...with the art called music! när det är grått ute (speciellt i dessa tider) så verkar det bästa alternativet att sätta på någon glad låt från 80talet, men hell no det är precis det som du inte ska göra. gör gråa dagar svarta genom att lyssna på deppigare låtar och lev dig in i det mörka. tro mig, artisterna här under är PERFEKTA för mörka dagar. de är förstås några av mina favoriter men hej hallå, dem äger.

Det som passar bäst för detta är såklart Nirvana, några Fall Out Boy låtar, Amanda Jenssens Illusionist, Ghost och Greetings from space är perfekta. För att inte gå miste om låtar som I need some sleep av Eels, Aftermath av Musen och Spies av Coldplay.

Sisådär nu har ni mina bästa låttips för morgnar som bara känns som shit och gråa moln över hela landet.

feel the darkness!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​skolan har börjat och på ett eller annat sätt så suger det. jag känner att stressen inför de nationella proven trampar mig i hälarna och jag vill inte ens tänka på hur det kommer gå för mig i matte. idag känns allting skit. men det gör i princip alla dagar numera så jag ska inte klaga. precis innan jag skulle gå och lägga mig igår så kände jag verkligen att idag skulle bli ett helvete och damn jag hade rätt. min lillasyster är vinterkräksjuk och jag bara hoppas att hon smittar mig så att jag slipper gå till det här helvetet. det enda jag vill göra är att ligga under täcket under sängen och bara gömma mig från alla konflikter som flåsar mig i nacken. 

först och främst kan jag ju berätta att 75% av mitt höstlov sög. i fem av sju dagar låg jag bara i min säng och suckade medans vädret utanför skiftade från blåst, till regn, till vindstilla. tog ibland fram mobilen. kollade på film. jag är så jävla arg för att jag inte får träffa min kille. mamma och pappa hatar honom, men dem låtsas vara intresserade av honom bara för att jag ska vara lycklig. jävla idioter. han vet om det också - att dom hatar honom. vi har varit tillsammans i ett år nu och det är så jobbigt för jag vet att det kommer ta slut snart. vi pratar inte om det men vi båda vet att det kommer att hända förr eller senare. jag vill inte att det ska hända, men det funkar bara inte. vi ses nästan aldrig utanför skolan och jag vet inte ens om han vill. så fort jag frågar om han vill göra någonting är det som att det är jättejobbigt att svara på det. jag vill bara att han ska känna sig lycklig på ett eller annat sätt. men det blir bättre, det måste jag medge. innan var det värre. han totalt ignorerade mig och typ låtsades om jag inte fanns så tillslut blev jag så förkrossad att jag var tvungen att prata om det. jag tror han insåg lite vad han höll på med så han slutade och det blir bättre som sagt. men det känns fortfarande jobbigt och vissa dagar känns extra tuffa. jag är ju själv medveten att det är mitt fel att det är såhär med tanke på i somras.

vi har haft det otroligt jobbigt i alla fall, men det är inte ens en sjättedel av alla saker som jag bara vill kräkas ut på den här bloggen. förlåt också, detta skulle ut i måndags men jag har missat att jag skulle lämna in en tresidig engelskauppsats imorgon och jag hade inte ens börjat. så det har jag suttit och arbetat med rätt länge nu, men håll dig uppdaterad och så ska jag försöka lägga ut lite mer saker. 

ha det tills dess 

alltså det här, speaking of which, är definitivt dagens citat. så himla accurate på något sätt.

Likes

Comments

alltså detta är fasen allting jag vill ha just nu! ett par svarta Timberlands, är inte det hur jävla tungt som helst?

however, ett lite längre inlägg kommer förmodligen ikväll eller imorgon. höstlovet är ju slut snart så vi får se hur bra det kommer att gå med stressen sedan... inte för att denna bloggen är ett krav eller så men jag tänker mer att jag skapade denna för att, som sagt, få ur mig allt som jag inte "kan" berätta för någon annan. det kanske blir svårt att hinna med nu när jag kommer att ha läxor som ska vara klara och uppsatser som ska lämnas in. jag droppar fan dessutom i alla ämnena som jag är bra på utan att veta varför. skit också. hur som helst, snart knackar min kompis på dörren, vet dock inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer väl förmodligen lyckas komma på ett eller annat...

ha det

Likes

Comments

hahah, perfekt - det kunde inte bli mycket bättre eller hur - att första "riktiga" inlägget skriver jag om hur jag vill att min begravning ska vara. det skulle inte förvåna mig om ni lämnade den här sidan med tanken: "whaaaaat a fucking idiot". men hallå, lyssna. vi måste förr eller senare medge att vi alla har haft självmordstankar någon gång, och då menar jag inte "uuugh jag vill dööööö" utan mer "vad hade hänt om jag hade tagit mitt liv?". jag lovar det är fullt normalt...fast vad är normalt egentligen? vissa personer känner att de aldrig riktigt hört hemma här. och vissa gör det inte heller. jag har planerat hela min begravning, kalla mig sjuk men vad fan jag kan bli överkörd av en buss liksom imorgon...

