Varför är det billigare att köpa mat än att laga själv?

Kostar alltid 100spänn+ att styra upp eget käk, pez 50degas.

 

Inte konstigt att folk bli tjockisar, bort med matmomsen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I Dubai ar dem sa rika att de har varmvatten i toaletterna.

Likes

Comments

Idag/igar kopter jag en laptop pa fyllan, sag min mejl idag. Ska bli fint med en laptop. hehe

Likes

Comments

Ja, da var det 6 dagar kvar tills jag ater skola synas pa goteborg stadens gator och torg.

En inplanerad semester pa 2 manader och tillbaka till jobb i augusti kan jag kyssa helvetet med.

6 dagar efter hemkomst borjar jag jobba igen, tur i oturen ar David tillbaka pa jobbet ska blir fint att leka med honom igen.

Saknar boysen som ass, ska bli underbart att umgas igen,,

tills vidare ha det kingz och ma tiden vara din van

Likes

Comments

This streamlines the mathematical formulation of dive tables by defining the maximum amount of excess pressure in the compartment over ambient pressure and by eliminating the need to calculate variable ratios

JA det ar kul att plugga, fattar ingenting av va som menas med meningen ovanfor och jag har prov pa det om 4h, BRA-VAL...

Likes

Comments

Måste dela med mig av bedrifterna av en onämnd kompis.

Han är på valand när den onämndes lillasyster ringer. Hon är jättefull och på avenyn. Som den underbara storebror han är går han ut och ger henne sitt kort så hon kan ta taxi hem.

Senare på kvällen ser han tjejen han är lite smygkär i. Han säger till bartendern "2 budweiser ge en till tjejen där borta". Sagt och gjort han tar första klunken ur sin öl och ska till och betala.

Tittar i plånboken, INGET KORT.

Han får snällt gå fram till tjejen förklara vad som hänt och be henne betala :-)

Sicken gooooooo

Likes

Comments

Att resa utomlands är inte längre så märkvärdigt och vi svenskar är ett resande folk. Överallt i världen kan man träffa på svenska ungdomar med ryggsäck, pensionärer som njuter av välförtjänt vila i solen, biståndsarbetare i besvärliga krisområden, svenska diplomater i fosterlandets tjänst, näringslivets rutinerade företrädare eller försvarsmaktens fredsväktare. I cyberspace umgås vi också utan skillnader i tid och rum. Vi smsar, mailar, chattar och får omedelbart svar. 
  
Men inget av allt detta kan i längden ersätta personliga möten människor emellan. Det är då de verkliga kontakterna utvecklas, på ett äkta och varaktigt sätt. Inte minst i jultid är det viktigt att vi tar vara på medmänniskor i vår närhet.

Likes

Comments

Det är lite cep att aladdin gör en reklam, där de ganska tydligt medger att de har en chokladbit i sin ask som är äcklig.

Konsumtion är den stenlagda vägen till helvetet.

Likes

Comments

Kalle, våra guldfiskar är döda. Jenny skulle sköta dem medans jag va i Danmark.. det gick åt Hel*¤%# "kvinno är inte inkompetenta, jo det är dem jag bara skämta" Olka va gött, virse spillde på sin vita tröjja, eller? lasse kubba runt utan skor på dansgolvet. werga lyckades få alla att beskriva hans servetthållare som ett knogjärn. petza va king i målet. Vinsten va go, jag va bäst och gjorde hattrick i finalen. det va gött att ta med sig det goa vädret hem till gbg, oschlans plan om att grill och fiska i ingared slutade med grill på skolgården, för att avsluta allt så är sjön havet och det blir gött om man lägger dem i jätte blött vatten..

Likes

Comments

Jag är förtvivlad, alla andra dom roar sig. Men det är ingen som roar mig. Jag hänger mot en vägg som ett fylledrägg. Fy fan vad man är förnedrad, pissad på och besegrad. Hata hata happy hour, hata detta jävla två för en eller 10 för 5 som det blev innan jag stöp som en slev i Anna-Lenas skrev. Studsa upp och konstatera att nu hade det blitt dags att vomera. Jag ska spy, kvicka dig upp med ditt paraply. Så att inte du får dig en kaskad, av tuggad korv och melonmarmelad. Jag ska spy, nu ska du får se på dynga och dy. Som du inte sett på dagar och år, för jag känner denna rapen... blir svår Oo vad det var ruggigt, det var hemskt där nere vid dasskanten. Men det är tömt och glömt, nu är det gjort, nu ska jag slå på stort, för jag är glad igen. Jag är kvitt allt det onda till slut, nu ska jag ta igen allt som jag missat förut. Klunka klunka goa Draken, säg hur hjärndöd kan man få lov att va. Jag borde fattat att jag måste passa mig, jag borde förstå, att det kan aldrig gå. Som på beställning får jag mitt straff, i sista sekunden hittar jag en karaff. Jag ska spy, kvicka dig upp med ditt paraply. Så att inte du får dig en kaskad, av tuggad korv och melonmarmelad. Jag ska spy, nu ska du får se på dynga och dy. Som du inte sett på dagar och år, för jag känner denna rapen... blir svår.

Likes

Comments