Oldie but goldie. Har varit i Gävle över helgen och myst med familjen. Kollade på invigningen av bocken, och några timmar senare stod den i lådor.
Annars knegar jag på som vanligt i city. Två dagars jobb till, sen hela 5 dagars ledighet! Otroligt taggad på att få komma till mitt älskade England igen över några dagar!

Likes

Comments

Sitter på Regeringsgatan och äter en väldigt sen lunch. Det är okej att lyxa sig dagen innan löning.

Likes

Comments

En gammal favorit från barnsben! Ska bli fantastiskt kul att få se den här nya versionen av en favorit bland Disney's verk!

Likes

Comments

Kom med posten förra veckan. Länge sedan jag hade råd att unna mig skivor nu!

Likes

Comments

Saturday is the new sunday. Eftersom jag nu för tiden jobbar 6 dagar i veckan är min enda lediga dag lördagar.

Likes

Comments

Haft fullt upp med flytten de senaste dagarna. Men har äntligen börjat komma i ordning i min nya lägenhet. Jobbar även 6 dagar i veckan just nu, vilket tar på krafterna. Men söndagsjobb är inget man tackar nej till, extremt bra betalt. Hela oktober har snart passerat utan att jag knappt märkt det. Vi kommer närmare december och England trippen.
Off to work.

Likes

Comments

Från mitt fönster.
Inte långt kvar tills jag flyttar från skogen. Kommer bli otroligt skönt att få bo 10 minuters gångavstånd från jobbet istället för 1 timme med tåg och buss. Men kommer ändå att sakna att bo i ett lugnt område med nära till skogen.

Likes

Comments

Är som vanligt uppe med tuppen. Trots att jag nog egentligen inte behöver gå upp förrän vid 5:30 har jag gjort det för vana att alltid gå upp 5:00. Ja, även på helger. Jag kanske har lyssnat för mycket på Viktor och Faraos podcast, och lyssnar på Viktor som påstår att man borde gå upp klockan 5, haha


Längtar sönder tills jag får se TB igen. Denna gång i England om knappt 2 månader!

Likes

Comments