Var igår.
Igår var det även 1 månad till min stora tjej blir 2 🙈
Tittade igenom lite bilder som togs vid den här tiden förra året och jag minns stoltheten dagen Lilly tog sina första steg. Den 15/10 nästan 11 månader ung.
Jag minns Ellies kullerbyttor och foglossningen de medförde.
Jag minns nervositeten som efter dagens slut släppte och äntligen lät mig sova igen.

Jag har svårt att greppa vilket år vi har haft.
Milians dop, Lillys 1 årsdag, Ellies födelse, jul, renovering, tid med kusiner, midsommar i tingsryd, Saras bröllop och en massa andra händelser.
Jag får hålla det lite kort nu, måste hinna äta något också.
Det jag vill skriva är att jag är så oförskämt lycklig.

Tänkt om man ändrat någon liten detalj, ingenting hade varit sig likt. Jag är så fruktansvärt tacksam över det liv jag idag lever. Så hade jag fått åka tillbaka i tiden, till mitt tonåriga jag som precis börjar individuella programmet och inte vet vad hon ska göra med sig själv, gå och dö kanske för hon kommer aldrig klara av matten ändå.
Så hade jag väl inte spoilat och berättat en massa, men jag hade bett mig själv att stå ut. Att i slutändan är allt slit värt det.
Att man väljer sin lycka någonstans längs vägen och inte bara sitter å väntar på den.
Alla val som fört mig hit idag har varit värt det. Och även om min bästa mardröm är att uppleva tonåren en gång till så hade jag gjort om allt igen. För att komma hit, idag.
Här jag sitter med min falska mannagrynsgröt och mitt fettkaffe vid frukostbordet och reflekterar över hur jag hamnade här. Lite småstressad över att jag måste sluta skriva och dricka upp mitt kaffe nu.
Får se när nästa uppdatering kan ske. 🙈
Tills dess, kramen 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är alltid ett problem hos mig.
Antingen händer det för lite och jag blir rastlös så det kliar i skinnet på en, eller så händer det för mycket och man hinner inte med någon vila.

Den här veckan har det bara varit lite för mycket, nära lagom!
Jag började jobba i måndags till torsdag och det har gått jättebra, förväntade det värsta. Som att allt skulle förändrats men allt känns som innan jag lämnade.
Kroppen hänger med och jag är knappt trött på kvällarna, inte ens särskilt hungrig.
Innan jag gick hem kom jag hem hungrig och trött som ett monster, en riktig bitch kunde jag vara om någon störde min väg innan jag fått i mig mat. Sen slockna jag oftast på soffan innan 21.

Känns som jag har en bra balans på allting just nu. Jobbdagarna går fort och smärtfritt.
Kvällarna är så långa jag gör dem. Maten klar när jag kommer hem en är frågan hur mycket mer energi man vill göra av med.
Onsdagar och fredagar har jag simmat och ska bli fasta rutiner.
I fredags var jag ledig och vi åkte och hämtade morbror Kim från skolan, gjorde egen lera och åkte och badade.
När vi kom hem gjorde jag mat och dem mat av lera. Det var den dagen..
Igår fick Jimmy hjälp av Emil att bogsera Saaben till skroten, så den slipper jag någonsin se igen! Undertiden passade jag på att få lite motion, så gick hem till Morfar och snodde lite kaffe innan hemgång.
Rundan jag gick hamnade på 1 mil och höften lacka ur sista 2 km. Så det blir bara bättre och bättre!
Min form känns jäkligt bra nu, ett problem bara. Jag börjar få dåligt med kläder att ha på mig. Det sitter pösigt som fasen.
När jag började mina promenader klarade jag knappt av 5 km sen kunde jag inte röra mig på 2 dar. Definitivt inte ta mig upp från soffan och trappan på kvällen utan att tjuta av smärta hela vägen. Sen har promenaderna pushat mig att klara lite mer varje gång. Nu när man inte kan lita mer på vädret så är huvudmotionen simning.
I fredags sov Ellie i bilbarnstolen 30 min i simhallen så jag hann faktiskt simma en 30 längder ändå 👏 trodde inte jag skulle få simmat någonting. Och Lilly!!! Lilly simmar med badring! 2 längder helt själv i stora bassängen klara hon av! 👏 så stolt!
På tal om min stora tjej, imorgon börjar inskolningen 🙌 så spänd! 😍 kommer bli så jäkla bra! Uppdatering om det 👍 kommer!
Tillbaka till lördagen, vi fick besök från Hörby! Av Martin, Tobbe, Björn och hans 3 åriga son Emil.
De gjorde sig väl förtjänta av tacos efter att ha lassat in 4 pallar pellets i källaren på mindre än en timme! 👍 Och tjejerna älskade Emil, blev många kramar när han skulle åka hem.

