Följ gärna mig på andra ställen också.

Instagram: lucia_waterfield

Youtube: Lucia Waterfield

Musical.ly: lucia_waterfield

Igår så testade jag spelet club riding Championship och det laddade jag ned gratis på steam. Men länken till spelet kan ni hitta på MONOKERUS Youtube kanal i en av hennes videos då hon testar detta <3

Btw idag så kommer ju mistfall! Och jag tänkte filma en video när det öppnas på min yt Lucia Waterfield och lägga ut en bild på instagram lucia_waterfield

Och det kanske kommer en bild här också <3 Vem vet?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hon visste att det var försent.. Garnok hade sedan 1800-talet funnits över Jorvik. Aideen kände såg knappt längre. I mist fall var det dimmigt och lite mat, hon kände hungern hugga till henne nästan varje minut. Hon hade knappt ätit något på en vecka. Hon hörde ett dån över Jorvik och allt blev svart..

Hon kände en brand lukt och hon såg någon på långt avstånd.. Hon tänkte genast på legenden.. Hon red med lätthet över det stormiga havet och skapade lugn och stillhet där hon red fram. Flickan hade med sig ett ljus och en harpa. Flickan och hennes häst nådde de ödsliga och livlösa stränderna. Hon satte ner sitt ljus i hjärtat av ön...

Några år senare..
Lucia klev av bussen och gick in på stallplanen, Moorlandstallet? Vart är alla tjänstefolk? I England är det mycket finare stall.
-Välkommen, sa Maya.
-Tack.. Svarade hon.

Lucia tittade sig omkring. Vart var hon? Hon tittade på skylten, Fort Pinta? Hon valde att börja trava mot det där stället Fort Pinta. När hon kom dit så såg hon först en busshållplats med några tjejer som tittade på henne när hon skeittade förbi.
-Är hon inte väldigt lik Aideen? Sa en av dom.
-Jo.. Men Aideen hade ju 6 döttrar... Men den sjätte försvann ju.. För länge sedan..
-Samtidigt som Aideens död...
Lucia ville inte höra mer så hon galopperade iväg innanför murarna.

Likes

Comments

Idag så hade Amanda Flowerveb en dressyr lektion för mig, och efter den så hade jag en hopp lektion för henne. Vi tog en bild efter lektionerna men den raderades så det fick bli den här istället.

Likes

Comments

I onsdags så kom dom nya connemarorna och jag köpte en och den fick heta Dashrain aka Dashi.
Sedan på torsdagen så kunde jag inte hålla mig så jag köpte den gråa som fick heta Mistfall.
Köpte du någon?
Isåfall vilken?
Vilken är din favorit?

Likes

Comments

Det var alltid en match att rida dressyr med Misty. Jag behövde alltid ha korta tyglar och spö när jag red henne. Men en dag förändrades allt...

Det var en kall vinterdag i december och snön låg som ett tunt lager över marken.
-Hej! Ska inte du rida dressyr med Misty?
-Det går bara inte. Hon strävar imot och stegrar sig.
-Testa med ett annat bett.
Tess gick iväg mot B delen på ridhuset för att hoppa med sin valack Dancer. Jag hade en klump i magen när jag satt upp på Misty och började skritta in mot det stora ridhuset. Vi skrittade runt några varv tills jag kortade tyglarna för att trava. Men då började Misty stegra sig. Igen..
-Lägg av!
Jag försökte hålla mig kvar i sadeln och efter några sekunder så kom min tränare Felicia in i ridhuset och fick stopp på Misty.
-Det är en dressyr tävling på lördag, du och Misty kan ju kanske delta.
-Är du galen?! Hon skulle bara stegra sig. Inte en chans. Vi skulle bli diskvalificerade.
-Fundera på det.
Felicia gav mig ett papper med ett ansöknings formulär och sedan så gick hon. Jag bestämde mig för att ge Misty några godbitar och sen försöka igen.

Nova hade sina finaste kläder på sig och hon hade stått i flera timmar och putsat Mistys sadel.
-Nova Moonshell på Mistfall välkommen in på banan.
Nova skrittade in på banan och Misty gick faktist ganska fint. I slutet av programmet så kortade Nova tyglarna och manade på Misty. Och Misty ökade takten utan problem.

Bara 6 år?! Nova hade sökt upp Misty på internet och hon hade hittat all fakta som behövdes.
”6 år”
”Föräldrar”
”Dressyr och hopphäst”
”Passas för kunniga ryttare”
Bara 6 år? Hon var ju bara en unghäst. Det var därför hon hade stegrat sig och stretat imot. Hon sprang genast till stallet för att berätta allt för Felicia. Och en timme senare så hade hon suttit upp på Misty och dom skulle börja träna henne lite mjukare nu.

Nu var Misty 10 år och dom hade vunnit flera tävlingar u både hoppning och dressyr. Hon hade många gånger tänkt tillbaka på den tiden då Misty hade vägrat att gå snabbare än skritt. Men nu så kunde dom galoppera utan problem.


🐎Jag hoppas att du gillade min novell! Och det var ju min första så den kanske inte var jätte bra men Aja :)

Likes

Comments