Header

Från mitt fönster.
Inte långt kvar tills jag flyttar från skogen. Kommer bli otroligt skönt att få bo 10 minuters gångavstånd från jobbet istället för 1 timme med tåg och buss. Men kommer ändå att sakna att bo i ett lugnt område med nära till skogen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är som vanligt uppe med tuppen. Trots att jag nog egentligen inte behöver gå upp förrän vid 5:30 har jag gjort det för vana att alltid gå upp 5:00. Ja, även på helger. Jag kanske har lyssnat för mycket på Viktor och Faraos podcast, och lyssnar på Viktor som påstår att man borde gå upp klockan 5, haha


Längtar sönder tills jag får se TB igen. Denna gång i England om knappt 2 månader!

Likes

Comments

Tränat, lagat lunchlådor för hela veckan och ska strax ner i tvättstugan för att tvätta. Tråkigt med söndagar, men har vart skönt med en hel helg bara för mig själv.

Likes

Comments

Förra lördagen var det skivmässa. Min plånbok tillät mig bara att ta med två plattor hem. Dock två jävligt bra plattor, båda med kvinnliga frontare.

Likes

Comments

Helt kär i det här bältet som min vän Disa har sytt! Om man ändå var så här bra på att sy. Det enda jag kan sy till är bandtröjor, haha. Tröjan på bilden är för övrigt en av mina favoriter. ADX från Burning Leather i Mexico.

Likes

Comments

Startar upp den nya bloggen med lite Riot. Det enda rätta! Ska ge det här med att blogga ett sista försök. 

Likes

Comments