera vattenträningen. Det blev alla fyra simsätten och även fenor. Lattjade lite vändningar i slutet av dagens träning. När jag låg där i bassängen upplevde jag återigen den glädje och frihetskänsla jag kände under mina simmarår och det slog mig; vad jag saknat simningen! Kanske börjar träna med Mastersgruppen när jag fått fler metrar i kroppen och börja tävla igen :) Mina nya baddräkter är ju godkända att tävla i. Måste beställa hem H24 sportprodukt som kan hjälpa mig prestera mera i bassängen.

Nu är det dax att sova för om några timmar ska jag fortsätta jobba på mitt resultat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som kursansvarig för ca 400 simskoleplatser blir det en hel del administration speciellt inför en ny termin när schema ska göras och alla grupper/lektionstider ska läggas in på bokningssidan. Drunknade i administration så jag glömde få i mig näring som jag skulle. Hur kan man glömma? Hur kan man gå upp i sitt jobb så att man inte tar matrast? Inte bra alls! Får nog sätta klockan på alarm med texten "shake/tabl" och "mellis" så att jag får i mig all den näring kroppen behöver även när jag är på jobbet. Så med andra ord kunde jag varit lite bättre på hålla mina mattider men två liter jet-dricka fick jag i alla fall i mig. Ny dag imorgon, säkert 12h på jobb precis som idag men imorgon är jag mer förberedd!

Likes

Comments

Idag var första dagen på min resa mot livstilsförändring. Har följt mitt kostprogram och det gick över förväntan. Taggad att nå mitt mål. Ledig från jobbet och hann med att träffa båda mina söner och "min prins" - mitt barnbarn Leon. Dagen avslutades med en föreläsning som hette "Jag njuter så länge jag varar". En föreläsning som innebar både skratt och tårar och eftertanke. Bättre start på denna första livstilsförändringsdag kunde jag inte fått.

Likes

Comments