Header

"I min dotters ögon"

I min dotters ögon är jag hjälte
Jag är stark och vis och jag känner ingen rädsla
Men sanningen är tydlig att se
Hon skickades för att rädda mig
Jag ser vem jag vill vara
I min dotters ögon

I min dotters ögon är alla lika
Mörken vänder sig till ljuset och
världen är i fred
Det här mirakel som Gud gav mig ger mig
styrka när jag är svag
Jag finner anledning att tro
I min dotters ögon

Och när hon sätter i handen
runt min finger
Åh det sätter ett leende i mitt hjärta
Allt blir lite tydligare
Jag inser vad livet handlar om

Det hänger på när ditt hjärta
har fått nog
Det ger mer när du känner för att ge upp
Jag har sett ljuset
Det ligger i min skönhetens ögon

I min dotters ögon ser jag framtiden
En återspegling av vem jag är och vad som kommer att bli
Även om hon kommer att växa och en dag lämna
Kanske höj en familj
När jag är borta hoppas jag att du ser hur lycklig
hon gjorde mig
För jag kommer vara där

I min dotters ögon https://youtu.be/HxPnAOMpbqA

Likes

Comments

Min förmåga att älska är enorm, oskadlig och den är ren livskraft bara Gud kan hålla. Och utan skam tog min Naivitet om kärlek mig in i relationer med våld, brutalitet, psykopater och passiva aggressiva män. Jag kände inte där och då var de alla en spegel för mina självlösa traumor.

Samtidigt var min kärlek en kraftfull gudomlig eld som skrämde dem till döden, jag var dansen av död och liv, i deras värld, djupare in i förhållandet, jag var ingenting de hade hoppats och ville ha trodde de.

De kunde inte märka mig eller låsa mig in, så de var tvungna att avstå från mig, från sina egna okända mörka känslor som jag utlöste genom att se igenom och kalla ut sina osäkerheter och djupt begravd rädsla och stor sorg för avslaget på deras sårbarhet.

Min True Nature var omöjlig att tämja, för dem var jag för mycket av en kvinna, för mig ville jag att de skulle vara för mycket av allt som jag visste att de var. Min förmåga att älska gav mig känslor bara dessa män kunde aktivera i mig. De slog säkert huvudet på mina djupa rädslor och arrogans, deras dysfunktionella och obalanserade maskulinitet tvingade mig att komma och andas frisk luft och de hjälpte mig att se min raseri som det är, Naturlig gudomlig livskraft själv. Det fick mig att bli en klarhet i den ovillkorliga kärleken jag är när jag såg dem som livet själv. Det förde mig till min oförskräckliga suveränitet om mig själv och min Womanness är kärleken själv manifesterad utan att de själv kände att de hjälpte mig att koppla ur de gamla patriarkala strukturerna både i mig och dem, förutom att de såg det som en katastrof när jag orsakade vår kollaps relationer och jag berättade för dem att äta My Stardust.

Jag lämnade dem alla med ljusspår, men fortfarande fruktar jag mig, men de trodde fortfarande att jag var den galna, och de var glada att jag lämnade, men utan att veta det, djupt ner blev de aldrig samma och något i dem är konstant i brand och en djup längtan men de tror att det är för mig, så de måste undertrycka det, det de inte vet är att de undertrycker och kämpar mot sin egen längtan efter friheten de är, för de riktiga männen är de och för att älska som Kraftfull som kvinnor gör.

Likes

Comments

GRATTIS .

Fina goa kämpe .

Hört du har så fint.

Ja du kan det där om inredning.

Önskar dig allt gott ,Love <3

är ett telefonsamtal eller sms bort....

Kramar mamma

Älskar dig till månen tillbaka igen


Likes

Comments

Grattis min älskade dotter

Önskar dig en lugn fin födelsedag.  

All min kärlek till månen tillbaka igen. Kram min vackra  underbara dotter // mammaLikes

Comments

har fått mig att reflektera över livet och jag skulle vilja dela med mig av några visdomsord som jag önskat att någon hade berättat för mig när jag var i din ålder. Jag vet att du inte har bett om detta brev, men som vi båda vet har det aldrig hindrat mig förut.

För det första. Att bli 23 år innebär inte att din ungdom är över. Dina unga år är långt ifrån över, och nej, du är inte gammal. Men du har rätt, tiden går alldeles för fort. Gör det bästa av livet, varje dag.

När du blir äldre hoppas jag att du kommer att leva ditt liv med samma mod och djärvhet som du föddes med. De är gåvor skänkta från ovan. Använd dem så ofta du får tillfälle, och låt dem aldrig avvika från din sida.

