Hey

Disse sange er nogle af mine musikfavoritter lige nu, og de I kan tro de bliver spillet igen og igen!

Jungle - H.E.R: Jeg elsker elsker elsker hele "H.E.R"'s første album. Så vidt jeg ved, er hun en rimelig ny R&B sangerinde, som forsøger at være lidt anonym. Hendes sange har en rimelig chill vibe, og der er noget over hendes rolighed som jeg virkelig digger. Mine favorit numre på albummet er "Losing", "U", "Facts" og "Jungle". Nedenunder kan I høre "Jungle", som er et cover af en Drake sang med samme navn.

Time - Snoh Aalegra: Snoh Aalegra har simpelthen sådan en dejlig stemme! Hendes lyd giver mig en følelse af nostalgi og stilen i hendes sange er lidt jazz/blues-agtig. Nedenunder kan I høre "Time". Udover den elsker jeg også hendes sang "FEELS"

Guidance - K. Forest, BabiFemi: Årh har lyst til at bevæge mig til den her sang. Den er mere upbeat end sangene ovenover. Jeg fandt for nyligt ud af, at Travis Scott har lavet sin egen version af denne sang, som også er super god. Personligt foretrækker jeg denne version. Lyt til den nedenunder:

Deja Vu - Scarlet Pleasure: Mange kender nok allerede denne ørehænger fra radioen, og den skal også med i indlægget her. Den giver mig lyst til at tage på ferie, drikke drinks og danse natten lang med mine veninder. Hvis du ikke har hørt den, så tag en lytter:

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments