Vissa personer anser att de som tar selfies är egoistiska. Om man skulle vara tjej så anses man ju också som fjortis eller orre. Men vad är felet att ta bild på sig själv? Det är ju inte direkt så att när man tar en selfie sitter man och avgudar den och tycker att man är sååå snygg. Men nej. Om jag vill ta en bild på mig själv får jag väll göra det❤️ Gud vad jag är negativ. Men, men😊
Kram!

Likes

Comments

​Skolan är jobbig. Så är det bara. Mycket uppgifter, betyg och annat. Jag har aldrig upplevt ångest förut, jag vet inte om det här är ångest eller inte eftersom jag inte haft det förut. Men det känns jobbigt. Det känns hela tiden som att jag har något jätteviktigt att göra, men att jag inte kommer ihåg vad det är. Jag grubblar och grubblar, men jag kommer inte fram till nåt. Det har väckt en panik inom mig som har gjort att denna "ångesten" har växt. Ingen runt om mig förstår mig, ingen runtom mig kan berätta vad ångest är, eller hjälpa mig. Vad ska jag göra?

Kram!

Likes

Comments

​En blogg! Vad är det egentligen? Ja, vafan vet jag. Det jag kommer använda min blogg till är att skriva om skönhet, mode och om min vardag med 6 syskon och skilda föräldrar. 

Välkommen förresten!

Kram!

Likes

Comments