Undvik att kritisera dig själv, underskatta dig, tvivla på dina förmågor eller vara för hård mot dig själv när du tror att du har misslyckats. Du får möta allt detta för att du ska lära dig att stå upp för dig själv, och inte ge upp.

Kom ihåg att misslyckanden ingår som en del i din läroplan. Utan dem är det svårt att lyckas. Var inte rädd för dem. Du behöver inte tycka om dem, bara lära dig att hantera dem. Att lyckas och att misslyckas är två sidor av samma mynt.

Ta alla chanser som kommer i din väg. Var modig. Var dum. Det är ok. Att leva i en box har aldrig skapat mirakel. Var inte rädd för att ta risker och gå utanför din box. Det är meningen att du ska befinna dig där.

Vänner kommer att komma och gå i ditt liv, men de riktigta vännerna stannar vid din sida. Värdera dem. Och när du har en familj som kommer i första hand, glöm aldrig bort de vänner som har funnits vid din sida genom livets motgångar. Du kommer att behöva dem igen, och de kommer att behöva dig.

Försök att inte oroa dig. Oro ger rynkor och magont, och sker ofta helt i onödan. Och håll dig borta från webbsidor på internet som ställer allmänna diagnoser. Det kommer sällan något gått ur dem.

Kritisera inte din kropp. Din kropp kommer aldrig att vara vackrare, ditt hår kommer aldrig att vara fylligare, din hud kommer aldrig att vara finare och du kommer aldrig ha så mycket energi som nu. Uppskatta det.

Livet slutar inte när du får barn. Du vet att jag är otålig med att bli mormor, men det finns ingen brådska med det. Jag måste erkänna att livet aldrig blir detsamma igen som förälder. Men det som du är rädd för ska binda och hålla fast dig, kommer istället ta dig till en helt ny värld av förundran och evig kärlek. Lita på mig när det gäller detta.

Som fru kommer du att göra misstag. Det kan komma stunder då du blir dömande, kritisk, arg och kanske en smula dramatisk. Kom ihåg att det inte är du. Det händer när vi känner oss pressade. Men kom ihåg att hårda ord är svåra att ta tillbaka. Var förlåtande, krama mycket, gråt ofta och låt de små sakerna passera. Det handlar nästan alltid om småsaker.

Det kommer finnas stunder då du blir otålig och arg på din mamma. Det är så mycket vanligare än du tror. Men var medveten om att hon alltid gör sitt bästa, och att hon gör det av en anledning… av kärlek till dig. Jag vet att det kan vara irriterande. Men det kommer aldrig finnas någon annan på denna jord som älskar dig lika mycket som din mamma. Respektera det. En dag kommer det att vara du som står där.

Ta dig tid till att vara med din familj. Vi vill gärna tro att vår familj kommer finnas för evigt. Men så är inte verkligheten. Vi blir äldre, vi blir sjuka och vi dör. Det är livets naturliga gång. Vi är alla bara besökare här. Se till att ta tillvara på tiden tillsammans med din familj. Skratta, ha roligt, ät och drick tillsammans och skapa framtida minnen. En dag kommer dessa minnen vara allt du har kvar.

Kom ihåg att stark inte betyder att inte gråta. I min iver att vara stark inför dig när du växte upp tillät jag inte dig att se mina tårar, sorger och besvikelser. Fy skäms på mig. De är en del av livet, och du kommer inte att kunna undvika dem, oavsett hur mycket du försöker. Förväxla aldrig tårar med svaghet. De kommer rena dig och befria dig, och öppna ditt hjärta.

Var snäll i dina tankar, varsam med dina ord, generös i dina handlingar och förlåtande mot dem som älskar dig och misslyckas. Ingen av oss är perfekt och vi borde visa mer tacksamhet för dem i vår närhet.

Livet är hårt. Kärlek gör att allting blir uthärdligt. Det kommer vara så mycket enklare att utstå hårda smällar med någon som älskar dig vid din sida. Gengälda tjänsten.

Klaga inte så mycket, känn desto mer tacksamhet.

När du bildar familj och tror att du har tagit dig vatten över huvudet - att du aldrig kommer bli den perfekta mamman du föreställt dig - stanna upp och andas. Det finns inget som heter en perfekt mamma. Du och din underbara man kommer att hitta er väg. Släpp era rädslor och låt kärleken vägleda er.

Allt som har ett värde har sitt pris. Tänk på vad du är villig att offra innan du bestämmer dig. Ofta får vi betala ett högre pris än vad det är värt.