Idag har vi varit en kräbbleboda en sväng och kollat om de hade några ytterkläder vi kunde låna. Sen hängde de på hem och Jennifer hjälpte mig grunda baksidan med täckfärg! 👍 Nu har de åkt hem och vi tagit söndag. Soffhäng för resten av slanten.

Ny spännande vecka framför oss, 3 lediga fredagar kvar och dem ska användas väl allihop!

Januari - Nu - 10 kg.
Jag har gått ifrån 116 kg till nu 106.
Ja, det är mycket! Jag bär runt på övervikt i kilo som en tvåsits soffa.
Jag skäms inte längre. Jag gör vad jag kan åt det, och jag bryr mig inte så mycket om vad vågen säger, det viktiga är att jag mår bra och att jag ser skillnad.
Jag mår toppen! Verkligen!
Jag känner mig på väg till ett sundare liv, med mer liv och rörelse. För varje cm och kg så får jag tillbaka dubbla energimängden.
Så tack lchf för att du räddar mitt liv.
Jag har inte varit under 100 sedan... Gud vet.. Början av gymnasiet? Vägde 106 när jag blev gravid med Lilly och mitt första delmål är 99 kg.
Allt efter det är bonus och jag kommer inte stressa och pressa, det får ta den tid det tar. Jag ska må bra på vägen!

Maj 👇

Nu 👇

Likes

Comments

Pappa åkte ner till Hörby Igår för att leka med sina kompisar så vi spenderade eftermiddagen hos mormor och morfar efter frisörbesöket igår.

Vi har fått i oss frukost och satt igång en brasa i kaminen.
Ellie ligger bredvid mig och har precis somnat så jag har legat här å myst en stund.
Lilly kolla sina klipp på Youtube och r helt bekymmerslös för tillfället.
Det är lugnet före stormen för när jag skrivit av mig ska jag peta in en pinne till i kaminen och sätta igång att städa är tanken.
Jimmy ska storhandla på vägen hem så jag vill gärna ha kylskåpet rensat och städat när han kommer hem.
Imorgon börjar jag jobba. Så jag ska rensa bland mina verktyg och packa in i bilen, lägga fram nya kläder och förbereda frulle å lunch.
En av många typiska söndagar antar jag, men det känns bra!

Igår höll jag mig till en klippning då jag fortfarande älskar färgen. Det blev frans och brynfärg istället, vilket jag inte ens visste att hon gjorde tills igår 🙈 super nöjd vart fall!
Jag bestämde mig även för att det var dags att klippa Lilly. Hon har fått jätte lång lugg och nackhår så Mickis klippte upp det i samma längder då det växer sig långt och tjockt, nu har hon liknande frisyr som mig. 😂 så söt! Och så jäkla stolt jag är över henne hon satt exemplariskt på stolen och lät mickis göra vad hon ville, har hon spanat in hur vi har gjort eller? Jag som har tur om jag får tillåtelse att borsta hennes hår en gång om dagen! Så duktig! 💖
Det var allt jag hade på hjärnan idag..
Betalade av min nota på färg igår.. Vill ni veta vad den låg på? 😝
Jag hade räknat med 20k det landade på närmare 27.000! Och jag som ville måla sockeln också 😇 haha! Väntar med det tills baksidan är klar, vilket inte blir i år om det ska va sånt här höst väder resten av september, för snart blir det för kallt.
Undra om där blir några pengar kvar till det stackars badrummet när det här är avbetalt...
Vill ha huset omvärderat innan vi bott här i 2 år. Det är målet. På det sättet kan vi baka in renoveringslånet och få ner kostnaden lite till, eller låna upp. Beroende på behov 😛
Känns sådär att skriva om ekonomin. Svensk som man är. Men verkar vi tråkiga och bara lägger energi och på huset kan jag säga att det är det ända vi har råd med, då lånade pengar finns till de.
Vår privatekonomi höll sig levande tills Jimmy gick hem, sedan dess har vi fått prioritera. Vi har sänkt månadskostnaden rätt ordentligt med förändringen av bilarna.
TackOlov! Minns inte ens när vi tankade passaten senast... Nog 3-4 veckor sedan.

