Så typiskt att man ska gå och bli sjuk! mina syskon smittade mig i danmark... kult. Snyter mig hela tiden kul kul. Jaja,
 Måste bara säga att jag älskar one directions nya låt plus video. Dom är så fina och roliga hihi.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Hejdååå säger vi till Danmark klockan 7 imorgonbitti :(
har haft sjukt bra väder hela tiden. Så JÄVLA varmt hela tiden. Love it

Likes

Comments

Idag har vi varit i Tyskland. Framförallt för att stanna på ett ställe där dricka, godis , produkter osv är billigt!! Jag köpte ett flak med cider och ett stort packet med twix :) de andra köpte sprit öl och såklart godis.

Sååå fin rosa
Likes

Comments
Likes

Comments

Idag har vi varit på stranden i hettan, faktiskt behagligt varmt i havet! Så Nice. Sen när vi åkte hem igen gick jag och Sandra till spat som ligger några få meter från huset! Där finns det inomhus pooler med rutchbana, Massa behandlingar . Och sen ett utomhus place där man kan bada lite och sitta i en jacuzzi, basta , sola osv. Så vi badade , bubblade och solade :D så sjukt varmt! Poolen var så sjukt behaglig. På uteplatsen kommer vi nog hänga en del :) någon dag ska vi åka över till Tyskland och kolla, myyys!

Likes

Comments


Nu har vi spenderat halva dagen på en camping och i bilen och andra halvan i gråsten där vi ska bo i en vecka! Verkligen jättefint här! Bor precis vid vattnet. Har inte hunnit med sådär jätte mycket än dock! Men imorgon ska vi till stranden hela dagen! Sen senare kanske dra till inomhusbadet, vi har inte varit där inne ännu! Så ska bli kul att se hur det är :)
Ska fota och visa mer imorgon, för nu ska vi mot sängen!

Likes

Comments
Har haft en trevlig kväll med mina vänner rån gymnasiet. ÅÅ har saknat dom. Vi har myst, babblat ätit goott och planerat lite vi ska hitta på tillsammans, MYYYYS!!! Nu ska jag hem och packa lite inför Danmark.

Likes

Comments

Här får man inte sola ifred på solstolen..


Likes

Comments