Ett bra självförtroende är inte samma sak som att vara styrd av sitt ego.

När du blir äldre hoppas jag att du kommer att förstå att åldrandet är ett privilegium som inte alla får ta del av. Jag skulle inte tacka nej till det. Tro mig, du kommer att vara tacksam för att vara där den dag du står där.

Min älskade dotter, jag har älskat dig genom mina andetag sedan den dag du föddes. Att vara din mamma har inte alltid varit enkelt, men det har alltid varit bra. Numera är jag mer som en åskådare i ditt liv, än en vakande mamma. Precis som det ska vara. Jag är tacksam för att vi är underbara vänner som kan följas åt genom livet. Jag kommer alltid att vara ditt största fan. Och oavsett vad det handlar om, finns jag alltid här för dig. Det är mitt livskall.

Innan jag avslutar mina visdomsord vill jag tacka dig. För så mycket. För din lojalitet, dina val, din ödmjukhet, din vänlighet, din medkänsla och din humor. För att du försöker även när du inte tror att du ska klara av det. För att du gör mig stolt varenda dag.

Jag vet att du inte är perfekt. Ingen av oss är perfekt. Men om sanningen ska fram, så är du så nära man kan komma.

Med kärlek,
Din mamma


Likes

Comments

Ur kärlekens lerkärl formades du,

till en underbar dotter med ett hjärta av guld.

En lejoninnas mantel blev din klädnad,

endast för en drottning att varsamt bära.

Ett mirakel var du, en Gudagåva

som jag ett tag fått äran att låna

åren går snabbt och du fort växer upp

med gåvor du fått som mod, vishet,

och ett kärleksfullt hjärta,

är min visshet stor, att du kommer

bli den kvinna du är ämnad att vara,

för att sprida glädje, hopp och tro för en bättre,

vackrare och kärleksfullare jord.

Älskar dig till månen tillbaks igen <3

Kram din mamma somsaknar sin dotter <3

Likes

Comments

Ord som berör ,tänka på.... Kärlek Tro Hopp. Tillit respekt Till varandra Karma kommer alltid åter, Tänk på det innan Du öppnar din mun eller gör nått mot nån

Likes

Comments

Med förbundna ögon har jag famlat i mörkret, letat stigen, sökt mig själv. Men eftersom jag har dött så kan jag ju inte hitta mig eller hur? Jag måste alltså skapa en ny mig. Starkare, mjukare, formbarare, fridfullare. kärleksfullare, helt och hållet bara mig. Mina värderingar har jag till stora delar slagit i spillror. Jag har samlat krafter för en protest och blivit tystad, bara för att upptäcka att det är bara jag själv som tystar mig, som återupplever förtrycket från barndomen i andra människors röster. Ibland blir jag tyken och obstinat, jag vill räknas, jag vill finnas. Men den enda som förtrycker mig är jag själv. Tårarna som aldrig tycks ta slut sörjer den glada bekymmerslösa mig som jag själv tagit livet av och begravt.

Men jag har en bra bit kvar. Jag vill ju dansa, sjunga, bada, gå barfota i gräset, älska på morgonen, jag vill återuppstå starkare, tryggare, vackrare – och lika glad. Och jag har kommit till insikt om det mest avgörande steget: jag kan inte komma dit om jag inte tar varje litet törn och tittar på vart det onda sitter. So lets do it.

If you´re going through hell, keep going, sa Winston Churchill. Det senaste året har varit tufft på så många olika plan. Keep going. Och någonstans i slutet av tunneln finns det alltid ett litet ljus.

Likes

Comments

"Livet fattar inte beslut.

Universum planerar inte själv.
Det går bara ut. Titta på en växt.
Det är utan oro. Det står inte,
"Jag tror att om några dagar ska jag lägga ett nytt blad
bara här till vänster. ' Växten tänker inte.
Dess liv är en spontan utveckling.
Liksom denna växt kan våra liv utvecklas
i oanvändbar nåd och glädje.
Var öppen för spontan.
Lita på och du kommer att expandera i förtroende,
intuitiv visdom och naturlig glädje. "

Det finns ingen fristad för krigsgudinnan att hon är innefattande... Hon förstår och accepterar detta eftersom hon litar på det okända... Hon är medveten om att den evolutionär kraft iscensatt allt inom och utanför är att stödja de högsta i henne så hon är villig att rida vågorna av förändring när de kommer...