Nu kommer ekonomin påfrestas ännu mer, med innestående lön och allt det där.
Jag räknar med att vara ikapp och ha pengarna har över igen kanske i februari 😂
Så det handlar inte om att vi inte vill en massa, vi kan inte. Det kommer bli sämre innan det blir bättre och jag har tillräckligt att tänka på så give me a break.
Puss på er nu måste jag städa innan Ellie bestämmer sig för att hon sovit klart.

Likes

Comments

Frukosten intagen, köket avstädat, Ellie sover, brasan värmer och vi andra hänger i soffan framför den och myser denna höstdag.
Grått och molnigt ute idag, igen.
Jag ska köra om 17 minuter, en sväng till bassängen och simma av lite rastlöshet och ångest.
När jag kommer hem igen ska vi packa om bilen och bege oss mot kräbbleboda för fredagsmys med kusinerna William och Decibel. Där har de börjat elden upp badtunnan så blir det som vi vuxna vill blir det mys för hela slanten.

Ångesten kommer och går, förra veckan var den jätte jobbig men de senaste dagarna har jag hanterat den bra. Eftersom det inte finns något att göra åt den så har jag tillåtit mig själv att förtränga den. Det finns inte plats för ångest nu, jag ska bara fokusera på det viktiga.
Hur jobb, träning, huset, familj och vänner ska gå ihop får bli framtids sannes problem.
På ett eller annat sätt kommer det gå.

Vad hittar ni på denna höstfredag?

Likes

Comments

Fanns det en tid innan dem? Vad gjorde vi då? Med all tid? 
Jag... Vet inte riktigt vad jag tänker.
Jag är ledsen över att det gått så fort, att det inte kan vara föralltid. Trots att vi fått mer tid med varann än många andra familjer får.
Självklart har det gått ut ekonomiskt och jag är så trött på det. Så, vi behöver den nya verkligheten.. Men jag kan inte ens börja berätta hur skrämmande det känns nu när vi står inför den. 
Hur nervös jag är. Hur jag i princip slutat fungera och bara ägnar mig tid åt att tycka synd om mig själv. Att mysa med barnen. 
Jag försöker förbereda mig. Men det är förmycket. 
Jag vet ju inte alls vad som kommer ske.. 
Jag har fastnat i något bakåt tänk. Försöker grabba tag i allt jag varit med om och är sur på mig själv att jag inte gjort klart några album som jag kan gå tillbaka i. 
Jag är.. Hopplös! 
För jag är redo, vi är redo. 
Lilly har varit redo för dagis sedan hon var 10 månader, hon är så trygg i sig själv. 
Ellie hade också varit redo men hon får vara vår lilla bebis ett tag till. Jag... Jag är mer redo än jag någonsin kommer bli. 
Och Jimmy... Han får ta tag i sitt när det är dags. Han söker jobb nu och har vi tur leder det till något när ungarna är inskolade.

95% ångest. Inte alls min dag idag.
För att få annat att tänka på gick jag ut för att skrapa baksidan, Jimmy tvättade den i veckan. Och halvvägs igenom så lyckas jag ramla och snubbla, så jag gav upp. Då huvudet tog hela smällen sitter jag nu sur och med en jäkla ångest i soffan och har dessutom ont i huvudet!
Tycker synd om Jimmy samtidigt idag, för han vet inte vad han ska göra åt mig! Han bara tasslar runt och ger mig lite extra kramar å pussar och visst, det hjälper. Men jag behöver få ut den här ångesten.. Tror jag? Försökte prata med Jimmy om det.. Men där är lixom inget att prata om egentligen. Det är vad det är och just nu är jag jävligt trött på mig själv som slösar tid på något jag ändå inte kan påverka mer.

Jag vet inte vad jag behöver, samtidigt som jag vill iväg vill jag bara vara hemma och bli klar, men jag har fastnat. Jag behöver hjälp för att bli klar. För mina barn går först.
Jag är ändå så jävla stolt över mig själv som kommit så långt som jag har.
Jag ska stryka fönstren på framsidan en gång till och ett foder på gaveln. Sen är det bara baksidan kvar. Lär bli klar snabbt när man väl är igång. Sista kupan som kommer ta tid... Men det ska nock fan gå innan vintern är här! Undra om jag har några bilder i telefonen... Hm.