jag tänkte skriva lite om min "drömbegravning" (lol) här på bloggen, dels för att mina vänner och familj hade ju fått spel om jag helt plötsligt vid middagsbordet bah: hej hoppsan jag har planerat min begravning nu, ni förstår man vet ju aldrig när det kan hända! okej då kör vi då;

jag vill inte ha det i kyrkan för blääää, kyrkor gör nog alla nervösa på ett eller annat sätt. jag vill ha en borgerlig begravning vid Stockholm Skärgård, ni vet precis sådär vid en brygga där det är lite stenar och det växer lila vildblommor runt omkring. jag vill ha en svart kista med en stor blomsterkrans med blommor som doftar gott. det är verkligen någonting som är viktigt för mig, att jag bryr mig inte riktigt om hur blommorna ser ut, bara de doftar gott. det skickar någon lugnande signal eller något, jag vet inte... jag vill inte ha präst, psalmer eller kors för jag tror inte på Gud eller någonting inom religon. istället för typ psalmer och sånt som man brukar ha, så vill jag ha uppträdanden av mina nära och kära för jag älskar att gång på gång bli imponerad av hur begåvade dem är. och hur stolt jag är över att jag har dem. jag vill ha egenskrivna dikter av speciellt min mormor, jag vill ha dans med mina två bästa klasskompisar (till Marina and the Diamonds låt Teen Idle) och jag vill ha sång av speciellt min bästa kompis. jag vill att hon ska sjunga En Midsommarnattsdröm av Håkan Hellström, men att hon ska göra om den så att den handlar om oss två. jag vill också jättegärna att hon ska sjunga Stjärna där med Love Antell (fast versionen med Amanda Jenssen). i sjunde och åttonde klass hade mina killkompisar (inklusive min pojkvän) ett JÄTTEBRA band tillsammans. jag vill att dom ska spela och sjunga en låt som heter Fallout av Catfish and the Bottlemen och Deathbeds av Bring me the Horizon. självklart vill jag ju förstås att någon ska säga några fina ord och jag vill berätta genom den persoen hur mycket de här människorna har betytt för mig. och sedan mina sista önskemål; klädkoden ska vara solnedgångsfärger (because duuh, begravningen ska vara en kväll i juli) ocH INGEN JÄVLA SMÖRGÅSTÅRTA, SMÖRGÅSTÅRTA IS A SHAME FOR SWEDEN!!!

tack för mig jag känner att det här inlägget blev lite långt osv med tanke på att jag redan har lagt ut något idag.. hehe jag ska inte vara såhär jobbig i framtiden jag lovar!

Likes

Comments

...att jag känner att jag inte riktigt berättade vem jag är och vad jag bloggar om i mitt första inlägg. det verkar ju dessutom vara "det man ska berätta om" i sitt preliminära yttrande. jävlar vilka snobbiga ord jag använde där...

jag är Ellie. man kan inte säga sådär jävla mycket om mig men jag är i alla fall inte normal. jag har ett onormalt problematiskt liv, och det är det jag tänker att denna bloggen ska handla om. trots att jag tycker att det låter fett självinriktat att bloggen "ska handla om mig" så kan jag nog inte beskriva det på ett bättre sätt men jag hoppas verkligen med allt att jag kan underhålla er på ett eller annat sätt.

hur som helst (som ni märker har jag jävligt lätt för att tappa tråden); jag tränar friidrott och jag älskar musik över allt annat. jag har rätt så blandad musiksmak men jag kan säga att det är allt annat än popmusik. mina favoritartister är Arctic Monkeys, Coldplay, Nirvana, David Bowie, Marina and the Diamonds, Muse, Håkan Hellström, Fall Out Boy, Amanda Jenssen osv... men absolut mest av allt så ÄLSKAR jag Bring Me The Horizon och det nyaste albumet är ju förjävla fantastiskt! förutom musik och friidrott så kompletterar skicross mitt liv med stora marginaler och mitt liv hänger just nu på att jag ska komma in på Åre Skidgymnasium nästa höst.

så ja, jag har faktiskt ett riktigt liv utanför min känslosamma, lite undangömda bloggkatastrof. mer om mig får ni väl veta så småningom.


so... das bin ich

Likes

Comments

...tänker ni säkert. ännu en depressiv tonåring som måste uttrycka sina känslor genom att skapa en sadistisk blogg. jo, tack så mycket det är nästan exakt så det ligger till. jag vet inte ens varför jag skaffade denna bloggen. ärligt talat - så verkade detta som en bättre idé när jag precis kom på det. vad ska jag med en blogg till? jag vet knappt hur man skriver dagbok.

såhär ligger det hur som helst till;
jag satt i soffan och tittade på en usel mordserie som heter Modus (nämen titta jag vet redan hur man skaffar haters!) då det slog mig att nej ta mig fan, jag skaffar en blogg och skriver om hur jävla värdelöst mitt liv är! skitbra idé. tills jag kom hit och började skriva mitt första inlägg. men på något sätt måste jag få ösa ur mig alla problem, all ånger och åsikter så att jag ändå kan låtsas att jag blir hörd av någon därute. jag måste få berätta för någon. jag behöver ingen sorts empati, jag vill bara ha någon som lyssnar.

klockan är 00:57 och jag är så trött att jag håller på att dö. men ljuset från mobilen bländar mig och tvingar mina ögon att vara öppna.

så nu, bestäm dig. vill du följa med mig, lyssna på korkade åsikter och galna konflikter och sjuka problem?

then, come join the dark side!

Likes

Comments