Gömmer sig bakom förnekelse, bär förklädnader eller försök att kontrollera de yttre inte längre är alternativ för henne, hon har lärt sig dessa lektioner den hårda vägen... Hon har gjort tillräckligt med tid i hennes egna fängelser... Hennes avsikt är nu fokuserat på att vara lydig till hennes giltiga sanningen ögonblick av ögonblick... Spontanitet är inte längre något undantag nu är det hennes norm.

Hon vet skillnaden mellan hennes rädsla och hennes egen inneboende kraft som är ansluten till källan till allt... Hon vet att hon har valet att fungera från antingen... Hennes avsikt att upprätthålla sin egen integritet gör detta val för henne... Ibland slår fel hon, men när hon gör, hon känner det omedelbart, hennes obehag hemsöker henne, stjäl henne ro förrän hon har inget annat val än att återvända... Hennes vilja att se rädsla i ansiktet, känner det i vilda misshandel av hennes hjärta och i skakningar i hennes knän, men fortfarande orka styrkan att gå igenom det, gör det möjligt för henne att ta kontrollen över sin egen röst, att uttrycka sin Sanning och hennes gåvor, att vara en helande kanal, att inspirera, att ena, fri, för att tända...

Hennes goda hjärta känns intensiteten i smärtan kropp av hela det här har varit en av hennes största utmaningar... För att inte förlora sig själv helt i sorg, en känsla av hjälplöshet och förvirring... Hon har tillbringat många tårar, rengjorts jorden med sin renhet, Men nu är hon växlar, hon lär sig hur man energihistorien denna smärta i medicin för världen, detta har gått för att hon inser att hon är världen, hon är inte separat eller över det... Hon har upplevt den grymhet av sitt eget inre terrorist Hon har känt rädsla som frestar våld Hon har "onödiga" upp sitt ego till projekt hinder och bygga murar Hennes ilska har varit den hårda domare som motiverar straff...

Hennes villighet att äga alla av sig själv har öppnat sin syn att se sig själv i varje människa, i alla deras mörker och alla deras ljus, Och för att hon har accepterat och slutit fred med sin egen skugga, tar upp den från kylan och in i värmen från hennes eget hjärta, kan hon nu hålla helande utrymme för skuggan av den kollektiva... Hon sänder sina böner ute på vingar av sin kärlek... Henne medveten närvaro är hennes största tjänst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Till min dotter


ett brev till sin dotter. Ett brev om att våga ta risker. Om att inte vara för hård mot sig själv. Och om att ta sig tid till de man älskar. Ett brev fyllt med kärlek och visdomsord som berörde oss. Vad väcker brevet för tankar och känslor i dig?

Min älskade dotter,

Din födelsedag har fått mig att reflektera över livet och jag skulle vilja dela med mig av några visdomsord som jag önskat att någon hade berättat för mig när jag var i din ålder. Jag vet att du inte har bett om detta brev, men som vi båda vet har det aldrig hindrat mig förut.

För det första. Att bli 28 år innebär inte att din ungdom är över. Dina unga år är långt ifrån över, och nej, du är inte gammal. Men du har rätt, tiden går alldeles för fort. Gör det bästa av livet, varje dag.

När du blir äldre hoppas jag att du kommer att leva ditt liv med samma mod och djärvhet som du föddes med. De är gåvor skänkta från ovan. Använd dem så ofta du får tillfälle, och låt dem aldrig avvika från din sida.

Undvik att kritisera dig själv, underskatta dig, tvivla på dina förmågor eller vara för hård mot dig själv när du tror att du har misslyckats. Du får möta allt detta för att du ska lära dig att stå upp för dig själv, och inte ge upp.

Kom ihåg att misslyckanden ingår som en del i din läroplan. Utan dem är det svårt att lyckas. Var inte rädd för dem. Du behöver inte tycka om dem, bara lära dig att hantera dem. Att lyckas och att misslyckas är två sidor av samma mynt.

Ta alla chanser som kommer i din väg. Var modig. Var dum. Det är ok. Att leva i en box har aldrig skapat mirakel. Var inte rädd för att ta risker och gå utanför din box. Det är meningen att du ska befinna dig där.

Vänner kommer att komma och gå i ditt liv, men de riktigta vännerna stannar vid din sida. Värdera dem. Och när du har en familj som kommer i första hand, glöm aldrig bort de vänner som har funnits vid din sida genom livets motgångar. Du kommer att behöva dem igen, och de kommer att behöva dig.

Försök att inte oroa dig. Oro ger rynkor och magont, och sker ofta helt i onödan. Och håll dig borta från webbsidor på internet som ställer allmänna diagnoser. Det kommer sällan något gått ur dem.

