Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hade en massa planer för min lilla mini weekend men då vi fått en värmebölja med upp till 37 garder så har jag istället stannat inne hela dagen. Jag har aldrig mått särskilt bra i värme som denna. Kan varken sova, äta eller egentligen göra någonting vettigt.  Tog mig dock ut igår för att fira Fionas nya jobb. Är så glad och stolt över hur bra det går för min vänner. De är verkligen en stor inspiration och deras mod att ta sig an stora utmaningar gör det lite lättre att ta sig an sina egna. 

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Paris efter en lång och härlig sommar i Sverige. Dock vaknade jag upp första dagen tillbaka med 39 garders feber. Så dessa dagar har jag spenderat i sängen och hos doktorn. Men ska ta mig tillbaka till jobbet imorgon trotts att jag inte är helt hundra. Det är mycket som händer framöver nu och det gör mig otroligt stressad att jag ligger hemma. Men imorgon tar jag nya tag och får äntligen sätta igång!

Likes

Comments

​Hade en himla bra midsommar. Vi startade med en flaska vin på le Perchoir för att sedan möta upp massor av svenskar i Buttes. Kvällen var fylld av god mat, dryck, dans, härligt folk och roliga lekar, bästa midsommar på länge.

 

Likes

Comments

Vi har tittat på ännu en lägenhet. Jag hade egentligen inga förhoppningar och tänkte mest att vi kunde titta på den för skojs skull då vi tyckte så mycket om den senaste vi sett. Båda blev helt kära i lägenheten redan innan vi hunnit se alla rum. Vi har lite att tänka på och planera innan vi bestämmer oss helt, men det blir nog denna. 

Likes

Comments

Efter jobbet så skyndade jag mig iväg för att hinna se Sverige-Italien tillsammans med Antoine och hans Italienska far. De hela slutade med att de två var i extas. det var tänkt att jag ock Antoine skulle ha gått på lägenhetsvisning idag, dock hade det uppstått ett missförstånd så vi ska dit på måndag istället. Ser verkligen fram emot att se denna lägenhet. Istället flydde vi undan ovädret på resturangen nedanför och åt etterätt och drack rödvin. 

Likes

Comments