Nu ska jag sluta grubbla en stund och dra till simhallen med syrran igen. Ikväll blir det fredagsmys med min lillafamilj. Gurk och morotstavar med egen dipp. Och en liten lchf kladdkaka. 🙈
Omg! Glömde nästan nämna! Ellie tog och tar sina första steg idag! 3 st! Och hon fortsätter öva! 🙈 hur ska det här sluta!? Hon är ju inte 9 månader än!

Likes

Comments

I 4 veckor har jag ätit enligt lchf och jag tror banne mig jag tänker fortsätta!
Byxor som jag inte ens fått ner ett finger emellan sitter nu löst och hänger. På 4 veckor!

Trots mina promenader som började hyfsat regelbundet i mars månad så stod jag fast på vikten... Jag vet inte varför jag inte kan skriva ut siffror, det är en spärr som inte låter mig göra det. När jag är redo ska ni få veta, men tills dess. Det ni kan få veta är att jag gått ner sammanlagt 7 kg och i cm över hela kroppen 24,5 cm!!!

Jag fick ett sjukt bra pepp, eftersom de första kg man går ner sägs vara vätska och jag är beredd på att det kommer stanna av nu. Jag ska uppskatta ett 0,5 kg.
Jämföra med ett smörpaket! Det är vad jag förlorat även om man önskade sig 5 kg så blir det väldigt verkligt att hålla vikten i handen och faktiskt förstå hur mycket som försvunnit!
Jag är så nöjd! Framförallt så jäkla stolt över mig själv! Att jag gör något åt det och inte bara låter det vara!
Jag äter mig mätt och tänker inte mycket på portioner, bara på vad som finns på tallriken.
Jag klarar mig på 3 mål om dagen, vilket för mig fungerar perfekt! Då blir det ägg till frukost, lunch av rester från middagen och det stora mål som tar tid är middagen. Där varje mål blir en ny upplevelse då det är så kul att experimentera och prova sig fram.

9 kg tills jag når mitt stora delmål, där har jag inte varit sedan första året i gymnasiet! Men det är dax nu!

Till något annat roligt, mina tjejer har fått dagisplats i sibbhult! 😍
Lilly börjar redan den 18/9! Min stora tjej!
Det blir korta veckor fram tills syrran joinar och vi vet om pappan skaffar sig ett jobb.
Känns perfekt. 👌

.... Mindre än 2 veckor kvar tills jag börjar jobba 🙈

Likes

Comments

Och det känns bra...
Det känns som ett nytt kapitel och jag vet att vi är redo för det här.
3 veckor...
För 2 år sedan väntade jag otåligt på Lilly och hade fått hem brev om att jag blivit beviljad graviditetspenning. Så den 22\9 2015 gick jag hem och boade.
Svårt att fatta hur mycket mitt liv har förändrats på 2 år och jag är lyckligare än någonsin.
Jag jobbade med en kille som brukade irritera mig med frågan om jag var lycklig en sådär 2-3 gånger per dag ibland veckor i sträck. Då var svaret mjaa, det är jag väl..? Sj?
Hade jag fått den frågan idag hade jag utan att tveka svarat ja.

Nog om det. Det är om 3 veckor sannes problem. Inte mitt.
Till något annat roligt. Han jag delar mitt liv med, han fyllde år igår.
Och 27...det är farligt nära 30!
.. I mitt huvud är vi fortfarande 22!
Hans önskan var att ha ett kalas dagen innan sin födelsedag så han kunde spendera dagen på vallåkra. Så blev det.
Vi hade de närmaste över på fika och blev ändå en 20 Pers, hans, min familj och alla syskon med syskonbarn och så bästa vännen.
Det blev verkligen en helmysig förmiddag/eftermiddag och när de siste begav sig hem tog vi lunch och började packa ihop oss mot Helsingborg.
Där blev det tacos och mys. Söndag började med en rejäl frukost och Mathias kom och lämnade av Molle å Milian och Jimmy åkte med honom till vallåkra medans vi spenderade en 3-4 h på Leos lekland!

Innan vi åkte hem hade de fixat tårta till Jimmy 😍

Kan inte beskriva hur underbara dessa 2 människor är!

