View tracker


Hej! Idag är det fredag den 2 decemder vilket betyder att det endast är 22 dagar kvar till jul! Tiden går så snabt att det är sjukt!

Just nu sitter jag och två kompisar, Liv och Felice på wayne's, men snart ska vi röra oss hemåt och ikväll blir det nog inget annat än hemmamys då både felice och liv känner sig lite halv krassliga och jag som ska upp tidigt imorrn måste vara hemma

Ha en super bra helg så hörs vi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Hej! Idag är det onsdag och jag slutade tidigt, redan vid 12.:00. Så jag åkte hem och slängde ihop en sallad till lunch. Resten av dagen har jag spenderat framför daton då jag har en del plugg. Har nämligen ett argumenterande tal som ska vara klart på fredag och känner mig inte alls förbered, vilket suger. Men men ska strax fortsätta plugga så får vi hoppas att det går bra :)Till lunch! Jag plockade på mig vad kylen hade att erbjuda, det blev en salig röra men en god sådan. En sallad bestående av majs, sesamfrön, sallad, mozzarella, tomat och någon typ av mandel och paprika röra. Riktigt gott var det iallafall!


Likes

Comments

View tracker

God morgon! Som start på dagen åt Liv och jag en härlig frukost bestående av bl.a. mango, pannkaka och sylt!


Pannkaks frukost!

Likes

Comments

Mums! I Åhlens huset vid T-centralen ligger ett crepes fik! Jag som älskar crepes tyckte såklart att det var en super bra ide att ta en fika där! Gott var det! Men en aning dyrt
Kram, vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag och Liv tagit oss till stan. Det var en super härlig dag och solen sken hela dagen. Vi gick runt knäppte några bilder och tog en fika. Jag köpte en crepes, bilder ifrån det kommer! Senare tog vi oss mot starbucks för livs mango passion juice.

vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det onsdag och klockan är väll runt 08:20 och jag gör mig redo för en dag i skolan som vanligt. Vi får se vad dagen har att erbjuda men i nu läget tror jag inget speciellt händer just idag förutom att kusinen fyller år, Efter skolan ska jag och familjen alltså dit och fira honom, mer har jag väll inte att säga nu utan vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag vart i skolan som vanligt, vi slutade för ca en och en halv timme sedan och sen dess har jag i stort sett bara slöat i soffan. Nu ska jag ta tag i plugget så måste gå, vi hörs!

Likes

Comments

Idag har vi besökt Malma gård, therese (syster) och Johanna känner nämligen Columbine via stallet, och hon jobbar där. På gården har dom får och kor som vi fick gosa med, fåren hade fått lam som var super söta! Som vi gosade lite extra med förstås, vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Något jag gillar att läsa om är färgning av hår, kanske är det för att jag hållit på med det en del.


Att färga håret? Jag har som sagt färgat en del, de flesta gånger skälv, utifrån mina erfarenheter ångrar jag att jag färgade med hemma färger då dom är starkare än färgen som frisörerna använder, och det är svårt att få till det så det ser bra ut. Hemma färger är bara en nyans medan frisörerna använder sig av flera nyanser för att få en mer naturlig känsla i håret. Därför kan hemma färgning många gånger se mer onaturligt ut än färgning hos frisör.
Jag färgade håret för från blont till mörk mörk brunt, nästan svart för ca 1,5 år sedan. När färgen efter ett tag gick ur fick mitt hår en röd nyans vilket jag inte ville ha eftersom att jag ville vara blond, så istället för att använda färgbomber som ger en typ av toning men en mer mild variant som inte skadar håret lika mycket, så använde jag hemma färg, detta upprepade jag många gånger tills jag ändrade mig och ville bli blond igen. Jag gick då till frisören med nästan svart hår och kom hem röd hårig, och sjukt slitet var det. Just för att jag gett mitt hår så mycket färg att avblekningen inte kunde ta bort så mycket av den. Att använda färgbomber istället för att färga med hemma färger är mitt första tips för att undvika att bomba håret med massa färg som gör det svårare att bli ljushårig från brunt färgat.
Detta röda gick jag med hela sommaren, då håret också blektes en del och fick en mer orange ton. Att färga blont från mycket färgat mörkt brunt Hår är en proces! 

Vad jag sen gjorde fel igen var att jag köpte en hemma blekning och färgade igen! Jag visste att det inte var bra men jag var trött på att ha oranget hår eftersom att jag ville bara blond.
Jag blev gul hårig! Jag visste ju egentligen vad som skulle hända med håret men hoppet om att det skulle bli lite mer likt det jag ville ha fick mig att färga. Det är mitt andra tips, färga inte hemma utan vänta tills håret är i sånt bra skick att du kan gå till en frisör och färga.
Hemma färg är inte bara svårt att få till utan som sagt starkare än färgen som frisörerna använder och skadar håret mer.
Nu har jag inte gjort mer med håret förutom att använda silvershampoo och liknande för att minska det gula pigmenten, mitt tredje tips är då att om du vill använda silvershampoo, använd då ett som inte torkar ut håret. Beroende på vad du har för hår typ/ vad du har utsatt håret för kan håret behöva olika saker, tex vissa hårtyper behöver olja medan andra behöver fukt och så vidare, mitt behöver fukt. För att veta vad just ditt hår behöver kan du fråga en duktig frisör, det var så jag fick reda på att mitt hår behöver fukt. Redken har vanligt shampoo och balsam som inehåller fukt, som jag använder. Jag använder också ett hår stärkningsmedel som min frisör tipsade mig om, jag vet inte på rak arm vad det heter men det är en liten vit cylinder formad burk/ flaska från schwarzkopf. Jag fick instruktioner om att den skulle användas ca varannan tvätt, och den ska då stärka hårstråna. Jag har slarvat lite med den, så jag kan inte direkt säga om den fungerar eller inte men det kan ju vara något man vill pröva iallafall.
Bilden är tagen dagen efter jag färgat mörkbrunt.
Detta var mina tips och åsikter utifrån egen erfarenhet, men andra kanske tycker annorlunda och har andra bra tips, Kram på er!


Likes

Comments

Taco lördag! Tack bästa syster och bästa johanna för super god middag! Nu fortsätter kvällen med film, Vi hörs!

Likes

Comments