Kritisera inte din kropp. Din kropp kommer aldrig att vara vackrare, ditt hår kommer aldrig att vara fylligare, din hud kommer aldrig att vara finare och du kommer aldrig ha så mycket energi som nu. Uppskatta det.

Livet slutar inte när du får barn. Du vet att jag är otålig med att bli mormor, men det finns ingen brådska med det. Jag måste erkänna att livet aldrig blir detsamma igen som förälder. Men det som du är rädd för ska binda och hålla fast dig, kommer istället ta dig till en helt ny värld av förundran och evig kärlek. Lita på mig när det gäller detta.

Som fru kommer du att göra misstag. Det kan komma stunder då du blir dömande, kritisk, arg och kanske en smula dramatisk. Kom ihåg att det inte är du. Det händer när vi känner oss pressade. Men kom ihåg att hårda ord är svåra att ta tillbaka. Var förlåtande, krama mycket, gråt ofta och låt de små sakerna passera. Det handlar nästan alltid om småsaker.

Det kommer finnas stunder då du blir otålig och arg på din mamma. Det är så mycket vanligare än du tror. Men var medveten om att hon alltid gör sitt bästa, och att hon gör det av en anledning… av kärlek till dig. Jag vet att det kan vara irriterande. Men det kommer aldrig finnas någon annan på denna jord som älskar dig lika mycket som din mamma. Respektera det. En dag kommer det att vara du som står där.

Ta dig tid till att vara med din familj. Vi vill gärna tro att vår familj kommer finnas för evigt. Men så är inte verkligheten. Vi blir äldre, vi blir sjuka och vi dör. Det är livets naturliga gång. Vi är alla bara besökare här. Se till att ta tillvara på tiden tillsammans med din familj. Skratta, ha roligt, ät och drick tillsammans och skapa framtida minnen. En dag kommer dessa minnen vara allt du har kvar.

Kom ihåg att stark inte betyder att inte gråta. I min iver att vara stark inför dig när du växte upp tillät jag inte dig att se mina tårar, sorger och besvikelser. Fy skäms på mig. De är en del av livet, och du kommer inte att kunna undvika dem, oavsett hur mycket du försöker. Förväxla aldrig tårar med svaghet. De kommer rena dig och befria dig, och öppna ditt hjärta.

Var snäll i dina tankar, varsam med dina ord, generös i dina handlingar och förlåtande mot dem som älskar dig och misslyckas. Ingen av oss är perfekt och vi borde visa mer tacksamhet för dem i vår närhet.

Livet är hårt. Kärlek gör att allting blir uthärdligt. Det kommer vara så mycket enklare att utstå hårda smällar med någon som älskar dig vid din sida. Gengälda tjänsten.

Klaga inte så mycket, känn desto mer tacksamhet.

När du bildar familj och tror att du har tagit dig vatten över huvudet - att du aldrig kommer bli den perfekta mamman du föreställt dig - stanna upp och andas. Det finns inget som heter en perfekt mamma. Du och din underbara man kommer att hitta er väg. Släpp era rädslor och låt kärleken vägleda er.

Allt som har ett värde har sitt pris. Tänk på vad du är villig att offra innan du bestämmer dig. Ofta får vi betala ett högre pris än vad det är värt.

Ett bra självförtroende är inte samma sak som att vara styrd av sitt ego.

När du blir äldre hoppas jag att du kommer att förstå att åldrandet är ett privilegium som inte alla får ta del av. Jag skulle inte tacka nej till det. Tro mig, du kommer att vara tacksam för att vara där den dag du står där.

Min älskade dotter, jag har älskat dig genom mina andetag sedan den dag du föddes. Att vara din mamma har inte alltid varit enkelt, men det har alltid varit bra. Numera är jag mer som en åskådare i ditt liv, än en vakande mamma. Precis som det ska vara. Jag är tacksam för att vi är underbara vänner som kan följas åt genom livet. Jag kommer alltid att vara ditt största fan. Och oavsett vad det handlar om, finns jag alltid här för dig. Det är mitt livskall.

Innan jag avslutar mina visdomsord vill jag tacka dig. För så mycket. För din lojalitet, dina val, din ödmjukhet, din vänlighet, din medkänsla och din humor. För att du försöker även när du inte tror att du ska klara av det. För att du gör mig stolt varenda dag.

Jag vet att du inte är perfekt. Ingen av oss är perfekt. Men om sanningen ska fram, så är du så nära man kan komma.

Med kärlek, Din mamma

Likes

Comments