Header

Jag har väldigt svårt att förstå människor som inte förstå att dem inte alltid behöver yttra sig negativ om andra människors vikt och utseende.

Vad får man ut av det? Känns som många människor inte tänker efter innan dem öppnar sina munnar nu för tiden. Bara för att vi har yttrandefrihet betyder inte detta att det är okej att agera som en idiot, men detta verkar ofta vara två faktorer som krockar med varandra när set kommer till yttrande av åsikter.

Som bilden här nedan, varför skriver man såhär? Vad vill man få ut av detta? Vilka signaler skickar detta ut till människor? Kan man inte bara låt bli och hålla denna åsikt för sig själv, eller är det svårt? Blir tokig, man skriver inte såhär och det borde vara en självklarhet att inte trycka ner andra människor. Vad ger denna människan rätten att trycka ner andra människor utseenden. Ingen har rätt att kommentera ditt eller mitt eller någon annans utseende negativt.

Jösses säger jag bara... Har noll respekt för människor som dessa som inte visar respekt för andra.

Gör vad du vill, säg vad du vill, se ut som du vill men skada inte någon annan, hur svårt ska det vara?


Jag har ett komplicerat förhållande till min kropp för jag vet inte hur jag ska förhålla mig till min kropp. Jag vet inte om jag tycker om den eller inte. Vissa dagar bryr jag mig inte om hur jag ser ut andra dagar mår jag skit och tycker inte jag förtjänar att äta och gråter för mig själv.

Men jag tänker för mycket på vad andra tycker om mig när dem ser mig. Om dem tänker på att jag är större. Jag tror att min vikt är det första människor ser när dem möter mig. Och det första jag tänker på när jag ser bilder på mig själv som någon annan tagit så är min vikt det första jag ser och att jag jämför mig med människor runt mig.

Jag vet inte vad jag tycker om min kropp, jag vill tycka om den precis som den är oavsett storlek och form, men det är svårt att gå emot det "normala" kroppsidealet då det är detta man blivit inmatad med sedan man var liten att det är på ett sätt som din kropp ska se ut annars blir man inte accepterad eller omtyckt.

Det är så skevt att jag blir tokig.

Jag vet inte hur jag ska göra för att tycka om min kropp.

Jag vet inte hur man blir av med hjärnspöken.

Jag vet inte hur man blir av med dålig tankar.

Jag mår inte dåligt fysiskt, men mår kanske inte bra psykiskt.

Börjar jag träna och gå ner i vikt gör jag det för fel anledning, och gör det för att andra ska tycka om mig. Och det blir också fel.

Jag vet inte helt..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag har jag provat att jobba på mitt eventuellt nya deltids jobb. Det är en tjänst som köksa på lasarettet här där jag bor. Imorgon jobbar jag bara halvdag då jag har ett prov som måste bli klart och lämnas in i morgon 😅

Det gick bra idag tycker jag lite trött just nu bara för jag sov inte bra inatt och sen har jag jobbar sen 7:30 till halv 3 idag 😅 Ovant.

Ska eventuellt fixa med papper i morgon på jobbet 😊
Nu ska jag laga tacos sen blire filmmys. 😊. Ha en bra kväll 😊✌🏼

Likes

Comments

tisdagen var kaos och jag hade härdsmälta i huvudet grät två timmar i sträck och var ledsen och nedstämd hela kvällen. Det har inte hänt något allvarligt jag kände just där och då att allting var kaos och jag skyllde situationen på mig själv och kände mig bara kass och värdelös just där och då.
Problem har dock löst sig så nu är det bättre.

Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar hela dagen och lånat tvättmaskinen, sen har jag pluggat och städat lite 😊
Ska höra med min pojkvän om han ska hämta mig när han slutar jobbet.
Sen ska jag hämta paket som jag beställt från Lyko 😊
Sen blir det nog en lugn kväll. 😊
I morgon ska jag ha examination i medicin sen blir det plugg resten av dagen förmodligen 😊
Hoppas ni får en bra dag ❤️

Likes

Comments

året har knappt börjat och det är redan skit.
dra åt helvete 2018 🖕

Likes

Comments

Hittade dessa grymt snygga sneakers, det är dock herr skor men spelar det någon större roll egentligen, det är väl modellen som blir lite annorlunda från dam sko men om storleken passar så gör det väl inget 😊

Satt igårkväll och letade efter sneakers men dam sneakers är så sjukt tråkiga, det finns typ inga i min stil.
Men herr sneakers där emot är alltid coola och unika, varför kan dem inte göras i unisex storlek så fler kan använda coola sneakers 🤔

Well Well kvinnor vill väl inte ha unika sneakers enligt modeindustrin 🙄

Likes

Comments

Då var det en ny vecka igen 😊 idag ska jag på intervju för ett jobb så är ganska nervös, men det är bara att ta det som det kommer och göra mitt bästa.
😊
Efter det kommer det väl inte att hända så mycket mer idag, ska plugga och ha ett telefonmöte ikväll, sen måste jag förmodligen handla idag 😊
Sen har jag väl inget mer att göra idag förutom lite disk och kanske är i behov att damsuga 😊

Aja vi får se, hoppas er dag blir bra 😊❤️

Likes

Comments

Vill jättegärna köpa en sittpuff, har en liten i svart konst skinn, men vill köpa en större men vet inte vilken storlek eller färg.

Ska jag köpa en mellan som är 60cm eller en stor som 80 cm på sittytan och ska jag köpa en svart i konst skinnkläder en naturvit.

🤔

Likes

Comments

Beställde hem en ny mobil i fredags och förhoppningsvis är den snart påväg hem så jag kan byta ut apple. Är trött på iPhone tycker dom är extremt onödigt dyra och inte speciellt bra längre, så känns onödigt att kasta bort pengar att köpa en ny dyr iPhone som man bara ska ha för märket.

Vill hellre ha en nice huawei honor 9 med en fett grym kamera, så det blev en sån. Och nu ser jag fett mycket fram emot att byta!

Likes

Comments

Då var det lördag och ikväll ska jag iväg och fira en av mina brudar som fyller år idag!

Men första nu på dagen ska vi hålla på och fixa lite hemma för igår var min pojkvän och jag iväg till Ikea och köpte några hyllor samt gardiner och påslakan och några badrumskrokar som man inte behövde borra för att sätta upp 👌🏼

Vi har en del saker att skruva upp idag, tavlor ska upp på väggarna samt, hyllorna.

Sen ska jag hinna färga mitt hår, damsuga och duscha och slå in paket 😅

Hoppas er lördag blir bra så hörs vi senare 😍

Likes

Comments