Contains affiliate links

Endnu et mirakelmiddel, som jeg elsker, er tea tree oil. Tea tree oil er en essentiel oil, som kan findes i helsekostbutikker. Det skulle eftersigende have mange funktioner, men her er nogle af de ting, som jeg bruger det til:

1) I badet

Når jeg er i badekar, putter jeg som regel 10 dråber tea tree oil i. Det har en stærk duft, som ikke helt kan beskrives, men jeg kan nu meget godt lide duften. Olien hjælper med at detoxe (føler jeg i hvert fald), altså det vil sige rense ud i min krop. Det er nok kombinationen med duften og det varme vand, som også virker rimelig beroligende.

2) Spot treatment

Jeg er en person som nemt for bumser, øv øv. Spotter jeg en bums, ja så laver jeg en spot treatment. Jeg tager noget tea tree oil på en vatpind og dupper ovenpå bumsen efter jeg har vasket mit ansigt om aftenen. Olien indtørrer området og bumsen går hurtigere væk. Dette gør jeg også på mørke pletter og ar fra akne/bumser. Bonus er, at tea tree oil ikke er nær så dyrt som de spot treatment-produkter, som findes derude.

3) Forebygning af lus

Alle kender mindst én, som har haft lus eller så har man selv haft dem. Det har jeg i hvert fald. Da der kom lus på mit gymnasium lavede jeg lidt research. Her fandt jeg mange artikler på, at man kunne forebygge lus ved at smide nogle dråber tea tree oil i sin shampoo, når man skal vaske hår. Dette prøvede jeg så, da jeg allerede havde det i skabet. Jeg tror, at lusene afskyer duften af olien, og derfor skipper. Det virkede fint for mig.

Jeg bruger den fra Nova TTO, som ses ovenfor. Klik på billedet for at komme ind på siden, hvor den kan købes.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Min mor er fra Thailand, og hun har for nogle dage lært mig, hvordan man laver en thai-style mango salat, yummy! Jeg tænkte, at jeg ville dele opskriften med jer, og forhåbentlig vil jeg kunne dele andre thailandske retter med jer i fremtiden:)

Ingredienser:

1 Umoden mango (den jeg brugte var lidt for moden)

Peanuts, 3-5 spsk.

Blødgjorte tørrede rejer (kan undlades)

Østerssovs, ca. 2 spsk.

Stærk chili, efter behag (jeg brugte 2)

Salt, 1 tsk.

Sukker, 1 spsk.

Groft chilipulver, efter behag (jeg brugte 1 tsk.)

(Man kan sagtens nøjes med kun én slags chili, hvis man ikke er den store chilispiser)
Fremgangsmåde:

1) Kom de hele chilier ned i en morder (ses på billedet til højre) og bank dem i stykker.

2) Kom peanuts og rejer ned i, giv dem en ordentlig omgang også.

3) Revet mango kommes ned. Her blandes alle ingredienserne sammen med en ske.

4) Østerssovs, salt, sukker og chilipulver tilsættes, og igen skal der blandes godt.

5) Servér og spis den som den er eller sammen med ris.


Dette var slutresultatet på min mango salat. Jeg tilføjede hakket skalotteløg i min, og toppede af med hele peanuts.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg sidder og håber på, at solen snart titter frem igen, så der kan gøres brug af badetøj. Jeg har nedenunder samlet forskelligt badetøj i forskellige prisklasser. Mine personlige favoritter er nok badedragten fra H&M og det lækre mønstret sæt fra RiaRia.

Likes

Comments

Jeg elsker at gøre brug af naturlige ting, som er multipurpose. En fantastisk ting min mor har lært mig at udnytte, er aloe vera plante. Selv har vi i huset 5-7 af dem. Nedenunder er nogle tips til, hvad man kan bruge geleen/saften fra planten til. Det skal lige siges, at det er fra egen erfaring, og at jeg ikke er nogen ekspert i noget.

1) Ansigtsmaske

Jeg plejer at plukke en "hale" af planten, skære den op i siden og køre geleen/saften rundt i mit ansigt efter at have vasket det med en cleanser. Saften virker afkølende og dæmper hudirritation. Jeg føler også, at den fugter godt, dog påfører jeg stadig en ansigtcreme efter at have skyllet det af. Normalt lader jeg det sidde i 10-15 min.

2) Brandsår

Min mor har for nyligt fået et slemt brandsår på størrelse med et æg på sin arm. Hvad hun så har gjort, er at påføre aloe vera saften på såret dagligt. Dette har medført, at såret ikke længere gør ondt, og at det ovenikøbet har speedet helingsprocessen op.

3) Solskoldning

På samme måde som ved et brandsår og ved ansigtsmasken, virker det afkølende at påføre saften på solskoldninger. Normalt bliver jeg ikke solskoldet, men glemmer jeg solcremen og er ude meget af dagen, bliver jeg lidt lyserød. Disse gange har aloe vera været et must.

Har I hørt om andre ting, som man kan bruge aloe vera til? Skriv gerne.

Likes

Comments

Hey

Disse sange er nogle af mine musikfavoritter lige nu, og de I kan tro de bliver spillet igen og igen!

Jungle - H.E.R: Jeg elsker elsker elsker hele "H.E.R"'s første album. Så vidt jeg ved, er hun en rimelig ny R&B sangerinde, som forsøger at være lidt anonym. Hendes sange har en rimelig chill vibe, og der er noget over hendes rolighed som jeg virkelig digger. Mine favorit numre på albummet er "Losing", "U", "Facts" og "Jungle". Nedenunder kan I høre "Jungle", som er et cover af en Drake sang med samme navn.

Time - Snoh Aalegra: Snoh Aalegra har simpelthen sådan en dejlig stemme! Hendes lyd giver mig en følelse af nostalgi og stilen i hendes sange er lidt jazz/blues-agtig. Nedenunder kan I høre "Time". Udover den elsker jeg også hendes sang "FEELS"

Guidance - K. Forest, BabiFemi: Årh har lyst til at bevæge mig til den her sang. Den er mere upbeat end sangene ovenover. Jeg fandt for nyligt ud af, at Travis Scott har lavet sin egen version af denne sang, som også er super god. Personligt foretrækker jeg denne version. Lyt til den nedenunder:

Deja Vu - Scarlet Pleasure: Mange kender nok allerede denne ørehænger fra radioen, og den skal også med i indlægget her. Den giver mig lyst til at tage på ferie, drikke drinks og danse natten lang med mine veninder. Hvis du ikke har hørt den, så tag en lytter:

Likes

Comments

Hej alle! Puha jeg er super nervøs, da dette er mit første indlæg.

Jeg vil lige skrive lidt om mig selv og hvad mine mål med denne blog er.

Mit navn er Wannessa og jeg er en 18-årig gymnasieelev. Min fritid er ikke så meget anderledes end alle andre almindelige menneskers på min alder, slet er den egentlig heller alt for spændende.

Men hvad skal jeg så blogge om? - Ja altså, i noget tid har jeg haft lyst til at starte en blog, og jeg håber at jeg fortsæt lyster at benytte bloggen her. Jeg vil skrive indlæg om alt mellem himmel og jord. Det kan f.eks. være om mode, musik, gym-livet og bare hverdagstanker.

Jeg håber, at I har lyst til at læse med.

I må meget gerne kontakte mig med forslag om blogindlægs på mail: wanjenis@live.dk

Likes

Comments