Har precis kollat klart på 5e säsongen av Rederiet. 15 more to go! Om ingen redan har upptäckt det så älskar jag serier. Blir som besatt så fort jag startar en ny serie, kan sträckkolla i timmar utan att tröttna. Tyvärr har jag inget internet hemma (förutom i min telefon), så kan inte kolla netflix eller liknande. Köper därför alltid serier. Tur det är billigt på hemmakväll där jag numera är stammis, haha.

Likes

Comments

Måndag och tillbaka till jobbet. Denna vecka blir tuff med mycket att göra!
Nyss hemkommen från gymmet. Träningsvärk i både magen och axlar från gårdagens pass, men körde på så gott jag kunde ändå.

Likes

Comments

Gick upp vid 8 imorse för att dra till gymmet. Kändes verkligen i hela kroppen att jag inte tränat på två dagar! Så jag körde ett extra långt helkropps pass.
Sedan jag kom hem har jag diskat och storstädat hela lägenheten. Nu är det dags att börja göra lite matlådor för kommande vecka! Bara några dagar kvar till löning nu.

Likes

Comments

I min byggnad har vi en gemensam takterrass för de boende. Otroligt mysigt! Har suttit där uppe hela dagen och bara njutit av värmen och solen som har vart framme till och från under dagen.
Längtar till sommaren när man kan sitta här och sola, käka middag eller bara dricka. 

Likes

Comments

Äntligen fredag och lite ledighet!

Likes

Comments

Klockan är snart läggdags men jag ligger ändå här och tänker redan på morgonens frukost, haha.
Bästa måltiden på dagen är enligt mig just frukost! Jag är alltid som hungrigast på morgonen, och tycker det är viktigt att få i sig frukost. Jag blir extremt illamående och skakig i kroppen om jag inte äter något på morgonen innan jag går till jobbet.
Dessvärre är jag även nå fruktansvärt morgontrött! Och har extremt svårt att komma upp ur sängen i god tid.
Brukar därför alltid förbereda min frukost redan kvällen innan så att den inte ska ta för lång tid att göra på morgonen, haha.
En av mina favoriter till frukost är kvarg med frysta bär samt ett eller två kokta ägg vid sidan av!

Likes

Comments

Idag gick jag till gymmet vid den värsta tänkbara tiden... 17:30. Fanns inte ens något skåp ledigt i omklädningsrummet och fullt ös medvetslös inne i själva gymmet. Så nja, i fortsättningen håller jag mig till sena kvällar när man slipper trängas.
Körde mycket rumpa och ben idag, så vi får väl se hur bra det går med cyklingen på jobbet imorgon, haha.
Avslutar iallafall denna kväll med lite Harry Potter!

Likes

Comments

Full rulle hela dagen! Jobbade till 15:30. Åkte sedan hem för att ta det lugnt i 2 timmar innan jag åkte till kyrkan för att sjunga och slutligen hamna på gymmet för ett kvällspass! Kan säga att bilden till väster stämmer ganska bra med hur det var på tjejgymmet, haha.

Likes

Comments

Satt och kikade på lite bilder från när jag var i New York. Ett ställe som jag mer än gärna skulle vilja besöka snart igen! Så stor stad och krävs nog flera visiter innan man faktiskt hunnit se allt som man vill se.

Likes

Comments

Jag längtar verkligen så extremt mycket efter den nya Twin Peaks säsongen! Har gått 10 år sedan jag såg den första säsongen, och detta är den serien jag sett flest gånger. Kollar på den minst 2 gånger om året. Går lixom inte att tröttna. Ska bli så himla kul att få se vad som hänt efter 25 år. Nu är det inte många månader kvar tills premiären äntligen drar av för världens bästa serie!

Likes

Comments