Hej! Dagen har jag mestadels spenderat hemma, Både Linn och Sofia sov kvar här, men Linn var tyvärr tvungen att dra inte allt för sent. Både jag och Sofia var sugna på att hitta på nåt, så åkte till saltis en sväng, köpte glass och drog till kärleksudden precis vid Grand! Så najs väder dessutom! Har varit där med liv ett antal gånger också, perfekt för en fika i solen! 

Kort om Igår kväll!

Jag och liv hade planer för käk så vi drog och köpte mat för att sen åka hem till henne och käka. Därav bilderna på Liv.

Efter ett tag kom även Sofia, Linn och Tindra! Varav vi drar hem till mig! verkligen kul att träffa dom då de va månader sedan sist! Kul även att få träffa Tindra för första gången!

Summa summarum, helgen har varit super! Hoppas ni känner detsamma!

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

GÅRDAGEN,DAGENS PLANER SAMT NYA SKOR!

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och har sedan dess i stort sett bara slöat i sängen, Dagens planer är ännu oklara, vädret är dessutom sisådär. Så vi får se vad som sker.

Gårdagen var iallafall jätte mysig! Runt 20 drog vi in till stan, somsagt hade vi bokat bord på Pane vino! God mat med super personal! Dessutom är mycket väldigt prisvärt! Så det är verkligen att rekommendera. Ligger precis vid Zinkensdamm!

Senare på kvällen åkte vi alla hem till liv för att fortsätta firandet för Evve och liv som fyllt år!

Kom på att jag köpt ett par skor också! Svängde nämligen förbi sickla en snabbis efter skolan igår och hittade dessa! Enkla slip ons, Älskar materialet, nästan lite mocka inspirerat.

Kram!

Likes

Comments

@PANE VINO

Hej hörni! Kom precis hem ifrån stan, jätte mysigt och gott verkligen! Är för tilfället hos liv med tjejerna och planerar kvällen! Hur har er kväll varit?

Kram!


Likes

Comments

Kvällens planer!

Hej! Hoppas allt är bra! Men mig är det bra som vanligt!

Dagen har jag spenderat i Hellas' med skolan! Någon slags frilufsdag. Faktiskt ganska skönt att komma ifrån skolan och göra något annat, dock lite långdraget haha. Men men till något roligare, nämligen kvällens planer!

Om nån tomme ska jag in till stan med tjejerna och käka! Liv har bokat bord på Pane Vino som ska bli väldigt mysigt! Ta Ken är att fira Evelin och liv som båda fyllt år!

Därefter rör vi oss hem till liv och förhoppningsvis hittar vi på nåt kul om det blir som planerat! Lär uppdatera er senare!

Hur ser er helg ut?

Kram!

Likes

Comments

Om kommande!

Heej på er! Hoppas allt är ba med er! Med mig är det bara bra!

Har för tillfället idé torka vad det gäller inlägg så tänker att jag kan uppdatera er om kommande! Drar ju till Dubai på torsdagkväll! vilket ska bli svin NAJS! Gäller bara att få ihop de sista me plugg osv
Jäkligt dum tid att dra egentligen, mitt under nationella. Men såklart bokade vi in O avbokninsbara biljetter.. Dessutom över ett nationellt prov.. Inget vi hade planerat dock, för som vi har försökt ändra datum! Men de e helt omöjligt.. Så har snackat med skolan och förhoppningsvis löser det sig på annat sätt!

Som jag sagt tidigare är det bara jag mamma och mina två syskon som åker! Är sjukt taggad! Det blir en långhelg, Från torsdag till tisdag!
Så jäkla skönt!

Kram!

Likes

Comments

SÄLEN!


Hej och glad påsk på er! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra!

Idag var första dagen ute i backen. Trots att det snöade massor och att solen knappt syntes till hade vi en väldigt mysig dag i backen! Vi drog relativt tidigt från stugan och har i stort sett vart ute tills nu.

Nu är vi hemma och värmer oss samt planerar kvällen, hur har eran dag varit?

Kram!

Likes

Comments

Hej!

För ett tag sen kom jag hem ifrån stan, där jag varit med felice, evelin och liv! Det första vi gjorde var att besöka minnesstunden för attacken i fredags.. Det är obeskrivligt så hemskt och sorgligt det är... Att med egna ögon se den plats där ett flertal oskyldiga människor bara för någon dag sedan mist livet i en fruktansvärd attack var obeskrivligt tungt..

Mina tankar går till er drabbade och anhöriga samt alla de som upplevde detta och alla som vet vad jag pratar om...


StrandBistron!

Efter en stund rörde vi oss vidare mot strandbistron där vi käkade lunch! Jätte mysigt! Har fastnat för Strandvägen då de uteserveringar som finns ligger så fint där vid vattnet! Maten är också väldigt god!

Älskar känslan av att äntligen kunna lämna jackan hemma och sätta sig på ett fik utan att frysa!

Innan vi rörde oss hem gick vi in i gallerian en snabbis för att köpa glass! Köpte nån kladdkaka med mjukglass och jaa den va lokal god som de låter!

Vad har ni gjort idag?

Kram!


Likes

Comments

Hej! Hur är det med er? Med mig är det bara bra!

Försöker tänka ut vilken dag det är haha, fick för mig att det var söndag då jag hade lite av en "studiedag" idag. Eller vi har nationella Samt seminarium den här veckan vilket betyder att jag under alla case lektioner får studera på valfri plats, och jag hade i stort sett bara case idag så därmed fick jag lite av en ledig dag, förutom de sjuttio elva uppgifter de skickade med oss förstås...

Liv slutade runt två, lagom till jag pluggat klart vilket gjorde de perfekt att dra in till stan för en fika! Vädret var ju inte heller att klaga på! Vi åkte till Strandbistron, jätte mysigt ställe precis vid vattnet!

Efter det kikade vi runt lite snabbt innan vi rullade hem. Vad har ni gjort idag?

Kram!

Likes

Comments

Heej

eller godmorgon rättare sagt då jag precis vaknat haha. Jäklar vad jag älskar sega mornar haha, jag menar jag kan inte vara den ända sömntutan?? Vem älskar inte att dra sig ett par timmar innan man går upp?

Nu när jag väl är uppe tänkte jag plugga lite, som de brukar låta haha. Nej men har NP samt seminarium i veckan som jag verkligen måste plugga till.

Eftersom de e sånt fint väder kanske man skulle hitta på nåt också, tänkte kanske åka till stan o ta en fika, kolla lite skor eller nåt. Måste verkligen fixa nya vårskor då jag nästan inte har några hela kvar haha. Vad ska ni göra?

Kram!

Likes

Comments

Heej! Hur mår ni?? Med mig är det bara bra! Som jag tidigare skrivit skulle jag träffa tjejerna idag, vi drog en snabbis till forum för att sen åka hem till mig. Med mig hem fick jag en basic svart mocka tröja ifrån zara!

Planerna är ännu oklara men förhoppningsvis hittar vi på något kul ikväll, vad är era planer?

Kram!

Likes

Comments