Header

HAHA! Läste kissies inlägg om detta med folk som blir kränkta över minsta lilla och åh så sant det var! Jag håller med henne till 100% procent, hon formulerade sig otroligt bra inom detta också, jag har försökt hitta ord till detta jobbiga problem alla verkar ha men jag har inte lyckats men ja kissie satte det helt rätt! Så otroligt bra skrivet tycker jag! Inlägget finns på hennes blogg, läs det om ni inte redan gjort det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skrev till min mammas i torsdags och klagade på att en sjukdom var nära och nu har jag legat hela helgen och mått dåligt. Halsen svider, hostan gör så att huvudet dunkar och febern tar undan orken. Som tur är har jag studiedag imorgon så jag kan ligga och vila och dricka te hela dagen. Åh jag stör mig på dessa influensor som går nu? Brukar aldrig drabbas på detta sättet, men såklart ska ska det drabba mig just veckan innan min födelsedag... avskyr verkligen att ha såhär ont i benen som jag får av influensan, men jaja - om en vecka är jag back on track.

Likes

Comments

Veckans bästa dag är tillbaka här igen. Det är fredag och en helg fylld av festligheter väntar. Ikväll blir det lägenhetshäng, musik, drinkar och mys med vänner och imorgon blir det födelsedagsfest. Perfekt! 

Det bästa som finns är att veta att en massa roligt väntar när helgen drar in. Det är så otroligt skönt att vet att det väntar så mycket mer än bara en helg hemma i sängen. Året börjar ju även lida emot sitt slut, det är snart nyår - snart och snart, men i och med helgerna så är det inte så mycket helger kvar och jag är uppbokad i princip varje helg. 

Nästa helg ska jag och Michelle åka på en liten dagstrip till fina Göteborg, och mysa och shoppa och sedan helgen efter det fyller jag år. Det är så otroligt mycket på gång och jag känner att det är så otroligt roligt, jag har så mycket roligt att se fram emot! 


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag får redan frågan om vad jag tänkt hitta på efter studenten, och för vissa så är det alldeles för tidigt för att ens tänka på framtiden så långt fram men jag är ju en sådan person som älskar att blicka framåt och längta efter framtiden, för jag tycker att det blir bättre och bättre för var dag som går. Mitt liv börjar liksom få en mening på något sätt. Ett tag så ville jag bara ta ett sabbatsår för att jobba extra på Coop i något år innan jag flyttade iväg till Stockholm. Men nu vill jag ut, jag vill till Rhodos, Ayia napa. Bara för ett tag och bara leva livet. Jag går ju media, så jag kommer att kunna fotografera, så jag tänkte spara ihop till en lite bättre kamera och sedan söka jobb som fotograf på en av barerna där nere, och bara vara där i kanske två månader, för att njuta av utlandet, värmen, maten, kulturen, barerna och människorna och sedan få ta lärdom av vad som finns på andra ställen än här och ja, bara få komma iväg lite. Jag vill ju även fortsätta på högskolan, men jag känner att jag nog så jobba&resa och leva i ett år iallafall innan jag börjar skolan på nytt.

Jag vill ut och upptäcka, jag vill göra saker och jag ser fram emot framtiden samtidigt som jag tar den med en nypa salt!

Bilder ifrån we<3it!

Likes

Comments

​Åh kolla vilka snygga tavlor jag hittade på posterstore.se? Det är dock endast planscher som man får rama in själv och sedan sätta upp, men ändå! det blir så fräscht. Jag tänkte klicka hem prada marfa tavlar och den där det står Stockholm, tror att båda går på ca 300 tillsammans! Hur otroligt är inte det? Tavlorna finns alltså att klicka hem på posterstore.se! 

Likes

Comments

​Satt och kikade runt på we<3it och hittade denna bilden. Det är alltså en "kebabrulle" men istället för bröd och kebab, sås etc - så innehåller den lax, ris, wasabi, gurka och är inlindad i sjögräs precis som sushi, alltså åh så gott? Jag ska verkligen försöka åka till Asien någon gång igen för att få i mig lite mer sushi. Det känns ju så äkta där borta. Jag är ju själv född i Asien men i och med att mina föräldrar är svenskar så blir det inte så mycket asiatisk mat hemma. Jag tycker verkligen om det så jag hade gärna tagit detta istället för en kebabrulle! 

Likes

Comments

Likes

Comments