Vi har haft en supermysig helg! ❤️

Likes

Comments

Nästa månad är jag på jobb..
Yes.. Den 11/9 börjar jag jobba igen efter nästan 2 år hemma med barn.
Den 22/9 2015 gick jag hem med Lilly i magen.
Skräckblandad förtjusning är nog ordet på känslan.
Jag ser absolut fram emot det! Att få tjäna mina egna pengar igen och utvecklas.
All tid i världen hade inte varit tillräckligt med barnen så det är väl dags att rycka av plåstret.
Jag hoppas Lilly får en dagisplats snart så jag kan vara med på någon dag av inskolning, orolig för henne är jag inte. Säker på att hon kommer älska dagis, men som mamma vill jag inte missa ett leende, ett steg, och då dagis är en ny grej i hennes liv vill jag självklart vara med och se hur hon hanterar det... Hon lär inte ha tid för oss.. Jag vet bara på öppna gruppen hur hon kände sig som hemma efter 5 minuter. Mammas stora tjej 💖

Jimmy kommer vara hemma med Ellie en stund till, så hon får växa till sig. Då han ändå inte har ett jobb att gå till blir det här nog bäst för oss.

Mest nervös är jag över allt nytt. Nya anställda, nya designer på materialet, ny arbetsledare. Allt jag måste komma ikapp.
Jag är jävligt glad att vi köpte hus som vi gjorde och att jag hållt igång lite grann för annars vet jag inte hur jag hade känt över det här 😂 Nog om det, igår var vi på BAKKEN! 😍

Alla vart med utan pappa och Jim.
Vi möttes upp på en samåkningsplats i Lund och befann oss på Bakken för lunch 12.30 innan vi gick in.
Vi hade redan köpt biljetter så det var bara att visa upp i telefonen och få band, hur smidigt som helst, Lilly fick ett litet armband så hon med kunde åka.
Det gick ett par timmar innan vi kom på att det kanske var dags att käka middag och slog oss ned på en restaurang med buffé.
Passade jäkligt bra. Sen åkte vi slut på energin och var hemma igen strax innan 12 med två små sovande barn.
Idag vakna de vid 8 och är fortfarande lite snoriga och hostiga men busiga.
Tror Lilly hade en toppen dag igår!
Frågan är vad man ska göra med det fina vädret idag? Måla orkar jag nog inte, träningsvärk! Vad gör ni idag?

Såhär arg blir man när alla vill ta en paus utan Lilly, som vill åka mer mer mer!

Likes

Comments

Spenderade vi i Helsingborg fre-lördag där vi hälsade på Anna och Emil.
Det var inget höjdar väder med vi gjorde det bästa av det, på fredagen åkte vi buss in till centrum för att gå på hx festivalen.
Lilly hoppade av sig i hoppborgarna och vi hittade en leksak till tjejerna, precis när vi skulle åka hem igen öppnade sig himmeln och det bara öste ner, igen!
Vi åkte hem till dem igen och det bjöds på köttfärslimpa till sen middag, klockan var nog efter nio när vi åt.
Lördag fick Anna hoppa in och jobba tyvärr men vi hade Emil som tog oss till Leos lekland och sedan ett shoppingcentrum för att shoppa lite, vilket jag ALDRIG har tid eller ork till annars, så det var rät skönt att bara strosa runt. Hittade 3 saker på rea för 175 kr för alla! De gula kläderna tjejerna har oåsig här 👇 och ett träningslinne till mig.

Sedan bjöd Emil på pizza, jag fick en helt egen! Lchf pizza! Det var snällt!
Vi chillade lite och testade ett vr spel innan klockan var dags att köra hem.
När vi lastat in i bilden kom Anna hem och vi fick säga tack och hejdå.
Tusen tack igen för allt! 💖

Här kommer lite bilder från Helsingborg.

Söndag.... Började ju inte som jag tänkt.
Vi skulle till traryd och möta upp moster, kusin, morfar och morbrödrarna på en liten djurpark.
Började morgonen med att FÖRSÖKA väcka Jimmy.
Vilket visade sig vara helt omöjligt, åt frukost, klädde på och gav ungarna mat och packade skötväskan samtidigt som jag ropade på Jimmy då och då.
Gick upp med Lilly en sista gång och var så störig jag bara kunde! Men fick inga ordentliga svar mer än livstecken.
Small igen dörren som aldrig förr och körde själv.
Det blev en himla mysig förmiddag med djuren och avslutningsvis korvgrillning.
Ringde Jennifer påvägen hem och fråga om hon ville ta en promenad, hem ville jag då inte!
När vi kom tillbaka från promenaden visade larmappen att Jimmy larmat på och av, att när var nya bilder. Så jag gick in och kikade, då har han faktiskt köpt rosor. Så då fick jag lite hemlängtan. 💖

Igår skulle jag precis osom idag, lagt min energi på att måla, men Jimmy fick köra iväg med Gaga så jag passade på att gå hem till mormor sålänge. Väl hemma igen kom Jimmys mormor och morfar och hälsade på en sväng samt hämtade hem sin jordfräs. Sedan var det dags för middag.
Gjorde egna pannbiffar och kokade grönsaker till det med en pepparsås till.
Jimmy och barnen fick pasta och nu är där 2 middagar pannbiffar i frysen, gött! 😍

Likes

Comments

... Om jag var 10 cm kortare, med samma vikt.
Hur fan hade jag sett ut då? 🙈
Yes u guessed it, I detta inlägg tänker jag skriva vad jag tycker och tänker, lägga upp nån pinsam bild osv.
Nej, jag är inte bekväm med mig själv.
Men du la upp en massa bilder när du var gravid tänker du?
Ja, därinne växte någon jag var stolt över att få visa upp, någon jag inte kunde vänta på att få visa.
Att lägga upp bild nu känns inte så lockande men det tänker jag göra. För att själv se förändringen.
Så.. Tillräckligt med förvarning?
Jo, det är såhär att jag själv äger ingen våg så när jag var hemma hos en vän i början på juli passade jag på då. Jag mådde bra i mig själv och klev med stora förväntningar upp på vågen... Och blev så jäkla besviken.
Jag har sedan februari/mars månad varit aktiv med mina promenader och försökt göra något åt det här. Tydligen inte bra nog.
Så dagar efter var det allt jag kunde tänka på och det ledde fram till att jag fann lchf.
Du är inte tjock, du har fött 2 barn det är väl inte konstigt att kroppen förändras...
Enligt mitt bmi är jag kraftigt överviktig.
Det finns inga ursäkter längre.
Jag är större än jag någonsin varit och hade det inte varit för min självkänsla är så hög hade jag nog gömt mig.
Missförstå mig rätt, jag klagar inte och jag är inte helt missnöjd med vad spegeln visar. Mina kurvor räddar mig och tack vare dem har det varit okej att va lite större.
Men nu är jag trött på det. Trött på att bära runt en tvåsitssoffa till övervikt.

Ni som känner mig kan nog börja märka hur motiverad jag är för det här. När jag gett mig fan på någonting så ska det fan bli så med.
Jag har gått på lchf 9 avklarade dagar och planerar just nu på att fuska vid jul. Om jag förtjänar det.
Vilket självplåger! Nej, det är det inte. Jag straffar inte mig själv, jag försöker rädda mig själv. Ifrån trötthet, diabetes och alla dess sjukdomar, och jag är så trött på mitt sockerberoende!

Jag vägde mig igen dag 7 och har kontroll vägt mig till igår och vill så gärna skriva att jag tappat 8 kg men det blir så mycket att leva upp till, det var vad vågen visade men istället tänker jag vara logisk och säga 3kg.
Jag vet att det kan pendla mycket beroende på när man väger sig men hallå? 3-8 kg???
Ska mäta också, det har jag glömt.

På sätt och vis har jag redan nått ett delmål. Jag kom i ett par byxor som suttit som korvskinn och de sitter perfekt!
Jag märker på målarbyxorna jag beställde 2 stl större att de börjar bli alldeles för stora. När jag gjorde vid kärleksrummet och tog på dem för största gången satt de så hårt runt magen att jag undvek att huka mig ner.
Så ja, det tar sig men det är mycket kvar.
Mitt absoluta mål är - 20 men mitt delmål nu är - 13 till.
Jag tänkte skriva mer om lchf men nu börjar jag bli hungrig och tiden börjar springa iväg, ska ut och sätta igång måleriet igen, nu när det inte regnar lixom.
Jag slänger upp en osmickrande bild på sanningen. Jag ser skillnad! Varför visar då vågen ingen?
Största förändringen har skett runt lår och rumpa.

Februari - Augusti

Likes

Comments